1.12 شو دانلود کردم، میگه با بازی سازگار نیست! حتی خود بازی (یعنی حتی بدون آپدیت) هم الان اجرا نمیشه! ورژن بازی و آپدیت هم هر دو یکیه و از یه سایت هم دانلود کردم.
برای نصب درست و اجرای آپدیت، باید همه آپدیتهای قبلی نصب بشن؟
1.12 شو دانلود کردم، میگه با بازی سازگار نیست! حتی خود بازی (یعنی حتی بدون آپدیت) هم الان اجرا نمیشه! ورژن بازی و آپدیت هم هر دو یکیه و از یه سایت هم دانلود کردم.
برای نصب درست و اجرای آپدیت، باید همه آپدیتهای قبلی نصب بشن؟
Last edited by Emir1; 03-07-2016 at 08:07.
نمیدونم چه نسخه ای نصب کردی
من قبلا نسخه 20 گیگی coreapack داشتم که تا آپدیت 1.12 توش بود
آپدیت کلا دو نسخه داره یکی GoG یکی هم Codex , نسخه بازیت هرچی باشه باید آپدیت هم شامل اون بگیری
بله همه ی آپدیت های قبلی را میخواد
از اینجا میشه دان کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیدونم اینا مال ورژن steam هست یا gog
ممنونم دوستان،
نسخه GoG رو دانلود کرده بودم، برای activation هم یه پچ 1.01 هم دارم به علاوه دو تا دی ال سی به این مشخصات dlc1_2.0.0.28
قبلا یادمه با همین داشته ها، یکی دو بار نصب و اجراش کرده بودم ولی الان هرکاری میکنم (حتی بدون نصب آپدیت 1.12) اجرا نمیشه! فایل رجیستریش رو هم تو فولدر بازی کپی و اجراش میکنم ولی موقع اجرای بازی پیغام میده که نیاز به دانلود یه قسمت کوچیکی از بازی دارید که در 19 می منتشر میشه!
یه عکس از ارور بزار
ربطی به آپدیت نداره این بازی کلا بازی سنگینیه و تو تمام تست هایی که رو هردستگاهیی گرفتن این بازی جز کم فریم ترین بوده . مثلا روی بهترین لپ تاپ با بالاترین دیتیل حدود 30 تا 40 فریم اجرا میشه![]()
پیغام میداد که نیاز به دانلود یه حجم مختصری از بازی دارید و هر پچ و دی ال سی هم که نصب میکردم خودکار میرفت به درایو C نصب میشد. بازی رو تو درایو C نصب کردم مشکل حل شد و بازی اجرا شد (هرچند فضا خیلی ندارم رو این درایو)
فقط الان مشکل اینه که فریم ریت پایینه و چیزی که برام جالبه اینه که با کم کردن تنظیمات گرافیک حتی موارد مهم گرافیکی هم تغییری تو فریم ایجاد نمیشه! با نصب این آپدیتها تفاوت محسوسی تو فریم ایجاد میشه؟ اگه ایجاد میشه، لطفا اینم بگین کدوم آپدیت تاثیر خوبی رو فریم داره و بازی رو روونتر میکنه، (چون آپدیتها به هم مرتبطن و حجمشون هم ماشالا خیلی زیاده باید تا آپدیت مورد نظر دانلود کنم)
رزولوشن بازیتونو بیارید پایین خیلی تاثیر داره .
سلام آقا من اون قسمت The Witcher 3: Shrieker Contract گیر کردم
بمب ندارم هر چی هم میگردم پیدا نمیکنم
از کجا بمب بخرم؟
پدرم در اومده
لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)