دیگه شاید قیدشو زدم![]()
مشکلت چیه ؟
همه صفحات تاپیک رو بخون ببین کسی همچین مشکلی داشته شاید حل بشه..
صفحات این تاپیک هم بخون ::
/forum.bazi center.com/thread71034
سلام
من تو اجرای این بازی مشکل دارم
Stopped Working میده
مشخصات : Cpu i5
Ram 4
Graphic 1GB 520M
مشکل اینه ارور دایرک ایکس 11 رو میده
ولی برا من نصبه
اوکی میخونم
اما فک نکنم کسی این مشکلو داشته باشه
چون بازی به صورت unlock (اکسترکت) توسط تیم اسکیدروارائه شد . تو اجرا کردن بازی با مشکلات فراوانی از جانب کاربران پیش آمد
اگه بازی به صورت قابل نصب ارائه و کرک می شد . .قطعا این همه مشکل به وجود نمی آمد
دوست عزیز مشکل دایرکس 11 رو من هم داشتم (البته تنها به این مشکل ختم نشد)
اگه تو کف بازی هستی (مثل من)
یه ویندوز 8 کنار ویندوزات نصب کن با اون بازی کن
یا ویندوزات رو آپدیت کن .. (ویندوز 7 الترا از 11 پشتیبانی نمی کنه .. باید سرور پک 1 رو نصب کنی (آپدیت ) تا دایرکس 11 رو پشتیبانی کنه ...
![]()
تو کف بازی که نیستم
نشستم اسپلینتر سل بازی کردم حوس بازی تو سبک این کردم
گفتم هیتمنو بنصبم
هیتمن زیاد بهم نچسبید :|
سلام
دوستان من دارم از میهن ... دانلود میکنم از عکس زیر قسمت زرد ها رو دانلود میکنم به غیر اینها اون پائین عکس نوشته اپدیت ورژن ... که 6پارته و هر کدومم 1.5گیگ هستش ایا برای اجرای درست بازی همون اپردیت رو هم باید بگیریم؟ من نشخه بلک باکس رو دارم دانلود میکنم و ممنون میشم لینک یه کرک که سالمترین رو هم بهم بدین
دم بچهها گرم
![]()
سلام.
از دوستان عزیز کسی میتونه فایل setup.exe (نسخه 25 گیگی) بازی رو که واسه نصب هست با حجم 3 مگابایت واسم آپلود کنه؟
ممنون میشم.
من زیاد رد جریان آپدیتها نیستم...ولی فقط محض اطلاعتون بگم که من همون نسخه 9.8 بلک باکس رو بدون آپدیت دارم بازی میکنم وکوچکترین مشکلی هم تا حالا با بازی نداشتم![]()
یه جوون پیدا نمیشه این فایلو واسه ما آپ کنه؟ من از میهن... این بازیو دانلود کردم. نسخه اصلیشه. از بچه ها هرکی فایل Setup.exe (نسخه اصلی) این بازیو داره لطفا یه جا آپلود کنه. حجمشم زیاد نیست حدود 3 مگا بایت.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)