تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 146 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

عزیز
    اگر کسی با هدف ارزانی قصد ساخت داره این کار منطقی نیست . چون چینی های محترم ارزونترش رو دادن بیرون
    اما اگر هدف آموختنه ، اگر هدف لذت ساخت و استفاده از تلسکوپه شخصیه بله . این فوق العاده است .
    من خودم تلسکوپ ساختم . و هنوز هم اولین جرمی که با تلسکوپم ( تلسکوپ دست ساز خودم ) دیدم برام جذاب ترین تصویر آسمونه
    خوشه ذوزنقه
    این که بگم اگر شما به قصد کاهش هزینه تلسکوپ نسازید تبلیغات نیست عزیز .
    و هر گردی گردو نیست منم تفرشی نیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابک خان جان غزيز احساس ميکنم که منظورم رو نگرفتين! اصلا قصد جسارت به شما رو ندارم، مساله ارزون تموم شدن نيست بلکه لذت و تجربه ايکه تو ساخت به دست مياري ارزش داره مخصوصا در ساخت آينه هاي بزرگ. شما که تجربه ساخت دارين در مورد ابزار کوچک و آينه بزرگ و حرکتهاي زيگزاگ اطلاعاتي دارين؟؟

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اما اگر هدف آموختنه ، اگر هدف لذت ساخت و استفاده از تلسکوپه شخصیه بله . این فوق العاده است .
    گفتم که بالا

من ایینه تلسکوپ رو نتراشیدم عزیز صرفا بدنه رو ساختم . بچه بودم حدود 12 13 ساله و فقط عکس تلسکوپ دیده بودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باسلام مجدد

دوستاني که به ساخت تلسکوپ علاقه دارن ميتونن بيان تو تاپيک ساخت تلسکوپ شخصي،

متاسفانه با توجه به موضوع اين تاپيک نميشه اين بحث رو اينجا مطرح کرد

ممنون

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض همچین چیزی ممکنه؟؟؟

سلام دوستان عزیز.

چند روز پیش دوستم یه چیزی گفت باور نکردم. خودم رفتم پرسیدم دیدم مغازه داره هم تایید کرد.

میگفت تلسکوپ بزرگنمایی 180 برابر داره 14 تومن. 300 برابر داره 38 هزار تومن و چند مدل دیگه!!!

وقتی من رفتم نداشت. گفت همرو بردن و احتمال زیاد آخر هفته دوباره بیاره. میگفت توی کاتالوگش اینجوری نوشته و مدلش هم فکر میکرد بازتابی باشه.

از اینچ و مینچ چیزی نمیدونست. مغازه لوازم التحریر بود.

چنین چیزی امکان داره؟؟ ممکنه به جای شیشه از پلاستیک شفاف استفاده کرده باشن؟؟

خودش میگفت با 14 تومنی که نگاه میکنی چاله های ماه ر راحت نشون میده. تازه تا 2000 برابر بزرگنمایی هم میگفت داره.

من که حیرون موندم. آخر هفته یا شنبه که رفتم ازشون عکس میندازم ومیارم میذارم اینجا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.

چند روز پیش دوستم یه چیزی گفت باور نکردم. خودم رفتم پرسیدم دیدم مغازه داره هم تایید کرد.

میگفت تلسکوپ بزرگنمایی 180 برابر داره 14 تومن. 300 برابر داره 38 هزار تومن و چند مدل دیگه!!!

وقتی من رفتم نداشت. گفت همرو بردن و احتمال زیاد آخر هفته دوباره بیاره. میگفت توی کاتالوگش اینجوری نوشته و مدلش هم فکر میکرد بازتابی باشه.

از اینچ و مینچ چیزی نمیدونست. مغازه لوازم التحریر بود.

چنین چیزی امکان داره؟؟ ممکنه به جای شیشه از پلاستیک شفاف استفاده کرده باشن؟؟

خودش میگفت با 14 تومنی که نگاه میکنی چاله های ماه ر راحت نشون میده. تازه تا 2000 برابر بزرگنمایی هم میگفت داره.

من که حیرون موندم. آخر هفته یا شنبه که رفتم ازشون عکس میندازم ومیارم میذارم اینجا
    اگه اورد به من هم خبر بده بیام بگیرم

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.

سلام دوست عزیز

مهمترین چیز در هر تلسکوپ دهانه اونه نه بزرگنمایی...... شما یه لطف کن ببین اول دهانه تلسکوپ چنده.... بعد مطمئن بشو که عدسی ها از شیشه باشن نه از نوعی پلاستیک... و اخر سر هم ببین مال شرکت معتبری هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام دوست عزیز

مهمترین چیز در هر تلسکوپ دهانه اونه نه بزرگنمایی...... شما یه لطف کن ببین اول دهانه تلسکوپ چنده.... بعد مطمئن بشو که عدسی ها از شیشه باشن نه از نوعی پلاستیک... و اخر سر هم ببین مال شرکت معتبری هست یا نه؟
    آره میدونم. ولی گفتم که از اینچ مینچ سر در نمی اورد. مگه خودم برم اندازه بگیره. من که ندیدمشون ولی بعید میدونم شیشه باشن.( البته شایدم کار چین باشه واسه بازار)

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

هر اینچ 2.5 سانتیمتره.... در مورد شیشه ای بودنش هم مطمئن شو ... چون با یه بار پاک کردن اون خط هایی روش به و جود میاد که اصلا کل تصویر رو خراب می کنه.

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

هر اینچ 2.5 سانتیمتره.... در مورد شیشه ای بودنش هم مطمئن شو ... چون با یه بار پاک کردن اون خط هایی روش به و جود میاد که اصلا کل تصویر رو خراب می کنه.

ممنون
    آره اینچو میدونم اگه جرات کنه روی شیشه ای بودنش شرط ببنده همونجا با فندک امتحانش میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •