پاسخ به
MohammadT15 (ممد اس اسی)
علیرضا جان یه اتفاق نادر همینجا افتاده

دیگه جر نزن
شما استقلالیا هر موقع میاین کسی رو ضایع کنید خودتون ضایع شدین

تاریختون گواهی میده

شاید به همین علته که از تاریخ بدتون میاد
چون سوال چهارم من این بود که یوونتوس یا اینتر؟ اما الان هر چی میگردم توی سوالها نیست ! احتمالا توی خط عوض کردن کل جمله مارک شده پاک کردم

نگرد نیست

موش خوردتش
توی سری دوم سوالام میپرسم غصه نخور . اما جواب بعضی سوالها رو واگذار کردی به خودما کلک از این کارا نداشتیم تک تک سوالها رو جواب بده و نپیچون مارو

نه تا جای ممکن یا جواب دادم یا اینکه جواب ندادم
در هر صورت چیزی رو به خوت واگذار نکردم
ولی باشه سعی میکنم نپیچونمت
1 : بین این 2 تا فقط یکیو انتخاب کن : همسر یا فرزند؟
چرا دوست داری همیشه یکی رو انتخاب کنم

اینجوری خوب نیست ها
جدی میگم
من هم میتونم همسرم رو انتخاب کنم هم فرزندم رو
گاهی اوقات اصلا نباید مرزهای «این یا اون» رو به سمت این جور انتخابها کشوند
2 : یوونتوس یا اینتر؟
هیچ کدوم من از فوتبال ایتالیا کمی به لاتزیو علاقه داشتم که اونم الان کمرنگ شده
اما گاه گاهی سعی میکنم نتایجش رو دنبال کنم
3 : منظورم از بهترین مدیر ورزش بهترین مدیر انجمن ورزش خودمون بود . کدوم؟
همشون خوبن و من هیچ وقت به این سوال اینجوری جواب نمیدم چون خوب بودن رو نمیتونم قضاوت کنم
اما اگه بگی با کدومشون مثلا راحت تری باید بگم با سینا
4 : به نظر تو شعری که نه قافیه داره نه آهنگ داره نه وزن رو از لحاظ زحمت و تلاشی که اون شاعر انجام داده با شعری که هم قافیه داره هم وزن هم آهنگ میشه مقایسه کرد؟
شعر سپید گاهی اوقات واقعا سخت تره
جدی میگم
بعضی از شعرای شاملو رو بخون
ایجاز و اسلوب معادله و قرینه سازی در بالاترین سطحش باید اتفاق بیفته تا یک شعر سپید خوب متولد بشه
چون توی شعر کلاسیک موقع لذت ادبی وزن و موسیقی بخش زیادی از کار رو به عهده میگیره
ولی توی شعر سپید شاعر باید خلاء وزن رو با قدرت کلامش پر کنه
5 : به چه دلیل تا حالا آهنگهای یاس رو گوش ندادی؟صرفا به خاطر رپ خوندن یا اسمشو نشنیده بودی؟البته اسمشو که همه شنیدن ...
یکی دوتاشونو دانلود کردم ولی واقعا نمیتونم با این نوع موسیقی ارتباط برقرار کنم
من باید برای لذت بردن متن ترانه رو متوجه بشم و بهش فکر کنم
6 : ارزش کار یه خواننده رو توی چی میبینی؟یه خواننده آهنگسازی رو خودش انجام میده شعر رو با قلم و ورق خودش مینویسه میکس و مستر کارارو خودش انجام میده به اسم یاس . سورنا . بهرام و ... اما یه خواننده شعر رو شاعر براش سروده موزیک کار آمادس آهنگسازی از قبل انجام شده تنظیم و میکس مستر هم آماده است و میان در خونش رو میزنن میگن آقا فقط بیا بخون امثال معین داریوش ستار و ... کدوم زحمت بیشتری میکشن و کدومو ترجیح میدی؟
امیدوارم ناراحت نشی
من نظر خودم رو میگم
فکر میکنم ترانه ای که هر بخش از کارش رو یک متخصص انجام داده باشه بهتر و قویتر میشه
نمیشه یه خواننده هم ترانه بگه هم موزیکش رو بسازه هم...
یا باید واقعا نابغه باشه که تمام این کارارو در بالاترین سطحش بلد باشه یا اینکه از ارزش هنری کارش کم میکنه
7 : منظورم از هافبک دفاعی زمان حال بود . چطور اسم حقیقی رو میاری در صورتی که نکونام داره خوب کار میکنه؟
نکونام به نظر من هیچ وقت نمیتونه یه هافبک دفاعی خوب برای فوتبال ما باشه
چون اصولا سرعت و انعطاف یه هافبک دفاعی خوب رو نداره
من فکر میکنم در حال حاضر این این شخصیت بالای نکونامه که بازی میکنه نه توانایی های فنیش
همین حالا بدون تعصب بشین بازی حقیقی رو با باقری مقایسه کن ببین چقدر حرکاتش شبیه به کریمه
به نظر من حقیقی استایل واقعی یه هافبک دفاعی رو داره و اگر خودش رو گم نکنه سطح خیلی بالاتر از نکونام میره
8 : به چه دلیل میگی استقلال بد بازی میکنه؟نیمه ی اول رو قبول دارم اما نیمه ی دوم استقلال توی هر بازی طوفانی بازی میکنه و کمبود نیمه های اول رو جبران میکنه و موقعیت های گل رو ببینه توی هر بازی حداقل 7 تا هست این میشه بد بازی کردن؟
من به جز بازی آخر با ابومسلم بازی ویژه ای از استقلال ندیدم
و اولین علتش رو هم وجود کسی مثل نکونام در تیم میدونم
وقتی جاواریو بود استقلال خیلی بهتر بازی میکرد و وقتی جباری هم اومد باز بهتر از زمانی بازی میکرد که نکونام محوریت بازی رو در دست داشت
امیدوارم بازی با ابومسلم نشوندهنده این باشه که استقلال اون مرحله رو پشت سر گذاشته
اگر استقلال بتونه نکونام رو توی حاشیه بازی خودش نگه داره و براش چارچوب تعیین کنه میتونه بهتر بازی کنه
9 : امیر قلعه نوعی چطور از لحاظ نتیجه اوله اما از لحاظ فنی نمیتونه باشه؟اگه فنیه بالایی نداشته باشه پس چرا همیشه بالاس؟
همین چند وقت پیش بود توی خبرا خوندم که ابراهیم زاده توی رده بندی مربیای دنیا توی ایرانیا از همه بالاتره
یه نگاه به سابقه قهرمانیهای قلعه نویی بیاری متوجه میشی که خیلی جاها مثلا در سپاهان بر اساس توانایی بازیکناش قهرمان شد
مثلا بازی فوق العاده رحمتی در اصفهان در مقابل استقلال و پرسپولیس رو به خاطر بیار
سپاهان و تاکتیکهای قلعه نویی گل میخوردن اما رحمتی اونا رو میگرفت
در مقابل پرسپولیسی که توی بدترین شرایطش بود دو پنالتی گرفت اونم توی اصفهان
علاوه بر اینها چه خوشت بیاد چه خوشن نیاد و چه قبول کنی یا نه
توی ایران برای موفقیت باید علاوه بر مسائل فنی یه چیزای دیگه هم داشته باشی تا قهرمان بشی
به همین خاطره که امیر قلعه نویی در آسیا صرفا یک شکست خورده تمام عیاره و بعد از این همه سال به جز انبوهی شکست چیزی توی کارنامش نیست
اما ابراهیم زاده یا بوناچیچ به راحتی تیمشون رو تا فینال آسیا میبرن
10 : اگه بخوای 12 نفر توی تیم ملی ما بازی کنن اونا چه بازیکنایی هستن؟فارغ از سیستم مورد نظرت فقط نام ببر اونم از بازیکنای زمان حال
چرا 12 نفر آخه

اجازه بده 11 نفره و بر اساس سیستم بگم یه نفرم ذخیره بزارم
رحمتی
پولادی.....حسینی......عقیلی...... اهینی
آندو....حقیقی
خلعتبری.....جباری.....کریمی
انصاریفرد
میداوودی هم ذخیره انصاریفرد
راستی چرا به این راحتی میلاد رو از دست دادین
به خدا فوتبال ایران قدر میلاد رو ندونست یک سر و گردن دقیقا یک سر و گردن کلاسش بالاتر از انصاریفرده
کریس رونالدوی آسیاست
میگن به این خاطر بایکوت شد که اهل معامله برای قرار گرفتن در ترکیب ثابت نبود راسته؟
11 : سکوت علامت رضاس یا جواب ابلهان خاموشیست؟
جفتش در زمانهای خاصی هم درسته هم غلط
گاهی واقعاجواب ابلهان خاموشیه ولی گاهی ساکت موندن در برابر یک ابله منجر به ضررهای بیشتری میشه و اونجا ساکت موندن عین حماقته
12 : فرهاد مجیدی یا کریم انصاریفر؟
کلاس بازیشون فرق میکنه همینطور سنشون
اما اگر بخوام منطقی مقایسه کنم فکر میکنم انصارفرد توی این سن از مجیدی زمانی که توی این سن بود جلوتره
13 : هری پاتر یکی از پرفروش ترین فیلمهای تاریخ سینمای جهانه و توی جلوه های ویژه همیشه اول بوده میشه ضعف ساختاریش رو بیشتر توضیح بدی؟
من فیلمش رو نگفتم داستانش منظورم بود
هر چند فیلمش هم بر اساس همون داشتان نوشته شده و از نظر فیلمنامه ای به نظر خیلی از اهالی فن مشکل داره اما خب واقعا خوش ساخته و پر از جلوه های ویژه خوب
ولی داستانش مشکل داره شخصیتهای اصلی، شخصیهای سایه، حتی تیپها
بحثش کمی فنی میشه و از حوصله جمع خارج
14 : شخصیت بتمن رو بیشتر دوست داری یا مرد عنکبوتی؟
بتمن واقعا بهتر روی ورق اومده
نویسنده بتمن تونسته کاریزما و اقتدار لازم رو به شکلی طبیعی به شخصیت بتمن تزریق کنه
خیلی خودمونی اگر بخوام بگم
شخصیت بتمن به شکل جوششی بیرون اومده اما برای مرد عنکبوتی نویسنده تلاشِ خودآگاهِ زیادی کرده
زیادم خودمونی نشد
15 : بزرگترین اشتباه زندگیت؟
عضویت در پی سی ورلد

دوست شدن با سروش

ولی جدای از شوخی
سر بریدن با پنبه
نه دیگه واقعا جدای از شوخی
یه بار سر کلاس با یکی از دانشجوها درگیری فیزیکی خیلی کوتاهی داشتم
که هر چند صد در صد مقصر اون بود و همه هم اینو میدونستن اما خب من هم واقعا باید خودم رو کنترل میکردم
هنوز هم وقتی بهش فکر میکنم میبینم کار اشتباهی بود
16 : آدم با گذشتی هستی یا کینه ای؟
نه واقعا با گذشتم
حتی همسرم این رو یه نقطه ضعف برای من میدونه
17 : جام جهانی رفتن و چهارم گروه شدن و برگشتن به قدری که فدراسیون روش تاکیید داره به فوتبال ما کمک میکنه؟
ببین بودن در فضای جام جهانی واقعا به اندازه صد سال توی جام ملتها بازی کردن به ما کمک میکنه
پس من واقعا با این مخالفم که چهارم شدن توی جام جهانی فایده ای نداره
فوتبال ما هنوز هم اگر چیزی داره به دست اومده از جام جهانی 98 و 2006 هست
18 : پس به این جمله اعتقاد نداری که میگن به گذشته فکر نکن چون گذشته به آینده فکر نکن چون هنوز نیومده امروزتو بچسب؟
گذشته برای من حقیقی ترین بخش از زمانه
چون اتفاق افتاده و تجربه شده و تو به راحتی میتونی بهش برگردی و تجیزه و تحلیلش کنی
19 : خودت بگو تبلی هستی یا نه؟
اگه منظورت تنبلی هست
آره کمی تنبلم البته واقعا نوشتن سخت ترین کار ممکنه و وقتی مینویسم تا دو روز واقعا نای هیچ کاری رو ندارم
20 : درست تو مدرسه چطور بود؟
معمولی
درسته که تخصصم الان ادبیاته اما توی دوران تحصیل زیاد باهاش ارتباط برقرار نمیکردم
برعکس ریاضی اول دبیرستان رو 20 شدم و هنوز یادم نرفته که دبیرمون به اسم آقای «صندوق ساز» با اشاره به من گفت این بهترین دانش آموز من تا حالا بوده
بعد به خودم گفت حتما برو رشته ریاضی فیزیک و تا آخرش ادامه بده منم چون خیلی دوسش داشتم به سرعت رفتم رشته ادبیات
21 : بهترین موفقیت زندگیت رو توی چی میبینی؟
احساس رضایت وقتی آدم به سن 40 سالگی میرسه
اگه اونجا که وسط راه زندگیه از خودت راضی بودی به نظر من بزرگترین موفقیته
موفقیت به این خاطر که با رضایت قلبی از خودت باقی زندگیت رو ادامه میدی
این احساس فوق العادس
22 : آخرین باری که گریه کردی کی بود؟
اگر گریه رو بیرون اومدن اشک حتی به میزان یک قطره تعریف کنیم
وقتی زاید گل سوم رو زد

اما به شکل درست و حسابیش( یعنی کمی بیشتر از یک قطره

) وقتی پرستار صدام کرد و گفت میتونید بیاید و دخترتون رو ببینید
23 : از دست من که ناراحت نیستی؟

چرا نرحت باشم عزیز دلم
شادی تو به عنوان یک جوان ایرانی بدون هیچ تعارفی از هزاران پرسپولیس و استقلال برای من ارزشمندتره
امیدوارم اینبار ضایع نشی