تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 39 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 382

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | زنبور ها | فصل 2013-2014

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

این خرید استعداد های آلمانی یک روی سکه ست روی دیگه همون تضعیف حریفان که به نظرم خیلی کاربردی تره واسه بایرن! تا اینکه بخوایم این خرید ها رو فقط به نام عرق ملی زد.
    این حرف در صورتی درسته که تو جدول فاصله امتیازها پایین باشه نه اینکه فصل قبل با اختلاف 20 تایی و الان هم با یک بازی کمتر اختلاف 7 امتیاز باشه. واقعا برای بایرن سود داره که این همه پول بده تا این سیاست کاربردی رو اجرا کنه؟!
    من منظورم این نبود که بایرن داره کار خیر خواهانه ای میکنه، ولی برطرف کردن نیازها با بازیکن داخلی بهتره تا رفتن سراغ بازیکنای خارجی؟
    مثلا خرید گوتزه برای برنامه ی طولانی مدت تری هست تا اینکه بخوایم اونو لازمه ی این فصل بدونیم. هر مربی یه سری بازیکن خاص احتیاج داره و خب بایرن اومده به جای نیمار، گوتزه رو خریده. بازیکنی که مطمئنا در آینده یکی از بهترین ها میشه.

اقعا نمیشه جلو این نقل و انتقالات رو گرفت ، اره اوزیل رفت خدیرا رفت چون که گنجایش یک تیم مشخصه ! تازه از اون طرف انقدر جا کم میاره که ماریو گومزرو هم میفروشه! اونم به یه تیم خارجی! خب این که شد همون!
    مشخصه نمیشه همه رو خرید ولی میشه اونایی که لازم داری رو از آلمانی ها خرید. همونطور که سامر هم گفته بود اولیت بازیکنای آلمانی هستن. مثلا تو هافبک دفاعی بازیکن خوبی نداریم و بایرن رفت سراغ مارتینز .
    هنوز که گوتزه تازه اومده و خبری از رفتنش نیست و خیلی هم بعیده که بره چون مشخصا تو برنامه های پپ جای داره. امضای قراردادش خشک نشده : دی
    که باز جای بحث داره که این چه عرق ملی هست که حاضره بازیکن نیمکت نشین بشه، کیفیت و فرم عملکردیش پایین بیاد ، مسیر پیشرفتش متوقف بشه ، ولی به لیگ خارجی نره؟؟!!! اینکه بدتر ریشه بازیکن رو میزنه!
    بازم جواب این حرف اینه که منظورمو اشتباه متوجه شدی.
    بایرن مثلا گوتزه رو نخرید که به قول معروف کِشته کنه : دی

دیگه واسه این عطش جاه طلبی بیش از حد که نمیشه دلیل های عجیب اورد! همینه خوب یا بد همینه. از منظر هایی خوبه از منظر هایی هم اسیب رسانه.
    مطمئنا تیمی مثه بایرن از سر بی نیازی یا قوی کردن نیمکت یا جمع کردن کلکیسون ، نمیاد 37 میلیون بده.در سال های آینده هدف این خرید ها مشخص میشه.

2. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

این حرف در صورتی درسته که تو جدول فاصله امتیازها پایین باشه نه اینکه فصل قبل با اختلاف 20 تایی و الان هم با یک بازی کمتر اختلاف 7 امتیاز باشه. واقعا برای بایرن سود داره که این همه پول بده تا این سیاست کاربردی رو اجرا کنه؟!
    به هر حال جدی ترین رقیب بایرن قطعا دورتمونده و یادمون نرفته که دو قهرمانی پیاپی دورتموند بود که بایرن رو به این صرافت انداخت که سطح خودش رو ارتقا بده. و دست به تغییرات زیادی بزنه.
    مثلا خرید گوتزه برای برنامه ی طولانی مدت تری هست تا اینکه بخوایم اونو لازمه ی این فصل بدونیم. هر مربی یه سری بازیکن خاص احتیاج داره و خب بایرن اومده به جای نیمار، گوتزه رو خریده. بازیکنی که مطمئنا در آینده یکی از بهترین ها میشه.

مشخصه نمیشه همه رو خرید ولی میشه اونایی که لازم داری رو از آلمانی ها خرید. همونطور که سامر هم گفته بود اولیت بازیکنای آلمانی هستن. مثلا تو هافبک دفاعی بازیکن خوبی نداریم و بایرن رفت سراغ مارتینز .
    هنوز که گوتزه تازه اومده و خبری از رفتنش نیست و خیلی هم بعیده که بره چون مشخصا تو برنامه های پپ جای داره. امضای قراردادش خشک نشده : دی
    .
    مسعود جون من این حرفت رو کامل قبول دارم . به نظرم فرقی نداره که خرید هاشو از کدوم لیگ انجام میده و آزاده که هر بازیکنی رو بخره و بحث من فقط بحث تاثیر یک سری انتقالات و نتایجش بود.
    راستش این جمله که گفتی به نظرم بهترین راهه که بشه نشون داد دقیقا همون اتفاقی که در سطح اروپا و چمیونزلیگ می افته داره در رقابت های داخلی هم می افته اما در نظر گرفته نمیشه.
    در رقابت خارجی:
    چرا باید گذاشته بشه تیم های غیر آلمانی قوی تر بشه و از همون بازیکنان علیه خودمون استفاده کنن؟
    در رقابت داخلی:
    چرا باید گذاشته بشه تیم های غیر آلمانی قوی تر بشه و از همون بازیکنان علیه خودمون استفاده کنن؟
    (نمیخواد زیاد جدی بگیری)

البته به نظر من اساسآ طبیعیه که بایرن ستاره های بوندسلیگا رو راحتر از بقیه تیم ها جذب کنه ،آشنایی و راحتی زندگی در همون کشور ، شناخت و خو گرفتن با کیفیت لیگ و البته جذاب ترین و لوکس ترین تیم آلمان بودن و همچنین دستمزد بالا و هدف گذاری ها و جنگیدن برای بهترین جام های ممکن، بایرن رو به بهترین فرصت تبدیل کرده .
    این میشه که بایرن خرید نیمار رو به یکی از اصلی ترین حریف های خارجی یعنی بارسا میبازه و در خرید گوتسه از یکی از اصلی ترین حریف های داخلی یعنی دورتموند موفقه. کسی هم انتظار نداره وقتی میتونه با یه قیمت کمتر از ارزش میتونه گوتسه رو بخره میلیون ها اضافی تر از ارزش نیمار هم بده تو اونو بخره.

من یکی با این نقل و انتقالات مشکلی ندارم ، چون یکی از طبعات حجم گسترده اقتصادی فوتبال هست ، هر چند که گاهی بی رحمه ، اما پروسه نا نوشته ای هست که اتفاق می افته

4. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

این میشه که بایرن خرید نیمار رو به یکی از اصلی ترین حریف های خارجی یعنی بارسا میبازه و در خرید گوتسه از یکی از اصلی ترین حریف های داخلی یعنی دورتموند موفقه. کسی هم انتظار نداره وقتی میتونه با یه قیمت کمتر از ارزش میتونه گوتسه رو بخره میلیون ها اضافی تر از ارزش نیمار هم بده تو اونو بخره.
    با این جملت کاملا مخالفم
    بایرن هیچ وقت تو خرید نیمار رقابتی رو نباخت چون اصلا وارد همچین رقابتی نشد. صحبت های مدیران واضحه در این مورد. پپ اومد نیمار رو پیشنهاد داد ولی مدیرای بایرن با توجه به تجربه نه چندان جالب از گذشته، گوتزه رو به عنوان یک آلترناتیو مطرح کردن و عملا خرید نیمار منتفی شد. به نقل و انتقالات اخیر نگاه کنی ( نوئر، پپ، لوا، تیاگو) اینا مشتری های قلدری داشتن ولی آخرش همه اومدن بایرن

راستش این جمله که گفتی به نظرم بهترین راهه که بشه نشون داد دقیقا همون اتفاقی که در سطح اروپا و چمیونزلیگ می افته داره در رقابت های داخلی هم می افته اما در نظر گرفته نمیشه.
    خب دیگه اینجا به طرز تفکر مدیرای تیم بستگی داره. یکی مثه واتسکه در مورد بایرن میگه ترجیح میده بهترین تیم دنیا از آلمان باشه تا از اسپانیا. خب این حرف خودش گویای خیلی مطالب هست. از اون ور یکی مثه فولر حاضره بازیکنش رو بکشه ولی دست بایرن نده.

خلاصه باید این نقل و انقالات رو به فال نیک گرفت

6. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

به نظر من اساسآ طبیعیه که بایرن ستاره های بوندسلیگا رو راحتر از بقیه تیم ها جذب کنه ،آشنایی و راحتی زندگی در همون کشور ، شناخت و خو گرفتن با کیفیت لیگ و البته جذاب ترین و لوکس ترین تیم آلمان بودن و همچنین دستمزد بالا و هدف گذاری ها و جنگیدن برای بهترین جام های ممکن، بایرن رو به بهترین فرصت تبدیل کرده .
    کاملا موافقم.
    به جز بخش اقتصادی کار، مهم ترین دلیل همچین نقل و انتقالات "درون-لیگی" آشنایی بازیکن ها با زبان، فرهنگ و خصوصا اثبات شدنشون در لیگ اون کشور و تبعا ریسک کمتر هست، هم برای تیم خریدار و هم برای بازیکن که جدای از بحث فوتبالی، دلائل شخصی مثل خانواده و شرایط زندگی رو نباید ساده ازش عبور کرد، البته درسته که همچین نقل و انتقالاتی تبعات جانبی داره مثل تضعیف رقبای داخلی، که اون هم واقعا همین صحبتی هست که ایمان عزیز اشاره کرد:

من یکی با این نقل و انتقالات مشکلی ندارم ، چون یکی از طبعات حجم گسترده اقتصادی فوتبال هست ، هر چند که گاهی بی رحمه ، اما پروسه نا نوشته ای هست که اتفاق می افته

8. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

هوملز هم مال آکادمی بایرن هست پس ما بیایم این رو بخریم، حرفی پیش نمیاد؟
    جلو خودش نگی یه وقت
    به نظرم ممکنه حتی کلوپ هم بیاد بایرن بازی کنه ولی ممکن نیست هوملز برگرده با اون فاجعه ای که انداختینش بیرون ..

نه اینو حتی یکی از مدیرای بایرن هم گفته بود ( فک کنم سامر) که به فکر تضعیف رقبا نیستن. مثلا اگه بایرن به فکر تضعیف بقیه بود خوب چرا بیاد به دورتموند کمک کنه که از ورشکستگی نجات پیدا کنه؟
    چرا وقتی بازیکن خوب داخل آلمان هست خب برن بازیکن غیر آلمانی بیارن تا بازیکنای آلمانی برن لیگ های دیگه؟
    گوتزه هم اگه نمی یومد بایرن مطمئنا تو دورتموند نمی موند چون وقتی بند فسخ قرارداد باشه دیگه از اختیار باشگاه خارج هست.
    اگه میخوای به حرفای سامر گوش بدی برو صحبت های چند سال پیشش در مورد عشق به دورتموند رو بخون
    گوتزه رو من اصلا قبول ندارم که به غیر از بایرن پپ به تیم دیگه ای می رفت ! فقط به خاطر صحبت های پپ که گفته بود بهش اعتقاد داره و اینا اومد بایرن .. که بعدا گندش دراومد که پپ نیمار رو میخواست و هوینس و رومنیگه گفتن این گوتزه به این خوبی مال تیم رقیب هم هست چرا راه دور میری بیا همین رو بگیر حالشو ببر

من اصلا دوس ندارم تو بوندسلیگا چنتا تیم متوسط باهم رقابت کنن ولی تیم های دیگه با بازیکنای ما بدرخشن و ما حسرت بخوریم که مثلا کاش اوزیل الان تو بایرن بود و اینقد مفت نمی رفت رئال..
    مثلا نوئر رو به نظرت بهتر بود تو بایرن ببینیم یا تو لیگ برتر؟
    الان اشتیگن هم داره میره از گلادباخ..
    چرا نباید بهترین تیم دنیا یک تیم آلمانی با بازیکنای آلمانی باشه؟
    الان این وسط تقصیر بایرن هست که بند جدایی تو قرارداد بازیکنای دورتموند دیده میشه؟ باید مدیرای دورتموند یه سری تغییر ها ایجاد کنن تا بتونن بازیکناشون رو نگهدارن.
    برای پیشرفت بازیکن !
    به نظرت یک بازیکن بره تیم دیگه و در سطح اول فوتبال جهان بازی کنه و حتی شاید گل به دورتموند و بایرن بزنه و از چمپیونز لیگ حذفشون کنه بهتره یا بشینه رو نیمکت بایرن و قهرمانی بایرن ر وجشن بگیره ؟ اگه طرفدار بایرن باشی میگه دومی ولی اگه طرفدار فوتبال آلمان باشی میگی اولی ..
    میگی اوزیل میومد بایرن .. من میگم اگه اوزیل میومد بایرن شاید خودش بیشتر پیشرفت میکرد ( که بعید میدونم ! ) ولی اون موقع الان دیگه کروس وجود نداشت و فرصتی پیش نمیومد که خودش رو نشون بده !
    الان یعنی تراشتگن بیاد نیمکت نشین نویر باشه بهتره تا بره فیکس بارسا باشه ؟
    من قبول دارم الان بایرن بهترین تیم جهانه با بازیکنای تقریبا آلمانی ... ولی هر تیمی ظرفیتی داره !
    +
    دست رو دلمون نذار ... چی بگم از این قرار داد ها ؟

پیام لوا به دورتوندی ها:
    "هواداران عزیز دورتمند، می خواهم چند کلمه ای با شما سخن بگویم:

نصفی از فصل گذشته است و ما هنوز اهدافی داریم که می خواهیم به آن برسیم.من از شما می خواهم مرا حمایت کنید حتی اگر با تصمیم من مخالف هستید.من تمام توانم را برای بوروسیا می گذارم.

با احترام، روبرت لواندوفسکی"
    از همین نیم فصل و گل خالی هایی که خراب میکنه معلومه اوضاع و احوالش !

من منظورم این نبود که بایرن داره کار خیر خواهانه ای میکنه، ولی برطرف کردن نیازها با بازیکن داخلی بهتره تا رفتن سراغ بازیکنای خارجی؟
    اینجا دو تا مسئله پیش میاد
    یکی بحث نیاز داشتن و نداشتنه ..
    آیا واقعا بایرن به این همه بازیکن تراز اول نیاز داره ؟
    اگه نیاز داره به نظر من برطرف کردن این نیاز ها با استفاده از آکادمی و بازیکنان پایه بهترین گزینه هست ..
    بحث دیگه اینه که دو سال پیش که هر کی بازیکنای خودش رو داشت ( ) که فاصله اینقدر نبود ! از وقتی بایرن داره همه تیم ها رو تو نقل انتقالات درو میکنه فاصله اینقدر زیاد شده !
    در مورد همین هافبک دفاعی مثال واضحش Emre Can که این فصل قرضی در لورکوزن بازی میکنه به نظرم یکی از آینده دار ترین بازیکن های حال حاضر بوندسلیگاست ..
    خب نمیشد از همین بازیکن استفاده کنید تا بیاید خاوی مارتینز اسپانیایی رو بخرین ..
    ولی چون داشت میرفت بارسا اومدین خریده باشین که به تیم رقیب نره

مطمئنا تیمی مثه بایرن از سر بی نیازی یا قوی کردن نیمکت یا جمع کردن کلکیسون ، نمیاد 37 میلیون بده.در سال های آینده هدف این خرید ها مشخص میشه.
    من به شخصه به نظرم در حال حاضر دقیقا برای همین موارد داره بازیکن میخره بایرن ...
    Last edited by CATALONIA; 08-01-2014 at 18:59.

10. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

این پست اشتباه شد

حالا برای خالی نبودن عریضه یه ویدئو جالب میزارم :

این فیلم چگونگی ساخت نمایش "موسسان باشگاه" در دیوار زرد وستفالن می باشد که در بازی با هرتابرلین به نمایش در آمد . در این فیلم طریقه ساخت و عملکرد هواداران اولترا دورتموند را میبینید و در آخر این فیلم نیز این نمایش نشان داده خواهد شد. این فیلم را از دست ندید .
    تصویری اصلی هم به این شکل :

که Tifo به این شکل در اومده :

Last edited by CATALONIA; 08-01-2014 at 19:27.

12. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چیزی که مشخصه اینه که بایرن، تمام تلاششو برای تضعیف دورتموند داره انجام میده و احتمالا سال دیگه هم میاد سراغ رویس. هیچ کس هم نمیتونه این کار [حذف شد] بایرن رو توجیه کنه، اصلا وقتی بایرن مهاجم خیلی خوبی مثل مانجوکیچ رو داره چرا باید بیاد از 2 سال قبل از اتمام قرارداد لواندوفسکی، اونو وسوسه کنه و به سمت خودش بکشونه؟!!! البته من خودم زیاد از رفتن لواندوفسکی ناراحت نیستم چون واقعا خیلی overrated شده لوا، این فصل هم کسانی که بازیهای دورتموند رو دیدن میدونن که چه موقعیتهایی رو خراب کرده. کلا اون بازی با رئال و 4 گلش، خیلی باعث تعریف های بیش از حد ازش شده، من فقط ناراحتم که چرا دورتموند تو تابستون نفروخت این عتیقه رو و به جاش یه مهاجم خوب مثل هیگواین رو نگرفت. کاش دورتموند تو همین نیم فصل بتونه یه مهاجم خوب بگیره و این خائن رو نیمکت نشین کنن. کریستین بنتکه خوبه که میتونه تو CL هم بازی کنه.
    Last edited by pcforlife; 08-01-2014 at 21:09. دليل: بخش حذف شده: لحن نامناسب

14. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

در راستای صحبت های اخیر تاپیک، سیدنی سَم که این فصل از ستاره های لورکوزن بوده به خاطر وجود بند فسخ قرارداد عجیبی که وجود داشت، فقط با 2.5 میلیون یورو راهی شالکه شد! [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

ارزش واقعی سَم خیلی خیلی بیشتر این مبلغ بود، این انتقال از لورکوزن به شالکه و انتقال ستاره های دورتموند به بایرن با مبلغ های کمتر از ارزش واقعیشون، یه جورایی معنی اصطلاح زنجیره غذایی
    (که اصطلاح پرکاربردی توی فوتبال اروپا هست) رو از اواسط زنجیره تا نوک زنجیره به وضوح نشون میده.

16. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

فقط به خاطر صحبت های پپ که گفته بود بهش اعتقاد داره و اینا اومد بایرن .. که بعدا گندش دراومد که پپ نیمار رو میخواست و هوینس و رومنیگه گفتن این گوتزه به این خوبی مال تیم رقیب هم هست چرا راه دور میری بیا همین رو بگیر حالشو ببر
    خب دیگه پپ بهش اعتقاد داره وگرنه قبول نمی کرد.
    البته الان پپ عاشق روبری شده

برای پیشرفت بازیکن !
    به نظرت یک بازیکن بره تیم دیگه و در سطح اول فوتبال جهان بازی کنه و حتی شاید گل به دورتموند و بایرن بزنه و از چمپیونز لیگ حذفشون کنه بهتره یا بشینه رو نیمکت بایرن و قهرمانی بایرن ر وجشن بگیره ؟ اگه طرفدار بایرن باشی میگه دومی ولی اگه طرفدار فوتبال آلمان باشی میگی اولی ..
    میگی اوزیل میومد بایرن .. من میگم اگه اوزیل میومد بایرن شاید خودش بیشتر پیشرفت میکرد ( که بعید میدونم ! ) ولی اون موقع الان دیگه کروس وجود نداشت و فرصتی پیش نمیومد که خودش رو نشون بده !
    الان یعنی تراشتگن بیاد نیمکت نشین نویر باشه بهتره تا بره فیکس بارسا باشه ؟
    من قبول دارم الان بایرن بهترین تیم جهانه با بازیکنای تقریبا آلمانی ... ولی هر تیمی ظرفیتی داره !
    نه دیگه الان بیشتر بازیکنایی که بایرن خریده دارن بازی میکنن و کسی رو نیمکت نیست. البته فعلا مصدومیت زیاده واسه همین به کسی جفا نشده تا اینجای کار و شاید نیم فصل دوم که مصدوم ها برسن قضیه فرق کنه.
    در مورد اشتیگن هم منظورم این بود که اگه یه تیم آلمانی میومد اینو نگه می داشت خیلی بهتر بود تا بره مثلا اسپانیا بازی کنه.
    در مورد همین هافبک دفاعی مثال واضحش Emre Can که این فصل قرضی در لورکوزن بازی میکنه به نظرم یکی از آینده دار ترین بازیکن های حال حاضر بوندسلیگاست ..
    خب نمیشد از همین بازیکن استفاده کنید تا بیاید خاوی مارتینز اسپانیایی رو بخرین ..
    ولی چون داشت میرفت بارسا اومدین خریده باشین که به تیم رقیب نره
    یه ضرب المثل هست در مورد بالغ شدن به این مضمون که: تا گوساله گاو بشه، دل صاحبش آب مِشه
    تو لورکوزن پیشرفت میکنه و اگه اونی شد که بایرن می خواست، مطمئنا برش می گردونن. مثه همین کروس.
    بعضی وقتا برا موفقیت باید سر کیسه رو شل کرد. مارتینز خیلی خوب کار کرد فصل قبل و اگه نبود مطمئنا بایرن کارش خیلی مشکل تر میشد برای قهرمانی.
      محتوای مخفی: خارج از بحث 
    تو مگه کنکور نداری همش اینجایی

در راستای صحبت های اخیر تاپیک، سیدنی سَم که این فصل از ستاره های لورکوزن بوده به خاطر وجود بند فسخ قرارداد عجیبی که وجود داشت، فقط با 2.5 میلیون یورو راهی شالکه شد! [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

ارزش واقعی سَم خیلی خیلی بیشتر این مبلغ بود، این انتقال از لورکوزن به شالکه و انتقال ستاره های دورتموند به بایرن با مبلغ های کمتر از ارزش واقعیشون، یه جورایی معنی اصطلاح زنجیره غذایی
    (که اصطلاح پرکاربردی توی فوتبال اروپا هست) رو از اواسط زنجیره تا نوک زنجیره به وضوح نشون میده.
    واقعا رو چه حساب 2.5 میلیون؟!؟
    خوب شد حاج فتل نمی دونست وگرنه سم رو میاورد استقلال
    لوو هم به سم اعتقاد داره و اگه آماده بشه مطمئنا با آلمان به جام جهانی میره. از شالکه بعید بود همچین پلتیکی بزنه
    باز خوبه حداقل شاکه یه جورایی داره خودشو برای رفتن دراکسلر آماده میکنه. البته 60 میلیون تایی که از ترانسفر اون بگیره فک کنم خیلی بیشتر به کارشون بیاد و می تونن حداقل دوتا بازیکن خوب بگیرن.

18. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کلا سه نوع تیم توی دنیای فوتبال وجود دارن:
    1-تیم های استارتر
    2-تیم های سکوی پرتاب!
    3-تیم های رویاها!
    بخوام تعریفی به گزینه ها اختصاص بدم میشه:
    الف:به تیم هایی که بازیکن فوتبال دنیای بازیگریش رو آغاز میکنن و بدنبال مطرح شدن میگردن گفته میشه.مثل تیم های لیگ های درجه2 ویا تیم های درجه3لیگهای مطرح فوتبال.
    ب:به تیم هایی که بازیکن فوتبال در اون به دنبال ستاره شدن هستن و میخوان نمایشی خیره کننده داشته باشن.تیم های درجه 2لیگ های مطرح دنیای فوتبال!(شالکه-تاتنهام-والنسیا-اینتر و...)
    ج:به تیم هایی که بازیکنان شب ها خواب اونها رو میبینن و برای اینکه برن و به تاریخ فوتبال بچسبن شبانه روز به دنبال رفتن به اون تیم ها هستن.تیمهای top(بارسا-منچستر و..)
    متاسفانه باید قبول کرد که توی این رده بندی و درون لیگ آلمان فقط بایرن جزو topهای فوتبال هستش و ما(دورتموند)جزو دسته دوم از تیمها هستیم.
    باید برای اینکه از تاراج شدن ستارهامون خلاص بشیم و تیم ما مقصد ستارگان دنیا بشه،کسب افتخار کنیم و بزرگ تر از اینی که هستیم بشیم.
    خدا رو شکر از نظر افتخارات و بزرگی فوتبالی تیم دورتموند کم و کسری خاصی نداره و به لطف ورزشگاه و تماشاگرانش کابوس سیاهی برای هر تیمی هستش اما از نظر مالی باید بیشتر کار کنن و بزرگتر و حرفه ای تر عمل کنن.
    حالا بایرن داره از این ضعف استفاده میکنه،و سعی داره موذیانه این فاصله رو حفظ کنه!
    در آخر:
    "بوندس لیگا پتانسیل داشتن3 top تیم رو داره!بشرطی که غول داستان ما اجازه بد برادرانش هم قد بکشن!"

20. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •