تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 31 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 302

نام تاپيک: تاپیک تخصصی ال ای دی شارپ LC-4xLE8300x

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

دوست عزیزهمه این امکانات را سامسونگ دارد حتی اتصال بدون کابل به اینترنت پس دیگر دنبال چه هستید.
    دوست عزیز من تو پستم نوشتم که من میخواهم بخرم و شرکتمون اورده
    مدل سامسونگ رو نداره ولی چون دامادمون مدل سامسونگ سری 6 داره و راضی هستش میخواستم ببینم کدوم یکی بهتره
    شارپ 40 اینچی تری دی مدل LE8300X یا سری 6 سامسونگ
    و سوالهای دیگرم که دوستان که مطلع هستند جواب بدن و راهنمایی کنند ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    دوستان من این تلویزیون رو خریدم ممنون میشم راهنمایی کنین بالاخره زیرنویس فارسی راهی براش پیدا شد یا نه؟
    اخرین اپدیت مادیران رو کسی داره بهم بده من بتونم اپدیش کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من این تلویزیون رو خریدم ممنون میشم راهنمایی کنین بالاخره زیرنویس فارسی راهی براش پیدا شد یا نه؟
    اخرین اپدیت مادیران رو کسی داره بهم بده من بتونم اپدیش کنم؟
    نه آقا راهی برای زیرنویس فارسی وجود نداره . دنبال آخرین آپدیتشم از اینور اونور نباش چون اگه فایلی که گیر میاری مشکلدار باشه تنظیمات تلویزیونت به کلی بهم میریزه . زنگ بزن از خدمات پس از فروش مادیران بپرس و آخرین فایلشو بگیر .

4. 3 کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه بهترین تنظیمات رو برای شبکههای تلیوزیون ایران انالوگ و ماهواره رو بگین
    تنظیمات تصویرش خیلی زیاده
    تنظیمات صدا هم بهترین حالتش کدومه؟
    lدر تماسی که با مادیران گرفتم گفتن اصلا این تلویزیون سخت افزار نشون دادن زیرنویس رو نداره و با اپدیت و اینها درست نمیشه
    Last edited by aban366; 27-08-2013 at 10:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhs_837's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

خدمت دوست عزیزمون dollar باید عرض کنم موارد زیر رو چک کن:
    1-کابل لن حتما سالم باشه.می تونی کابل رو از پشت کارت شبکه(کیس کامپیوتر) به مودم وصل کنی و جهت سالم بودن اطمینان حاصل کنی.
    2-احتمال داره Mac Address مودمت فعال باشه و دراین صورت به تی وی ، آی پی نمیده پس باید اول مودمت رو ریست سخت افزاری کنی و سپس کانفیگ نمایید.
    3-بعضی دوستان درهمین سایت میگفتند بدون مودم هم میشه، یعنی کابل لن رو مستقیم از کارت شبکه کیس به کارت شبکه تی وی وصل کرد.
    درپایان باید خدمتت عرض کنم فقط دانگلهای مخصوص شارپ روی تی وی جواب میدهند.به جهت اطمینان بنده دانگل وای فای متفرقه به تی وی وصل کردم اما نتیجه ای نگرفتم.

7. 2 کاربر از mhs_837 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

اقا کسی نیست بهترین تنظیمات رو برای شبکه انالوگ و ماهواره بده
    هر کاری میکنم تصویر مثل تی وی های دیگه نمیشه در حالیکه همه میگفتن این بهتره
    یه سوال:
    این که تو سامسونگ بخصوص کانالهایی مثل فارسی وان که از تصویر 16:9 استفاده میکنن تصویر سر یکم کشیده بودش اما تو این اصلا اینطور نیست این نشون دهنده چی هستش؟خوبه یا نه بده؟اخه به نظرم سامسونگ سری 6 دامادمون بهتر از این نشون میده

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یه سوال:
    این که تو سامسونگ بخصوص کانالهایی مثل فارسی وان که از تصویر 16:9 استفاده میکنن تصویر سر یکم کشیده بودش اما تو این اصلا اینطور نیست این نشون دهنده چی هستش؟خوبه یا نه بده؟اخه به نظرم سامسونگ سری 6 دامادمون بهتر از این نشون میده
    دوست عزیز
    کشیدگی تصاویر در تلویزیون دلیلش این است که از منبعی که تصاویر به تلویزیون می آید همان گونه ارسال می شود مثلا وقتی شما از یک ریسیور استفاده می کنید باید از قسمت تنظیمات ریسیور تنظیمات خروجی اندازه تصویر را تغییر دهید . که در بعضی از دستگاه های پیشرفته قسمت خودکار دارد که خودش بصورت خودکار تغییر می دهد.

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

یه سوال:
    تنظیم تصویر یه چیز سلیقه ای هست.بستگی به خودتون داره.درضمن تصاویر آنالوگ کلا با بهترین شرایط دریافت سیگنال ، بازهم بی کیفیت هستند به نظر بنده حتما از کانالهای دیجیتال استفاده کنید.برای تصویر بهتر می تونین بر روی پیشفرض دینامیک قراردهید.نظر بنده:
    روشنایی پس زمینه 7+
    شفافیت 28+
    روشنایی 1+ یا 2+
    رنگ 8-
    وضوح 1+یا حتی 0
    در منوی پیشرفته شفافیت فعال رو هم روشن کنید.
    من از شما سوال میکنم:به نظر شما تصاویر 4:3 را در تی وی واید و با فرمت 16:9 بدون اینکه احساس کنید از اطراف تصاویر کاسته شده یا تصویر پخش شده باشه براحتی ببینید ، مزیت هست یا عیب؟به نظرم من این مزیت بسیار خوبی است که البته در تی وی های پاناسونیک دیدم ولی سامسونگ را اطلاعی ندارم.درضمن می توانید با زدن دکمه wide در کنترل هرطور که می خواهید تصویر راببینید.در قسمتی از منوی تی وی ( الان خاطرم نیست کجا بود) حتی می تونین مزیت فوق رو نداشته باشید و به حالت تصویر استاندارد تبدیل کنید.از حالت پانوراما به استاندارد برگردانید.

12. این کاربر از mhs_837 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

دوست عزیز
    کشیدگی تصاویر در تلویزیون دلیلش این است که از منبعی که تصاویر به تلویزیون می آید همان گونه ارسال می شود مثلا وقتی شما از یک ریسیور استفاده می کنید باید از قسمت تنظیمات ریسیور تنظیمات خروجی اندازه تصویر را تغییر دهید . که در بعضی از دستگاه های پیشرفته قسمت خودکار دارد که خودش بصورت خودکار تغییر می دهد.
    ضمن تایید گفته شما ولی باید عرض کنم منظور این دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالتی هست که تصاویر4:3 را بصورت 16:9 و تمام تصویر بخواهید تماشا کنید.دراین تی وی برای اینکه تصاویر4:3 را بصورت پخش یا کشیده نبینید ، در منو گزینه ای بنام پانوراما گذاشته که میتونید با انتخاب آن تصاویر4:3 را بصورت 16:9 و با کمترین کشیدگی در تصویر ببینید.نحوه کار اینطور هست که کناره های چپ و راست تصاویر را که فضای مرده هست را به انتهای صفحه می کشاند( البته دقت کردم تا متوجه این قضیه شدم) و درنتیجه وسط تصویر که اصل سوژه در انجا قرار دارد بدون هیچگونه کشیدگی نمایش داده می شود.

14. 2 کاربر از mhs_837 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

متاسفانه منظورم رو بد گفتم
    ببینین تو تلویزیونهای 40 اینچ به بالا سامسونگ و حتی یه مقدار کمتر سونی وقتی تصاویر رو در حالت 16:9 میزاری از تی وی و تصاویر پخش شده کانال هم از اون طرف بر مبنای 16:9 پخش بشه(مثل فارسی1) تصاویر سر کشیده تر هستش که این در تلویزیونهای شارپ دیده نمیشه ولی به جاش در حرکتهای افراد یه کندی یا چطوری بگم یه حرکت مصنوعی در تصویر دیدهمیشه انگار که داری تئاتر میبینی رو سن
    نمیدونم تونستم منظورم رو متوجه بگم یا نه
    در کل به نظرم تصویر و رنگ ساموسنگ رو بیشتر زندهتر و شفافتر میبینم تا شارپ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •