اولا ممنون از افرادی که یه طرفه به قاضی نرفتندد و زنگ زدند (AMIRVANIA )
ثانیا اجب حالی داد که معلوم شد شاعر کیه !!
ثالثا اجب فروشنده نامردیه ! 30 تومن برد رو قیمت .
اولا ممنون از افرادی که یه طرفه به قاضی نرفتندد و زنگ زدند (AMIRVANIA )
ثانیا اجب حالی داد که معلوم شد شاعر کیه !!
ثالثا اجب فروشنده نامردیه ! 30 تومن برد رو قیمت .
Last edited by help please; 09-09-2010 at 17:52.
آره، فروشنده هه دیده هی ما زنگ میزنیم هر روز قیمتو می بره بالا، به من گفته بود 1720 بعد به این دوستمون گفته 30 فردا میشه 40 و 50 و ....
به نظرتون تا یه ماه دیگه که نمایندگی ها بیارن قیمت پایین تر میاد؟ بی خود حول نشیم قیمت بالا بخریم؟ من می خوام یه ضبط و تلویزیون بخرم زیاد پول تی وی بدم برا ضبط کم میاد.
با سلام دوستان ایا 50 اینچ مدل v20 هم موجود هست با گارانتی یا بدون گارانتی اگر وجود داره راهنمایی کنید
سلام دوستان.آقای help please درست میگن.من رفتم و تو همون مغازه v20 رو با چشمای خودم دیدم و فروشنده میگفت با
گارانتی بانیان 1,700 .ولی تو کل خیابون جمهوری فقط همین یه مغازه داشت و بقیه میگفتن یکی دو هفته دیگه میاد.حتی یه
فروشگاه میگفت هر چی v20 تو بازار میبینی بدون گارانتیه اما من چند بار ازون فروشگاهی که داشت پرسیدم و تاکید کرد که با
گارانتیه. البته اسم این فروشگاه توی لیست نمایندگی های رسمی بانیان نیست. میتونید لیست رو توی سایت بانیان ببینید.
سلام دوستان.آقای help please درست میگن.من رفتم و تو همون مغازه v20 رو با چشمای خودم دیدم و فروشنده میگفت با
گارانتی بانیان 1,700 .ولی تو کل خیابون جمهوری فقط همین یه مغازه داشت و بقیه میگفتن یکی دو هفته دیگه میاد.حتی یه
فروشگاه میگفت هر چی v20 تو بازار میبینی بدون گارانتیه اما من چند بار ازون فروشگاهی که داشت پرسیدم و تاکید کرد که با
گارانتیه. البته اسم این فروشگاه توی لیست نمایندگی های رسمی بانیان نیست. میتونید لیست رو توی سایت بانیان ببینید.
با سلام به همگی دوستان اینجانب دیروز زنگ زدم به شماره فروشگاه اعلام شده گفتند پلاسمای وی 20، 42 اینچ دارد با گارانتی 15 ماهه به قیمت 1720، البته فروشنده گفت 50 اینج فقط 10 V دارد . بعد تماس گرفتم با بانیان (قسمت فروش) در اینخصوص سئوال کردم، گفته که تا کنون بانیان هیچ TV جدید را توزیع نکرده است و شماره من را گرفته وگفت تحقیق می کند به من زنگ می زد . بعد از دو ساعت زنگ زد گفته است که فروشگاه مذکور نمایندگی پاناسونیک نیست و TV های فروشی بدون گارانتی است و خود فروشگاه گارانتی کرده و اعتباری از نطر بانیان ندارد. التبه این را نیز گفته است که TV های جدید پاناسونیک وارد ایران شده و توی انبار است و از هفته اول مهر ماه حواله ها را آماده می کنند و توی تمام نمایندگی موجود می باشد وسلام . باتشکر
پاناسونیک تو ایران دو تا نمایندگی برای گارانتی داره یکی بانیان هست یکی شرکت کوفرد ممکنه گارانتی کوفرد باشه.
دوستان بین V20 و VT20 کدوم رو پیشنهاد میکنید(فقط از نظر کیفیت تصویرSD و HD)؟
سلام به همه
سایتی هست که V20 پاناسونیک رو بررسی کرده. میتونید به فارسی همون چیزی که تو سایتهای cnet و .. نوشته را بخونید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)