تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 39 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مجدد.
    1-من نظرم اینه که مسی به خاطر اینیستا و ژاوی تو بارسا عالی هست البته خودشم استعدادش بالا هست ولی اگه این دو بازیکن نباشن خوب نیست مثال تیم ملی آرژانتین در جام جهانی که مسی هیچکار نکرد
    2-مسی بهتر تو تیم ملی کار کرده یا رونالدو نظر خودت رو میخوام با دید تعصب ج ندی ها

3-چرا گواردیولا از بارسا رفت مگه بارسا تیم بدی بود؟؟

4-راستی مسی یا ژاوی؟؟

5-اینکه میگن مسی کاملترین بازیکن تاریخ هست رو قبول داری؟؟؟

6- نظرت در مورد این جمله چیه؟
    كي‌روش در جمع بازيكنان تيم ملي: كريس رونالدوعاشق و ديوانه است/آنقدر تمرین می کند تا مسی را جابگذارد

فعلا
    Last edited by mohammad.asghari; 11-01-2013 at 13:22.

2. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به Stream ( آرمان) گرامی

سلام علیرضا جان

سلام بر آرمانهای پی سی ورلد

ما رو به چالش کشیدی و حالا نوبت خودت شد

مطمئنی؟
    نه من نبودم اشتباه میکنی

خب فعلا می چسبیم به فوتبال

هر چسبی که تو بزنی برای ما خوشاینده

1. نظرت درباره جو آلن چیه؟ چقدر پتانسیل داره؟ به نظرت اوج سطحی که در فوتبال می تونه برسه کجاست؟ سطح آلونسو٬ سطح پیرلو یا جرارد٬ سطح ژاوی؟

راستش بازی زیادی ازش ندیدم در واقع کلا با ذتوجه به محدودیتها نتونستم بیشتر از 7 یا 8 بازی از لیورپول ببینم
    اما توی چند بازیی که ازش دیدم احساس کردم واقعا توانیایی تبدیل شدن به یک بازیکن خوب رو داره
    سبک خودش رو داره اما با توجه به چیزی که من دیدم و بازی کاملا بدون ریسکش احساس میکنم باید جسارت بیشتری داشته باشه
    پاسای ریسکی بیشتری بده و البته تمام کسایی که اسم بردی بازی رو به جلوی خوبی هم داشتن که آلن هنوز در این بخش خودش رو نشون نداده
    بازیکنای ولزی نیرویی فراتر از بازیکنای انگلیسی دارن امیدوارم برای ما به اندازه گیگز برای منچستر خوب باشه

2. اگه قرار بود بوسکتس در بارسا نباشه ولی می تونستی یک بازیکن جانشینش کنی٬ اون بازیکن کی بود؟

یک پیرلوی جوان
    بارسا به یک هافبک دفاعی نیاز داره که حتی خصوصیات یک هافبک هجومی رو هم داشته باشه
    کسی که مثل یک هافبک طراح بازیسازی رو هم بلد باشه
    و من فکر میکنم چنین خصوصیاتی فقط در پیرلو هست
    البته اصلا سراغ کسی مثل توره نمیرم چون دیگه بدرد بارسای فعلی نمیخوره

3. به نظرت آیا بوسکتس در تیم برتر سال 2012 جا داشت؟ چرا اصلا بوسکتس رو در این تیم ها قرار نمی دن؟ آیا در تیم 2013 شانسی داره قرار بگیره؟ مهمتر از همه٬ آیا روزی رو می بینیم که بوسکتس جزو سه کاندید برتر توپ طلا باشه؟

این واقعا یکی از سوالات من هم هست
    فکر میکنم بوسکتس چوب محبوب نبودنش رو میخوره
    وگرنه در این چهار سال گاهی با فاصله زیاد از نفر دوم بهترین هافبک دفاعی دنیا بوده
    بوسکتس باید قبول کنه که در چنین سیستمی رای دهنده ها ناخودآگاه به شخصیت بازیکن هم توجه میکنن و باید سعی کنه از این نظر هم رشد کنه
    امسال واقعا بازیهای خیره کننده ای ازش دیدم اونقدر سطح بالا که گاهی نگران میشم خودش هم نتونه دوباره به چنین سطحی برسه
    در حال حاضر با توجه به درخشش بارسا و فاصله امتیازاتش و البته بازی بسیار خوب بوسکتس تا اینجای فصل بهترین هافبک دفاعی دنیا بوده
    امیدوارم همینجور ادامه بده تا 2013 جزء برترینها بشه
    در مورد قرار گرفتنش بین سه بازیکن برتر با توجه به مهاجمین و هافبکهای هجومی خوبی که در حال حاضر هست بعید میدونم تا دو سه سال آینده بوسکتس با تمام لیاقتی که داره بین سه نفر اول قرار بگیره

4. نظرت درباره فوتبالی که یوونتوس بازی می کنه چیه؟

ای کاش این سوال در انتهای این فصل و سرانجام یووه در لیگ قهرمانان میپرسیدی
    شاید خیلیها از جمله خودم معتقد باشن دورتموند برای کم کردن فاصلش با تیمهای اسپانیایی سعی در تلفیق سبک خودش با نوعی تیکی تاکا داشته
    اما من فکر میکنم یووه این کار رو جلوتر از دورتموند آغاز کرد
    یووه به شکل مشخصی داره از لالیگا الگو برداری میکنه(البته من کاملا طبیعی میدونم این اتفاق رو چون اقتداری که اسپانیایی ها در این سالها داشتن خواه ناخواه باعث میشه سایر تیمها الگو برداری کنن)
    ای کاش فرصت بود و از روی سایت ساکرنت الگوی حرکتی بازیکنای یووه رو در چند بازی اینجا قرار میدادم و میدیدیم که مثلا چقدر شبیه به بارسا عمل میکنن و عملکرد و شعاع حرکتیشون چقدر بر خلاف آرایش عددی آغاز بازیشون مثلا اگر 3.5.2 باشه، هست
    مثلا در 70 درصد مواقع آرایش خط دفاعی یووه موقع حمله شبیه آرایش خط دفاعی بارسا هنگام هجومه
    یووه امسال گاهی اوقات 4.3.3 بازی کرده گاهی اوقات 3.5.2 گاهی اوقات 3.4.3 همین تنوع در سیستمها یعنی حرکت به سمت فوتبال نوین یعنی بازی کردن بر اساس شرح وظایف

5. بهترین هافبک Box-to-Box دنیا؟ چندین سال پیش می گفتن اسین یا جرارد٬ بعد شد یحیی توره و حالا هم کاندید هایی هستن. نظرت چیه؟ اصلا چقدر این هافبک ها در فوتبال امروز با ارزش هستن؟

شاید نظر من برات قابل قبول نباشه اما من فکر میکنم برخلاف تفکر جا افتاده مبنی بر اینکه توره یکی از بهترین
    هافبکهای Box-to-Box هست، این بازیکن نمیتونه نمره خوبی در این زمینه بگیره
    چون من در حرکات توره نه در دفاع تیمی چیز خاصی میبینم نه در دفاع فردی بر خلاف جرارد که وقتی در ساختار دفاعی تیم قرار میگیره استایلش کاملا متفاوت میشه و شعاع حرکتیش تغییر میکنه
    و البته انعطافی که جرارد یا اسین دارن توره نداره
    کلا جراردی که در ساختار هجومی تیم هست با جراردی که در ساختار دفاعی تیم بازی میکنه کاملا متفاوت هستن و این یعنی درک کردن درست نیازهای تیم موقع دفاع کردن و خواسته های تیم موقع حمله کردن
    شواین اشنایگر هم واقعا در این زمینه خیلی خوب عمل میکنه

6. یک تیم منتخب از بارسا و لیورپول فعلی بگو٬ کدوم بازیکن های لیورپول به نظرت لایق بازی کردن در XI بارسا هستن؟
    والدز
    آلبا.....اگر.....پیکه.....آلوز
    بوسکتس
    اینیستا........جرارد........ژاوی
    سوارز......مسی
    سوارز واقعا میتونه به جای ویا بازی کنه
    جالبه که لیورپول به یه ویا برای مهاجم نوک احتیاج داره و بارسا به یه مهاجم وینگر مثل سوارز

7. مسی به خاطر دو ملیتی بودنش قدرت انتخاب داشت که برای تیم ملی اسپانیا یا آرژانتین بازی کنه و تصمیم گرفت آرژانتین رو انتخاب کنه (حالا علاقه اش به اصالت خودش و کشور بوده یا قوی تر بودن آرژانتین در زمانی که 17 ساله بود و بیشتر بودن شانس بردن جام ها و ...) ٬‌ اگه به نظرت مسی به جای اصالت آرژانتینی٬ اصالت ایرانی داشت و در آخر تصمیم می گرفت برای اسپانیا بازی کنه٬ ازش ناراحت می شدی یا تفاوتی در علاقه ای که بهش داری پیدا نمی شد؟

چرا ازش ناراحت میشدم
    و فکر میکنم بزرگی مسی من رو وادار به این ناراحتی میکنه
    اما مطمئنم در قضاوتم در مورد سطح مسی تاثیری نداشت

8. نظرت درباره دستمزد های بازیکن های فوتبال دنیا چیه؟ کم زیاد متوسط

به نظر من خیلی بیهوده بالاست
    و البته این بالا بودن کار خود بازیکنا نیست بلکه سیستم عجیب و غریبی که فوتبال اینروزهای دنیا رو اداره میکنه اونقدر عظیم و پیچیده شده که در تقسیم بندی طبیعیش این مقدار دستمزد به بازیکنا میرسه
    این درخت کلی فوتباله که باید هرس بشه

حالا یک سوال فلسفه فوتبال

عاشق این سوالام

ما هم طرفدار لیورپول هستیم و هم بارسلونا و هم اسپانیا ولی عجیبه بیشترین کسی که در انجمن باهاش بحث داشتم شما بودیچه خبره؟ جنگ های داخلی همه رو از پا در میاره
    ٬ نظرت چیه؟ جبهه دشمن از این بحث های ما لذت می بره.

صادقانه جواب میدم
    تقصیر خودته آرمان جان
    چون من واقعا از بحث کردن با تو لذت میبرم
    من شاید به خاطر شغلم همیشه مسائل آموزشی برام اهمیت داشته و دارن
    و خیلی اوقات بحث با تو رو به این خاطر ادامه دادم که احساس کردم از لابلاش میشه چیزهای زیادی رو به انجمن یاد داد
    توی بحث مفید نباید تکروی کرد و باید دائم موضوع را پاس داد
    و من موقع بحث باتو احساس میکنم نه تو علاقه دارم متکلم وحده باشی نه من و همین باعث میشه بحث خیلی متعادل پیش بره
    دشمنا رو ولشون کن
    اونا فعلا داغدار توپ طلای چهارم مسی هستن

مخلصیم

چاکریم
    Last edited by گرافيكار; 11-01-2013 at 20:49.

4. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پی نوشتی بر آرمان رئالیا

مشکل اینجاست که پست در صورت رفتن آلونسو از ترکیب ۴-۳-۳ بازیکنی مثل پیرلو در کنار ژاوی و اینیستا نمیتونه قرار بگیره..!‌
    تنهای بازیکنی که میتونه جایگزینش بشه همون ژاوی هست...

چرا پیرلو به راحتی میتونه هافبک دفاعی بازی کنه
    ولی اگه خیلی اصرار داری بوسکتس رو به جای آلونسو میاریم داخل که آرمان بارساییها هم راضی بشه

6. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به
    MohammadT15 (محمد) اس اسی آخر المتعصبین

ای بابا این تاپیک از دستمون در رفته بود

خدا رو شکر که بهش رسیدی

خوب علیرضا جان کیس مناسبیه

خدا رو شکر

آقا چند تا سوال دارم ازت خفنننننننننننننننننن . ببینم چه میکنی . البته اکثرش درباره استقلال و پرسپولیسه بقیه سوال ها رو بعدا میکنم

در خدمتم عزیزم

1 : به چه دلیل پرسپولیس ؟

به همون دلیلی که تو استقلال
    چون بر عکس استقلال اسمش ایرانیه چون یه تاریخ پشتشه چون طرفدارای انبوه و هوشمندش برای نگه داشتن اسمش سالها یه مبارزه مدنی کردن
    چون قرمز رو دوست دارم چون به نظر من هر چقدر هم برای رنگ مشکی تبلیغ کنن رنگ عشق از روز ازل تا روز ابد قرمزه و بس

2 : حجازی یا عابدزاده؟

عابدزاده در کسب کردن افتخارات تیمهاش بسیار تاثیرگذارتر بوده تا مرحوم حجازی
    مثلا ما چند بار در رده ملی سکونشین شدنمون رو مدیون درخشش عابدزاده در ضربات پنالتی هستیم
    عابدازده در جام جهانی هم درخشانتر از مرحوم حجازی بود
    اما عابدازه در مقام مربیگری خیلی خیلی عقبتر از حجازیه و البته دلیلش بیشتر به خاطر بیماری ناگهانیش بود

3 : نظرت راجع به رویانیان چیه؟

یه مدیر که داره برای هم منافع خودش میجنگه هم منافع تیمش
    کسی که نمیخواد مثل مدیرای قبلی پرسپولیس تماشاگر چپاول سایر مدیران باشه

5 : بارسا یا رئال؟

خب طبیعتا بارسا

6 : اسمت چرا گرافیکاره؟

در جوب همین سوال صفحه قبل توضیح دادم

7 : به نظر شما شعری که نه قافیه داره نه آهنگ نه وزن به چه دردی میخوره؟!!

اگر خوب سروده شده باشه بدرد شنیدن و به حافظه سپردن
    شعر خوب نباید صرفا قافیه و وزن داشته باشه

8 : بهترین مدیر ورزش از نظر شما؟( تفره مفره نداریم فقط اسم میاری اونم اسم یه نفر جواب هم ندی آمار تیمتونو رو میکنم آبروتون بره)

ساکت خوب بود اما خب به منابع زیادی هم متصل بود

9 : ماهیانه شارژ گوشیت چقدر میشه؟

یه خط ثابت دارم که حدودا 30 تومن ماهیانه هزینه داره
    یه خط اعتباری هم دارم که تقریبا دور و بر 20 تومن در ماه خرج شارژش میشه

10 : اهل چت و اینجور برنامه ها با جنس مخالف هستی؟

اهل چت با جنس موافق هم نیستم

11 : چرا وقتی فرهاد مجیدی عدد 4 رو نشون داد 4 تا بازیه بعدشو با 4 تا گل باختید؟

شاید پیغمبر قرن بیست و یکه

12 : علم یا ثروت؟

این روزها در دنیا بیشتر از اونکه علم ثروت ساز باشه این ثروته که علم رو به وجود میاره

13 : بهترین هافبک دفاعی لیگ ایران؟

قطعا کریم باقری بهترین هافبم دفاعی تاریخ ایرانه اما اگر در حال حاضر منظورته
    اول آندو بعد هم حقیقی

14 : ایرانسل تالیا یا همراه اول؟

اگر مجبور نبودم هیچ کدومشون

15 : وقتی 2 تا ستاره روی پیراهن استقلال میبینی چه حسی بهت دست میده؟

همون احساسی که شما تو وقتی عدد شش رو روی پرچمهای پرسپولیسیها میبینی

16 : تاریخ پرستی یا زمان حال؟

زمان حالی وجود نداره لحظه ای که الان داریم لحظه بعد تبدیل به تاریخ میشه
    شما هم دائم به دو قهرمانیتون در آسیا افتخار میکنید
    یک سال پیش هم جزء تاریخه
    حالا به جای ششتاییا بگیم ده دقیقه ده نفره یا سه تاییا خوبه؟ دیگه تاریخ پرست نیستیم؟

17 : محبوب ترین بازیکن ایرانی و خارجی ؟ نزد شما منظورمه

باقری در ایران و ژاوی در خارج

18 : بوفون یا کاسیاس؟

بوفون

19 : مسی یا رونالدو؟

طبیعتا مسی

20 : دایی یا کریمی؟

افتخارات دایی اصلا قابل مقایسه با کریمی نیست
    کریمی اگر اراده دایی رو داشت شاید الان جزء اسطوره های یکی از بزرگترین تیمهای اروپایی بود
    اما کریمی رو با اینکه خود محوره بیشتر دوست دارم

21 : بهترین سرمربی ایرانی؟

در این سالها از نظر نتیجه قلعه نویی بهتر بوده اما از نظر فنی و تاکتیکی اول ابراهیم زاده بعد فرکی و جلالی

22 : فکر کن بین این 2 تا مجبوری انتخاب کنی : لباس جذب یا گشاد؟

واقعا هیچ کدومشون شاید هم هر دوشون لباس باید به تن آدم بیاد

23 : آهنگ های یاس رو گوش میدی؟اگه میدی نظرت چیه؟

نه
    الان میرم سرچ میکنم ببینم چجوریه

24 : نوکیا یا سونی اریکسون؟
    هیچ کدوم فعلا با سامسونگ حال میکنم

25 : اهل بازی و کنسول هستی؟اگه هستی چه کنسولی توی خونه داری؟

نه والا ولی خیلی دوست دارم فرصتی بشه و بازی کنم

26 : وقتی توی انجمن ورزش 2 تا تاپیک استقلال و پرسپولیس برات پررنگ و به معنیه نخوانده هست کدومشو اول میخونی؟

اول پرسپولیس توی شرایط خاصی به تاپیک استقلال سر میزنم

27 : تا حالا چند بار کابوس فرهاد مجیدی رو دیدی؟مخصوصا اون 2 سالی که بدجور زجرتون داد

من صادقانه میگم هیچ وقت احساس نکردم مجیدی کابوس ماست
    ما بیشتر از اونک از مجیدی ضربه بخوریم از جنگ بازیکنا با مربیامون ضربه خوردیم نمونش شیث و دایی

28 : به نظرت پرسپولیس توی لیگ چندم میشه ؟( فقط یه عدد بگو )

اگر همینجور ادامه بده شاید سوم

29 : به نظرت استقلال توی لیگ چندم میشه؟

استقلال خوب بازی نمیکنه ولی خوب نتیجه میگیره هر لحظه ممکنه این نتیجه گرفتن رو هم به خاطر بد بازی کردنش از دست بده
    استقلال اگر میخواد قهرمان بشه باید خیلی زود به ثبات در بازی خوب برسه

30 : قهرمان جام حذفی؟

اگر پرسپولیس همین شرایط رو حفظ کنه فکر میکنم میتونه قهرمان بشه

31 : چرا بازی استقلال سایپا با شاخص آلایندگی 180 برگزار شد بازی پرسپولیس گهر با شاخص آلایندگی 130 لغو شد؟

چون پرسپولیس تیم فدراسیونه و به بقیه تیما زور میگه

32 : نتیجه دربی 6 بهمن از نظر تو؟برد استقلال مساوی یا برد پرسپولیس؟

فکر میکنم اگر بخوایم بر اساس نوع بازی تیمها بگیم
    پرسپولیس سرحالتر و زیباتر بازی میکنه اما دربی رو واقعا نمیشه پیشبینی کرد

33 : نظرت راجع به جواد خیابانی چیه .

باید ساعتها روبروی آیینه برای خودش گزارش کنه تا ایراداتش رو بفهمه

34 : مزمز یا چیتوز؟

مزمز چیتوز خراب شده دیگه

35 : نظرت راجع به رنکینگ ای اف سی که همیشه با استقلال 200 رده فاصله دارید چیه؟

از اینکه باعث خوشحالی دوستان استقلالیمون میشه ازش راضی هستیم

36 : اگه فرهاد مجیدی رو تو خیابون ببینی عکس العملت چیه؟

اگه اطرافش شلوغ باشه خیلی راحت از کنارش رد میشم و میرم ولی اگر دور و برش خلوت باشه ممکنه برم و چنتا سوال ازش بپرسم

37 : تا حالا سر کل کل استقلال و پرسپولیس دعوات شده؟
    یکی دوبار با برادرم

38 : از اینکه 4 5 ساله زیر سایه ما توی لیگ برتر به سر میبرید چه حسی داری؟

چون فدراسیون فاسد ما ضعیفه و نمیتونه از تیمش حمایت کنه و از اونجایی که فوتبال ایران هم پاکه پاکه تیم مردم خونگرم ما همیشه بالاتره

39 : چند بار رفتی استادیوم آزادی؟

دوبار

40 : نماز میخونی؟

اجازه بده جواب ندم
    چون نمیتونم بدون ذکر دلیل جواب بدم و ذکر دلیل هم مجال بیشتری میخواد

41 : سال 89 تو دربی 69 شیث ر.... ااا ببخشید اشتباه شد . اون لحظه دقیقه ی 91 بعد از گلی که فرهاد زد چیکار کردی؟

فقط خیلی آروم و بانارحاتی گفتم خیلی نامردی
    شیث به راحتی میتونست با یه تکل ساده توپ رو بگیره یا نهایتا خطا کنه
    اما شیث واقعا یک خیانتکار بود این رو به راحتی میشد از نوع دویدنش در کنار مجیدی احساس کرد

42 : نظرت راجع به فیلم هری پاتر چیه؟

زیاد ندیدمش کلا با داستهانهای هری پاتر حال نمیکنم
    ضعف ساختاری زیاد دارن

43 : به نظرت من چه جور آدمیم؟

یه جوون خوب و سرحال که امیدوارم همیشه طرفدار تیمش بمونه و ورزش باعث بشه روحیه ورزشی داشته باشه

44444444444444444444 : به نظرت چرا من سوالام رو با عدد 44 به اتمام رسوندم؟

چون سوال چهارم رو جا انداختی و دچار اشتباه محاسباتی شدی

ممنون علیرضا جان . اگه جایی یه چیزی گفتیم در حد همون شوخی بود شما زیاد به دل نگیر

خواهش میکنم عزیزم
    صندلی داغه دیگه داغیشم میچسبه

8. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به
    mohammad.asghari (آقا محمد مورئالی)

سلام مجدد.

علیک سلام مجدد

1-من نظرم اینه که مسی به خاطر اینیستا و ژاوی تو بارسا عالی هست البته خودشم استعدادش بالا هست ولی اگه این دو بازیکن نباشن خوب نیست مثال تیم ملی آرژانتین در جام جهانی که مسی هیچکار نکرد

شاید تا قبل از اینکه مسی صرفا گل میزد این حرف درست بود اما حالا که مسی بیشترین پاس گل رو هم در بارسا میده دیگه این حرف مستند نیست
    بارسا حالا بر محوریت مسیه نه ژاویستا
    آرژانتین اگر میخواد مسی بارسا رو در خودش ببینه نیازی به داشتن ژاویستا نداره اونها صرفا باید یک تیم باشن همین

2-مسی بهتر تو تیم ملی کار کرده یا رونالدو نظر خودت رو میخوام با دید تعصب ج ندی ها

آمار میگه مسی بهتر کار کرده

3-چرا گواردیولا از بارسا رفت مگه بارسا تیم بدی بود؟؟

بیشتر یک تصمیم شخصی بود
    گواردیولا خیلی بیشتر از انتظارش جام گرفت و همین یک مقدار کم انگیزش کرد کم انگیزگی هم خستگی روحی به همراه داره

4-راستی مسی یا ژاوی؟؟

هر کدومشون در جایگاه خودشون باید باشن تا تبدیل به ستاره بشن
    مسی قلب تیمه و ژاوی مغزش

5-اینکه میگن مسی کاملترین بازیکن تاریخ هست رو قبول داری؟؟؟

آمار فعلی این بازیکن اونم در این سن این مسئله رو ثابت میکنه
    کدوم ستاره در تاریخ فوتبال هم آقای پاس گل تیمش بوده هم آقای گلش

6- نظرت در مورد این جمله چیه؟
    كي‌روش در جمع بازيكنان تيم ملي: كريس رونالدوعاشق و ديوانه است/آنقدر تمرین می کند تا مسی را جابگذارد

جمله درستیه
    رونالدو عاشق فوتبال و دیوارنه وار تمرین میکنه
    اما اواخر 2012 کم آورد و ا این بابت خیلی ضربه خورد

فعلا

فعلا

10. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

علیرضا جان یه اتفاق نادر همینجا افتاده

چون سوال چهارم من این بود که یوونتوس یا اینتر؟ اما الان هر چی میگردم توی سوالها نیست ! احتمالا توی خط عوض کردن کل جمله مارک شده پاک کردم

توی سری دوم سوالام میپرسم غصه نخور . اما جواب بعضی سوالها رو واگذار کردی به خودما کلک از این کارا نداشتیم تک تک سوالها رو جواب بده و نپیچون مارو

1 : بین این 2 تا فقط یکیو انتخاب کن : همسر یا فرزند؟

2 : یوونتوس یا اینتر؟

3 : منظورم از بهترین مدیر ورزش بهترین مدیر انجمن ورزش خودمون بود . کدوم؟

4 : به نظر تو شعری که نه قافیه داره نه آهنگ داره نه وزن رو از لحاظ زحمت و تلاشی که اون شاعر انجام داده با شعری که هم قافیه داره هم وزن هم آهنگ میشه مقایسه کرد؟

5 : به چه دلیل تا حالا آهنگهای یاس رو گوش ندادی؟صرفا به خاطر رپ خوندن یا اسمشو نشنیده بودی؟البته اسمشو که همه شنیدن ...

6 : ارزش کار یه خواننده رو توی چی میبینی؟یه خواننده آهنگسازی رو خودش انجام میده شعر رو با قلم و ورق خودش مینویسه میکس و مستر کارارو خودش انجام میده به اسم یاس . سورنا . بهرام و ... اما یه خواننده شعر رو شاعر براش سروده موزیک کار آمادس آهنگسازی از قبل انجام شده تنظیم و میکس مستر هم آماده است و میان در خونش رو میزنن میگن آقا فقط بیا بخون امثال معین داریوش ستار و ... کدوم زحمت بیشتری میکشن و کدومو ترجیح میدی؟

7 : منظورم از هافبک دفاعی زمان حال بود . چطور اسم حقیقی رو میاری در صورتی که نکونام داره خوب کار میکنه؟

8 : به چه دلیل میگی استقلال بد بازی میکنه؟نیمه ی اول رو قبول دارم اما نیمه ی دوم استقلال توی هر بازی طوفانی بازی میکنه و کمبود نیمه های اول رو جبران میکنه و موقعیت های گل رو ببینه توی هر بازی حداقل 7 تا هست این میشه بد بازی کردن؟

9 : امیر قلعه نوعی چطور از لحاظ نتیجه اوله اما از لحاظ فنی نمیتونه باشه؟اگه فنیه بالایی نداشته باشه پس چرا همیشه بالاس؟

10 : اگه بخوای 12 نفر توی تیم ملی ما بازی کنن اونا چه بازیکنایی هستن؟فارغ از سیستم مورد نظرت فقط نام ببر اونم از بازیکنای زمان حال

11 : سکوت علامت رضاس یا جواب ابلهان خاموشیست؟

12 : فرهاد مجیدی یا کریم انصاریفر؟

13 : هری پاتر یکی از پرفروش ترین فیلمهای تاریخ سینمای جهانه و توی جلوه های ویژه همیشه اول بوده میشه ضعف ساختاریش رو بیشتر توضیح بدی؟

14 : شخصیت بتمن رو بیشتر دوست داری یا مرد عنکبوتی؟

15 : بزرگترین اشتباه زندگیت؟

16 : آدم با گذشتی هستی یا کینه ای؟

17 : جام جهانی رفتن و چهارم گروه شدن و برگشتن به قدری که فدراسیون روش تاکیید داره به فوتبال ما کمک میکنه؟

18 : پس به این جمله اعتقاد نداری که میگن به گذشته فکر نکن چون گذشته به آینده فکر نکن چون هنوز نیومده امروزتو بچسب؟

19 : خودت بگو تبلی هستی یا نه؟

20 : درست تو مدرسه چطور بود؟

21 : بهترین موفقیت زندگیت رو توی چی میبینی؟

22 : آخرین باری که گریه کردی کی بود؟

23 : از دست من که ناراحت نیستی؟

2444444444444444 : کلا خواستم یه چیزیو کش بدم مشکلی داری؟
    Last edited by MohammadT15; 12-01-2013 at 14:49.

12. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به MohammadT15 (ممد اس اسی)

دیگه جر نزن
    شما استقلالیا هر موقع میاین کسی رو ضایع کنید خودتون ضایع شدین
    تاریختون گواهی میده شاید به همین علته که از تاریخ بدتون میاد

چون سوال چهارم من این بود که یوونتوس یا اینتر؟ اما الان هر چی میگردم توی سوالها نیست ! احتمالا توی خط عوض کردن کل جمله مارک شده پاک کردم

نگرد نیست موش خوردتش

توی سری دوم سوالام میپرسم غصه نخور . اما جواب بعضی سوالها رو واگذار کردی به خودما کلک از این کارا نداشتیم تک تک سوالها رو جواب بده و نپیچون مارو

نه تا جای ممکن یا جواب دادم یا اینکه جواب ندادم
    در هر صورت چیزی رو به خوت واگذار نکردم
    ولی باشه سعی میکنم نپیچونمت

چرا دوست داری همیشه یکی رو انتخاب کنم
    اینجوری خوب نیست ها
    جدی میگم
    من هم میتونم همسرم رو انتخاب کنم هم فرزندم رو
    گاهی اوقات اصلا نباید مرزهای «این یا اون» رو به سمت این جور انتخابها کشوند

هیچ کدوم من از فوتبال ایتالیا کمی به لاتزیو علاقه داشتم که اونم الان کمرنگ شده
    اما گاه گاهی سعی میکنم نتایجش رو دنبال کنم

همشون خوبن و من هیچ وقت به این سوال اینجوری جواب نمیدم چون خوب بودن رو نمیتونم قضاوت کنم
    اما اگه بگی با کدومشون مثلا راحت تری باید بگم با سینا

4 : به نظر تو شعری که نه قافیه داره نه آهنگ داره نه وزن رو از لحاظ زحمت و تلاشی که اون شاعر انجام داده با شعری که هم قافیه داره هم وزن هم آهنگ میشه مقایسه کرد؟

شعر سپید گاهی اوقات واقعا سخت تره
    جدی میگم
    بعضی از شعرای شاملو رو بخون
    ایجاز و اسلوب معادله و قرینه سازی در بالاترین سطحش باید اتفاق بیفته تا یک شعر سپید خوب متولد بشه
    چون توی شعر کلاسیک موقع لذت ادبی وزن و موسیقی بخش زیادی از کار رو به عهده میگیره
    ولی توی شعر سپید شاعر باید خلاء وزن رو با قدرت کلامش پر کنه

5 : به چه دلیل تا حالا آهنگهای یاس رو گوش ندادی؟صرفا به خاطر رپ خوندن یا اسمشو نشنیده بودی؟البته اسمشو که همه شنیدن ...

یکی دوتاشونو دانلود کردم ولی واقعا نمیتونم با این نوع موسیقی ارتباط برقرار کنم
    من باید برای لذت بردن متن ترانه رو متوجه بشم و بهش فکر کنم

6 : ارزش کار یه خواننده رو توی چی میبینی؟یه خواننده آهنگسازی رو خودش انجام میده شعر رو با قلم و ورق خودش مینویسه میکس و مستر کارارو خودش انجام میده به اسم یاس . سورنا . بهرام و ... اما یه خواننده شعر رو شاعر براش سروده موزیک کار آمادس آهنگسازی از قبل انجام شده تنظیم و میکس مستر هم آماده است و میان در خونش رو میزنن میگن آقا فقط بیا بخون امثال معین داریوش ستار و ... کدوم زحمت بیشتری میکشن و کدومو ترجیح میدی؟

امیدوارم ناراحت نشی
    من نظر خودم رو میگم
    فکر میکنم ترانه ای که هر بخش از کارش رو یک متخصص انجام داده باشه بهتر و قویتر میشه
    نمیشه یه خواننده هم ترانه بگه هم موزیکش رو بسازه هم...
    یا باید واقعا نابغه باشه که تمام این کارارو در بالاترین سطحش بلد باشه یا اینکه از ارزش هنری کارش کم میکنه

7 : منظورم از هافبک دفاعی زمان حال بود . چطور اسم حقیقی رو میاری در صورتی که نکونام داره خوب کار میکنه؟

نکونام به نظر من هیچ وقت نمیتونه یه هافبک دفاعی خوب برای فوتبال ما باشه
    چون اصولا سرعت و انعطاف یه هافبک دفاعی خوب رو نداره
    من فکر میکنم در حال حاضر این این شخصیت بالای نکونامه که بازی میکنه نه توانایی های فنیش
    همین حالا بدون تعصب بشین بازی حقیقی رو با باقری مقایسه کن ببین چقدر حرکاتش شبیه به کریمه
    به نظر من حقیقی استایل واقعی یه هافبک دفاعی رو داره و اگر خودش رو گم نکنه سطح خیلی بالاتر از نکونام میره

8 : به چه دلیل میگی استقلال بد بازی میکنه؟نیمه ی اول رو قبول دارم اما نیمه ی دوم استقلال توی هر بازی طوفانی بازی میکنه و کمبود نیمه های اول رو جبران میکنه و موقعیت های گل رو ببینه توی هر بازی حداقل 7 تا هست این میشه بد بازی کردن؟

من به جز بازی آخر با ابومسلم بازی ویژه ای از استقلال ندیدم
    و اولین علتش رو هم وجود کسی مثل نکونام در تیم میدونم
    وقتی جاواریو بود استقلال خیلی بهتر بازی میکرد و وقتی جباری هم اومد باز بهتر از زمانی بازی میکرد که نکونام محوریت بازی رو در دست داشت
    امیدوارم بازی با ابومسلم نشوندهنده این باشه که استقلال اون مرحله رو پشت سر گذاشته
    اگر استقلال بتونه نکونام رو توی حاشیه بازی خودش نگه داره و براش چارچوب تعیین کنه میتونه بهتر بازی کنه

9 : امیر قلعه نوعی چطور از لحاظ نتیجه اوله اما از لحاظ فنی نمیتونه باشه؟اگه فنیه بالایی نداشته باشه پس چرا همیشه بالاس؟

همین چند وقت پیش بود توی خبرا خوندم که ابراهیم زاده توی رده بندی مربیای دنیا توی ایرانیا از همه بالاتره
    یه نگاه به سابقه قهرمانیهای قلعه نویی بیاری متوجه میشی که خیلی جاها مثلا در سپاهان بر اساس توانایی بازیکناش قهرمان شد
    مثلا بازی فوق العاده رحمتی در اصفهان در مقابل استقلال و پرسپولیس رو به خاطر بیار
    سپاهان و تاکتیکهای قلعه نویی گل میخوردن اما رحمتی اونا رو میگرفت
    در مقابل پرسپولیسی که توی بدترین شرایطش بود دو پنالتی گرفت اونم توی اصفهان
    علاوه بر اینها چه خوشت بیاد چه خوشن نیاد و چه قبول کنی یا نه
    توی ایران برای موفقیت باید علاوه بر مسائل فنی یه چیزای دیگه هم داشته باشی تا قهرمان بشی
    به همین خاطره که امیر قلعه نویی در آسیا صرفا یک شکست خورده تمام عیاره و بعد از این همه سال به جز انبوهی شکست چیزی توی کارنامش نیست
    اما ابراهیم زاده یا بوناچیچ به راحتی تیمشون رو تا فینال آسیا میبرن

10 : اگه بخوای 12 نفر توی تیم ملی ما بازی کنن اونا چه بازیکنایی هستن؟فارغ از سیستم مورد نظرت فقط نام ببر اونم از بازیکنای زمان حال

چرا 12 نفر آخهاجازه بده 11 نفره و بر اساس سیستم بگم یه نفرم ذخیره بزارم
    رحمتی
    پولادی.....حسینی......عقیلی...... اهینی
    آندو....حقیقی
    خلعتبری.....جباری.....کریمی
    انصاریفرد

میداوودی هم ذخیره انصاریفرد
    راستی چرا به این راحتی میلاد رو از دست دادین
    به خدا فوتبال ایران قدر میلاد رو ندونست یک سر و گردن دقیقا یک سر و گردن کلاسش بالاتر از انصاریفرده
    کریس رونالدوی آسیاست
    میگن به این خاطر بایکوت شد که اهل معامله برای قرار گرفتن در ترکیب ثابت نبود راسته؟

جفتش در زمانهای خاصی هم درسته هم غلط
    گاهی واقعاجواب ابلهان خاموشیه ولی گاهی ساکت موندن در برابر یک ابله منجر به ضررهای بیشتری میشه و اونجا ساکت موندن عین حماقته

کلاس بازیشون فرق میکنه همینطور سنشون
    اما اگر بخوام منطقی مقایسه کنم فکر میکنم انصارفرد توی این سن از مجیدی زمانی که توی این سن بود جلوتره

13 : هری پاتر یکی از پرفروش ترین فیلمهای تاریخ سینمای جهانه و توی جلوه های ویژه همیشه اول بوده میشه ضعف ساختاریش رو بیشتر توضیح بدی؟
    من فیلمش رو نگفتم داستانش منظورم بود
    هر چند فیلمش هم بر اساس همون داشتان نوشته شده و از نظر فیلمنامه ای به نظر خیلی از اهالی فن مشکل داره اما خب واقعا خوش ساخته و پر از جلوه های ویژه خوب
    ولی داستانش مشکل داره شخصیتهای اصلی، شخصیهای سایه، حتی تیپها
    بحثش کمی فنی میشه و از حوصله جمع خارج

بتمن واقعا بهتر روی ورق اومده
    نویسنده بتمن تونسته کاریزما و اقتدار لازم رو به شکلی طبیعی به شخصیت بتمن تزریق کنه
    خیلی خودمونی اگر بخوام بگم
    شخصیت بتمن به شکل جوششی بیرون اومده اما برای مرد عنکبوتی نویسنده تلاشِ خودآگاهِ زیادی کرده
    زیادم خودمونی نشد

عضویت در پی سی ورلد
    دوست شدن با سروش
    ولی جدای از شوخی
    سر بریدن با پنبه

نه دیگه واقعا جدای از شوخی

یه بار سر کلاس با یکی از دانشجوها درگیری فیزیکی خیلی کوتاهی داشتم
    که هر چند صد در صد مقصر اون بود و همه هم اینو میدونستن اما خب من هم واقعا باید خودم رو کنترل میکردم
    هنوز هم وقتی بهش فکر میکنم میبینم کار اشتباهی بود

نه واقعا با گذشتم
    حتی همسرم این رو یه نقطه ضعف برای من میدونه

17 : جام جهانی رفتن و چهارم گروه شدن و برگشتن به قدری که فدراسیون روش تاکیید داره به فوتبال ما کمک میکنه؟

ببین بودن در فضای جام جهانی واقعا به اندازه صد سال توی جام ملتها بازی کردن به ما کمک میکنه
    پس من واقعا با این مخالفم که چهارم شدن توی جام جهانی فایده ای نداره
    فوتبال ما هنوز هم اگر چیزی داره به دست اومده از جام جهانی 98 و 2006 هست

18 : پس به این جمله اعتقاد نداری که میگن به گذشته فکر نکن چون گذشته به آینده فکر نکن چون هنوز نیومده امروزتو بچسب؟

گذشته برای من حقیقی ترین بخش از زمانه
    چون اتفاق افتاده و تجربه شده و تو به راحتی میتونی بهش برگردی و تجیزه و تحلیلش کنی

اگه منظورت تنبلی هست
    آره کمی تنبلم البته واقعا نوشتن سخت ترین کار ممکنه و وقتی مینویسم تا دو روز واقعا نای هیچ کاری رو ندارم

معمولی
    درسته که تخصصم الان ادبیاته اما توی دوران تحصیل زیاد باهاش ارتباط برقرار نمیکردم
    برعکس ریاضی اول دبیرستان رو 20 شدم و هنوز یادم نرفته که دبیرمون به اسم آقای «صندوق ساز» با اشاره به من گفت این بهترین دانش آموز من تا حالا بوده
    بعد به خودم گفت حتما برو رشته ریاضی فیزیک و تا آخرش ادامه بده منم چون خیلی دوسش داشتم به سرعت رفتم رشته ادبیات

احساس رضایت وقتی آدم به سن 40 سالگی میرسه
    اگه اونجا که وسط راه زندگیه از خودت راضی بودی به نظر من بزرگترین موفقیته
    موفقیت به این خاطر که با رضایت قلبی از خودت باقی زندگیت رو ادامه میدی
    این احساس فوق العادس

اگر گریه رو بیرون اومدن اشک حتی به میزان یک قطره تعریف کنیم
    وقتی زاید گل سوم رو زد
    اما به شکل درست و حسابیش( یعنی کمی بیشتر از یک قطره) وقتی پرستار صدام کرد و گفت میتونید بیاید و دخترتون رو ببینید

چرا نرحت باشم عزیز دلم
    شادی تو به عنوان یک جوان ایرانی بدون هیچ تعارفی از هزاران پرسپولیس و استقلال برای من ارزشمندتره

امیدوارم اینبار ضایع نشی
    Last edited by گرافيكار; 12-01-2013 at 20:58.

14. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه

من چون خودم زیاد پشت سرهم تو این تاپیک پست دادم گفتم مدتی دور باشم از تایپک تا دوستان نگن " اه بازم این اومد... "

عضویت در پی سی ورلد
    دوست شدن با سروش
    الان جا داره به اسم " شبلی " صدات کنم

حالا که بحث از شبلی شد تو بگو چرا شبلی ؟؟؟ یعنی شبلی دیگه چرا ؟؟؟ مگه غیر از این بود که شبلی گفت و من و منصور در اصل یک چیزیم ؟ پس چرا اون روزی که منصور به قول جنید "سر جوب باره سرخ میکرد" شبلی هم سنگ ( تکه ای گل ) پرت کرد به منصور ؟

16. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

پاسخ به MohammadT15 (ممد اس اسی)

دیگه جر نزن
    شما استقلالیا هر موقع میاین کسی رو ضایع کنید خودتون ضایع شدین
    تاریختون گواهی میده شاید به همین علته که از تاریخ بدتون میاد

نگرد نیست موش خوردتش

نه تا جای ممکن یا جواب دادم یا اینکه جواب ندادم
    در هر صورت چیزی رو به خوت واگذار نکردم
    ولی باشه سعی میکنم نپیچونمت

چرا دوست داری همیشه یکی رو انتخاب کنم
    اینجوری خوب نیست ها
    جدی میگم
    من هم میتونم همسرم رو انتخاب کنم هم فرزندم رو
    گاهی اوقات اصلا نباید مرزهای «این یا اون» رو به سمت این جور انتخابها کشوند

هیچ کدوم من از فوتبال ایتالیا کمی به لاتزیو علاقه داشتم که اونم الان کمرنگ شده
    اما گاه گاهی سعی میکنم نتایجش رو دنبال کنم

همشون خوبن و من هیچ وقت به این سوال اینجوری جواب نمیدم چون خوب بودن رو نمیتونم قضاوت کنم
    اما اگه بگی با کدومشون مثلا راحت تری باید بگم با سینا

شعر سپید گاهی اوقات واقعا سخت تره
    جدی میگم
    بعضی از شعرای شاملو رو بخون
    ایجاز و اسلوب معادله و قرینه سازی در بالاترین سطحش باید اتفاق بیفته تا یک شعر سپید خوب متولد بشه
    چون توی شعر کلاسیک موقع لذت ادبی وزن و موسیقی بخش زیادی از کار رو به عهده میگیره
    ولی توی شعر سپید شاعر باید خلاء وزن رو با قدرت کلامش پر کنه

یکی دوتاشونو دانلود کردم ولی واقعا نمیتونم با این نوع موسیقی ارتباط برقرار کنم
    من باید برای لذت بردن متن ترانه رو متوجه بشم و بهش فکر کنم

امیدوارم ناراحت نشی
    من نظر خودم رو میگم
    فکر میکنم ترانه ای که هر بخش از کارش رو یک متخصص انجام داده باشه بهتر و قویتر میشه
    نمیشه یه خواننده هم ترانه بگه هم موزیکش رو بسازه هم...
    یا باید واقعا نابغه باشه که تمام این کارارو در بالاترین سطحش بلد باشه یا اینکه از ارزش هنری کارش کم میکنه

نکونام به نظر من هیچ وقت نمیتونه یه هافبک دفاعی خوب برای فوتبال ما باشه
    چون اصولا سرعت و انعطاف یه هافبک دفاعی خوب رو نداره
    من فکر میکنم در حال حاضر این این شخصیت بالای نکونامه که بازی میکنه نه توانایی های فنیش
    همین حالا بدون تعصب بشین بازی حقیقی رو با باقری مقایسه کن ببین چقدر حرکاتش شبیه به کریمه
    به نظر من حقیقی استایل واقعی یه هافبک دفاعی رو داره و اگر خودش رو گم نکنه سطح خیلی بالاتر از نکونام میره

من به جز بازی آخر با ابومسلم بازی ویژه ای از استقلال ندیدم
    و اولین علتش رو هم وجود کسی مثل نکونام در تیم میدونم
    وقتی جاواریو بود استقلال خیلی بهتر بازی میکرد و وقتی جباری هم اومد باز بهتر از زمانی بازی میکرد که نکونام محوریت بازی رو در دست داشت
    امیدوارم بازی با ابومسلم نشوندهنده این باشه که استقلال اون مرحله رو پشت سر گذاشته
    اگر استقلال بتونه نکونام رو توی حاشیه بازی خودش نگه داره و براش چارچوب تعیین کنه میتونه بهتر بازی کنه

همین چند وقت پیش بود توی خبرا خوندم که ابراهیم زاده توی رده بندی مربیای دنیا توی ایرانیا از همه بالاتره
    یه نگاه به سابقه قهرمانیهای قلعه نویی بیاری متوجه میشی که خیلی جاها مثلا در سپاهان بر اساس توانایی بازیکناش قهرمان شد
    مثلا بازی فوق العاده رحمتی در اصفهان در مقابل استقلال و پرسپولیس رو به خاطر بیار
    سپاهان و تاکتیکهای قلعه نویی گل میخوردن اما رحمتی اونا رو میگرفت
    در مقابل پرسپولیسی که توی بدترین شرایطش بود دو پنالتی گرفت اونم توی اصفهان
    علاوه بر اینها چه خوشت بیاد چه خوشن نیاد و چه قبول کنی یا نه
    توی ایران برای موفقیت باید علاوه بر مسائل فنی یه چیزای دیگه هم داشته باشی تا قهرمان بشی
    به همین خاطره که امیر قلعه نویی در آسیا صرفا یک شکست خورده تمام عیاره و بعد از این همه سال به جز انبوهی شکست چیزی توی کارنامش نیست
    اما ابراهیم زاده یا بوناچیچ به راحتی تیمشون رو تا فینال آسیا میبرن

چرا 12 نفر آخهاجازه بده 11 نفره و بر اساس سیستم بگم یه نفرم ذخیره بزارم
    رحمتی
    پولادی.....حسینی......عقیلی...... اهینی
    آندو....حقیقی
    خلعتبری.....جباری.....کریمی
    انصاریفرد

میداوودی هم ذخیره انصاریفرد
    راستی چرا به این راحتی میلاد رو از دست دادین
    به خدا فوتبال ایران قدر میلاد رو ندونست یک سر و گردن دقیقا یک سر و گردن کلاسش بالاتر از انصاریفرده
    کریس رونالدوی آسیاست
    میگن به این خاطر بایکوت شد که اهل معامله برای قرار گرفتن در ترکیب ثابت نبود راسته؟

جفتش در زمانهای خاصی هم درسته هم غلط
    گاهی واقعاجواب ابلهان خاموشیه ولی گاهی ساکت موندن در برابر یک ابله منجر به ضررهای بیشتری میشه و اونجا ساکت موندن عین حماقته

کلاس بازیشون فرق میکنه همینطور سنشون
    اما اگر بخوام منطقی مقایسه کنم فکر میکنم انصارفرد توی این سن از مجیدی زمانی که توی این سن بود جلوتره

من فیلمش رو نگفتم داستانش منظورم بود
    هر چند فیلمش هم بر اساس همون داشتان نوشته شده و از نظر فیلمنامه ای به نظر خیلی از اهالی فن مشکل داره اما خب واقعا خوش ساخته و پر از جلوه های ویژه خوب
    ولی داستانش مشکل داره شخصیتهای اصلی، شخصیهای سایه، حتی تیپها
    بحثش کمی فنی میشه و از حوصله جمع خارج

بتمن واقعا بهتر روی ورق اومده
    نویسنده بتمن تونسته کاریزما و اقتدار لازم رو به شکلی طبیعی به شخصیت بتمن تزریق کنه
    خیلی خودمونی اگر بخوام بگم
    شخصیت بتمن به شکل جوششی بیرون اومده اما برای مرد عنکبوتی نویسنده تلاشِ خودآگاهِ زیادی کرده
    زیادم خودمونی نشد

عضویت در پی سی ورلد
    دوست شدن با سروش
    ولی جدای از شوخی
    سر بریدن با پنبه

نه دیگه واقعا جدای از شوخی

یه بار سر کلاس با یکی از دانشجوها درگیری فیزیکی خیلی کوتاهی داشتم
    که هر چند صد در صد مقصر اون بود و همه هم اینو میدونستن اما خب من هم واقعا باید خودم رو کنترل میکردم
    هنوز هم وقتی بهش فکر میکنم میبینم کار اشتباهی بود

نه واقعا با گذشتم
    حتی همسرم این رو یه نقطه ضعف برای من میدونه

ببین بودن در فضای جام جهانی واقعا به اندازه صد سال توی جام ملتها بازی کردن به ما کمک میکنه
    پس من واقعا با این مخالفم که چهارم شدن توی جام جهانی فایده ای نداره
    فوتبال ما هنوز هم اگر چیزی داره به دست اومده از جام جهانی 98 و 2006 هست

گذشته برای من حقیقی ترین بخش از زمانه
    چون اتفاق افتاده و تجربه شده و تو به راحتی میتونی بهش برگردی و تجیزه و تحلیلش کنی

اگه منظورت تنبلی هست
    آره کمی تنبلم البته واقعا نوشتن سخت ترین کار ممکنه و وقتی مینویسم تا دو روز واقعا نای هیچ کاری رو ندارم

معمولی
    درسته که تخصصم الان ادبیاته اما توی دوران تحصیل زیاد باهاش ارتباط برقرار نمیکردم
    برعکس ریاضی اول دبیرستان رو 20 شدم و هنوز یادم نرفته که دبیرمون به اسم آقای «صندوق ساز» با اشاره به من گفت این بهترین دانش آموز من تا حالا بوده
    بعد به خودم گفت حتما برو رشته ریاضی فیزیک و تا آخرش ادامه بده منم چون خیلی دوسش داشتم به سرعت رفتم رشته ادبیات

احساس رضایت وقتی آدم به سن 40 سالگی میرسه
    اگه اونجا که وسط راه زندگیه از خودت راضی بودی به نظر من بزرگترین موفقیته
    موفقیت به این خاطر که با رضایت قلبی از خودت باقی زندگیت رو ادامه میدی
    این احساس فوق العادس

اگر گریه رو بیرون اومدن اشک حتی به میزان یک قطره تعریف کنیم
    وقتی زاید گل سوم رو زد
    اما به شکل درست و حسابیش( یعنی کمی بیشتر از یک قطره) وقتی پرستار صدام کرد و گفت میتونید بیاید و دخترتون رو ببینید

چرا نرحت باشم عزیز دلم
    شادی تو به عنوان یک جوان ایرانی بدون هیچ تعارفی از هزاران پرسپولیس و استقلال برای من ارزشمندتره

امیدوارم اینبار ضایع نشی
    ای بابا اون 12 هم به خاطر مشغله ذهنی بود علیرضا جان همون 11 منظورم بود . شما اهل چت و اینا نیستی من بدبخت یه کامنت اینجا بدم با صد نفر دارم حرف میزنم

بازم سوال در رابطه با سوال های قبلی چون واقعا بعضیاش قابل هضم نبود

1 : نکونام اگه اینقدری که تو ازش تعریف میکنی بده پس چطور چند سال توی لالیگا بازی میکرد؟لالیگا که هر کسی توش دووم نمیاره . الان قبول دارم افت کرده اما شما داری میگی کلا بازیکن خوبی نبوده و نیست برای تیم ملی . در صورتی که رضا حقیقی رو ترجیح میدی و من بازیهای این بازیکن رو دیدیم بازیهای نکونام هم دیدم . نکونام کند هست پاسهای رو به جلو نداره اما کارهای دفاعی عالی داره . یکی از عوامل موثر استقلال بود که اینقدر گل خورده کم داریم . توی چند بازی که نبود واقعا ضعفش رو احساس کردیم . بنده هم کریم باقری رو قبول داشتم و دارم . اما زمان حال رو میگم . الان میگی جواب چیو بدم جواب اون نیم خط اول رو بده

2 : بازم باید برای من بازیه خوب رو تعریف کنی علیرضا جان . اتفاقا از بعد بازی داماش به اینور ما خیلی قشنگ بازی کردیم نیمه های دوم . شما بازی با آلومینیوم رو ببین 11 تا موقعیت گل داشتیم . بازی با گهر 9 تا موقعیت گل داشتیم . همین 2 تا رو میگم رو هم میشه 18 تا اما ما 3 تا گل زدیم !!! اینی که صرفا پرسپولیس از 9 تا موقعیت گلش 6 تاش رو تبدیل به گل کرد و استقلال از 11 تا موقعیت گل یکیش رو گل کرد نمیتونیم بگیم استقلال بد بازی کرد و پرسپولیس خوب قبول داری؟در ضمن استقلال 6 تا بازیه گل نخورده این که نمیتونه مبنا بر شانس باشه ... به نظرم اگه خط حمله ما بهتر از موقعیت هاش استفاده میکرد شما نظرت عوض میشد . چون واقعا نیمه های دوم من فقط استقلال رو توی محوطه جریمه حریف میبینم !

3 : واقعا شما تا حالا بازیه منتظری رو نگاه نکردی؟یکی از بهترین دفاع های تاریخ لیگ ایرانه ! بعد شما توی ترکیب نذاشتی دلیلش چیه؟هیچ کدوم از این دفاع ها قابلیت های منتظری رو ندارن ! اصلا پا به توپ و تکنیکی نیستن . اما منتظری توی فوتبال ما یه شاهکاره و همه الان دارن از بازیش تقدیر میکنن حتی سایت گل هم یه مقاله راجع بهش نوشت و یکی از قطب های مثبت تیم ملی همین منتظریه . من یادم نمیاد تو این 2 3 ساله پنالتی داده باشه! توپ لو داده باشه . خیلییی کم پیش میاد بازیکن ازش رد شه توپو نمیگیره بزنه زیرش عالی کنترل میکنه یا رو به جلو تا وسط زمین میاد یا پاس میده اصلا زیرش نمیزنه . اما توی ترکیب اصلی شما نیست و صد در صد مخالفم . چون هیچ کدوم از این بازیکنا در سطح منتظری نیستن ... حالا دلیلت چیه که توی ترکیب نذاشتیش؟

444444444444444 : یعنی بعد از گل زاید اینقدر خوشحال شدی که اشک شوق از چشمانت جاری شد؟خوب آره دیگه 2 سال بود زرت و زرت از ما میخوردید توی جام حذفی 3 هیچ باخته بودید دیگه به اوج احساسات رسیده بودیداما من بعد از برد آخر توی جام حذفی خیلی خیلی خوشحال نشدم چون برام برد پرسپولیس عادی شده بود

5 : راجع به گذشته یه سوال پرسیدم گفتی حتی همین لحظه هم تبدیل به تاریخ میشه درسته اما تاریخ زمان داره دیگه درسته؟1 دقیقه پیش 1 روز پیش 1 ماه پیش 1 سال پیش و ... پس یه فرقی بین تاریخ با تاریخ هست دیگه وگرنه روز و سال و زمان که معنا نداشت . من میگم تاریخ 50 ساله با تاریخ 18 ساله که قهرمانی ما توی آسیا بود خیلی بینشون فرقه . یا تاریخ چند ساله که پرسپولیس زیر استقلال بوده و این 5 تا دربی اخیر که 4 تاشو باختید فقط یکشو بردید اینا هم تاریخه اما خوب تاریخ 50 سال کجا که با تیله فوتبال بازی میکردن تاریخ 2 سال پیش کجا؟مگه نه؟یه فرقی دارن دیگه

6 : ماهواره یا دیجیتال؟

77777777 : میگن هفت مقدس داره کم کم آماده میشه؟تن و بدنت سالمه؟نمیلرزه؟
    Last edited by MohammadT15; 13-01-2013 at 13:56.

18. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به Soroush (سروش گرانمایه)

سلام به همه

من از طرف همه:
    سلام منصور

من چون خودم زیاد پشت سرهم تو این تاپیک پست دادم گفتم مدتی دور باشم از تایپک تا دوستان نگن " اه بازم این اومد... "

یکی ازاصول سیاستمدارها

نمیدونم تو که 80 درصدت بوی سیاست میده چرا اومدی سراغ فوتبال

البته توأمان با این سوال پاسخم رو هم گرفتم
    یادم نبود فوتبال امروز دست سیاستمدارهاست

الان جا داره به اسم " شبلی " صدات کنم

خب پس غیر خودی هم شدم

_حالا که بحث از شبلی شد تو بگو چرا شبلی ؟؟؟ یعنی شبلی دیگه چرا ؟؟؟ مگه غیر از این بود که شبلی گفت و من و منصور در اصل یک چیزیم ؟ پس چرا اون روزی که منصور به قول جنید "سر جوب باره سرخ میکرد" شبلی هم سنگ ( تکه ای گل ) پرت کرد به منصور ؟

واقعا چرا شبلی؟

من چند جا گفتم
    حلاج مسیح ایرانیهاست

چرا شبلی؟ به همون دلیل که یهودا
    چرا یهودا؟
    چون انسانها آزادی و اختیار وحشتناکی دارن که حتی پیغمبرها هم موقع تصمیم گیری نمیتونن وارد حریمشون بشن
    شبلی میگه من و حلاج یک چیزیم ولی من رو دیوانگیم نجات داد و حلاج رو عقلش
    اما من فکر میکنم همونطور که درونی ترین هسته مرکزی انسانها یعنی «من» به یهودا دستور داد بر اساس عقلش و منافعش تصمیم بگیره
    شبلی هم بر اساس عقلش تصمیم گرفت و این حلاج بود که دیوانه وار پا رو از دایره عقل عوام بیرون گذاشت

جالبه وقتی مسیح رو به صلیب میکشن رو به خدا میگه خدایا اینها رو ببخش چون نمیدانند چه میکنند

حلاج هم موقع به دار کشیده شدن و سنگ خوردن میگه آنها که نمیدانند معذورند و گناهی ندارند اما شبلی میداند که نباید بزند اما میزند
    اطراف مسیح هیچ کس نمیدانست اما شبلی کسی بود که میدانست و سنگ میزد
    هر چند در روایات هست که شبلی تکه گلی پرتاب میکنه
    و چقدر در این گل بودن و سنگ نبودن پیام هست
    شبلی موقع زدن چون میدانست که بر چه کسی سنگ میزنه گل رو انتخاب کرد تا حلاج درد کمتری بکشه
    اما حلاج هوشمند به بدترین شکل جواب شبلی و سیه بختیشو میده
    حلاج که در برابر هیچ کدوم از سنگها خم به ابرو نمیاره وقتی گل شبلی بهش میخوره آه میکشه تا شبلی بفهمه که همه گل زدن و تنها کسی که سنگ زد او بود

جالبه وقتی از شیخ محمود شبستری میپرسن که چرا حلاج میگفت ان الحق پاسخ داد:

روا باشد ان الحق از درختی(منظورش درختیه که از دل اون به موسی گفته شد من خدای توام)
    روا نبود ز مرد نیک بختی

Last edited by گرافيكار; 13-01-2013 at 07:07.

20. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •