مرورگر باز بود با 3 تا تب (chrome)
cooler bost هم خاموش و بدون کولپد
مرورگر باز بود با 3 تا تب (chrome)
cooler bost هم خاموش و بدون کولپد
دوستان یه سوال
این لپ تاپ ge60 apache رو وقتی روش cpu-z رو نصب کردم نوع چیپست رو ننوشته بود که hm86 هست یا hm87 و به جاش نوشته بود id8c49
این یعنی چی؟الان چیپستش چیه؟
سلام دوستان
میخاستم بدونم لپ تاپ MSI GE60 2PC Apache نقاط ضعف و قوتش چیه؟
میخاستم این لپ تاپ رو بگیرم لطفا اونهایی که این لپ تاپ رو دارن بگن کلا این لپ تاپ چجوریاست؟ارزشش رو داره حدود 4 تومن پول واسش بدم؟
اگه بگیرم به احتمال زیاد ssd دارش رو میگیرم
سلام من یه GE602oc دارم میخواستم ببینم میشه رو لپ تاپم SSD نصب کنم؟
لپ تاپ خوبیه و مناسب گیم و کارهای حرفه ای البته در سطح متوسط هست
نقاط ضعف به نظر من فقط کولینگش هست (که البته تو این قیمت و حجم و قطر لپتاپ عادی هست)
باید موقع استفاده سنگین جریان هوای خوبی براش آماده کرد
نقاط قوت هم کیبورد و صفحه مات و گرافیک خوب و ساپورت msata هست
پورت msata رو که داره ،
بله می تونید (اگه هنوز گارانتی داره حتما باید نمایندگی ببرین)
hm86 هست
سلام دوستان ge60 2pc apache رو ببرم نمایندگی و رمه 16 و یه هارده 128 ssd اظافه کنم حدودا چند تومن میشه؟
حداقل سیصد هارد و دویست رم
سلام وقت به خیر
من یه لبتاب ge60 2oe خریدم که ویندوز نداشت خودم ویندوز نصب کردم بعد از یک ماه چند روز هاردش مشکل پیدا کرد وفرستادم عوض کردن
الان برگشنه و ویندوز 7 اورجینال روش نصب کردن که من هم بلافاصله بک آپ گرفتم وویندوز رو پاک کردم وویندوز 8.1 گذاشتم
1-چطور لوگوی MSI رو روی ویندوز نصب کنم ؟
2-نرم افزاری که تو ویندوز 7 برای ایمیج گرفتن بود رو ازکجا دانلود کنم MSI BurnRecovery
3-ریکاوری برای این لبتاب ویندوز 8.1 موجود هست ؟
4-من بازی کالاف دیوتی گاست رو اجرا کردم و20 دقیقه ای بازی کردم ولی خیلی گرم میشه به شکلی که نمیشه دست جلوی هدسینگش گذاشت طبیعیه ؟
5-باچع نرم افزاری حرارت CPU و GPU رو ببینم با نرم افزارSpeccy که در حالت عادی حرارت از 38 تا 60 ولی در بازی تا 100 هم رسید میترسم CPU صدمه ببینه ...
Last edited by Mehdi Tamimi; 23-09-2014 at 15:58.
بازی watch dogs رو روز اولی که لپ تاپ رو گرفتم نصب کردم ولی اینقدر لپ تاپ داغ کرد که نگو. از اون به بعد سنگینترین بازی که روش نصب کردم فیفا بود.
واقعل موندم این cpu با این حرارت چطور دوام آورده حرارت صد درجه حرارت کمی نیست تاحالا لبتاب گیمینگ نداشتم واین اولین تجربه من هست خیلی دوست داشتم بهترین بازیها رو کنار کارهای معمولی با این لبتاب انجام بدم ولی نشد....
Sent from my HTC Butterfly s
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)