تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 30 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 291

نام تاپيک: لیــــگ مســــابقـــــات علمــــي { قوانين در پست اول }

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای رسیدن به جواب سوال مطرح شده به سری کروموزمی (پلوئیدی) هر کدوم از دانه های حاصل از لقاح (رویان و آندوسپرم) باید توجه بشه ..
    برای رسیدن به جواب سوال مطرح شده به سری کروموزمی (پلوئیدی) هر کدوم از دانه های حاصل از لقاح (رویان و آندوسپرم) باید توجه بشه ..
    وستای عزیز سلام. دلم برات تنگ شده بود. گمان کنم طراح سوال هم خودت باشی. سوال سخت و خوبی هستش

من چون هیچ چی سر در نیاوردم از اینترنت کپی کردم تا دوستان دیگه بتونن از این مطلب استفاده کنند. شاید به جواب برسند. مسلما انتظار امتیاز از این پست هم ندارم.

آمیزش دو یاخته نر و ماده را با یکدیگر لقاح گویند. از ترکیب هسته هاپلوئید اسپرم با هسته هاپلوئید تخمزا یک هسته دیپلوئید به نام یاخته تخم بوجود می‌آید. دومین اسپرم با هسته ثانویه (یاخته مادر آندوسپرم) ترکیب می‌شود و آندوسپرم نخستین را تشکیل می‌دهد. که دارای 3n کروموزوم است ترکیب همزمان دو یاخته نر ، یکی با تخمزا و دومی با یاخته مادر آندوسپرم ، را لقاح مضاعف می‌گویند.

تخم ، پس از تقسیمهای متوالی ، جنین کوچکی را تشکیل می‌دهد که در یک سوی آن گیاهک دانه بوجود می‌آید. یاخته آندوسپرم نخستین در همه گیاهان بافت آندوسپرم را تولید می‌کند. این بافت در تغذیه گیاهک هنگام رشد نقش مهمی دارد. هر دانه شامل گیاهک و مقداری غذای اندوخته جهت تامین رشد آن است. آندوسپرم نخستین دارای 3n کروموزوم و در نتیجه تریپلوئید است ولی ضمن رشد جنین به مصرف آن می‌رسد و بدین ترتیب در تعداد کروموزوم های سایر بخشهای گیاه اثر نمی‌گذارد.

منبع: دانشنامه رشد

2. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

وقتی گیاهی از نوع AA با گیاهی از نوع aa تلقیح میکند چه نوع رویان و آندوسپوری را در دانه های حاصل می توان انتظار داشت ؟

پاسخ: گرده والد تولید 2 هسته اسپرم در هر دانه گرده ای از نوع a می کند که یکی با هسته A تخمک ترکیب و تولید یک زیگوت دیپلوئید (رویان)

نوع Aa نموده و دیگری با هسته ادغامی AA مادری ترکیب شده و تولید آندوسپرم تریپلوئید نوع AAa می کند.

محتوای مخفی: بررسی پاسخ درست 

و اما پاسخ سوال:

سوال گفته AA و aa . پس داریم:

خب در Aa که در اینجا نسل اول ما هست الل A غالبه و الل ها همگی نا همگن هستند.

امتیاز دهی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای مشارکت موثر 2.5 امتیاز

4. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وستا جان من خیلی درباره این سوال سرچ زدم. الان هم توضیحتون را کمابیش فهمیدم . میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ خیلی برام جالب شد قضیه

مرسی عزیزم

6. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

خواهش می کنم

گیاه نر : aa

گیاه ماده: AA

اسپرم : a

تخمک : A

زیگوت : Aa

آندوسپرم همونطور که توضیح دادین تریپلوئید هست یعنی حاصل از ترکیب دو هسته مادری ( که سلول حاصل ژنوتیپ AA دارد و دیپلوئید هست) با یک

اسپرم a هست که ژنوتیپ آندوسپرم می شود AAa

8. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سوال پانزدهم

چگونه می‌توان با یک خط‌کش به اندازه‌ی کافی دقیق و یک قاشق عسل شتاب گرانش زمین، g را اندازه گرفت؟

جزئیاتی اگر برای تکنیکی که ارائه میدهید لازم هست حتما عنوان کنید.

10. 7 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خب به نظر میاد مسئله سخت بوده و دوستان نتونستن راه‌حلی رو ارائه بدن به عنوان راهنمائی برای حل این مسئله به مسئله‌ی کمکی زیر دقت کنید:

اگر یک قاشق عسل را در هوا بگیرید، شارش عسل به پائین به نحوی است که هرچه پائین‌تر میاد ضخامت جریان عسل باریک‌تر شده دلیل این امر جاذبه است این مسئله رو در شیر آب هم می‌بینید پهنای آب در نزدیک لوله بیشتر هست و با شارش آب به پائین پهنای جریان آب کمتر و کمتر میشه

12. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sabayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من از همین راه مسئله رو حل کردم، ولی به یک سرعت سنج هم نیاز داریم! اینطور نیست؟ البته شاید بشه نقطه ای خاص رو در نظر گرفت، ولی ایجاد تکینگی می کنه! متوجه هستید که!! بیشتر روش فکر می کنم، فعلا بگذارید باشه ...

14. این کاربر از Sabayon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من از همین راه مسئله رو حل کردم، ولی به یک سرعت سنج هم نیاز داریم! اینطور نیست؟ البته شاید بشه نقطه ای خاص رو در نظر گرفت، ولی ایجاد تکینگی می کنه! متوجه هستید که!! بیشتر روش فکر می کنم، فعلا بگذارید باشه ...
    خب خیلی خوبه، چون دیدم کسی جواب نمیده و مدتی مدیدی بود راهنمائی رو گذاشتم. راجع به سرعت سنج می‌تونین پارامتری حل کنین ضمن اینکه به نظر من نیازی نیست. در ضمن فرض کنید به اندازه‌ی کافی هم عسل داریم یا اگر ازین نظر در مضیقه بودیم می‌تونیم از همون شیر آب هم استفاده کنیم.

16. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sabayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من جواب مورد نظرم رو قرار میدم. هر چند کامل نیست.
    نکته ای که ازش استفاده می کنیم این هست که (در حالت تعادل) اگر سطحی دور شاره ی عسل در نظر بگیریم، مقدار عسلی که در زمان dt وارد سطح می شود، برابر با مقداری است که از آن خارج می شود. همین نکته هست که باعث نازک تر شدن جریان با پایین آمدن می شود. چون هر چه پایین تر که می آییم، سرعت بیشتر می شود.
    در شکل زیر بخشی از این شاره رو نشان می دهیم:
    باید داشته باشیم:

از معادله ی مستقل از زمان داریم:

به دست می آوریم که:

h و r1 و r2 را می توانیم با خط کش اندازه بگیریم، ولی به سرعت یک نقطه هم نیاز داریم ...

18. 2 کاربر از Sabayon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من جواب مورد نظرم رو قرار میدم. هر چند کامل نیست.
    نکته ای که ازش استفاده می کنیم این هست که (در حالت تعادل) اگر سطحی دور شاره ی عسل در نظر بگیریم، مقدار عسلی که در زمان dt وارد سطح می شود، برابر با مقداری است که از آن خارج می شود. همین نکته هست که باعث نازک تر شدن جریان با پایین آمدن می شود. چون هر چه پایین تر که می آییم، سرعت بیشتر می شود.
    در شکل زیر بخشی از این شاره رو نشان می دهیم:
    باید داشته باشیم:

از معادله ی مستقل از زمان داریم:

به دست می آوریم که:

h و r1 و r2 را می توانیم با خط کش اندازه بگیریم، ولی به سرعت یک نقطه هم نیاز داریم ...

خیلی عالی بود. شاید بشه سرعت را از فرمول خودش محاسبه کرد.
    منظورم اینه که سرعت یعنی مسافت پیموده شده در زمان t

خب فاصله را که داریم. زمان هم داریم.

اگر هم بخوایم سرعت لحظه ای را محاسبه کنیم باید از فرمول زیر بریم جلو:

v= dx / dt

20. 2 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •