خیر ، کلیت بازی همون FIFA 13 هستش فقط 13 ش شده 14 و نقل و انتقالات به روز شده همین
نسخه ی نکست جنریشن (فعلا) فقط روی کنسول های نسل هشتمی قراره عرضه بشه ...
خیر ، کلیت بازی همون FIFA 13 هستش فقط 13 ش شده 14 و نقل و انتقالات به روز شده همین
جدی میگی کریس جون؟یعنی فقط نقل و اتتقالات...؟من که با همین لایو دارم ابدیت میکنم بازیمو مرتب..
نهایت بی انصافی هست این حرف که بگی فقط نقل و انتقالات به روز شده و 13ش شده 14خیر ، کلیت بازی همون FIFA 13 هستش فقط 13 ش شده 14 و نقل و انتقالات به روز شده همین
+
این 19 باشگاه برزیلی هم مجوزشون برای بازی گرفته شده:
Atlético Mineiro, Atlético Paranaense, Botafogo, Coritiba, Criciúma, Cruzeiro, Flamengo, Fluminense, Goiás, Grêmio, Internacional, Náutico, Palmeiras, Ponte Preta, Portuguesa, Santos, São Paulo, Vasco da Gama, and Vitória.
+
یک سری steelbook های مخصوص به هر باشگاه برای FIFA 14 در نظر گرفته شده که واقعا دل فریب هستن:
این یکی های زیر مخصوص لیگ ایتالیا هست:
برای لالیگا هم اعلام شده که شامل رئال مادرید، سویا، بارسلونا، والنسیا، رئال بتیس، اتلتیکو مادرید، میشه
از تو بعید بود همچین حرفی پسر !دی!خیر ، کلیت بازی همون FIFA 13 هستش فقط 13 ش شده 14 و نقل و انتقالات به روز شده هم
مراجعه کن به E32013 و همه ی تریلرها و صحبت هایی که اونجا شده .(تغییرات خوبی تو فیزیک بازی ، فیزیک توپ حرکت بازیکنا و خیلی چیزای دیگه شده ، لایسنس های جدید و و ....!)
یعنی نسل بعد!
با تمام احترام این پست نشون میده که شما از FIFA چیزی نمیدونید!![]()
Last edited by Turok-71; 18-07-2013 at 12:03.
چرا میزنید؟
منظورم این بود که نسخه ی نسل بعدی روی PC عرضه نمیشه ، دقیقا مثل اتفاقی که برای نسخه ی 10 (و تا حدودی 11)
افتاد و نسخه ی کنسولی و PC خیلی متفاوت بود و نسخه ی نسل بعدی تقریبا از 11 روی PC اومد .
حالا جز ترنسفر ها ، اورال بازیکن ها هم تغییر میکنه
دیوید روتر عزیز ، من نگفتم بازی تغییری نداره ، اتفاقا از تغییرات انجام شده راضی ام مثل فیزیک توپ و نحوه ی شوت زنی و ...
اما منظورم این بود این نسخه نسل بعدی نیست نه اینکه 14 تغییری نکرده
پ.ن : روز نیست آنلاین 13 رو بازی نکنیم ...
اینم یه ویدیو دیگه از گیم پلی بازیه ( برای باز شدن از قندشکن سای فون استفاده کنید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لایسنس باشگاه های برزیل
Atlético Mineiro
Atlético Paranaense
Botafogo
Coritiba
Criciúma
Cruzeiro
Flamengo
Fluminense
Goiás
Grêmio
Internacional
Náutico
Palmeiras
Ponte Preta
Portuguesa
Santos
São Paulo
Vasco da Gama
Vitória
اینکه نمیشه نسخه ی Next-Gen رو روی PC داشته باشیم خیلی عذاب آوره ، مخصوصآ با این تکنولوژی جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی که داره.
احتمالآ EA ما رو دوباره مجبور کنه دست به کنسول بشیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)