دیروز" و "فردا" دست یکی کردند :
دیروز
با خاطرات گذشته فریبم داد !
فردا
با وعده های دروغ خوابم کرد !
وقتی چشم گشودم
امروز رفته بود !!!
دیروز" و "فردا" دست یکی کردند :
دیروز
با خاطرات گذشته فریبم داد !
فردا
با وعده های دروغ خوابم کرد !
وقتی چشم گشودم
امروز رفته بود !!!
ام بی ام جان زیبا بود ... و حال اینم از ما ا:(اینو به شخصه خیلی دوست دارم زیباست )
هر وقت تونستي برف روسياه کني . هر وقت تونستي پاي کلاغ رو سفيد کني . هر وقت تونستي آتش رو ببوسي هر وقت تونستي توي آب يه نفس عميق بکشي اون موقع من هم مي تونم تو رو فراموشت کنم....
زندگی قشنگه اما نه به قشنگی حقیقت، حقیقت تلخه اما نه به تلخی جدایی، جدایی سخته اما نه به سختی تنهایی....... این هم تقدیم به عزیز دلم....
در اوج دلتنگی و دلشکستگی، در نهایت بی کسی و بغض زمانی که همه فراموشت کرده اند و محبت و دوستی را از تو دریغ می کنند، آن زمان که دستی نمی بینی تا به یاریت بشتابدو شانه های خسته و غمگینت را پناهی باشد، بدان که همیشه گوش شنوایی منتظر شنیدن غصه های توست، آرام غصه هایت را بگو، بغضهای کهنه و نشکسته ات را درحضورش بشکن و از جاری شدن اشکهای بی بهانه ات شرم نکن...
پرواز آرزویم بود قوی سفید را دیدم بالهایم را گشودم پر کشیدم به آسمان ولی من که سفید نبودم خاکی و زمینی بودم قوی سفید رفت و رفت من بالهایم شکست از آسمان افتادم پرواز کردم ولی آسمانی نشدم حالا میدانم برای حس پرواز هم پرواز می خواهم مهربانترینم بال پروازم باش...
اگر دبیر جغرافیا بودم می گفتم خوش اب و هوا ترین نقطه جهان اغوش گرم توست، اگر دبیر فیزیک بودم میگفتم فرمول وقانون نیوتون از روی من وتوست، اگر دبیر زیست بودم می گفتم رشته های بدن من و تو یکی است، اگر دبیر هندسه بودم میگفتم شعاع نگاه تو از مرکز قلبم می گذرد و اگردبیر زبان بودم بلند فریاد میزدم...
دیگه خیلی عشقولانه شد .... یه دفعه ای ملت عاشق نشن کار دسه ما بدن ؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ام بی ام هم اینک نوبت شماست ..روی مطالب کپی پیستی بنده را کم بنماییدراستی بهتر نیست عنوالن کنید مطالب رو از کجا می اورید ...
بنده از فورم ارمیا.نت .... فورم زیبا ودر عین حال باحالیه .صد البته از هم وطنان مسیحی و یهودی و زرتشتی ما ست
کاغذی به سپیدی برف گفت :
" پاک و تمیز آفریده شده ام و همیشه اینچنین خواهم ماند . ترجیح می دهم که بسوزم و
به خاکستر سفیدی تبدیل شوم تا موجودی سیاه به من نزدیک شده مرا لمس یا کثیف کند ."
شیشه مرکب آنچه کاغذ گفت شنید و در دل تاریکش خندید . اما جرئت نکرد به او نزدیک شود . مدادهای
رنگی هم این را شنیدند و هرگز به او نزدیک نشدند .
کاغذ سپید باقی ماند .... پاک و تمیز برای همیشه .
پاک .... تمیز .... خالی .... بیهوده و پوچ
Master جان ادامه بده بعضي از جمله هات واقعا دوست داشتني هستند
الهی !
از آنجا که بودیم برخاستیم
لیکن به آنجا نرسیدیم که می خواستیم
خواجه عبدالله انصاری
ای خداوند محبت !
به هر ریسمانی که آویختیم برید . بر هر شاخه ای که نشستیم شکست و بر هر ستونی که تکیه
زدیم افتاد . تنها تویی که حق محبت را تمام و کمال ادا می کنی . به ما هم الفبای محبت بیاموز .
ای خداوند تنهایی !
آن زمان که همگان به انسان پشت می کنند تنها حضور تو تنهایی را طراوت می بخشد . خودت
را از ما دریغ نکن .
ای خداوند عالم الخفیات !
امان از شعارهای رنگین و دثارهای زهرآگین !
امان از ظاهرهای فریبنده و باطن های ننگین !
فغان از چهره های مقدس و درونهای ملوث !
فریاد از سخنهای شیرین و مقاصد شوم !
تنها تویی که پنهان ترین زوایای وجود آدمیان را می فهمی ....
سيد مهدي شجاعي
باسلام آقا Masterنوشته شده توسط Master
![]()
من اين مطالب رو از دفتر شعري كه رو كامپيوتر دارم مينويسم كه بعضي هاشون رو توي كتاب خاصي خوندم كه منبع داره و بعضي هاشون رو از چرخ زدن تو اينترنت پيدا كردم سايت خاصي نيست كه بگم اين
بيشتر مطالب كتابي منبعش ذكر شده![]()
خوشبختي توپي است که وقتي مي رود به دنبالش مي دويم و وقتي مي ايستد به آن لگد مي زنيم. ...
امروز روز مهمي است ، زيرا اولين روز از باقيمانده عمر توست...
هرگز اميد را از کسي سلب نکن, شايد اين تنها چيزي باشد که دارد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)