تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برنده توپ طلا

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آندرس اینیستا

5 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

26 40.00%
  • لیونل مسی

34 52.31%
صفحه 23 از 28 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 277

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2012 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۲

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

آدم اینجا مطالبی رو میخونه که برای لحظاتی فکر میکنه تو سایت گل یا فیس بوکه و داره کامنت میخونه!
    جوری صحبت می کنید که انگار مسی بازیکن شایسته ای نیست.. نه گلی زده، نه پاس گل داده، نه جامی برده و کلا بی استعداده و به همون دست های پشت پرده که سراسر کره زمین پخشن پول داده تا انتخاب بشه!
    من فکر می کنم منصفانه نگاه کنیم مسی اگر بیش از رونالدو شایسته این عنوان نباشه، قطعا کمتر هم نبوده./
    اگر مشکلی هم وجود داشته باشه، از سیستم فعلی انتخاب بازیکن هست که در درجه اول بر پایه نظرات و سلایق استواره نه بعد آماری عملکرد یک سال بازیکن ها.... و الا اگر رونالدو انتخاب شده بود، تمام موافقین انتخاب رونالدو برای مربی ها و کاپیتان های کشور های جهان سوم و ایضا صنعتی کف و سوت میزدن!!
    +
    به نظرم انتخاب دلبوسکه هم منصفانه بود... هدایت تیم ملی اسپانیا (که خیلی خیلی سخته، چون بازیکن هات زیر نظر مربی های مختلفن... همیشه امکان داره بازیکنات به خاطر باشگاهاشون مصدوم بشن، بعد باخت تو یه بازی حذفی همه چی برای مربی تموم میشه و...) و تداوم در قهرمانی ها کار ساده ای نیست... به نظرم دلبوسکه استحقاقش رو داشت... هر چند عملکرد مورینیو و دی متئو هم کاملا شایسته این بود که این عنوان رو از آن خود کنن...خصوصا دی متئو که از فصل پیش تا همین این فصل چلسی رو احیا کرد... و منصفانه بود مثل مورینیو که سال 2010 افتخار فتح CL رو کسب کرد و بهترین مربی سال شد، صاحب این افتخار باشه. اما خیلی عجیب بود که دی متئو سوم هم نشد. + میشه از پراندلی هم اسم برد...
    .
    .
    نهایتا درباره این بهترین تیم کوتاه بگم: خدا رو شکر رونالدو هنوز تو یونایتد نیست، و الا احتمالا مثل فینالیست ها CL، ایتالیایی ها و ستاره های سه لیگ معتبر اروپا، از تو خونه مراسم رو تماشا می کرد! گویا فاکتور هماهنگی تیمی بین هم تیمی ها و مضاف بر اون تعدد الکلاسیکو ها هم لحاظ شده! : ))
    .
    شب خوش : )

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در انتخاب سه نفر اول که هیچ سوپرایزی نبود, دلیل این همه دعوا رو نمیفهمم
    من خودم دوست داشتم رونالدو ببره ولی امسال, حتی بیشتر از سه سال گذشته, مسی لایق این
    جایزه بود. به قول سروش عزیز رونالدو تا وقتی قبول نکنه که مسی یک قدم ازش جلوتره نمیتونه بهتر از مسی بشه.
    رونالدو وقتی با این حقیقت کنار بیاد بعد میتونه تمام تمرکزش بزاره برای بهتر بودن و انوقت شانس خیلی بیشتری خواهد داشت.

اما نقطه تاریک این مراسم تیم ملی لالیگا بود
    واقعا انتخاب تیم منتخب بسیار ناامید کننده بود, به نظر من نقطه تاریکی بر مراسم امسال که حتی انتخاب سه نفر اول هم دستاویز
    خودش قرار میده. وقتی از فینالیست های لیگ قهرمانان, قهرمانهای لیگ های درجه یک, ستارگان این لیگها و حتی ستارگان یورو
    خبری در تیم منتخب نباشه واقعا نحوه انتخاب ها باید هم زیر سوال بره !
    به نظر من نصف این بازیکنان رو میشه به راحتی از تیم کنار گذاشت.
    اینجاست که باید پرسید "پس معیار چی بوده؟"

3. 12 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

علي دايي گفته با مورينيو حال نميكنم پس به گوارديولا راي ميدم....... ملاك نگاه كنيد تا آخر توپ طلا بريد......
    جای تاسف داره
    پس اینجوری شده خیلیا با اخلاق رونالدو حال نکردن بهش رای ندان

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

کل کل کردن بی فایدست و جزء ضربه زدن به سایت و ناراحتی از هم چیزی دیگه ای عایتمون نمیشه!
    این اخرین آمار من تو این بخشه شاید بعضی ها به خودشون بقبولونن که نمیشه از واقعیات چشم دوخت

این مقایسه ی آماری 2 تا بازیکن در طول سال 2011 و 2012 بود

سال ۲۰۱۱

لیونل مسی............................................ ..کریستیانو رونالدو

قهرمانی لالیگا (۲۰۱۰-۱۱)............= ..............صدرجدول لالیگا (۲۰۱۱-۱۲)

دومی لالیگا (۲۰۱۱-۱۲)...............=............. نایب قهرمانی لالیگا (۲۰۱۰-۱۱)

قهرمانی لیگ قهرمانان (۲۰۱۰-۱۲) .................. ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ

فینالیست کوپادل ری (۲۰۱۰-۱۱)..................... قهرمانی کوپادل ری (۲۰۱۰-۱۱)

سوپرکاپ ۲۰۱۱ با ۳ گل و ۲ پاس گل ................. ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ

سوپرکاپ اروپا (۲۰۱۱)................................ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ

جام باشگاه های جهان (۲۰۱۱) ..................... ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ

آقای گل لیگ قهرمانان (۲۰۱۰-۱۱) .................. ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ

بهترین بازیکن لیگ قهرمانان (۲۰۱۰-۱۱)............. ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ

بهترین پاسور لالیگا (۲۰۱۰-۱۱) ..................... آقای گل لالیگا (۲۰۱۰-۱۱)

بهترین و موثرترین بازیکن لالیگا (۲۰۱۰-۱۱) ........ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ

۳ برد الکلاسیکو .................................... ۱ برد الکلاسیکو

۶ گل و ۳ پاس گل در الکلاسیکو ................... ۳ گل و ۰ پاس گل در الکلاسیکو

۱۳ بازی ملی ٬ ۴ گل و ۱۰ پاس گل ................ ۵ بازی ملی ٬ ۶ گل و ۰ پاس گل

سال ۲۰۱۲

لیونل مسی ............................................. کریستیانو رونالدو

صدرجدول لالیگا (۲۰۱۲-۱۳)................=........... قهرمانی لالیگا (۲۰۱۱-۱۲)

نیمه نهایی لیگ قهرمانان (۲۰۱۱-۱۲)..... = ............ نیمه نهایی لیگ قهرمانان (۲۰۱۱-۱۲)

قهرمانی کوپا دل ری (۲۰۱۱-۱۲).......................... قهرمانی سوپرکاپ (۲۰۱۲)

آقای گلی لالیگا (۲۰۱۱-۱۲) با رکورد شکنی ............. ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ

بهترین و موثرترین بازیکن لالیگا (۲۰۱۱-۱۲) .............. ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ

صدرجدول گلزنان لالیگا (۲۰۱۲-۱۳) ...................... ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ

آقای گلی لیگ قهرمانان (۲۰۱۱-۱۲) با رکوردشکنی .... ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ

بهترین بازیکن لیگ قهرمانان (۲۰۱۱-۱۲) ................. ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ

رکورد ۸۲ گل در یک فصل ................................. ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ

شکستن رکورد پله و در آستانه ی رکورد گرد مولر ...... ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ

رکورد ۵ گل در یک بازی و ۲ بار هم ۴ گله شدن ......... ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ

۲ برد در الکلاسیکو ...................= ................. ۲ برد در الکلاسیکو

۴ گل و ۲ پاس گل در الکلاسیکو ......................... ۷ گل در الکلاسیکو

۸ بازی ملی٬ ۱۲ گل و ۴ پاس گل ........................ ۱۰ بازی ملی٬ ۴ گل و ۰ پاس گل

خط های تیره مقابل اسم رونالدو نشون میده که دست آورد های کمتری نسبت به مسی بدست آورده

این آمار واضح و معلوم نشون میده مسی مستحق واقعی توپ طلا بوده

6. 6 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حالا که گذشت
    ولی دوستانی که میگن این رای گیری کلا سلیقه ای هستو قبول دارم
    مثلا چرا دروازبان خوبی مثل کاسیاس یا . . . نباید جزء 3 نفر باشه یا حتی دفاع های خوب
    اصلا از تیم منتخب میشه فهمید کلا چه جوری بوده
    همش از رئال و بارسا انتخاب کردن
    (البته من خودم رئالیم)
    و اینکه چون بیشتر گل رو میبینن تا گرفتن توپو
    مسی هم بخاطر گل هاش انتخاب شد

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

میبینم که بعضی از دوستان احساس میکنند از مربیان و کاپیتانهای فوتبال بیشتر فوتبال را میفهمند
    مسی با شایستگی تمام توپ طلا را گرفت امار کاملا مشخصه
    تبریک به همه هوادارانش و هواداران بارسلونا

9. 3 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو ببینید جالبه ..... اسم پیرلو بالاتر از ژابی آلونسو هست ولی اسمش بین تیم منتخب نبود

البته با این انتخاب ها واسه من ثابت شد که همگی سلیقه ای و ناعادلانه بوده پس با این حساب چندان مهم نیست که
    نام پیرلو بین گزینه ها نیست ..... پیرلو برای کل جهان ثابت شده است و نیازی هم به این چیزای مسخره و ظاهری نداره
    حتی به نظرم امسال دروگبا هم میتونست بین 11 نفر باشه

11. 12 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط تنها ایراد بزرگی که میشه گرفت به تیم منتخبه که فکر می کنم اینجوری که انتخاب کردن دیگه از این به بعد دید منفی نسبت به اون به وجود میاد.
    پیرلو که فکر می کنم با عملکرد خیلی خوبش هم توی یوونتوس هم توی تیم ملی ایتالیا صد در صد می تونست باشه.
    دروگبا هم عملکردش امسال خیره کننده بود ولی فکر می کنم چون نصف سال رو توی اروپا نبودش به جای اون فالکائو قرار گرفت که عملکرد فوق العاده ای هم داشت.
    دفاع ها هم که دیگه یکمی عجیب بودن مخصوصا در مورد آلوز و مارسلو که بدون تعصب در نظر بگیریم این دو نفر برای این اومدن که دیگه کلا لیست لالیگایی بشه

در مورد مربی هم کلا من تعجب می کنم که یه مربی مثل دی متئو که تیمی که داشت حذف میشد رو میاد قهرمان مهمترین جام 2012 می کنه حتی جزو سه تا هم نیست و در مقابل گواردیولا که نصف سال رو در حال استراحت بود میاد جزو سه تا قرار می گیره!
    گواردیولا مربی قابل احترامیه ولی خب 2012 نه زیاد مربیگری و نه دیگه عملکردش در اون حد بود که دیگه از دی متئو بالاتر قرار بگیره...

در کل فکر می کنم در مورد این موارد بالا اسم ها بیشتر تاثیر داشته وگرنه منطقی بود که نتایج اونا کمی متفاوت باشه.
    اما در مورد انتخاب های دیگه حداقل توی فوتبال مردان که دیگه حرفی نیست و به نظرم بحث کردن در مورد اون اشتباهه. اگه فرض بگیریم اینیستا و رونالدو عملکردشون توی سال 2012 بهتر از مسی بودش هم بالاخره فاصله بین این سه تا خیلی کم بوده و هر کی هم انتخاب میشد فرقی نداشت. یعنی مثلا توی بهترین بازی سال هم دقیقا همین شرایطه و نمیشه گفت چون فلان بازی نشده پس مورد داره و در این جور جایزه ها معمولا فاصله بین نامزدها کمه...
    وقتی هم نامزد مورد نظر ما نشد پس بهتره بی خیال بشیم و دیگه دنبال قضایای بعدی اون نباشیم

13. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تیم منتخب ربطی به لیست توپ طلا نداره
    اگه در توپ طلا FIFA ناظره اینجا هیچکاره است

سازمان مستقل FIFPro این انتخاب ها رو انجام میده
    فقط طبق توافقی که داشتن نتیجه در همین مراسم اعلام میشه

آراء هم مثل توپ طلا از سراسر جهان و مشخص نیست
    گفته میشه از 50 هزار بازیکن نظرسنجی میکنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----------------------------------------------------------------------------------------------------

گزارش روز (2)- آرای جالب و جذاب برای انتخاب برنده توپ طلا

سایت گل- شاید برایتان جالب باشد تا از آرا کاپیتان ها و سرمربیان دنیای فوتبال برای انتخاب بهترین های فوتبال در سال 2012 مطلع باشید. حتما دوست دارید بدانید که ایکر کاسیاس، فرانک ریکارد و زلاتان ایبراهیموویچ برای توپ طلا به چه کسانی رای داده اند.

به عنوان مثال دوازه کاپیتان تیم های ملی دنیا، از جمله لیونل مسی و فیلیپ لام و ده سرمربی تیم ملی دنیا از جمله خوسه آنتونیو کاماچو (سرمربی چین) و مورتن اولسن (سرمربی دانمارک) رای اولشان برای انتخاب بهترین بازیکن دنیا را به اسم آندرس اینیستا نوشتند.

هشت کاپیتان دنیا از جمله زلاتان ایبراهیموویچ و دو سرمربی دنیا هم در اولین انتخابشان به چابی ارناندس رای دادند.

بدون هیچ شکی لیونل مسی کسی بوده که بیشترین بار نامش در ردیف اول نوشته شده و 211 کاپیتان تیم های ملی دنیا و سرمربیان تیم های ملی، نام او را در رده اول نوشتند.

ساموئل اتوئو به عنوان کاپیتان تیم ملی کامرون دوستان قدیمی اش را فراموش نکرده بود و رای اولش را به نام مسی، رای دوم را به نام یایا توره و رای سوم را به نام چابی ارناندس نوشته بود.

آلخاندرو سابه یا سرمربی تیم ملی آرژانتین، مسی را در رده اول، نام آگوئرو را در رده دوم و رادامل فالکائو را در رتبه سوم نوشت.

خوسه آنتونیو کاماچو، سرمربی اسپانیایی تیم ملی چین بعد از اینیستا، به چابی ارناندس و ایکر کاسیاس رای داد و رای لوئیس فان خال در نوع خود جالب بود. او اول نام مسی را نوشته ولی بدون در نظر داشتن شاگردان سابقش در بارسا رای دوم را به نام رونالدو و رای سوم را به نام فالکائو نوشته.

از جمله آرای جالب توجه می توان به رای کاپیتان تیم ملی الجزایر اشاره کرد که رای اولش را به نام کریم بنزما، ستاره الجزایری الاصل تیم ملی فرانسه نوشته. کریستین فوتس کاپیتان اتریش، به ژاوی، اینیستا و بالوتلی رای داده. رای اول جابا کانکاوا، کاپیتان گرجستان به نام وین رونی است و بعد از او هم به مسی و چابی رای داده. ادلین کولینا، کاپیتان تیم ملی کوبا رای اولش را به نام ژابی آلونسو به صندوق انداخته و بعد به مسی و رونالدو رای داده

بوفون هم اول به پیرلو رای داده و بعد به مسی و رونالدو

آرای میرکو ووچینیچ، کاپیتان مونته نگرو اصلا در جمع 3 نامزد نهایی نبودند. رای اول او به نفع بوفون بوده ؛ رای دومش به نام پیرلو و رای سومش به نام زلاتان

وسلی اسنایدر کاپیتان هلند اول به فان پرسی رای داده، دوم به مسی و سوم به رونالدو

رای کاسیاس هم به نام های: سرخیو راموس، رونالدو و چابی بوده

سیامک رحمانی خبرنگار ایرانی هم رای اولش را به نام لیونل مسی نوشته؛ رای دومش را به نام آندره آ پیرلو و رای سومش به نام کریستیانو رونالدو بوده

رای اول هر فرد 5 امتیازی است؛ رای دوم سه امتیاز و رای سوم، یک امتیاز را به همراه خواهد داشت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2013/1/9

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Captain Sweden - Zlatan Ibrahimovic: Xavi, Andrea Pirlo, Lionel Messi

ایبرا کلا جالبه
    با اینکه گفت اخلاق مثلث بارسا رو نمی پسنده و به بالوتلی علاقه داره

قبلا هم به مسی رای داده بود

15. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

میبینم که بعضی از دوستان احساس میکنند از مربیان و کاپیتانهای فوتبال بیشتر فوتبال را میفهمند
    اگه کسی بیشتر نفهمه!!! معنیه این یه جمله رو خوب میفهمه!!!

"چون از شخصیت مورینیو خوشم نمیاد؛پس به گواردیولا رای میدم"

این یعنی چی؟؟؟
    یعنی من کاری ندارم عملکرد نامزدها چطور بوده در سالی که گذشته...من با قیافه ی هرکی حال کنم بهش رای میدم!!!!

و احتمالا مشت نمونه ی خرواره!!!
    پس تنها ارزشی که نداره این انتخابات!ارزش فنیه!!
    کاری ندارن رونالدو و مسی و اینیستا و مورینیو و دل بوسکه چه کار کردن در سال 2012... به این نگاه میکنن از کی بیشتر خوششون میاد!!!
    کی جلوی دوربین چهره ی مظلومی تری از خودش نشون میده!! (البته همونها هم بعد از باخت جلوی تیم رغیب پارسال؛بازیکنای حریف رو حیوان وحشی خطاب کردن یا در اواخر بازی توپ رو تو صورت تماشگرا شوت کردن و که اینها هم احتمالا توسط پلاتینی سر پوش گذاشته شده روش...)

اگه معیار بهترین بودن دریبل زدن و گل زدنه!!!
    پس چرا چند دوره قبل کاناوارو بهترین بازیکن دنیا انتخاب شد؟؟؟
    اون که نه گل زد...نه دریبل میزد تو جام جهانی!!!!

17. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •