از یه طرف دلم برای ارسطو میسوزه و از طرف دیگه خوشحالم که به ازدواج و این جور چیزا ختم نشد : دی
در کل سریال خوبی بود و منتظر پایتخت 3 هم هستیم ......![]()
از یه طرف دلم برای ارسطو میسوزه و از طرف دیگه خوشحالم که به ازدواج و این جور چیزا ختم نشد : دی
در کل سریال خوبی بود و منتظر پایتخت 3 هم هستیم ......![]()
پایانش قشنگ بود. فیلنامه و جزئیات خیلی پخته تر از سری اولش بود.
تو این دو تا قسمت آخر که فرهنگ بندر رو نشون میداد فوق العاده بود. برای فیلمبرداریش تو دریا واقعاً زحمت کشیدن.
هوس کردم امسال برم جزایر رو بگردم. الآن که گرمه اما زمستون حتماً حتماً میرم جزیره گردی با لنج!
Last edited by poonel; 04-04-2013 at 23:31.
حق داری منم همینطور...اما واقعیت اینه که ارسطو لقمه ی گنده تر از دهنش برداشت که همین باعث شد که جواب منفی بشنوه .خانم ها رو هم که میشناسین : اگه از کسی خوششون نیاد بلافاصله لقب برادر یا جاست فرند بهش میدن , حالا کافیه همون خانم که شکست ازدواج قبلیش رو بهونه میکرد یه تیکه ی درست حسابی به پستش میخورد, اونوقت دیگه مگه ولش میکرد ؟!!اما از اونور نقی کاملا در حد و اندازه ی خودش رفتار میکنه و همین هم باعث میشه که از زندگی احساس رضایت کنه.
نمیخوام بحث حاشیه ای پیش بکشم : اما این مساله یه قانون طبیعیه که در طول قرنها تکامل , بر اساس ذات بشر بوجود اومده ! خانمها اکثرا و(البته نه همیشه) بر اساس یک یا چند فاکتور مثل تحصیلات , ثروت , قدرت , مقام , شهرت و البته طبقه ی اجتماعی دست به انتخاب میزنن ! و اگه کسی اینها رو نداشته باشه مجبور میشه به هر چی که دستش میرسه راضی بشه ! همونطور که ارسطو اینقدر جواب نه شنیده که وقتی حرف یه دختر جدید پیش میاد , ندیده و نشناخته , باز هم میخواد ازدواج کنه , چون به مرحله ای رسیده که حق انتخاب کیس عالی و خوب رو نداره و بدون شناخت قبلی به هر پیشنهادی رضایت میده تا فقط بتونه نیاز عاطفی و جسمیش رو برطرف کنه و البته سر و سامون هم بگیره !
ولی کلاً به نظر من بهترین کارگردان تلویزیونی هستش.
خداییش Position دوربینهاش و حرکت دوربین و ثابت نبودنش خیلی خلاقانه و منحصر به فرد، حتی در حد جهانیه!
دوربین رو یه جاهایی میزاره که واقعاً عقل جن هم نمیرسه!
کارگردانهای دیگه اصلاً حال ندارند دوربین رو 2 متر از سطح زمین جدا کنند چه برسه که به فکرشون برسه دوربین رو بزارن توی زودپز!
توی یکی از سکانسهای آخر، پس زمینه شدن خورشید با نوشتهی "الله" روی گنبد، عالی بود! میدونی این کار چه مهندسی میخواد؟! کشکی نیستا!
بی انصاف نباش.
Last edited by afshin-434; 04-04-2013 at 23:35.
به نظرم در کل سریال خوبی بود و برای عید هم کاملا مناسب بود
خیلی ها که یه جورایی دور سریالای ایرانی رو خط کشیدن رو من می دیدم که این سریال رو دائما دنبال می کردن!
مطمئنا این سریال ایراداتی رو هم داشت ولی باید محدودیت هایی که برای ساخت سریال اینجا وحود داره و همین طور محدودیت زمانی برای ساخت یه سریال مناسبتی رو در نظر گرفت...
پایان سریال هم خوب بود
معلوم میشه که پایان سریال های ایرانی می تونه غیر ازدواج یا مرگ هم باشه![]()
در ادامه ی کامنت قبلیم : سعی کنید در زندگی به جاهای بالا برسین تا بتونین هر کسی رو که دلتون خواست انتخاب کنین ! ( اینم پیام اخلاقی سریال)
سریال پایتخت یکی از جذابترین سریالهای این چند سال اخیر بود...
احساس میکنم شاید تاکید روی خانواده دلیل خوبی برای پربیننده بودن این سریال باشه...چیزی که کمتر تو سریالهای این مدت دیدیم..شاید آخریش همین وضعیت سفید و پایتخت 1 باشه
در مورد جریان ارسطو هم به یه نکته اشاه کنم شاید بد نباشه...همین که ارسطو در برابر جواب منفی شعلع واکنش بد نشون نداد میتونه پیغام خوبی باشه برای هم نسلهای من که تا دلتون بخواد دیدم و شنیدم که پسری در برابر جواب منفی دختر مورد علاقش واکنشهای تند و غیر معقولی از خودش نشون داده....شخصیت ارسطو میخواد بگه اگر این نشد خوب گس دیگه ای میشه
احترام به بزرگتر تو هر شرایطی نکته مهم دیگه ای بود که این سریال بهش پرداخت...شاید پدر پنجعلی اگر پدر من و شما بود نمیتونستیم اینطور با حوصله به کاراش رسیدگی کنیم بدون کمترین بی اخلاقی ..
سریال واقعا قشنگی بود.من با اشتیاق تمام هرشب پاش میشتم
منتظر پایتخت3 هستیم.کاش بسازن
ما که خودمون اینوری هستیم و با این لهجه و صحبت زیاد آشنایی داریم و برخورد داریم برامون جالب بود بازم، چه برسه به شهرستان های دیگه که براشون تازگی داره ...
سریال خوبی بود . براش زحمت کشیده بودن . منتظر پایتخت 3 هستیم . اما ارسطو کاش ازدواج می کرد . الان من چه جوری سرم رو روی بالش بذارم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)