نظر قشنگی بود تقریبا با کلش موافقم دلم نیومد به یک تشکر بسنده کنم!
نظر قشنگی بود تقریبا با کلش موافقم دلم نیومد به یک تشکر بسنده کنم!
منم همین سئوال رو داشتم.به خاطر بعضی از مسائل که میدونید میدونید و نمیتونم اینجا مطرحش کنم.عدهای دوست دارن به سبک کاملا غربی زندگی کنند و تعریف که از خانواده دارن درست با تعریف غربی ها برابری میکنه.شاید تو فرهنگ خودشون همچین ارتباطاتی بعد از ازدواج معقول باشه اما الان ثابت شده که اینگونه ارتباطلت در غرب نهایتا به خیانت منجر میشه و اعتماد و غیرت تو خانواده غربی کمتر دیده میشه.البته هستند خانواده های با اصالت اروپایی و امریکایی که مثل ما برخی اعمال رو رعایت میکنند!!!اگر همچین چیزی منظورتون باشه به نظر شخصه من خیلی غیرقابل قبوله
ولی اگه دوستی با جنس موافق باشه بله حق باشماست نباید محدودیت گذاشت
بگذریم............
در مورد دوست داشتن خانم با جنس موافق هم بگم که درسته نباید جلوی اینکار رو گرفت اما باید کنترل نصبی روی تفریحات و گشت و گذار ایشون باشه
اگه خانم دوستهای مجرد زیادی داره امکان داره دوستانشون با دخالتهای بیجا در زندگی ایشون باعث تفرقه و جدایی بشن.دوستان مجرد به خاطر آزادیهایی که یه خانم مجرد داره شاید بتونند تاثیراتی رو روی همسر یه آقا بزارن که غیر قابل جبران باشه.دوستی های افرادی خانم با همجنسهای خودشون باعث میشه از زندگی و خانواده و همسر دور بشن و شایدم تو این دوستی ها چشم و هم چشمی و حسادتهای زنانه وارد زندگیتون بشه
پس بهتره همونطور که زن رو برای داشتن دوست همجنس آزاد میزارید تا حدودی هم کنترلش کنید
160 درصد با حرفاتون موافقم
البته این رو هم باید اضافه کنم که همون طور که من باید حواسم به دوستای زنم باشه، همسرم هم باید همین کار رو بکنه. همون طور که دوستای همسرم ممکنه دوستای خوبی نباشن دوستای من هم ممکنه دوستای خوبی نباشن. مخصوصا در مورد دوست های مجرد و آزادی هاشون.
کلا باید هواسمون به هم دیگه باشه..
من خودم با ازدواج سنتی کاملا موافق هستم. چون ایطوری پدر و مادر که دلسوز تر از اونا پیدا نمیشه تصمیم میگیرن. کاملا عقلانی هم این کار رو می کنن برخلاف ما که احساسی برخورد میکنیم.
برخلاف خیلی ها به نظر من بعد از ازدواج اصلا نباید تو زندگی طرف مقابل کنکاش کرد. چون اگه بفهمی با یکی دوست بوده میخوای چی کار کنی؟ طلاقش بدی؟ این طوری فقط یه فکر رو مثل خوره به جون خودت میندازی.
ولی قبل از ازدواج باید خوب تحقیق کرد. اگه چیزی نفهمیدیم بعد از ازدواج هم بهتره نفهمیم.
من تا حالا با هیچ دختری رفاقت از هیج نوع و در هیچ سطحی نکردم. دخترایی هم هستن که مثل من باشن. به نظر من رفاقت هایی که امروز باب شده و همه دارن کوچکترین تجربه مفیدی در رابطه با ازدواج نمیده. نخوردیم نون گندم ولی دیدیدم دست مردم. خودوتون که شخصا تجربه دارید به خودتون جواب بدید: صحبت کردن شما با دوست دخترتون مثل صحبت کردن یه مرد با زنشه؟ من که تا حالا ندیدم اینطوری باشه.
من خارج نرفتم و از نزدیک ندیدم چطوریه ولی اگه به فیلم هاشون استناد کنیدم (اگه بخوان تو فیلماشون دروع بگن مثل ما زندگیشون رو بهتر نشون میدن نه بدتر) می بینیم که ازدواج ها و طلاق های متعدد کاملا رایج هست تو غرب و چیزی که عجیب و غیر معمول هست ازدواج های طولانی مدته.
ولی تو ایران با ازدواج های سنتی کاملا بر عکس هست.
به نظر من این فقط کارآمدی ازدواح سنتی رو نسبت به ازدواج غربی نشون.
حالا فکر کن این نوع ازدواج که تو غرب اینطوری نتیجه داده اینجا چطوری نتیجه میده به نظر من فاجعه میشه.
ازدواج برای دختر و پسر معنای متفاوتی داره
برای دختر : یکی میاد خواستگاریش نگاه میکنن معتاد نباشه درآمد داشته باشه دختره ازدواج میکنه بعدشم جهازیه رو باباش میده خرج عروسی رو هم همینطور 10 میلون هم براش طلا میخرن بعدش هم میرن سر خونه زندگی و یا تو خونه xbox بازی میکنه یا فیلم میبینه یا به خودش میرسه یا میره پولها رو خرج کنه و یا میره با دوستاش تفریح
ولی برای پسر : اول که جرات نمیکنه اسم ازدواج رو بیاره بعدش هم یه روز یکی رو میبینه عاشقش میشه بالاخره گول میخوره میگه من زن میخوام مامانش هم خوشحال میرن براش خواستگاری جواب بله رو هم میگیرن زود هم عقد میکنند یه مراسمی رو هم میگیرند و تا این جا همه خوشحال هستند ولی از این به بعد پدر مادر به پسره میگن برو یخچال بخر لباسشویی بخر و... حالا پسره باید مثل... کار کنه تا وسایل اولیه زندگی رو بخره بعدش هم مامانش از این طرف میزنه تو سرش هی از اون طرف مامان دختره
حالا باید خرج عروسی رو جور کنی اگه از این مرحله هم بگذری حالا باید پول پیش خونه رو هم جور کنی و خرج خونه رو هم بدی و تا آخر عمر به همین صورت
من یه حساب سر انگشتی کردم دیدم برای یه پسر جوون مشهدی متوسط حداق باید 30 میلیون پول نقد داشته باشی و ماهیانه 1 میلیون هم در آمد داشته باشی حالا من کاری ندارم که بعضی ها بابای پولدار دارند
شما واسه مشهد رو حساب کردی.وای به حال ما![]()
Shadow-Man جان ممنونم بابت نظر بسیار زیبات.نظراتمون خیلی شبیه به هم هستش
منم با ازدواج سنتی موافقم نه اون ازدواجی که وقتی اسمش میاد چیز عجیب و غریبی به ذهن جوانها میرسه
بزارید یه مثال بزنم
چند روز پیش عمه بنده یه خانومی رو برای ازدواج به یکی از بستگان نزدیک شوهرش معرفی کرد.عکساشونو رد و بدل کردن و هم دختره و هم پسره حداقل از ظاهر هم راضی بودن.تقریبا 1 هفته پیش مراسمی مثل خواستگاری برگزار شد که خوانواده ها همو ببینن.اون طور که عمه بنده بهم گفت 2 طرف قرار گذاشتن مدتی رو برای آشنایی بیشتر با خصوصیات و خلقیات هم در کنار هم باشند و زیر نظر خانواده ها و حتی مشاوره ازدواج.بعدش اگه با عقل و منطق دیدن میتونند با هم زندگی کنند خوب با هم ازدواج میکنند
این سبک آشنایی ها خیلی هم خوبه و از دوستی های قبل از ازدواج به نظرم خیلی بهتره
وقتی 2 نفر وارد دوستی میشن خیلی کم پیش میاد عقلانی جلو برن و معمولا احساسات تو این رابطه حرف اول و آخر رو میزنه و این یعنی نمیشه به این رابطه و علاقه ای که بوجود اومده اعتماد کرد.پس زندگیهایی که معمولا از این رابطه ها به نتیجه میرسه آخر و عاقبت خوبی نخواهد داشت.البته کلی نمیگم و دیدم زوجی که چند سال با هم بودن و الان هم زندگی خوبی دارن
این دوستی ها اینطور که امارها میگن و حتی اگه به آمارها توجه نکنید میتونید تو اطرافتون به اندازه کافی ببینید که چقدر پسرها و دخرتها از جدایی ها ضربه شدید روحی خوردن
من خودم رابطه دوستی داشتم و میدونم بد دردیه.خدا شاهده هنوز که هنوزه از نظر روحی به حالت عادی برنگشتم و همیشه به خودم میگم ای کاش 1 سال و نیم پیش لال میشدم و پیشنهاد دوستی به طرف نمیدادم
خلاصه اینکه دوستان خیلی خیلی مراقب دوستی های اینچنینی باشید و فکر نکنید شاید شما با بقیه فریق دارید هیچ وقت طعم شکست عشقی رو نمیچشید.......
معلومه که مسایل مالی دلیل اصلی هستن الان ارزونترین آپارتمان توی شهرستان ها ماهی 250 تومنه و خوراک هر نفر ماهانه بالای 200 تومن هزینه داره پوشاک هم که چیزی نگم بهتره ! خرید لباس ارزون برای یه زن حداقل 100 تومن درمیاد مانتوی ارزون بالای 90 تومنه زن ها هم که داشتن لباس براشون واجبه ( قرار نیست که توی مهمونی ها و بیرون رفتنی لخت بگردن باید مثل بقیه لباس درست حسابی بپوشن ) حالا با این وضع پایین حقوق ها برای جوونا کی میتونه جرات ازدواج داشته باشه ؟ تازه ارزونترین عروسی هم توی شهرستان کم کم 5 میلیون تومن و توی تهران بالای 10 میلیون تومن درمیاد. خدا به این جوونایی که با فشار خانواده و فشار جنسی میرن ازدواج میکنن رحم کنه. همسایه یکی از دوستای پدرم اینطوری ازدواج کرده و الان بچه دوقلو دختر داره و پزشک هم گفته که باید تا 6 ماهگی شیرخشک ضد حساسیت با کلی مکل بخورن و رایانه این داروها هم حذف شده و ماهانه برای هرکدومشون درمیاد 300 تومن . بنده خدا هم یه کار ساده توی شهرداریه حتی هنوز استخدام نیست درآمدش 500 تومنه !
در ازدواجهای سنتی معمولا بزرگترها پیش قدم میشوند و طرف مقابل آشنا یا حتی فامیل هست البته من خودم از ازدواج سنتی اصلا خوشم نمیاد چون عشق و علاقه توش خیلی کمتره نسبت به ازدواجهای مدرن در ازدواجهای سنتی بیشتر عقل هست تا عشق .در ازدواجهای مدرن طرفین خودشون همدیگر رو پیدا میکنن و برای اینکه ازدواجشون موفقیت آمیز باشه حتما باید قبلش شناخت کامل از هم کسب کنند به نظرم باید حداقل یکی دو سال با هم دوست باشن تا به شناخت کافی برسند.
به نظرم باید حداقل یکی دو سال با هم دوست باشن تا به شناخت کافی برسند.
یکی دوسال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
داداش شما چی فکر کردی از شناخت.شناخت کلی حداقل 1 ماه و حداکثر تا 4 یا 5 ماه بوجود میاد.اونم اگه دوطرف خیلی برای شناخت هم سماجت به خرج بدن
اگه قرار باشه دوسال برای شناخت صرف بشه که کل زندیگ دو طرف تموم میشه.اگه همو نخواستن اونوقت چی؟ برن سراغ یکی دیگه و 2 سال هم وقت صرف کنن برای شناخت دیگری.....
اونوقت تا ازدواج کنند فکر کنم 90 ساله بشن
در ضمن روابطی که برای ازدواج باشه و بیشتر از 6 ماه طول بکشه میشه گفت رابطه ای غیر هیجانی و خسته کننده و تکراری میشه.2 طرف حداقل باید تا 6 ماه همو از هر لحاظ اندازه گیری کنند و بعدش برای شروع زندگی تصمیم بگیرن
بله خوب هر چقدر در زمان کمتری بتونن به شناخت کافی برسن بهتر هست از لحاظ اجتماعی و هم برای طرفین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)