ممنون از توضیحات کامل
1) عزیزانی که رفتنن و شما می شناسین الان چه شغلهایی دارن؟
2) هر شهری که خواستن ساکن شدن؟
3) امکان داره تو مصاحبه هم کسی مردود بشه؟
ممنون از توضیحات کامل
1) عزیزانی که رفتنن و شما می شناسین الان چه شغلهایی دارن؟
2) هر شهری که خواستن ساکن شدن؟
3) امکان داره تو مصاحبه هم کسی مردود بشه؟
1) هم شغل سطح پایین مانند گارسونی و هم شغل های سطح بالا مانند مدیریت
2) بله
3) امکانش هست، ولی من نمیدونم به چه دلیل هایی، یه سرچ ساده توی گوگل به شما میگه.
دوستان از بس مطلب تو گوگل خوندم گیج شدم ؟
1- گویا کارمندان دولت در مصاحبه ریجکت میشن ! تایید می کنید ؟
2- من دیپلم فنی دارم و بعدش کاردانی و کارشناسی گرفتم ! میگن دیپلم براشون از همه مهتره و دیپلم نظری با مدرک پیش دانشگاهی براشون مهمه. درسته؟
1- نه
2- نه
ممنون از پاسختون
به عنوان آخرین سوال :
همسرم شاغل در آموزش و پرورش هست. و تعهد پنج ساله داره.
اگر لاتاری برنده بشم و بخوایم بریم تو ایران برام مشکل ساز میشه؟
Last edited by mohsenfhm; 19-02-2016 at 13:06.
در مورد اینکه تو ایران دچار مشکل میشید یا نه رو باید از همون ایران بپرسید.
شانس برنده شدن لاتاری اونقدر زیاد نیست که فکر شما رو از الان مشغول کرده، اگر زمانی هم برنده شدید و تصمیم گرفتید بیایید، من بهتان پیشنهاد میکنم مرخصی بدون حقوق بگیرید و بیایید اینجا شرایط رو ببینید، کلا آمریکا زمین تا آسمان با فیلم های هالییودی و تصورات ما فرق داره، تمام پل های پشت سرتان را خراب نکنید.
با سلام و عرض خسته نباشید.من یه سوالی داشتم.اگر من در لاتاری با اسم پاسپورتم ثبت نام کرده باشم و بعدا پسوندی که در کنار اسمم هست از شناسنامم حذف کرده باشم و اگر انتخاب بشم برای من مشکلی پیش میاد؟امکان داره قبول نکنن؟
دوست عزیز
احتمال برنده شدن در لاتاری اونقدر کم کم کمه که ارزش اینکه فکرتون رو مشغولش کنین نداره اما چنانچه اینقدر خوش شانس بودین که اسمتون دراومد
شما با شناسنامه جدید میرین پاس جدید با نام خانوادگی جدید می گیرین و هنگام مصاحبه هر مدرکی که لازمه ارائه میکنین
کنسول آمریکاست که باید قانع بشه و باتوجه به شرایطیکه شما گفتین به جهت تغییر نام خانوادگی نباید مشکل خاصی باشه.
کلاً در لاتاری افراد پذیرش شده باید مدارک ترجمه شده اییکه دقیقا منطبق با ادعاشون موقع ثبت نام مبنی بر مشخصات فردی و مدارک تحصیلی گفتن به کنسول ارائه کنن و با کوچکترین تناقضی فرد مورد نظر رد میشه. بطور مثال مثلا شما هنگام ثبت نام گفتین نام خانوادگی تون A است و موقع مراجعه به سفارت نام تون B شده باشه در حالت عادی رد میشین مگر اینکه مدارک مربوطه را که چه زمانی نام خانوادگی تون از A به B تغییر کرده ارائه کنین.
با آرزوی قبولی شما در لاتاری.
اقا میشه دلیل قانع کننده ایه بگید چرا امریکا مثله فیلمهای هالیوودی که میگن نیست؟
مثال بزنید
به همون دلیلی که ایران مثل فیلم های صدا و سیما و هند مثل فیلم های بالیوود نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)