سلام
ببخشید میشه بگید ماجرای این یک کابله و دو کابله چیه
با تشکر
سلام
ببخشید میشه بگید ماجرای این یک کابله و دو کابله چیه
با تشکر
بچه ها ببخشيد البته ميدونم اين سوال شايد جاش اينجا نباشه ولي player با فرمت جاوا برا اين گوشي سراغ ندارين؟
يه سوال بچه ها
توي كتابچه گوشي خيلي گذرا نوشته كه ميشه مكالمات را هم ضبط كرد. ولي توضيح نداده كسي بلده اين كار رو انجام بده؟
علي جان دو كابل علاوه بر يو اس بي يه كابل ديگه داره كه به ضبط و تلوزيونو... ميخوره و كابل اديو هست كه ميتوني صدارو از بانداي اون وسائل گوش بدي كه 6000 قيمت داره و فقط وقتي حال ميده كه به بانداي ضبط وصل بشه و بذاري تو حالت
شهاب جان تا فعلا پلیر دیگه ای موجود نیست
حسین جان وقتی در حال صحبت کردن هستی دکمه مور رو بزن اخرین گزینه اگه اشتباه نکنم کال رکوردینگ اونو انتخاب کن
درسته !ميشه مكالمتو ضبط كني براي اينكار وقتي داري با طرف مقابل حرف ميزني منوي moreرو ميزني يه گزينه داره به نام recordانتخابش ميكني اونوقت مكالمت ضبط ميشه . به همين راحتي!نوشته شده توسط hossein31
سره همين دو كابله بودن حدوده 30 الي 40 تومن تفاوت قيمت دارن با اينكه همين طور كه دوستمون گفت كابلش 6 الي 7 تومن بيرون پيدا ميشهنوشته شده توسط alirafaat
نه كي گفته من خودم دو كابله گرفتم ارميتا جان ولي 7000 تومان اضافه دادم اولش كه اين كابل اومده بود اينجوري بود ولي الن همون قيمت كابل ميگيرن
كساني كه به اين تاپيك ميان فريمور دستگاهشون رو اينجا بنويسن همون software verjen
طريقه خوندنشم حتما" بلديد ديگه
تو حالت عادي بزنيد :
Right
*
Left
Left
*
Left
*
از اين راه يه چكاب كامل هم گوشيتونو ميتونيد بكنيد
يا بايد R4CE012_FS باشه يا R4CK003_FS
اگه ماله كسي R4DB005_FS بود همينجا بگه
مرسي
Last edited by boys_won; 02-09-2006 at 19:08.
نوشته شده توسط boys_won
عجب روشي بود كله دستگاه رو چك كرد
من نميدونستم
مرسي بابت اطلاعاتت
در ضمن ماله من R4CK003_FS ميباشد
ممنونم
R4ck003 مل منم اين ميترسم اپ كنم منوهاي خوشگلم بپره.يا رو منو تاثير نداره؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)