خب کامبک خوبی بود !! افتضاح شروع کردیم بازی رو . کریک 2 تا صحنه اشتباه کرد که هر2تا هم گل شد . بوتنر هم اصلا جالب نبود ! جا داره از چیچا هم قدردانی کنم ک نجات داد تیمو ...
درکل وضعیت روحی تیم برای بازی با چلسی ایده آله . امیداورم ببریمشون !
خب کامبک خوبی بود !! افتضاح شروع کردیم بازی رو . کریک 2 تا صحنه اشتباه کرد که هر2تا هم گل شد . بوتنر هم اصلا جالب نبود ! جا داره از چیچا هم قدردانی کنم ک نجات داد تیمو ...
درکل وضعیت روحی تیم برای بازی با چلسی ایده آله . امیداورم ببریمشون !
یک خبر خوش!رفتم سایت شبکه سه روز یکشنبه رو اوردم دیدم زده پخش مستقیم فوتبال چلسی منچستر یونایتد!![]()
عجب هفته ای بود!
چلسی باخت. سیتی باخت. آرسنال باخت.
و فقط یونایتد برد.
Last edited by Yi Yi; 25-10-2012 at 01:00.
برای هرناندز،
به خاطر دو گلی که به براگا زد.
![]()
دوباره شایعه ها شروع شدند...
روبرتو کارلوس: آنژي به دنبال وين روني است
روبرتو کارلوس ستاره سابق برزيل و رئال مادريد و مدير کنوني آنژي ماخاچ قلعه در صحبت هايي اعلام کرده که سليمان کريموف، مالک متمول اين باشگاه آماده است تا براي جذب وين روني مهاجم انگليسي منچستريونايتد دست به کار شود. ورزش3
اين باشگاه روسيه اي که پارسال ساموئل اتوئو، فوروارد سابق بارسلونا و اينتر را خريداري کرده، حالا گزينه هاي بزرگ ديگري را مد نظر دارد.
کارلوس معتقد است که کريموف آماده است تا به سرمايه گذاري اش براي باشگاه ادامه داده و حتي وجه لازم براي جذب وين روني را هم در اختيار دارد.
روبرتو کارلوس به اسکاي سپورتس نيوز گفت:« چرا که نه؟ روني يکي از بهترين بازيکنان دنياست و هرکسي خوشحال مي شود که او را در تيمش داشته باشد. او بازيکن خيلي جواني است. البته من نمي دانم که آيا اين اتفاق رخ خواهد داد يا نه و زمانش را هم نمي دانم.»
کارلوس برزيلي ادامه داد:« کريموف قابليت انجام هرکاري را دارد. اگر مالک آنژي روياي خريد کسي را در سر داشته باشد، مي رود و او را مي خرد. ما در تلاش هستيم که وجهه ارائه شده از باشگاه را تغيير دهيم. فقط بحث مالي نيست. قطعا مي خواهيم بازيکنان خوبي را خريداري کنيم ولي هدف ما فقط بازيکنان بين المللي نيست. ما مي خواهيم بازيکنان خوب روس را هم بخريم.آنها خيلي گران نيستند.»
استقبال فرگوسن از انتخاب گواردیولا به عنوان جانشینش در یونایتد
سران یونایتد می دانند که گواردیولا همان مربی ایده آلشان است و فرگوسن هم از این انتخاب حمایت می کند
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه سپورت کاتالونیا، سران باشگاه منچستریونایتد به دنبال به خدمت گرفتن پپ گواردیولا هستند.
این خبر بازتاب گزارشی در ایی.اس.پی.ان در مورد مربی آتی منچستریونایتد است.
بنا به این گزارش فرگوسن به زودی اولدترافورد را ترک خواهد کرد و نصایحی درمورد جانشینش دارد. گویا مربی اسکاتلندی شکی در انتخاب گواردیولا به عنوان جانشینش ندارد.
حتی شنیده می شود که سران یونایتد مذاکرات غیررسمی ای هم با پپ گواردیولا که سران باشگاه های چلسی، میلان و بایرن به دنبالش هستند داشته است.
اد وودیارد، نایب رئیس منچستریونایتد اعلام کرده که گواردیولا از همان دسته مربیانی است که تیمش به او نیاز دارد و بدین ترتیب احتمال به خدمت گرفتن ژوزه مورینیو را رد کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sir Alex Ferguson favours Pep Guardiola for Manchester United job
Ferguson tried to sign Guardiola when he was a player
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بعد چند وقت یه خبر ناخوشایند بدم! sorry!
متاسفانه مصدومیت کاگاوا تو بازی با براگا بر خلاف خبر قبلی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقادیری جدی هست و بنا به خبر منتشر شده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه ماهی شینجی رو بابت مصدومیت زانو از دست دادیم...بازی های مهمی رو از دست داد!
+
اوضاع دفاعمون برای بازی با چلسی نگران کنندس! هنوز خلاصه بازی با براگا رو ندیدم! ولی هنوز تو کف گل دوم استوک هستم!بازی به شدت سخته... امیدوارم پیروز دو بازی متوالیمون مقابل چلسی در استمفوردبریج باشیم. ضمن اینکه بازی با آرسنال رو هم نباید یادمون بره.
فعلا بازی با چلسی خیلی مهمه.با این وضع دفاع که دوستمون گفتن و مصدومیت ها کار برای ما خیلی سخته مخصوصا که بازی در زمین چلسی هست.اما به نظرم هنوز هم بازیکنانی داریم که بتونن مشکل مارو تا حدودی حل کنند.خط حمله خوبی داریم که میشه گفت میتونن در هر حمله بوی گل بدن مثل رونی و ون پرسی اما خط دفاع واقعا اگه بخواد جلوی چلسی هم پر اشتباه باشه نمیشه امید به برد داشت.چلسی هم در لیگ تا به حال باخت نداده و این روحیه اون هارو تا حدی بالاتر میبره.
اون دوتا گل هم خیلی بد هستن...اوضاع دفاعمون برای بازی با چلسی نگران کنندس! هنوز خلاصه بازی با براگا رو ندیدم! ولی هنوز تو کف گل دوم استوک هستم
درسته تا حالا نباختن ولی روحیه خیلی بالایی هم ندارن وضعیت بد تری جو چلسی رو متشنج کرده همون طور که تو بازی با شاختار واقعا حرفی واسه گفتن نداشتنچلسی هم در لیگ تا به حال باخت نداده و این روحیه اون هارو تا حدی بالاتر میبره.
اگه تو دقایق اولیه گل نخوریم(چیزی که این چند هفته عادتمون شده)با وجود این خط حمله برای بردن چلسی شانس خوبی داریم
فردا بازي پخش ميشه؟ چه ساعتي؟ چه شبكه اي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)