دوستان فقط هنوز واسه من سواله که چرا تری نبود تو بازی، مصدومیت که نداشت، اونو و لمپارد هم رابطه خوبی هم با مورینیو دارن، پس چرا یه دفاع قدر مثل تری رو نیمکت بشینه اونم تو بازی به این مهمی؟
دوستان فقط هنوز واسه من سواله که چرا تری نبود تو بازی، مصدومیت که نداشت، اونو و لمپارد هم رابطه خوبی هم با مورینیو دارن، پس چرا یه دفاع قدر مثل تری رو نیمکت بشینه اونم تو بازی به این مهمی؟
دفاع مشکلی نداشت تو بازی با بایرن
رامیرز گند زد تو تیم
ولی من برام سواله چرا اسین نباید بازی کنه اما میکل بی خاصیت باید بازی کنه ؟
من با خوب بودن و نبودنشون کاری ندارم، میخوام ببینم دلیل خاصی داشته که یکی از بهترین دفاع های حال حاظر تو این بازی روی نیمکت نشته یا نه؟ مثلا مشاجره ای چیزی با مورینو داشته ؟
دفاع خوب بود، خیلی هم خوب بود، اما یه چندباری فضای خالی واسه بایرنیا ایجاد کردن که باعث شد شاهد نفوذای خطرناک بایرنی ها باشیم، تری مرکز دفاع رو خوب میشناسه و مطمئنن میتونست اون نقاط رو پوشش بهتری بده
ولی دوستان این استوریج چه میکنه تو لیورپول، همین الان دقیقه 3 یه گل به منچستر زد
چلسی که بود تو 60 تا بازی 13 گل زد،الان تو لیورپول 16 بازی و 13 تا گل زده داره، آبو هوای لیورپول خوب بهش ساخته ها!![]()
Last edited by jb.NY; 01-09-2013 at 16:27.
چلسی کریستین آتسو غنایی 21 ساله رو تونست با مبلغ 3.5 میلیون پوند از پورتو جذب کنه
بازیکنی که جالبه پستش وینگر چپه و نکته جالب دیگه اینه که بلافاصله با قردادی قرضی به ویتسه پیوست!
این فصل ون خینکل رو از ویتسه گرفتیم ولی به جاش کاکوتا ، فن آنهولت ، لوکاس پیازون و آتسو رو به طور قرضی به این تیم فرستادیم و این تیم حسابی خوش به حالش شد
کاکوتا که برای دومین سال پیاپی به طور قرضی برای این تیم بازی می کنه و کلا از سال 2009 که از آکادمی به تیم اصلی چلسی پیوسته فقط 6 تا بازی برای چلسی انجام داده و توی 4 تیم مختلف به طور قرضی بازی کرده!
این حرکتی که چلسی استعدادهای جوون رو جذب می کنه خیلی خوبه
چند سال دیگه روزی می رسه که لازم نیست اون چنان بازیکن خاصی جذب کنیم و همین مهره ها که به طور قرضی برای تیمای دیگه بازی می کنن می تونن خیلی به کار تیم بیان و بعضی هاشون هم با قیمت بالا به فروش میرن
از طرفی هم آکادمی باشگاه رو به پیشرفته و بازیکنای خوبی دارن از اون بیرون میان مثل چالوبا که مورینیو به شدت اونو تحسین کرده و تازگی هم قراردادش رو برای 5 سال دیگه تمدید کرده
فقط بدی این انتقال ها مثل آتسو اینه که دیگه تعداد وینگرها و هافبک های هجومی خیلی داره بالا میره و حتی بازیکنایی که به طور قرضی دارن بازی می کنن رو در نظر نگیریم از همین تیم فعلی هم ممکنه یه بازیکن بزرگ قربانی بشه!
شنیده میشه ماتا رو آرسنال می خواد ، امیدوارم ماتا حداقل دو سه سال دیگه توی چلسی باشه و باز ارزش های خودشو نشون بده...
در مورد نبود تری تو اون بازی به نظر من کار درستی بود و لوییز خیلی عالی کار کرد اگر تری جای لوییز بازی میکرد مطمئنا در مقابل سرعت بایرن به مشکل میخوردیم
آوردن تری در اواخر بازی هم به نظر من اشتباه بزرگ مورینیو بود و اگر جای اون اسین میومد شاید الان ما جام را برده بودیم!
در مورد استوریج هم فکر کنم یکی از شاهکارهای بنیتز بود که استوریج را فرستاد لیورپول حداقل از دمبابا و لوکاکو بهتر بود
مشکلی که بود این بود که چه در منچستر سیتی و چه در چلسی به استوریج اصلا فرصت بازی به عنوان مهاجم رو ندادن و همیشه در وینگ راست بازی می کرد و اوکی بود ولی ستاره نبود. استوریج در فصل 2011-2010 یک نیم فصل رو قرضی در بولتون (اون زمان بولتون در لیگ برتر بود) بازی کرد و اونجا هم در 12 بازی که مهاجم بازی کرد 8 گل زد، در همون فصل که نیم فصل اول رو در چلسی بازی کرده بود در وینگر راست به کار گرفته می شد و در 13 بازی هیچ گلی نزد و پاس گل هم نداد. کیفیت در بازیش همیشه بوده ولی وقتی ازش درست استفاده می شده.
خلاصه آب و هوای لیورپول بهش نساخته، مهاجم خوب رو در پست مهاجم باید بازی داد تا جواب بدهمطمئنم مورینیو هیچ وقت همچین بازیکنی رو نمی فروخت. استوریج می تونست پارسال در دوران ناآمادگی تورس و جدا شدن دروگبا فوق ستاره چلسی باشه ولی بهش اصلا فرصت داده نشد. الان در لیورپول در 20 بازی (که 6 تاش رو هم ذخیره بوده و شروع نکرده) 16 گل زده و 6 پاس گل داده، آماری که در حد بهترین مهاجم های دنیاست و آمار گل/پاس گل متوسطش نسبت به دقایقی که در زمین بوده بهترین در کل لیگ برتر هست (و تنها کسانی که در کل اروپا ازش بهتر بودن در سال 2013 مسی و رونالدو بودن).
در مورد استوریج واقعا اشتباه بود فروختن اون!
کلا فصل قبل دو مربی که داشتیم سیاست خوبی توی نقل و انتقالات نداشتن
اول فصل که دی متئو تیمی رو بست که کامل نبود و مثلا توی پست هافبک وسط اون قدر بازیکن کم داشت که لوئیز رو اون جا استفاده می کردیم
توی نقل و انتقالات زمستونی هم بنیتز اصلا خوب کار نکرد و اومد استوریج رو 12 میلیون به لیورپول داد و به جاش دمبابا رو با 7 میلیون خرید! به نظرم اگه اول فصل تورس رو هم می فروخت و لوکاکو و استوریج کامل اون فصل رو بازی می کردن به مراتب آمار گلزنی بهتری داشتن!
مطمئنا مورینیو همچین اشتباهاتی رو نمی کرد و در زمینه نقل و انتقالات سابقش خیلی بهتره
در مورد استوریج ممکنه الان از لوکاکو بهتر باشه ولی اینو در نظر بگیریم که لوکاکو 20 سالشه و استوریج 24 سال و لوکاکو شاید دو سه فصل دیگه از استوریج فعلی خیلی بهتر باشه و کلا این بازیکن حالا حالاها جا داره و می تونه حداقل تبدیل به یه نیمچه دروگبا بشه
این پنالتی هم که مقابل بایرن از دست داد هم می تونه براش تجربه باشه و کلا تا برای بازیکنا شکستی وجود نداشته باشه پیشرفت زیادی هم به وجود نمیاد!
اگه ما تهاجمی بازی میکردیم بله، شاید تری جا میموند که بازم من به نظر من این حرف درست نیست، اصولا دفاع آخر بیشتر هد و قدرت بدنی نیاز داره تا سرعت، که تری ماشالا هر دو عنصر رو داره، اما هر چی هست ما میشه گفت کلا دفاعی بازی کردیم
از همه اینا بگذریم تجربه بیشتر نیاز بود تو این بازی، تیم مهره جوون خیلی داشت
در مورد استوریج موافقم جاش بد بود، این بشر واقعا تو پست استرایکر خوب داره کار میکنه، البته یه شانسی که آورد محرومیت سوارز بود که باعث شد یه دل سیر بهش بازی برسه
ببینیم الان که خودشو نشون داده وقتی سوارز بر گرده بازم بهش بازی میرسه یا نه
Last edited by jb.NY; 01-09-2013 at 21:09.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسانههای انگلیسی اعلام کردند سامی خدیرا هافبک آلمانی رئال مادرید احتمال دارد تا قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات به چلسی بپیوندد.
ژوزه مورینیو سرمربی چلسی که در دوران حضورش در رئال مادرید سامی خدیرا را از اشتوتگارت به خدمت گرفت قصد دارد تا قبل از پایان مهلت نقل انتقالات تابستانی که ساعت 12:00 امشب به وقت اروپای مرکزی خواهد بود بار دیگر خدیرا را جذب کند.
چلسی یکی از بهترین ترکیب بازیکنان در اروپا را دارد اما هنوز فقدان حضور یک هافبک دفاعی تمام عیار در این تیم احساس میشود، پستی که سامی خدیرا یکی از بهترین های جهان در آن است.
سامی خدیرا در کنار بازیکنانی مثل مسوت اوزیل و توماس مولر در سال 2009 با تیم زیر 21 ساله های آلمان قهرمان اروپا شد. سپس درخشش او در جام جهانی 2010 باعث شد به رئال مادرید برود و بدون شک میتوان خدیرا را یک نسخه پویاتر کلود ماکهلهله برای چلسی دانست.
منبع: فردا نیوز
اتوئو درسال 2005: ترجیح می دهم آجیل بفروشم تا به چلسی بروم
سیبی که به هوا پرتاب شده بود چرخید و چرخید و حالا اتوئو را در قلب لندن فرود آورد..آن هم در ورزشگاه استمفورد بریج..و حالا باید رودرروی هوادارانی که این جمله رادریاد دارند قرار بگیرد
سایت گل- سال 2005 و قبل از بازی برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا میان دو تیم بارسلونا و چلسی که در ورزشگاه استمفورد بریج برگزار شد، ساموئل اتوئو ستاره کامرونی و گلزن دنیای فوتبال که آن زمان آبی و اناری بارسلونا را برتن می کرد، در صحبت هایی علیه باشگاه لندنی گارد گرفت و در صحبت های تندی گفت:« من ترجیح می دهم تا در خیابان سنجد بفروشم تا اینکه بخواهم به تیم رقت انگیزی مثل چلسی بروم.»
اتوئو در زمانی این صحبت ها را برزبان آورد که یکی از بهترین گلزنان وقت باشگاه بارسلونا و شاید حتی اروپا بود و بعد از بازی رفت دو تیم درنوکمپ که با نتیجه 1-2 به پایان رسیده بود به شدت از آبی های لندنی عصبانی بود و با لحن انتقاد آمیزی این صحبت ها را برزبان آورد. بارسلونا در لندن با نتیجه 2-4 مغلوب چلسی شد و در نهایت این تیم لندنی بود که از آن دور، به دور بعد رسید.
اما ستاره کامرونی در زمانی که این صحبتهارا مطرح می کرد، هیچ وقت فکرش را هم نمی کرد که شاید روزی برسد که بخواهد پیراهن باشگاه لندنی را برتن کند. سیبی که به هوا پرتاب شده بود چرخید و چرخید و حالا اتوئو را در قلب لندن فرود آورد..آن هم در ورزشگاه استمفورد بریج...شیر کامرونی بعد از جدایی از بارسا، به اینتر رفت و از اینتر هم به آنژی ماخاچ قلعه منتقل شد و حالا با جدایی از این باشگاه روسیه ای به چلسی پیوسته است
ساموئل اتوئو حالا با قراردادی یک ساله به باشگاه چلسی پیوسته و برای سرمربی اسبقش در اینتر، یعنی ژوزه مورینیو بازی خواهد کرد .دراین میان هواداران چلسی، یعنی بخشی از آنها این صحبتهای اتوئو را فراموش نکرده اند و تیر انتقادی شان را به سمت رومن آبراموویچ مالک باشگاه چلسی نشانه گرفته اند که حاضر به خریداری اتوئو شده. از همین رو انتظار می رود که در روزی که اتوئو اولین بازی اش را برای چلسی برگزار کند، پلاکاردها و حتی ترانه هایی علیه مردی که روزی به این ترتیب هویت باشگاه چلسی را زیر سوال برد سرداده شود. ستاره ای که برای انتقال به استمفورد بریج حاضر شد تا از دستمزد سالانه 20 میلیون یورویی اش کاسته وبا حقوق سالانه 7 میلیون یورو به چلسی بیاید.
او حالا درصحبت هایی گفته:« من به خاطر مورینیو به چلسی آمده ام.»
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)