دوست عزیز
چون کانالهای sd کیفیت پایینی دارند شما از همان تنظیمات کارخانه استفاده کنید که در قسمت منو--> تصویرتنظیم مجدد تصویر کنید.
دوست عزیز
چون کانالهای sd کیفیت پایینی دارند شما از همان تنظیمات کارخانه استفاده کنید که در قسمت منو--> تصویرتنظیم مجدد تصویر کنید.
ممنون دوست عزیز بهترین کالیبراسیون در حالت movie samsung 46f8000 چی هستش؟
نمایش فیلم حتی در حالت movie خیلی مصنوعیه درصورتیکه همون فیلم در لپ تاپ hd خیلی تصویر بهتری داره
اقای متین پور با اندروید epromreset روشن کردم ولی NVRAM Clear all off روشن نمیشه سامسونگUpdated - - -40h6470
Last edited by mehdiprw; 13-11-2015 at 23:33.
دوست عزیز
از این تایپیک و روش سری H ورود به منوی مخفی کمک بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای متین پور تصویر تلویزیون خراب شده با اندروید epromreset روشن کردم ولی NVRAM Clear all off روشن نمیشه
دوست عزیز
باید تلویزیون شما از نزدیک بررسی شود. اگر به این امور وارد نیستید از یک فرد متخصص کمک بگیرید.
اقای متین پور من ایران نیستم
دوست عزیز
برای ورود به منو مخفی چگونه عمل می کنید.؟
-
info menu mute power با گوشی اندروید eprom reset روشن میشه ولی NVRAM Clear all off کمرنگ میمونه
دوست عزیز
شما وقتی که با info menu mute power وارد منوی مخفی می شوید باید با کنترول دست ساز همانطور که در این تایپیک گفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید این کد را[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(28.2 با کنترول دست ساز وارد کنید تا آن آیتم مربوطه باز شود.
لازم بذکر است حتماً قبل از این کار حتماً اطلاعات LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL سیستم تان را یادداشت و یا از منوی آپشن عکس بگیرید
Last edited by matinpour; 12-12-2015 at 12:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)