سلام کانال ها رو دستی تنظیم کنینو اگه راه دیگه ای داره من نمیدوم
تلویزیون های سامسونگ کوجود هیپکدوم تصویر در تصویر برای دو شبکه تلویزیونی ندارن
سلام کانال ها رو دستی تنظیم کنینو اگه راه دیگه ای داره من نمیدوم
تلویزیون های سامسونگ کوجود هیپکدوم تصویر در تصویر برای دو شبکه تلویزیونی ندارن
دوست عزیز
برای ویرایش کانال باید وارد اسمارت هاب شده و در منوی آن روی آیکون کانال رفته و آن را باز کنید و ویرایش را انجام دهید.
جابجایی بین کانالها هم همانطور که گفتید طبیعی است. و ربطی به فارسی شدنش ندارد و تصویر در تصویر هم زمانی که از کابل hdmi استفاده می کنید یک کانال تلویزیونی و یک تصویر از ورودی hdmi را دارد نه آنطوری که شما می گویید یعنی دو تا کانال تلویزیون را هم زمان ببینید این روش در ستاب باکس قابلیت دارد و اگر می خواهید منوی انگلیسی ولی دیجیتال داشته باشید کافیست که این قسمت را انجام ندهید منظور نوشته های قرمز رنگ است.
در قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group راarabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتالو هم منوی فارسی دارید
ممنون دوستان.
با Tapatalk تالار رو مشاهده میکنم . نمیدونم چرا پی سی ورد دکمه تشکر توی تپاتالک نداره . همینجا تشکر میکنم از اینکه وقت گذاشتین و پاسخ دادین به سوالاتم.
تقریبا جواب همه سوالاتمو گرفتم.
فقط موردی که برای ویرایش کانال ها فرمودین ، از قسمت اسمارت هاب هم رفتم فقط میشه ترتیب رو عوض کرد . شماره کانال رو نتونستم عوض کنم. مثلا الان کانال 3 روی شماره کانال 813 میگیره . میخوام روی شماره کانال 3 تنظیمش کنم تا با دکمه کنترل راحت دسترسی داشته باشه . برای خودم مورد نداره . از channel list سریع میارم. برای خانواده میخوام این کار رو کنم.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوست عزیز
وارد منوی اسمارت هاب شده و آیکون کانال را انتخاب می کنید و وقتی وارد منوی کانال شدید با دکمه tools از روی کنترول وارد منوی آن می شوید و از منوی آن ویرایش کانال را نتخاب کرده و وارد منوی آن میشوید و کانال مورد نظر را انتخاب و با دکمه جهت دار از روی کنترول به سمت چپ منو رفته و بادکمه های عددی از روی کنترول عدد کانال مورد نظرتان را وارد کرده و از پایین آن دکمه قبول را زده و از این به بعد کانال شما همان خواهد شدو به ترتیب تمامی کانالها را ویرایش و به دلخواه خود کنید.
برای من که تو صفحه ی ویرایش کانال، تغییر نام داره، جدای از اون میشه جابجاش کرد تا بیاد رو عدد دلخواه. مثلا 813 رو انتخاب کنید و ببرینش بالا یا اگه دکمه ی تغییر نام داره بزنینش و ا
شماره کانالی که دوس دارین روش باشه رو وارد کنین
درسته
گیر کار از منو بود.
منو / کانال / ویرایش شماره کانال ---> فعال
مال من غیر فعال بود. وقتی این گزینه رو فعال کردن گزینه ویرایش شماره کانال هم به اون بخش توی اسمارت هاب افزوده شد.
تشکر از راهنمایی شما بزرگواران
ساعت رو برای سیستم دستی تنظیم کردم (اوتو نشد) اما وقتی info رو میزنم ساعت برنامه ها با ساعت سیستم فرق داره . مثلا الان ساعت 17:00 هست و ساعت رو از منو هم 17:00 تنظیم کردم . اما info کانال رو میزنم میزنه برنامه در حال پخش (مثلا برنامه x ) و ساعت 20:00-21:10 .
توی یه تاپیک در موردش نوشته بود :
اگه بجای ed-Iran گزینه ed-ina رو انتخاب کنیم برای شبکه ها مشکلی پیش نمیاد؟اﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﺳﺎﻋﺖ ﺷﻤﺎ ﺑﻄﻮﺭ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭ ﺩﻗﯿﻖ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺁﯾﺘﻢ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ
ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﻊ ﺍﯾﻦ ﻣﺸﮕﻞ ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻨﻮﯼ ﻣﺨﻔﯽ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﻣﺜﻞ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﻌﺎﻝ
ﮐﺮﺩﻥ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺳﺎﺯ ﻭ ﺩﯾﺠﯿﺘﺎﻝ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮑﻨﯿﺪ :
ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﻨﻮﯼ ﺳﺮﻭﯾﺲ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ ﻗﺴﻤﺖ OPTION ﺭﺍ ok
ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﻭﺩﺭ ﻣﻨﻮﯼ ﺁﻥ local set ﺭﺍ ﺑﺠﺎﯼ ed- Iran ﺁﻥ ﺭﺍ ed- INA ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ
ﻭﺩﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻫﻤﺎﻥ ﺻﻔﺤﻪ tuner ﺭﺍ auto ﻭﺩﺭ ﭘﺎﯾﯿﻨﺘﺮ
ch table ﺭﺍ iran ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻗﺴﻤﺖ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﻮﯾﺪ
(قبلا در توضیح فعال سازی شبکه های دیجیتال گفته شده ed-iran رو انتخاب کنیم ....)
دوست عزیز
خیر هیچ مشگلی بوجود نمی آید بلکه مشگلتان هم حل می شود.
برای تلویزیون 6850 کنترل معمولی بدون لمسی پیدا میشه تو بازار؟
Last edited by Yi Yi; 12-02-2014 at 01:40.
سلام.
از فایل های wav ، دوتا فایل factory و 3speed مربوط به منوی مخفی هست. یه تعداد دیگه از فایل ها مربوط به دکمه های info یا menu یا up از ریموت کنترل اصلی تی وی هستن.
خواستم ببینم پک کامل فایل هایی که شامل همه ی دکمه ها (یا حداقل دکمه های اصلی مثل prog و volume و enter و return و ... ) وجود داره یا فقط همین چند تا هست ؟
اسکرین شات فایل هایی که من دارم:
آیا علاوه بر اینها هم فایل های دیگه ای موجود هست ؟
Last edited by spiderboy; 12-02-2014 at 13:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)