تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 40 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 394

نام تاپيک: درد و دلهایی از نوع ویندوز 8

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

اوکی.برنامه رو نصب کن بعد از قسمت سربرگها برو توی قسمت Extras گزینه Q-Dir Is defualt browser رو انتخاب کن بعد تیک گزینه های Folder و My Computer و My Dacument رو بزن تا بصورت اکسپلولرر پیشفرض ویندوزت بشه.
    بعد دوباره برو توی Extras گزینه Starting As رو انتخاب کن بعد گزینه 2V-Dir رو بزن.
    بعد دوباره برو توی Extras گزینه Title Bar تیک گزینه دوم رو بزن.
    برای نشون دادن فولدرهای مخفی و ... میتونی از همون بخش Extras گزینه system کارهای لازم رو انجام بدی.
    مشکلی بود درخدمتم.
    موفق باشی

2. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی با بلوتوس توی وین 8 دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده.همیشه درستش میکنم ولی باز دفعه بعد خراب میشه.بلوتوس موبایلم رو پیدا نمیکنه یعنی نمیتونم کانکت شم.بعدش هر بار که به زور کانکت میشه رمز میخواد که بهش میدم و اسم بلوتوس موبایم رو اد میکنه.دفعه بعد هم قضیه همینه واسه همین تعداد بلوتوسام زیاد شده.راه ساده ایی نیست واسه خلاص شدن از دست این مشکل؟
    و سئوال دوم این که چطوری اسامی این بلوتوس ها رو پاک کنم (میبینید اسم بلوتوسم رو چند دفعه اد کرده .... هر دفعه بخوام کانکت شم هزار تا دردسر داره)

اینم اضافه کنم که من این مشکل رو توی ویندوز ایکس پی نداشتم چون خودم درایور بلوتوس رو نصب میکردم خودم میتونستم تنظیمات دلخواه رو اعمال کنم ولی چون وین 8 خودش درایور بلوتوس رو داره.کارم رو سخت کرده و این مشکلات رو واسم پیش آورده.حالا اگه کسی راه حلی داره خوشحال میشم کمکم کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستانی که در ویندوز 8 مشکل دارن :
    در حال حاظر من برنامه هایی مانند 3dmax 2011 - visual stadio 2010 - office 2013 را روی ویندوز 8 نصب کردم و مثل پلنگ جواب میده . البته که تا قبل از آپدیت ویندوزم مشکل داشتن ولی الان ویندوزم را تا به همین امروز آپدیت کردم بصورت کامل و الان بدون مشکل همه ی برنامه ها جواب میدن و هیچ مشکلی ندارم .

در ضمن نصب کامل درایورهای سازگار با ویندوز 8 سیستمتون فراموش نشه چون در کارایی ویندوز خیلی تاثیر داره . حداقل برای من که داشت ...

نت فریمورک هم کامل نصب کردم بصورت آفلاین و در نصب هیچ برنامه ایی به مشکل برنخوردم .

در ضمن به گفته ی مایکروسافت 3 هفته طول میکشه که به ویندوز 8 عادت کنید ...

5. این کاربر از hosseinonline8000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اتفاقن من با استفاده از همین روشی که تاپیکش هم موجود هست، خیلی راحت و بدون مشکل NET. ورژن 3.5 رو نصب کردم.
    درکل من هرچی که تا حالا تو ویندوز 7 برای برنامه نویسی و ... نیاز داشتم خیلی راحت تونستم کوچ کنم به 8 و الان دارم استفاده میکنم.
    مشکل از سورس ویندوزه که در تاپیک خودش اومده . من هم نتونستم روی نسخه فاینال نصب کنم ولی روی نسخه قبلی شد

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

امین عزیز ورژن ۳.۵ نه.... راستش ما دات‌نتی ها به ۴.۵ اش احتیاج داریم!! یعنی خود ویندوز ۸ با خودش ۳ دات‌نت نداره؟! مگه میشه؟! وین۷ با خودش اتومات دات‌نت۳ داشت که؟ پس ویژوال اوستودیو و اینا نصب میشه دیگه؟!! من برم گیر بیارم نصبش کنم رو سیستم هام ببینم چی میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

از پنجره Settings و از قسمت Personalize دکمه ها غیرفعال هست و نمی تونم تصویری انتخاب کنم من باید چکار کنم مشکل از کجاست؟

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

امین عزیز ورژن ۳.۵ نه.... راستش ما دات‌نتی ها به ۴.۵ اش احتیاج داریم!! یعنی خود ویندوز ۸ با خودش ۳ دات‌نت نداره؟! مگه میشه؟! وین۷ با خودش اتومات دات‌نت۳ داشت که؟ پس ویژوال اوستودیو و اینا نصب میشه دیگه؟!! من برم گیر بیارم نصبش کنم رو سیستم هام ببینم چی میشه!
    چرا داره ولی بصورت خودکار نصب/فعال نیست.
    اگر نیاز به دات نت جدید داری که برو با خیال راحت ویژوال استودیو 2012 رو نصب کن باکت هم نباشه.

10. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

یه سوال : میخواستم بدونم چرا وقتی میخوام با Player خوده ویندوز (مدیا پلایر نه) یه آهنگ یا فیلمی رو بزارم سریع قطع میکنه.یعنی وقتی روی مثلاً اون آهنگ میزنم یک ثانیه اولش رو پخش میکنه بعد از اون، خود به خود میره توی منوی استارت. قبلاً اینطور نبود ماله آپدیت ویندوز نبود ؟!
    دوستان، سوال من جا نمونه.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ورژن 4 روی 8 نصبه ولی برای بیشتر برنامه ها نیاز به 3.5 هست که نصب نمیشه من آنلاین هم نتونستم نصب کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

یه سوال : میخواستم بدونم چرا وقتی میخوام با Player خوده ویندوز (مدیا پلایر نه) یه آهنگ یا فیلمی رو بزارم سریع قطع میکنه.یعنی وقتی روی مثلاً اون آهنگ میزنم یک ثانیه اولش رو پخش میکنه بعد از اون، خود به خود میره توی منوی استارت. قبلاً اینطور نبود ماله آپدیت ویندوز نبود ؟!
    مطمئنن مال آپدیت ویندوز نیست چون با هر بار آپدیت ویندوز مشکلات سری قبل چه از نظر امنیتی و چه از نظر بهبود عملکرد و کارایی بهتر میشه.مشکل از جای دیگست

14. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •