از اول هی میگفتم اون پرده رو عوض کن نمیکردیخداروشکر مشکلت حل شد و نیاز به هزینه ی اضافی نشد
از اول هی میگفتم اون پرده رو عوض کن نمیکردیخداروشکر مشکلت حل شد و نیاز به هزینه ی اضافی نشد
ممنون از توجهتون.
الان دقیقا چند روزه نتونستم تست کنم ولی به نظرم مصرفشو بالا برده نمی دونم چطوری تنظیم گذاشته.قبلا اوایل 140 تا میبرد بعد 120 تا شد موقعی که این مشکلات رو داشتم ولی الان به نظرم 100 تا رو به زور ببره.از تنظیم اون شیر دستی هست که میزان گاز و هوا رو مخلوط میکنه به گمانم.باید بازم یه سری به تعمیر کار بزنم.وقتی هم که صبح روشن میکنم میندازم توی گاز تا زمانی که گرم نشده ماشین یه لرزشی داره.اون لرزشه از چی هست ؟
خواهش میکنم دوست عزیز
احتمالا تنظیمشه. باید انقدر تغییر داده بشه تا بهترین نتیجه رو بگیرین
البته یه مقدار باید مصرفتون بالاتر از قبل بره ولی در عوض قدرت هم بیشتر بشه. چون قبلا خلا ایجاد شده توسط سیلندر که باید مکش گاز رو انجام بده، یک مقدارش از پارگش دیافراگم هدر میرفته و میتونسته مقدار کمتری از رگلاتور گاز بکشه ولی الان کامل گاز رو مکش میکنه.
در کل قبل از گرم شدن درست نیست بزنید روی گاز ولی به هر حال نباید مشکلی داشته باشه. اگه قبلا درست بوده، اشکال باید از به هم خوردن تنظیماتش باشه
سلام من یه آردی مدل 84 انزکتوری دارم . گاز اون به صورت کارگاهی نصب شده. حدود سه ماهه یه مشکل پیدا کرده که اعصابمو خراب کرده. تو بنزین خیلی نرم و خوب کار میکنه ولی تو گاز نفس نداره.تو جاده صاف خوب کار میکنه ولی تو فشار یا سربالایی کلا گاز نمیخوره بطوریکه مجبور میشم بزنم رو بنزین . در ضمن وقتی موتور ماشین گرمه این ایراد بیشتر خودشو نشون میده .رگلاتور سالمه فن آوران هم هست. میکسر سالمه و تست شده روی ماشین دیگه. سیستم برق ماشین سالمه.سیستم هوارسانی و فیلتر و غیره سالمه.
چرا کسی جواب به من نمیده ؟؟؟؟ اساتید راهنمایی کنین دیگه . حالا چون ماشین من آردی هست هیشکی جواب نمیده![]()
سلام دوست عزیز
چه فرقی میکنه ماشین چی باشه! هر کی بتونه حتما کمک میکنه
به نظر من اول از تنظیم دقیق رگلاتور و پیچ تنظیم گاز روی لوله اصلی گاز مطمئن بشین و اگر خودتون نمیتونید بدید یه جا تنظیم کنه. بعدش اگر ماشین ادونسر نداره حتما ادونسر نصب کنید و اگر هم داره دکمه ها و پیچ تنظیمش رو انقدر تغییر بدین تا نتیجه بهتری بگیرید. یه فیلر گیری هم کنید ضرر نداره! ممکن هستش فیلر ها نامیزون باشن و مکش گاز از رگلاتور و تراکم کامل انجام نشه. شمع و وایر هم اگه دارید و یا به یه ماشین دیگه دسترسی دارید جابجا کنید و یا حداقل مال خودش رو تمیزش کنید و فیلر شمع ها رو چک کنید
سلام سمند EF7 دوگانه مدل 89 دارم چند وقتی صبحها صدای نشتی گاز به مدت چند ثانیه از رگولاتور میاد که مربوط به فشار بالای گاز می باشد ولی وقتی موتور گرم میشه دیگه نشتی نداره لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم
سلام.
دوستان اگر امکانش باشه بنده رو راهنمایی کنید.بنده یه روا مدل 86 دارم گه گازش کارگاهی شهاب هست و کلید تعویض سوخت اون هم شکل اولی میباشد که میخوام از کلید روی سینه خودرو استفاده کنم یعنی از کلید های شهاب مدلی کارخانه ای.میشه بنده رو راهنمایی بفرمایین ؟شکل اولی که الان مال بنده این مارک و به این صورت میباشدممنون میشم راهنمایی بفرین که نیاز به تعویش چه قطعاتی هست ؟
شکل دوم که میخوام این طوی باشه تا بتونم روی جای خود سینه ماشین جا بندازم
ایا باید امولاتور عوض بشه یا نه.اینم بگم که سیستم گاز بنده فاقد esu گاز میباشد.
سلام
دوست عزیز تا اونجا که اطلاع دارم این کلید ها فقط برای سیستم های کارخونه ای که ای سی یو دارن قابل استفاده هستن. حتی اون هایی که گاز کارخونه ای دارن و به دلایلی به کارگاهی تغییر میدن هم دیگه از این کلید استفاده نمیکنن و از همون نوع اول میبندن براشون. حالا باز هم اساتید بیان شاید راهی بلد باشه![]()
ممنون از توجهتون.الان یه مدلهایی از هیمن خود شهاب هم از این نوع کلید نوع دوم استفاده میکنن.و سوال دیگه هم این که راسته که میگن سیستم کارگاهی سنسور اکسیژن رو میسوزنه و تعویض سنسور اکسیژن توی گاز کارهایی بی فایده هست و باز هم خواهد سوخت.
یا علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)