تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 52 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض آخرین تیزر MGSV:The Phantom Pain؛تشکر احساسی کوجیما از هواداران

بسیاری از گیمرها با تماشای تریلرهای متال گیر سولید که شخصاً توسط خود هیدئو کوجیما کارگردانی شده بود بزرگ شدند.نسل بعد از نسل،این تریلرها سبب شدند که گیمرها رویای بازی های بزرگی که در راه بودند را داشته باشند و این بازی ها تقریباً هیچگاه آنها را ناامید نکردند.

کونامی تریلری را منتشر کرده که احتمالاُ آخرین تریلر متال گیر سولید کوجیما خواهد بود.این کارگردان افسانه ای در آستانه جدایی از کونامی قرار دارد که به منزله رها کردن فرنچایز متال گیر نیز خواهد بود.این پایانی بر یک عصر است.

جهت دانلود این تریلر تأثیرگذار و بی نهایت زیبا با کیفیت 1080p و حجم ۱۸۸ مگابایت بر روی تصویر زیر کلیک کنید.گفتنیست این لینک دانلود تا ۱۵ روز بعد از تاریخ درج این پست فعال خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 8 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

نمرات همه عالی... یعنی میشد همچین پیش بینی هم کرد... کوجیما کلا خودش حماسه هست و بازی هاشم مثل خودش.

این کونامی امیدوارم یه سونامی چیزی بیاد نابود شه خودش دست به متال نزنه که یه چیزی شبیه عاقبت رزیدنت اویل اینا میشه که جز زجر برای طرفداراش چیزی نخواهد داشت....

پریلود پی سی هم که نداره تازه میخواستم پیش خرید کنم نگرفتم هنوز : دی

نسخه PS4 پریلودش شروع شده ؟

+
    یه سایت بودم وسط نقدش یه اسپویل مضخرفی کرد سریع بستمش :| داستان بازی مشخصه سوپرایز زیاد داره برامون

4. 6 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نمرات همه عالی... یعنی میشد همچین پیش بینی هم کرد... کوجیما کلا خودش حماسه هست و بازی هاشم مثل خودش.

این کونامی امیدوارم یه سونامی چیزی بیاد نابود شه خودش دست به متال نزنه که یه چیزی شبیه عاقبت رزیدنت اویل اینا میشه که جز زجر برای طرفداراش چیزی نخواهد داشت....
    پریلود پی سی هم که نداره تازه میخواستم پیش خرید کنم نگرفتم هنوز : دی

نسخه PS4 پریلودش شروع شده ؟
    +
    یه سایت بودم وسط نقدش یه اسپویل مضخرفی کرد سریع بستمش :| داستان بازی مشخصه سوپرایز زیاد داره برامون
    متاسفانه گفتن که بدون کوجیما هم ادامه خواند داد.
    در کل پرونده این سری برای مال طرفدارها در همین قسمت بسته میشه.

6. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تو این مدت که ملت بازی رو تهیه کرده و بازی کردن کامنت هاشون ر میخونم قند تو دلم اب میشه

اکثرا دقیقا همون جمله ای که منتقد GS در نقد خودش اورده بود رو میگن که بازی مرز بین سینما و بازی رو رد کرده و یک چیزی فراتر از فیلم های روز سینما و سریال هارو به نمایش میزاره. ترکیب منحصر به فرد گیم پلی و هنرمندی شخصیت ها تا حالا در هیچ متال گیری و کلا در هیچ بازیی دیده نشده.

این تیکه از نقد IGN :

همه چیز را به دقت بررسی کرده بودم. هنوز یک عالمه نگهبان دنبالم بودند و دم دمای صبح بود، تقریبا هیچ شانسی برای رسیدن به نزدیکترین منطقه فرود امن (Landing Zone) با یک زندانی زخمی بر دوشم نداشتم. اما نیازی نبود. چرا که در طول شب، چند C4 در تجهیزات ارتباطات رادیویی، باتری ضد-هوایی، و مهمتر از همه رادار AA این پایگاه کاشته بودم. بنابراین یک نفس عمیق کشیدم، هر سه را با هم منفجر کردم، هلیکوپتر را صدا زدم، و به تماشای منظره انفجار پایگاه نشستم. کمی بعد، هلیکوپتر با شلیک های موشکی وحشتناک یک APC را با خاک یکسان کرد و پیاده نظام دشمن را با مِشین گان (Machine gun) از بین برد، در همین حال، من آرام آرام از پناهگاهم به سمت میدان اصلی همراه با زندانی حرکت کردم. با محموله با ارزشم سوار هلیکوپتر شدم و پشت مینی گان رفتم تا همزمان با بلند شدن هلیکوپتر از آن فضای وحشتناک، نیروهای کمکی دشمن را از بین ببرم.این است Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ! و چیز خارق العاده ای که در این باره می توان گفت آن است که هیچ کدام از این فرارها اسکریپت یا کارگردانی نشده اند.
    یوروگیمر هنوز نقد بازی رو تموم نکرده ولی در بخش هایی که در حال بررسی هست عظمت بازی رو با ویچر 3 مقایسه کرده و گفته که درست هست متال گیر 5 یک بازی جهان باز در حد نقش افرینی هایی مثل ویچر نیست اما جزییات و کاستومایزهای موجود در بازی در حد همین بازی های نقش افرینی درجه 1 هستش.
    ادامه میده که عظمت و گستره گیم پلی در بازی خیلی ستودنی و با عظمت هست و این سطح از احترام برای یک گیمر ستودنی و تحسین برانگیزه.
    انشالله ببینیم کی نقدش رو کامل میکنن

یا یک قسمت از نقد GS :
    آن لحظه که دوربین پشت سر Big Boss مثل شبح قرار میگیرد بنظر من حسی میدهد که کمتر در بازی کامپیوتری دیگری وجود دارد.

8. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

پریلود بازی برای ps4 شروع شد با حجم ۲۵.۱ گیگ

- - - Updated - - -

پریلود بازی برای ps4 شروع شد با حجم ۲۵.۱ گیگ

10. 3 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    چرا این تاپیک انتقال پیدا نمی کنه ؟؟ تقریبا بازی دست دوستداراش تو ایران رسیده.

- - - Updated - - -

سلام

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

متاسفانه گفتن که بدون کوجیما هم ادامه خواند داد.
    در کل پرونده این سری برای مال طرفدارها در همین قسمت بسته میشه.
    مطمئناً متال گیر بعد از کوجیما به همون سرنوشت رزیدنت اویل بعد از شینجی میکامی دچار خواهد شد.
    راستی حامد من موندم نسخه فیزیکی رو بخرم یا دیجیتالی رو.دیجیتالی هم سریعتر دستم میاد هم قیمتش به صرفه تر میشه اما حیفه که باکس این اثر جاودانه تو آرشیو بازی های آدم نباشه

13. این کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام

- - - Updated - - -

سلام
    روز عرضه جهانی بازی امروز بود که الان هم منتقل شد.

مطمئناً متال گیر بعد از کوجیما به همون سرنوشت رزیدنت اویل بعد از شینجی میکامی دچار خواهد شد.
    راستی حامد من موندم نسخه فیزیکی رو بخرم یا دیجیتالی رو.دیجیتالی هم سریعتر دستم میاد هم قیمتش به صرفه تر میشه اما حیفه که باکس این اثر جاودانه تو آرشیو بازی های آدم نباشه
    واقعیت ساسان جان من که حوصله انتظار دانلود رو ندارم چون اینترنت ضعیفی دارم، از الان بخوامب زارم دانلود 10 روز دیگه بهم جواب میده
    برای من فیزیکی با صرفه تره

+

15. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

ما هم خریدیم بازی رو
    امید وارم تا فردا دانلود بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پ ن:فروش ظرفیت ۱ بازی ۲۵ تومن اکانت هم هکی نیست
    Last edited by HOJ-JAT; 01-09-2015 at 13:44.

17. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

19. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •