4 روز بیشتر نیست وارد شده دوست عزیز. ملاک شما برای گرون شدنش همین 4 روزه؟! دو سه ماه دیگه شما هستید ما هم هستیم و بهم سلام میکنیم.
تفاوتها بیشتر از شباهتهاست:
![]()
4 روز بیشتر نیست وارد شده دوست عزیز. ملاک شما برای گرون شدنش همین 4 روزه؟! دو سه ماه دیگه شما هستید ما هم هستیم و بهم سلام میکنیم.
تفاوتها بیشتر از شباهتهاست:
![]()
با این حرفت خیلی موافقم
شاید بعضی دوستان که سفارش دادن به هر حال طبیعیه که فکر کنن گرونتر هم میشه و...
ولی اگه جو خاصی ایجاد نشه نوت2 هم مثل خیلی گوشی های دیگه یه افت قیمت خوشگل میکنه
حد حد حداقلش اینه که گوشی 16 گیگی که امروز خریده میشه اونموقع گوشی 64 به همین قیمت فروخته بشه...
دقت کنید معرفی این گوشی توسط شرکت سامسونگ الکترونیکز تو ایران با رم ایرانی که ددقیقا 3 ساعت دیگه هم شروع میشه
خودش نشون میده سامسونگ قصد داره دست خیلی واسطه هارو کوتاه کنه..
و امیدوارم سیاست قیمت گذاری خوبی هم برای ما ایرانیا داشته باشه////![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 دقیقه از موعد برگزاری مراسم معرفی رسمی در تهران گذشته و هنوز مراسم شروع نشده...!
Last edited by vista7; 10-10-2012 at 19:20.
فکر کنم شایعه بوده رفتن خبری نبوده![]()
اگر دعوت نامه ای که به سایت زومیت فرستادن و نگاه کنید میبینید نوشته از ساعت 18و 30 تا 23!
همین که تا 11هه شبه نشون میده احتمالا دیر شروع میشه مراسم...
بازم دم سامسونگ گرم تو این تحریم و.. مارو یادش نرفته..
سلام به تمام دوستان
من میخوام گوشی بخرم
کدومو بخرم
Galaxy Note II
یا
Galaxy S III
؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
عکس بهتر برای آواتار نمی تونستی بزاری؟ حالم بهم خورد....
سامسونگ علاوه بر معرفی تو اولین روز فروشش یه هدیه هم میده ، مثلا به 100 نفر اول خریدار یه گالاکسی مینی و .. میده و بینشون قرعه کشی هم میکنه و یه نوت 2 مجانی میده!
سامسونگ اپس هم قرار برای خریداران اپلیکشن قرعه کشی کنه و اس 3 جایزه بده..
کلا ساپورتش برای ما ایرانی ها بد نیست (نسبت به سطح جهانی صفر هست ولی از بس بدبختیم...)
با Adblock مجبور شدم آواتارو بلاک کنم حال آدم بهم میزنه![]()
مثل این هست که بگی لپتاپ 13 اینچی رو بخرم یا 15 اینچی..
خب از نظر قدرت این دو در یه سطح هستن ، حالا نوت یکم سریعتر هست اما چندان مهم نیست + قلم که برای سرگرمی و ماهی 1 بار هم کاربردی خواهد بود
کلا استقبال از سری اس بیشتر نوت هست ، مخصوصا از طرف دولوپر ها ، اگه اهل رام بازی و .. هستی حتما اس 3 بخر
این هم در نظر بگیر برای استفاده روز مره و مسیج سریع در هین حرکت و استفاده از گوشی تو خیابون و... نوت یکم اذیت کننده هست ، ولی برای کسی که پشت میز میشینه و می تونه همیشه گوشی رو با دو دست بگیره نوت لذت بخش تره
مرسیی
خیلی اهله بازی نیستم بیشتر اس ام اس میدم و تو حرکت باش کار میکنم و ...
مرسییییی
راستی اس 3 64 گیگش اومده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)