حالا این 6گیگ رم از یه منبع مطمئن گفته شده یا دست به دست چرخیده؟بابا قلب ما باتریی هست انقدر با احساسات COD ما بازی نکنیدمنبعی این مطلب رو تایید کرده؟
الان رم چنده؟![]()
حالا این 6گیگ رم از یه منبع مطمئن گفته شده یا دست به دست چرخیده؟بابا قلب ما باتریی هست انقدر با احساسات COD ما بازی نکنیدمنبعی این مطلب رو تایید کرده؟
الان رم چنده؟![]()
بسم الله الرحمن الرحیـــــــم.رفت واسه دانلود!حجم 28 گیگخدایا به لپ تاپم توانایی بده 5روز روشن بودن را تحمل کنه.الهی آمین
لپ تاپ من که تقریبا هرشب روشنه فیلم دانلود میکنمآقا دانلود کردی خبر بده واسه این قضیه ی 6گیگ که صحت داره یا نه
بیچاره لپتاپم باید 5 روز مدام روشن باشه یعنی بدون خاموشی تا این بازی دانلود بشه.(البته اگه مشکلی پیش نیاد یعنی مخابرات سوسول بازی در نیاره و اینترنت راقطع نکنه.)رم لپ تاپم 8 گیگهحال اگه 8گیگ رم را ساپورت نکرد اطلاع خواهم داد
.
محض اطلاع دوستان نسخه RELOADED آمد.حجم:32 گیگ فقط.
Last edited by dvd2010; 04-11-2013 at 22:56.
5روز؟؟؟؟بابا برو بخرا.چه کاریه؟؟؟
نه بابا شما که 8گیگ رم داری هیچی.دوستانی که مثل بنده 4گیگ رم دارند بازی که دستشون اومد اطلاع رسانی کنند
ماهی 50 تومن دارم پول اینترنت میدم بعد برم بازی از بیرون بخرم آخه خدا را خوش میاد،حالا اگه دیدم بعد 10 روز دانلود نشد میرم از بیرون میخرم.
محض اطلاع: دوستانی که رمشان کمتر از 6 گیگ می باشد RAM FIX جهت اجرای بازی با رم کمتر از ۶GB را دانلود کنید.
Last edited by dvd2010; 04-11-2013 at 23:02.
یه سایت خوب واسه خرید بازی سراغ ندارید؟؟؟
اینجا نوشته مینیموم RAM شش گیگ هست، و Recommended هشت گیگ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم 4 گیگ رم دارم![]()
Last edited by polestar98g; 04-11-2013 at 23:15.
این قضیه اش چیه؟یکم بیشتر توضیح میدی؟
دانلودها عالیه.چندین بار ازشون خرید کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)