دوستان من آپدیتارو تا staff of nightmare از تورنت گرفتم . ولی وقتی نصب میکنم و اجرا میکنم میگه mods disabled و وقتی new میزنم میگیه بعضی فایلارو نمیشناسه ...پلیز ... پلیز مسئولین رسیدگی کنن :| : |
دوستان من آپدیتارو تا staff of nightmare از تورنت گرفتم . ولی وقتی نصب میکنم و اجرا میکنم میگه mods disabled و وقتی new میزنم میگیه بعضی فایلارو نمیشناسه ...پلیز ... پلیز مسئولین رسیدگی کنن :| : |
سلام اقا من بازی رو انجام دادم رسیدم روزه 23
بعد دوازه دنیای مکسول رو پیدا کردم رفتم توش بازی قطع شد رفتم تویه بازی دیدم رفته از اول کسی میتونه کمک کنه؟؟
بازی که برگشت اول دیگه تموم شد کاریش نمیشه کرد و باید از همون اول شروع کنی.
احتمالا وقتی در حین بازی قطع شدی و اومده بیرون، بازی فکر کرده مردی و برگشتی اول
(اگر بازی قاطی نکرده باشه) وارد دروازه مکسول که می شی حالت بازی از سندباکس به ادونچر تغییر می کنه و 5 مرحله را باید طی کنی اگر هم در هر مرحله بمیری بر می گردی بیرون دروازه همونجایی که بودی.
سلام به همگی!! من سه چهار ماهی هست زندگیمو گذاشتم پای این بازی!! لعنتی هرچی بیشتر بازی میکنی چیزای بیشتری کشف میکنی! رکوردمم ۲۶۶ روز با Mr Wilson , و ۱۵۰ روز با wendy
هنوزم احساس میکنم هیچی ازش نمیدونم!
اینحا اطلاعات خوبی راجع به بازی داره! تو قسمت سرچش هر آیتمی رو سرچ کنین با توضیحات کامل میاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب تویه ادونچر باید چی کار کنم؟
خب تویه ادونچر باید چی کار کنم؟
سلام
دوستان من دیشب بازی رو گرفتم ۲ دور بیشتر بازی نکردم یکبار دو روز زنده موندم بار دوم هم روز ۷ م هستم مغزم در حال انهدامه :-D
سیو کردم خارج شدم
حالا رفتم تو سایت ها ببینم چطوری میشه انرژیش رو زیاد کرد دیدم با خواب.
حالا از عکس هایی که دیدم بازی من نه الماس داره نه چند تا چیز دیگه. باید آپديت شد بازی؟
از کجا طناب پیدا کنم یا با چی بسازم واسه کیسه خواب؟
چطوری کشاورزی کنم؟
Sent from my GT-I9100G
Last edited by Amir 3d; 11-01-2014 at 18:16.
کسی نیست !!!!
من این قرمزا رو ندارم کلا چیکار کنم آپدیت میخواد؟ از کجا دانلود کنم آپدیتا رو ؟ اگه نیست یک نسخه کامل بهم لینک بدید !!!
شما يه نگاهي به صفحات قبل هم بنداز. كلي اطلاعات بدست مياري.
در مورد خواب كه گفتي نيازي به كيسه خواب نداري براي شروع. براي اينكه مغزت تو بازي كم نشه مي توني يه كلاه گُل بسازي. كه براي ساختن اون فكر كنم بايد حدود 20 تا گل جمع كني. بعد تو قسمت نوار ابزارت در سمت چپ صفحه يك گزنه هست كه عكس كلاه روشه و كنار اون عكس يه لامپ ظاهر مي شه ، به اين معني كه يه ايتم جديد كشف شده و از اين حرف ها.
در مورد اين عكسي هم كه بالا گذاشتي بايد بگم كه اين ها همون نوار ابزار در سمت چپ صفحه بازي شما هست. كه وقتي كه روشون كليك كنيد مي تونيد آيتم هايي رو ببينيد كه اگر پيش نيازي ها رو فراهم كرده باشيد مي تونيد اون ها رو بسازيد.
نكته آخر هم اين كه بايد Sience machine ( نمي دونم املاش رو درست نوشتم يا نه ) رو بسازيد تا بتونيد خيلي از آيتم ها رو درست كنيد.
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)