تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 38 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 379

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Medal of Honor: Warfighter

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

درایو گرافیکم و dx به روز هست / این سیستم منه/ گرافیک : 1 گیگ جیفورس 9500 جی تی/ رم : 2 گیگ دی دی آر 2/ سی پی یو : اینتل 2 هسته ای 7300 /سیستم عامل : ویندوز 8 فاینال/ فقط الان ویندوزم 7 هست که به روز نشده ویندوز 8 به روز بود بازم اجرا نشد
    سیستمت ضعیف هست ولی نباید توی اجرای بازی بمونه!!
    اگه تموم این کارهایی که گفتم رو کردی و جواب نگرفتی احتمال میره بازی یا ناقص نصب شده باشه یا کلا ناقص باشه!!
    میگم برای تیر آخر vc++ 2010 رو هم نصب کن و کرک رو هم به یه مطمئن تعویض کن اگه جواب نداد باید دبازی رو روی یه سیستم دیگه تست کنی شاید کلا بازی مشکل داشته باشه!!

2. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سیستمت ضعیف هست ولی نباید توی اجرای بازی بمونه!! اگه تموم این کارهایی که گفتم رو کردی و جواب نگرفتی احتمال میره بازی یا ناقص نصب شده باشه یا کلا ناقص باشه!! میگم برای تیر آخر vc++ 2010 رو هم نصب کن و کرک رو هم به یه مطمئن تعویض کن اگه جواب نداد باید دبازی رو روی یه سیستم دیگه تست کنی شاید کلا بازی مشکل داشته باشه!!
    ممنون متاسفانه 2010++vc هم نصبه ولی باز همون جوریه تا حالا رو سیستم دیگه امتحان نکردم حالا رو سیستم دیگه امتحان میکنم ببینم مشکل از سیستم منه یا بازی مشکل داره آخه از کسی که گرفتم خودش میگفت نصبش کردم میرم پیشش که پیشه خودم نصبش کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام موقع اجرا این ارورو میده
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    گرافیک سیستمم geforce 9500 gt
    رم 2gb
    cpu 5300 2.60 g.hz

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام موقع اجرا این ارورو میده ممنون میشم راهنماییم کنید گرافیک سیستمم geforce 9500 gt رم 2gb cpu 5300 2.60 g.hz
    ارورت نیست که

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در عین ناباوری این بازی رو سیستم صاحب مغازه نصب شد ولی رو سیستم من همون مشکلو داره. سیستم صاحب مغازه تقریبا شبیه برای منه فقط برای اون رم 4 گیگه و بقیه ی سیستمش DDR3 و برای من همش DDR2 هست یعنی مشکلش تو همینه؟ یه رم 2 دیگه بگیرم که امم بشه 4 امکان داره خوب بشه؟ خواهشا کمک کنین
    Last edited by Abdolreza2012; 27-11-2012 at 19:04.

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

در عین ناباوری این بازی رو سیستم صاحب مغازه نصب شد ولی رو سیستم من همون مشکلو داره. سیستم صاحب مغازه تقریبا شبیه برای منه فقط برای اون رم 4 گیگه و بقیه ی سیستمش DDR3 و برای من همش DDR2 هست یعنی مشکلش تو همینه؟ یه رم 2 دیگه بگیرم که امم بشه 4 امکان داره خوب بشه؟ خواهشا کمک کنین
    با سیستمی شبیه سیستم شما بازی رو اجرا کردیم
    بیخودی پول رم نده
    ویندوز7 اگر سرویس پک یک نیست حتما آپدیت کن آپدیت KB971033 رو نگیرید
    Last edited by Meysam Raz; 28-11-2012 at 05:54.

8. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

نه خیر این ایراد هر چی باشه مربوط به کمبود رم نیست!!!...اصولا کمبود رم توی بازی اینجور نمود نمیکنه!!
    ولی با توجه به حرفهای شما شاید مشکل از ویندوز باشه یعنی ممکنه ویروسی،بد افزاری چیزی به جونش افتاده باشه....کلا به یه آنتی ویروس آپدیت شده سیستم رو چک و بعد ویندوز رو تعویض کن(چون ممکنه ویندوز آسیب دیده باشه)یعد دوباره یه تست بزن ببین چی میشه!!

10. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نه بابا رم چی بگیری؟؟
    اگه ببینید من دارم با چه سیستمی بازی میکنم به سیستمه خودتون امیدوار میشین
    من الان دارم روی این سیستم بدون گیر بدون اذیت کردن و بدون اینکه گرافیکش ضعیف باشه دارم بازی میکنم
    cpu intel pentium (r) dual 2180 2.00GH
    RAM : 2GB DDR 2
    گرافیکم جی فورس 8600GT

12. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون در جواب دوستان باید بگم که ویندوزم سرویس پک 1 هست و اینکه قبل از این ویندوزمن این بازیو تو ویندوز 8 فاینال آپدیت شده نصب کردم ولی باز همین مشکلو داشت. در کل به نظرم احتمالش کمه که مشکل از ویندوز باشه من ویروس کشم kis 2013 هست که هرروز آپدیتش میکنم پس مشکلی از بابت ویروسم فکرنکنم داشته باشم واینکه با این توضیحاتی که شما دوستان دادین مشکل از پایین بودن سیستمم نیست. من موندم دیگه از چی میتونه باشه اگه کسی میدونه کمک کنه؟ ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

توی سی دی برنامه ی دیگه ای نیست؟؟؟
    مثل steam برای black ops??????????
    اگه هست همه رو نصب کردی؟؟
    Last edited by Hatek; 28-11-2012 at 22:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •