چه رنگهایش موجود هست؟
اینکه میگن مثلا فلان رنگ خوب نیست قضیش چیه؟
چه رنگهایش موجود هست؟
اینکه میگن مثلا فلان رنگ خوب نیست قضیش چیه؟
الحق دستگاه خوبیه و کاملا راضیم اش
تنها ایراد صدای فنشه که به نسبت اسوس قبلیم زیاده
وگرنه بالاخص به خاطر بدنه الومینیومیش خیلی خیلی دستگاه تو دلبرو و سگ جونیه![]()
تفاوت رنگ ها به این صورته که قاب تمامی رنگ ها بجز رنگ بادمجونی،پلاستیک هستن.اما رنگ بادمجونی الومینیومی
که هم تو کولینگ موثره،هم جذابیث دستگاه.هم اینکه ضد خش هستش
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
این لب تاپ با 3i چه گرافیکی داره و چه قیمته؟
با 5i چطور؟
بین مدل z580 با k45vd ایسوس
با کانفیگهای برابر کودوم یکی بهتره؟
سری z لنوو واسه برنامه های اتوکد و لند ایا جوابگو هست؟
تفاوت رنگ بادمجونی با سفید چنده حدودا
ممنون
انگار بالاخره این مدل که مدتیه دنبالشم داره زیاد میشه چون از دیروز دی جی کالا قیمت core i5هاشو از2.250.000به 1.950.000تومان کاهش داده!!!! و لی چون کمیاب بود به همین دلیل قیمتای فضایی میدادن.
فقط به خاطر یه چیزی که تو همین سایت فروشگاه و یکی دو نفر هم تو همین تابیک عنوان کردند که صفحه نمایشش نور کمی داره و میخواستم از اونایی که این مدلو دارند بیان وبگند که این ضعف در چه حدیه ؟یعنی قابل گذشت هست یانه باید بعد از کلی انتظار برم سراغ یه مدل دیگه؟
نمیدونم از چه لحاظی گفتند این صحبت رو اما بنده به شخصه معمولا یکی دو پله نور را کمتر از حداکثر می کنم!
یا چشم ما فرق می کنه یا چشم اون بنده خدایی که بهتون گفتند!![]()
اگه اشتباه نکنم یکی از کسایی که از نور صفحه نمایش این مدل گله کردن خود شما بودین!در ضمن من یکی دو جای دیگه این مشکلو دیدم که نوشتن و به نظرم اگه چیزی نباشه این سایت فروش مرض نداره که بنویسه الکی!
نور ؟! من ؟!
نه من از نور ایراد نگرفته بودم! بلکه گفته بودم اگر کار تخصصی مثل عکاسی و یا تصحیح رنگ و نور بخواهم انجام بدهم به مانیتورش اعتماد نمی کنم! نه فقط این لپ تاپ 99 درصد لپ تاپ ها مانیتورشون مناسب این کار های تخصصی نیست و اون رو به یه مانیتور دیگه وصل می کنم و انجام می دهم.
نور اگر بخواهد در زیر نور خورشید کار بکنید! بلعه کم هست! نه فقط این بلکه اکثریت لپ تاپ ها و تلویزیون ها و مانیتور ها مشکل را دارد!
اما بنده که توی خونه و دفتر استفاده می کنم مشکلی ندارم.
ایراد بنده هم کلی بود نه فقط به این لپ تاپ و.... حتی مانیتور بوده برای تصحیح رنگ و نور جایی در تهران سراغ دارم 9 میلیون خریده بودند! آن هم 19 اینچ! (قبلا هم که ارزون بود!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)