تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 95 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاپیتان آمبرو: سخت ترین لحظات حضور در میلان را سپری می کنم

ماسیمو آمبروزینی تایید کرد که:" در این دوره سخت ترین لحظات خود در میلان را تجربه می کنم" میلان امسال بدترین نتیجه خود از دهه 1940 تا کنون را درسری‌آ کسب کرده است و امشب هم در لیگ قهرمانان اروپا به مصاف تیم صدر نشین گروه یعنی مالاگا خواهد رفت.

کاپیتان در کنفرانس خبری قبل از بازی گفت: در این دوره سخت ترین لحظات خود را در میلان تجربه می کنم، اما نباید از این لحظات زیاد بترسیم.

ما باید نگران باشیم و از خود انتقاد کنیم اما باید به توانایی های خود ایمان داشته باشیم و کار خود را دوباره از اول شروع کنیم. این طبیعی خواهد بود که در شرایطی مثل این، احساس نگرانی وجود دارد و اینکه احساس کنید تمام درها به روی شما بسته شده است، اما احتیاج داریم که با قدرت به آنالیز اینکه چه اتفاقی افتاده و کجا اشتباه کردیم بپردازیم.

باید به هم تیمی ها و مربی خود اعتماد داشته باشیم، پیروزی به ما کمک می کند که اعتماد به نفس خود را بازیابیم و تیم به شدت به این احتیاج دارد. در این لحظات هرکدام از ما باید به درون خود نگاه کنیم و ذره ای اعتماد به نفس پیذا کنیم. ما می توانیم در کنار هم از این وضعیت خارج شویم.

هواداران ما فوق العاده اند. آن ها همیشه نشان داده اند که چقدر به پیراهن تیم اهمیت می دهند و این را اثبات کرده‌اند، حتی وقتی تیم نتیجه نمی گیرد. آن ها دیروز این را ثابت کردند و ما از آن ها متشکریم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آلگری : دیگران به یک باره من را بدترین مربی میدانند!

ماکس آلگری,سرمربی سابق کالیاری بر این باور است که او پس از عملکرد خوبی که طی دو فصل گذشته در میلان داشته شایسته رفتار بهتری است و امیدوارست که شاگردان اش بتوانند مالاگا را در بازی امشب شکست دهند.

ماسیمیلینو آلگری,سرمربی حال حاضر روسونری احساس میکند که او به دنبال نتایج ضعیف میلان در سری آ,انتقاد های غیر منصفانه ای از او میشود.

این مربی 45 ساله ایتالیایی با اشاره به ا ین موضوع که تیم او نسبت به فصل پیش به دنبال خروج بازیکنان کلیدی تغییر کرده است ,تاکیید کرد که در این فصل رقابت های سری آ شانس نیز با آنها یار نبوده است.

آلگری در بخشی از کنفرانس مطبوعاتی خود گفت "هیچ معنی ندارد که ما بیش از این در مورد میلان گذشته صحبت کنیم.14 بازیکن در مجموع میلان را ترک کرده ,بنابراین این یک تیم متفاوت است"

"موفقیت در فوتبال به شانس هم نیاز دارد.در حال حاضر مهمترین موضوع نگاه رو به جلو است بجای آنکه به گذشته فکر کنیم.دیگران پیش از این میگفتند که من بهترین مربی جهان ام و حال می گویند که من بدترین مربی هستم"

" من آرامش خود را حفظ کرده ام و حال ما باید در ادامه تلاش خود ,شرایط فعلی میلان را حل و فصل کنیم|

میلان خود را برای بازی امشب در مالاگای اسپانیا از گروه سی رقابت ها آماده میکند و آلگری ایمان دارد که می توانند یک نتیجه خوب کسب کنند.

"فکر میکنم که ما میتوانیم در بازی امشب برابر مالاگا به پیروزی دست یابیم اما ما باید یک بازی فوتبال خوب را به نمایش بگذاریم"

این بازی در ورزشگاه خانگی مالاگا راس ساعت 20:45 به وقت اروپا برگزار خواهد شد.

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ترکیب رسمی میلان هم اعلام شد و در این بازی با سیستم 3-4-3 میلان به میدان میره

آملیا

آچربی - مکسس - بونرا

کونستانت - آمبروزینی - مونتولیوو - دی شیلیو

الشاراوی - پاتزینی - امانوئلسون
    Last edited by B3HZ@D; 24-10-2012 at 22:01.

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیم دیگه ای هست که بهش نباخته باشیم ؟!
    خوب همونطور که گفتم این بازی رو هم باختیم و تیم هیچ برنامه ای نداشت و کاملا سر درگم بازی میکنه و به شدت کند و بی روح.
    30 ثانیه توپ دست بازیکنهای میلان نمیموند و کلی جون میکندن که توپ رو به پشت محوطه حریف ببرن ولی از اون طرف مالاگا خیلی راحت با حرکت های ترکیبی و پاسکاری و حرکات بدون توپ موقعیت ایجاد میکردن.
    از هر نظر مالاگا از میلان سرتر بود . آلگری هم که حتما باید تیمش گل بخوره تا تعویض کنه !
    گالیانی هم گفته این بازی آخر الگری نیست و با ما میمونه . بریم برای شکست های بعدی و ببینیم تا کجای جدول میتونیم پایین بریم ؟!
    باید هر طوری هست بریم پایین تر از پالرمو که رده ی 20 جدول قرار داره و با این روش من مطمئنم که میتونیم به این مهم دست یابیم.

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رایکارد آماده هدایت میلان؟

گزارشات از باشگاه میلان جاکی از آن است که سران میلان حاضراً توافقاتی با فرانک رایکارد برای هدایت این تیم را حاصل کرده‌اند، و بازیکن سابق میلان در دهه نود، به زودی هدایت روسونری را بر عهده خواهد گرفت.

میلان بعد از شکست برابر مالاگا در چهارچوب هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا 13-2012، ششمین شکست در یازدهمین دیدار فصل جاری خود را تجربه کرد.

زمانی که بعد از پایان این دیدار از آلگری در مورد وضعیت متزلزل او در نیمکت روسونری سئوال شد وی در پاسخ عنوان کرد که این سئوال را باید از مسئولان میلان پرسید. وی همچنین در ادامه صحبت‌های خود اعلام کرد که او هرگز از سمت خود استعفا نخواهد داد، چرا که نمی‌خواهد کار خود را نیمه‌تمام باقی بگذارد.

همچنین آدریانو گالیانی در مصاحبه بعد از دیدار مقابل مالاگا در مقابل خبرنگاران حاضر شد و در مقابل سئوال آنها پیش‌دستی کرد: می‌دانم که قصد دارید چه سئوالی از من مطرح کنید، اما باید بگویم که من آلگری را برکنار نخواهم کرد، او در سمت خود باقی خواهد ماند.

تاکنون تنها گزینه معقول و واقع‌بینانه برای میلان این بوده که مائورو تاسوتی هدایت میلان را بر عهده بگیرد، و آلگری از سمت خود برکنار شود. اما در عین حال برنامه تلویزیونی که از محبوبیت فراوانی در ایتالیا برخوردار است اعلام کرد که میلان توافقات لازم را با فرانک رایکارد حاصل کرده و به زودی این بازیکن هلندی سابق میلان، هدایت روسونری را بر عهده خواهد گرفت.

رایکارد سابقه حضور در تیم دهه نود میلان به سرمربی‌گری آریگو ساکی را دارا می‌باشد و یک روسونری قدیمی محسوب می‌شود. رایکارد در حال حاضر سمت سرمربی‌گری تیم ملی عربستان صعودی را بر عهده دارد. رایکارد همچنین سابقه حضور بر روی نیمکت تیم‌های تیم ملی هلند، اسپارتا روتردام، بارسلونا، و گالاتاسرای را نیز در کارنامه خود می‌بیند.

آلگری: از باشگاه در مورد وضعیت من سئوال کنید

ماسمیلیانو آلگری بعد از اولین شکست اروپایی خود در فصل جاری برابر مالاگا در اسپانیا، اظهار داشت که باید از مسئولان میلان در مورد وضعیت ادامه همکاری وی با این باشگاه سئوال شود.

میلان در چهارچوب هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در استادیوم لاروزالدا به مصاف تیم احیاشده مالاگا رفت، اما در نهایت با نتیجه 1-0 مغلوب حریف قدرتمند اسپانیایی خود شد که در حال حاضر در لالیگا در رتبه سوم قرار دارد، و در رنکینگ رسمی تیم‌های برتر اروپایی در فصل 13-2012 نیز در رده سوم جای دارد.

آلگری بعد از این شکست در مصاحبه بعد از دیدار خود اعلام کرد: در نیمه اول چندان بد ظاهر نشدیم. توپ‌های آخر را از دست دادیم، و باز هم دچار اشتباهاتی شدیم. علی‌رقم این که به مالاگا اجازه ترتیب دادن حملات چندانی را ندادیم اما این ما بودیم که گل را پذیرا شدیم.

آلگری بسیاری را به جهت استفاده از چیدمان 3-4-3 متحیر کرد، چرا که وی در طول بیش از دو سال حضور خود در میلان تاکنون از این نمایش استفاده نکرده بود: این اولین باری بود که از چنین چیدمانی استفاده می‌کردیم، و من فکر می‌کنم که نتیجه خوبی برای ما در بر داشت،گرچه از نظر نتیجهدیدار نتوانستیم به خواسته‎های خود برسیم.

من فکر می‌کنم تیم با این نمایش جدید از حفاظت بیشتری برخوردار است، این بدان معنی نیست که ما هرگز به نمایش‌های گذشته خود با 4 بازیکن در خط دفاع باز نخواهیم گشت، اما در حال حاضر استفاده از 3 دفاع برای حفظ تعادل برای ما مناسب‌تر است.

بازیکنان نهایت تلاش خود را به اجرا گذاشتند، ما باید تلاش کنیم تا در یک‌سوم پایانی زمان بازی یعنی فواصلی که اشتباهات بیشتری مرتکب می‌شویم، بیشتر دقت به کار ببریم. اما در مجموع از نمایش تیم راضی هستم.

من از این نمایش استفاده کردم تا وینگرهای هجومی ما بیشتر به کمک پاتزینی بشتابند، و بتوانند به وی نزدیک‌تر باشند.

آلگری بعد از این شکست بیشتر از گذشته تحت فشار قرار گرفت، و بسیاری بر این معتقدند که میلان آماده است هدایت نیمکت را به دست مائورو تاسوتی و یا فرانک رایکارد بدهد: بعد از این دیدار هنوز با کسی صحبت نکرده‌ام، اما امروز پرزیدنت با من تماس گرفت، ما همه می‌دانیم که در شرایط سختی به سر می‌بریم.

مطمئناً من اولین نفری هستم که چنین شرایط دشواری را درک می‌کنم، اما می‌خوام بگویم که میلان با روند رو به رشد خود از این بحران خارج خواهد شد.

در حال حاضر در رتبه دوم گروه خود در لیگ قهرمانان حضور داریم، و باید تمرکز خود را به دیدار مقابل جنوا معطوف کنیم، تیمی که به تازگی مربی خود را عوض کرده، و لوئیجی دل‌نری هدایت این باشگاه را بر عهده گرفته است.

آیا من برای دیدار شنبه بر روی نیمکت میلان خواهم بود؟ این سئوال را باید از مسئولان میلان بپرسید. با توجه به عملکرد شاگردانم از این نتیجه ناامید هستم، اما میلان مستحق این رتبه در جدول رده‌بندی نیست.

چگونه از این بحران خارج شویم؟ باید در دیدار مقابل جنوا پیروز از میدان خارج شویم، این تنها راه ما برای خروج از بحران خواهد بود.

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

متاسفم که نتوانستیم بازی خوبی ارائه دهیم

مونتولیوو در مصاحبه با اسکای گفت :

" واقعا متاسفم که شکست خوردیم. متاسفم چرا که می توانستیم بهتر از این ها کار کنیم مخصوصا در نیمه ی دوم."

" در نیمه ی نخست ما بازی خوبی ارائه دادیم اما در نیمه ی دوم نحوه ی بازی مالاگا تغییر کرد و آن ها میانه ی میدان را در اختیار گرفتند و یک گل به ثمر رساندند آن هم در لحظه ای که بازگشت به بازی و تسلط بر آن برای ما دشوار بود."

" ما به کمی شجاعت نیاز داریم . مخصوصا زمانی که توپ را در اختیار داریم. ما می توانیم کار های بهتری انجام بدهیم و باید این کار را هرچه سریع تر به عمل برسانیم."

"اکنون در میلان زمان مناسبی نیست. شرایط ما سخت و دشوار است. اکنون زمان آن است که تلاش کنیم تا شادی را به رختکن میلان باز گردانیم. بهتر است حتی زمانی که مربی ما را بیرون از زمین قرار می دهد کمتر صحبت کنیم و بیشتر به فکر تیم باشیم."

" البته اکنون نیز چنین شرایطی وجود ندارد اما اگر کسی بخواهد آن را شروع کند شاید به مشکلات افزوده شود. ما باید تنها به فکر راه حلی برای بهبود شرایط میلان باشیم."

آمبروزینی: تجربه بدی نبود

ماسیمو آمبروزینی از نمایش 3-4-3 به عنوان اولین دیداری که میلان در طول مدت حضور آلگری به سراغ آن رفته حمایت کرد و آن را تجربه خوبی دانست.

کاپیتان ماسیمو آمبروزینی بعد از شکست 1-0 میلان مقابل مالاگا، در مصاحبه با اسپورت مدیاست گفت: ما باید به نکات مثبت توجه کنیم. در زمان عجیبی قرار داریم، ما تمام تلاش خود را به کار بستیم، اما در حال حاضر در محدودیت‌هایی قرار داریم، و باید بر آنها فائق آییم.

ماسیمیلیانو آلگری با استفاده از نمایش 3-4-3 بسیاری را حیرت‌زده کرد، نمایشی که منجر به شکست 1-0 میلان در هفته سوم دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا 13-2012 شد، اما آمبروزینی اعتقاد دارد که میلان می‌تواند به این فورمیشن اعتماد کند: ما بد بازی نکردیم. اما از آن‌جایی‌که این تنها اولین نمایش ما با 3 دفاع بود، باید صبور باشیم و بیشتر به آن عادت کنیم.

ما باید سر خود را بالا بگیریم، و تلاش خود را چند برابر کنیم. چرا که این تنها راه رهایی از وضعیتی است که در حال حاضر گرفتار آن هستیم. اگر زمانی که همه چیز خوب پیش می‌رود شما دو برابر تلاش می‌کنید، پس زمانی که اوضاع مساعد نیست باید تلاش خود را چهار برابر یا بیشتر به کار ببندید.

میلان مقابل مالاگا 1-0 شکست خورد، و زنیت روسیه نیز توانست اندرلخت را 1-0 شکست دهد. در حال حاضر مالاگا با 3 پیروزی در صدر جدول قرار دارد، و میلان با 4 امتیاز، زنیت با 3 امتیاز، و اندرلخت با 1 امتیاز در رده‌های دوم تا چهارم جدول گروهی جای دارند.

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای چهارمین بار در دومین روز: آلگری با ما می ماند

آدریانو گالیانی به شبکه ی میلان رفت و بار دیگر بر ماندن آلگری بر نیمکت میلان تاکید کرد.

گالیانی گفت :

" ما کار خود را با آلگری ادامه خواهیم داد. "

" من و برلوسکونی مطمئن هستیم که باید کار خود را با آلگری ادامه دهیم. هواداران ما باید آرامش خود را حفظ کنند، صبور باشند و بدانند که این سال صفر برای میلان است."

" ما باید با مشکلات خود را حل کنیم تا لحظات خوب از این لحظه پدیدار شوند ، البته با آلگری. من سعی می کنم که زیاد صحبت نکنم چرا که دفعات بسیار زیادی از من پرسیده شده است که آیا مربی را تغییر می دهید یا خیر؟ اما مشکل ما سرمربی نیست."

" ما دیشب بد بازی نکردیم و حتی مکسس هم این شانس را داشت که بازی را به تساوی بکشاند. در آن لحظه احساس کردم که قرار نیست شرایط ما مناسب شود."

" من باید از هواداران تشکر کنیم چرا که آن ها بی نظیر هستند. هم هوادارانی که در ورزشگاه مالاگا دیدم و هم هوادارانی که در کوچه و خیابان با ما در ارتباط هستند."

کاستاکورتا به میلان "بلی" می‌گوید

مدافع میانی سابق میلان و یکی از بزرگترین مدافعان تاریخ فوتبال، الساندرو کاستاکورتا، اعلام کرد که نسبت به احراز پست سرمربی‌گری در میلان علاقه‌مند است، و در صورت دریافت چنین پیشنهادی پاسخ وی مثبت خواهد بود.

مدافع میانی سابق میلان که از وی به عنوان یکی از جانشینان احتمالی ماسیمیلیانو آلگری یاد می‌شود اعلام می‌کند که پست سرمربی‌گری میلان بسیار علاقه‌مند است، اما زمانی چنین پیشنهادی را قبول خواهد کرد که آلگری کار نیمه‌تمام خود را در میلان به اتمام برساند.

وضعیت ادامه همکاری میلان و آلگری در هاله‌ای از ابهام قرار دارد اما آلگری اعلام کرده که باید از مسئولان در مورد ادامه روند این وضعیت سئوال شود.

کاستاکورتا در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا عنوان کرد: میلان با من تماسی نداشته است، اگر آنها با من تماس حاصل کنند؟ واضح است که جواب من مثبت خواهد بود.

من بسیار علاقه دارم که در میلان مربیگری کنم، اما تنها زمانی این کار را انجام خواهم داد که آلگری کار نیمه‌تمام خود را در میلان به اتمام برساند و قهرمان سری‌آ و یا لیگ قهرمانان اروپا شود.

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چه کسی مقصر است و سرانجام کار چه میشود؟

در این مقاله اختصاصی به دلایل این حال و روز میلان پرداخته ایم و قضاوت آن را به شما واگذار کرده ایم!
    در تابستانی که گذشت هواداران تیم میلان شاهد جدایی بساری از مهره های کلیدی اصلی این تیم بودند و زمانی وضعیت نگران کننده شد که مسئولان باشگاه برای جایگزین کردن مهر های جدا شده با بازیکنان مناسب هیچ اقدام جدی انجام ندادند.

فوتبال دوستان منطقی همگی انتظار فصلی بسیار متفاوت با دو فصل سپری شده داشتند و اکثریت هدف تیم قهرمان دو فصل قبل و نایب قهرمان فصل گذشته را این بار کسب سهمیه ی لیگ قهرمانان میدانستند....اما با شروع بازیها به یک باره کابوس طرفداران هم شروع شد.همه انتظار فصلی سخت و دشوار را داشتند اما نه فصلی کابوس وار ,چرا که بدترین شروع باشگاه در طول 82 سال گذشته و بعد از آن بازیهای بسار ضعیف و باختهای متعدد کافی بود تا هواداران تیم را در شرایطی "بسیار بدتر از یک بحران" ببینند.

حال ظاهرا هرچه زمان بیشتری میگذرد هواداران هم شاهد بحرانی تر شدن شرایط تیم محبوبشان میشوند در این بین هرکدام به ریشه یابی این فاجعه از دیدگاه خود میپردازند.پس از هر بازی و هر باخت همه به این باور میرسند که زمان اخراج سرمربی تیم فرارسیده اما سران باشگاه بخصوص آدریانو گالیانی,نائب رئیس باشگاه روسونری نظری خلاف نظر هوادان دارند تا جایی که پیش و بعد از هر بازی در مصاحبه ای حمایت خود از آلگری را در رسانه ها مطرح میکند,از سوی دیگر عده ای هم مخالف اخراج آلگری هستند و اعتقاد دارند اخراج آلگری وضعیت را حتی بدتر میکند و برلوسکونی و سیاستهای باشگاه را با توجه به از دست ادن ستارگان و عدم جذب مهره های مناسب مقصر میدانند و حال در این مقاله به تمامی مشکلات باشگاه که باعث بوجود آمدن این بن بست شده است را مورد بررسی قرار می دهیم.

ماسیمیلیانو آلگری

نتیجه نگرفتن مقابل تیمهای معمولی چیزی نیست که بشود از این مربی به راحتی قبول کرد و با وجود جدایی بازیکنان مهم از میلان اما پذیرفتن این نتایج ضعیف و باخت های پیاپی در مقابل تیمهایی به مراتب ضعیفتر از تیمی با بازیکنانی مانند مونتولیوو . پاتزینی . نوچرینو . آمبروسینی. دی یانگ . روبینیو . بواتنگ . آباته و... به هیچ عنوان قابل توجیه نیست و اینجاست که مستقیما همه ی توجهات بسوی سرمربی تیم متمرکز میشود و حتی بازیکنان روی نیمکت میلان هم در برابر چنین تیمهایی بهتر به نظر میرسند.و ایتجاست که هواداران متعصب و منطقی چاره کار را تنها در برکنار شدن مربی تیم و روی کار آمدن مربی نامی که بتواند ضمن استفاده درست از داشته های خود با جوانان نیز در قالب یک تیم کار کند و در یک کلام تیمی رقابتی را تشکیل دهد.

میلان در شروع سری آ به تیم هایی چون سمپدوریا ( که به تازگی از سری بی به سری آ بازگشته ) , آتالانتا ( که همیشه یکی از کاندیدای سقوط به دسته پایین تر است),اودینزه ( که در تابستان گذشته بسیاری از ستاره های خود را بفروش رساند),اینتر ( میلان در شرایطی بازی را به اینتر واگذار کرد که این تیم در اوایل نیمه دوم با اخراج مدافع خود 10 نفره به بازی ادامه میداد هر چند که میلان بازی قابل قبولی از خود به نمایش گذاشت اما شاگردان آلگری زمانی به خود آمدند که دیر شده بود) و در نهایت به لاتزیو بازی را واگذار کرده است البته در این بین 2 برد برابر بلونیا و کالیاری و یک تساوی برابر پارما نیز کسب کرده است و این در حالی است که در لیگ قهرمانان اروپا نیز با کسب یک تساوی خانگی برابر اندرلشت,یک پیروزی ارزشمند خارج از خانه برابر زنیت و یک شکست در اسپانیا برابر مالاگا میلان شرایط مناسبی در اروپا نیز ندارد.

در حال حاضر میلان در رده ی 15 جدول سری آ ایتالیا قرار دارد و تنها به دلیل تفاضل گل بهتر بالاتر از بولونیا . کیه وو و پسکارای هم امتیاز ( 7 امتیاز ) قرار دارد و تنها 1 امتیاز با جایگاه سقوط فاصله دارد.(تیم انتهای جدول سیه نا میباشد که با وجود کسب 8 امتیاز به دلیل کسر امتیازی که در ابتدای فصل به دلیل جریان تبانی کونته در سیه نا از این تیم شد با 2 امتیاز تیم قعر نشین جدول می باشد.)

با تمام این تفاسیر موضوعی که هر فوتبال دوستی با مشاهد ه ی بازیهای این فصل میلان به دهنش خطور میکند بازیهای بدون هدف و فوق العاده ضعیف تیم میباشد و این امر باعث اعتراض بسیاری از اسطوره های باشگاه شد و اکثرا اعلام کردند که این تیم ضعیفتیرین بازیهایی که تا بحال از میلان دیده اند را به نمایش میگذارد.تمایل به استفاده از بازیکنان ثابت با وجود بازیهای فوق العاده ضعیف و ترجیح دادن بازیکنانی چون بونرا و یپس 37 ساله به بازیکنانی چون زاپاتا و مکسس,آچربی که به عنوان یکی از سه مدافع برتر فصل پیش سری آ شناخته شد از دیگر مواردیست که باعث اعتراض به این مربی 45 ساله شده است.

یکی از ضعف های آلگری طی فصول گذشته عدم توانایی در مقابل تیمهای بزرگ است و این امر بطور واضح در فصل گذشته خودش را نشان داد.زمانی که حتی بازیکنانی چون زلاتان سوئدی,سیلوا,نستا و بازیکنان کهته کار دیگر در تیم حضور داشتند و عدم نتیجه گیری مقابل یوونتوس . اینتر . ناپولی . لاتزیو و ... به خوبی گویای این مساله می باشد اما در فصل فعلی این موضوع به گونه ای یک کابوس تلفی می شود که عدم نتیجه گیری برابر تیم های بزرگ سری آ جای خود را به شکست و عدم نتیجه گیری به تیمهای پایین جدولی و حتی تازه صعود کرده داده اند.

سیاست باشگاه و جدایی ستاره ها

ایبرا . سیلوا . نستا . کاسانو . سیدورف . فان بومل . آکویلانی و... همه بدون شک ستاره هایی بودند که به نوعی یا فروخته شدند و یا میلان را ترک کردند.بخصوص بازیکنان کهنه کار روسونری چون نستا,اینزاگی,گتوزو,سیدورف ترجیح دادند تا پس از سال ها حضور در میلان به دوران حرفه ای گری خود در میلان پایان دهند.

یک واقعیت برای هوادارن این بود که در شروع فصل همگی انتظار فصلی سخت را داشتند اما حتی بدبین ترین هوادار نیز چنین فصل اسف واری را انتظار نمی کشید.

آچربی,زاپاتا,پاتزینی,بویان, دیانگ به هیچ وجه جایگزینی برای بازیکنان جداشده نیستند و نخواهند بود و همینطور خریدهایی مثل کنستانت . ترائوره و... بیشتر حالت نمایشی به وضعیت نقل و انتقالات تیم داده ایت,بازیکنانی که در یک انتقالی آزاد راهی میلان شدند صرف نظر از این موضوع که نخست کیفیت این بازیکنان مد نظر باشد.

پس از فروش جنجال برانگیز ستار های بزرگ تیم,زلاتان و سیلوا و عدم خرید مناسب همه ی هواداران منتظر پاسخگویی مسئولان باشگاه بودند.اما برلوسکونی اعلام کرد که " این تیم حتی از تیم فصل قبل بهتر و قدرتمندتراست .

برلوسکونی همچنین تاکیید کرد که این کار بخاطر سیاست جوانگرایی و با سرمشق گرفتن از سیاست چند سال اخیر بارسلونا انجام گرفته اما حقیقت آشکار این است که این حرف نخست وزیر سابق ایتالیا از پایه حقیقت ندارد و با وجود اقدام به هزینه ی بیشتری نسبت به سالهای قبل در بخش تیمهای پایه مطمئنا برای جوانگرایی هم نیاز به هزینه ی زیادی در آکادمی تیم و امور مربوط استعداد یابی است.

البته سیلویو برلوسکونی به این موضوع که با این فروش او مبلغ 150 ملیون یورو برای باشگاه ذخیره کرده نیز اشاره کرد ,جایی که تراز مالی میلان برای سه سال آینده تضمین شده است.با توجه به این موضوع که انتظار میرود قانون فیر پلی مالی یوفا از فصل آینده اجرا شود.

مصدومیت های عجیب و سریالی!

بدون شک تعداد فوق العاده عجیب مصدومین باشگاه میلان طی حضور 3 ساله آلگری که باعث ایجاد یک رکورد دست نیافتی توسط باشگاه در این زمینه شده بود!! یکی از مهمترین عوامل قهرمان نشدن میلان در رقابت با یوونتوس در فصل پیش بود. برخی این مصدومیت های پی در پی را دلیل تمرینات آلگری میدادند.

در شروع این فصل بار دیگر داستان شوم و تکراری مصدومیت ها شروع شد و در همان ابتدا شروع مسابقات پاتو . روبینیو .بواتنگ . فلامینی و... بار دیگر لیست بزرگ مصدومین روسونری را تشکیل دادند.

مطمئنا حضور روبینیو که در بازیهای پیش فصل از بهترینهای تیم بود و پاتو میتوانست از نتایج فوق العاده ضعیف تیم جلوگیری کند.

آمار مصدومین تیم در چند سال گذشته در فصل پیش مجموع تعداد بازیهایی که یک بازیکن تیم به دلیل مصدومیت از دست داده بودند برای میلان 307 بازی بوده در حالی که این عدد برای یوونتوس 44 بازی بوده است.

وابستگی بیش از حد به ایبرا طی سه سال حضور آلگری در میلان

با وجود خط دفاع مستحکم سیلوا - نستا و خط هافبک مستحکم و فوق العاده باتجربه ی تیم یکی از نکاتی که در طول 2 فصل یش به چشم میخورد وابستگی شدید تیم تحت رهبری آلگری به زلاتان ایبراهیمویچ در حملات بود و گلهای پرشمار و حساس و همچنین نقشی که این بازیکن در گلهای میلان داشت غیر قابل انکار است

اما در فصل جدید با جدایی زلاتان باشگاه هیچ گونه اقدامی برای جایگزینی این بازیکن که تمام بار تیم در حملات را به دوش میکشید صورت نگرفت و وابستگی بیش از حد تیم و البته آلگری به ایبرا مشخص شد.عده ای از کارشناسان ایتالیا و اروپا دلیل باخت به تیم های بزرگ اروپا و سری آ را وابستگی بیش از حد به این ستاره تمام عیار سوئدی میدانند چرا که کافی بود در بازی های بزرگ تنها ایبرا مهار شود و یا این بازیکن شب خوبی را پیش رو نداشته باشد.

جانشینان احتمالی ماکس آلگری

میلان در حال حاضر وضعیت بسیار وحشتناکی در جدول سری آ ایتالیا دارد و بدون شک برای کسب سهمیه کار بسیار دشواری در پیش دارد آنطور که طی چند ماه گذشته به نظر میرسدحضور آلگری به هیچ عنوان نمیتواند وضعیت را از وضع فعلی بهتر کند و تیم به یک شوک نیاز دارد

اما این کار به دو طریق انجام پذیر است یک: مربی دو:بازیکن ,چرا که آلگری نشان داده مربی نیست که بتواند بازیکن سازی کند و از جوانان بهترین بازی ممکن را در زمین مسابقه بگیرد.

در حال حاضر گزینه های محتملتر از میان گزینه هایی که برای جانشینی آلگری اعلام میشود مائورو تاسوتی مربی کهنه کار روسونری و فرانک رایکارد هلندی است و در حال حاضر حتی شایعاتی مبنی بر توافق این ستاره ی سابق میلان با سران روسونری به گوش میرسد.

نکته ای که خیلی ها بر روی آن اتفاق نظر دارند این است که جانشین آلگری بصورت موقتی و تا پایان فصل می باشد چرا که میلان رویای به خدمت گرفتن گواردیولا را در سر می پروراند بخصوص آنکه گواردیولا نیز در مصاحبه های خود به این موضوع علاقه خود را نشان داده است و از سوی دیگر برلوسکونی نیز علاقه شدیدی به سبک و سیاق این مربی موفق اسپانیایی دارد.

پپ گواردیولا

در طول این مدت اخبار زیادی حول تیم شنیده شده که سریعا تکذیب شدند ,از مالکان مختلف تا... اما این بین خوش آیندترین خبر بی شک خبر تمایل سران میلان برای بکار گیری پپ گاردیولا سرمربی سابق کاتالانها بوده است.

و حتی گالیانی سفری به نیویورک محل زنگی فعلی گاردیولا اسن داشته که با وجود تفره رفتن های معروف گالیانی از این موضوع میتوان این سفر را به مذاکرات با مربی اسپانیایی اختصاص داد. حتی گفته های اطرافیان پپ نیز حاکی از این است که این مربی علاقه به حضور در ایتالیا و میلان دارد و مدیر برنامه های پپ اعلام کرده که او به هیچ وجه در خواست میلان را رد نکرده است.

اما مساله اینست که حضور گواردیولا روی نیمکت میلان به حضور وی به تنهایی تمام نمیشود و پپ در صورت پذیرفتن پیشنهاد 24 میلیون یورویی میلان خواهان مبلغ زیادی در حدود 80 میلیون یورو برای تقویت تیم میباشد و این بدین معناست که حضور پپ فقط وفقط با یک تحول اساسی و صرف هزینه ی مورد نظر از طرف شخص برلوسکونی انجام پذیر می باشد.

سرانجام کار چه میشود؟

حال با تمام این تفاسیر هواداران باید منتظر چه چیزی باشند؟

مسئولان باشگاه به طور حتم متوجه وخامت وضعیت و اشتباه خود شده اند و گالیانی در یکی از مصاحبه های اخیر خود به این موضوع نیز اشاره داشته,جایی که او رسما اعلام کرد به دلیل فروش ایبرا,زلاتان دیگر با او صحبت نمی کند جرا او که قول داده بود زلاتان را نمی فروشد.

به طور حتم با تداوم این وضعیت تا قبل از نیم فصل مربی جدیدی روی نیمکت میلان خواهد آمد و انتظار میرود تا در ژانویه در پستهای ضعیف تیم ,بازیکنان جدید به این تیم اضافه شوند.

اما برای تحول اساسی و احیای دوباره ی میلان برنامه ی تیم برای فصل بعد است در صورت ورود یک مربی درجه اول مانند گواردیولا مطمئنا بودجه ی زیادی باید صرف خرید مهره های جدید شود و همینطور مهرهای زیادی از این تیم جدا میشوند.از سوی دیگر پپ مربیست که خصوصیات کار با جوانان را دارد و کاملا گزینه ایده آل برای باشگاهی است که چنین سیاستی را در سر دارد.

شاید مساله ای که در ذهن هوادارن و فوتبال دوستان پیش بیاید و آن اینکه که آیا برلوسکونی چنین مبلغی را میپردازد؟ در جواب باید گفت که نباید فراموش کرد, سیلویو برلوسکونی تا قبل از رای دادگاه و جریمه ی 500 میلیون یورویی حاضر بود تا حتی 30 میلیون یورو برای خرید مارک همشیک بازیکن ناپولی بپردازد و حتی دو تیم به توافقات نهایی هم رسیده بودند که بوجود آمدن این جریمه مالی که مربوط به شرکت خانوادگی برلوسکونی ( فاینین وست ) می شود باعث شد که میلان طی دو فصل گذشته مبلغ زیادی برای تقویت و خرید بازیکن تراز اول صرف نکند و در تابستان گذشته بساری از بازیکنان خود از جمله زلاتان و سیلوا را بفروشد.

در این مدت باشگاه همواره به دنبال اسپانسرهای جدید بوده و در این وسط هربار شایعات مختلفی هم به گوش میرسید.و حتی در آخرین اقدامات برلوسکونی یکی از ویلاهای مجلل خودش را به مبلغ 500 میلیون یورو فروخته است و اینجاست که همه ی این تلاشهای مالی و اقتصادی به این معناست که باشگاه اساسا تصمیم به سرمایه گذاری و هزینه کردن دارد.

باید منتظر بود و دید که در پایان این فصل و شروع فصل جدید مقامات میلان آیا واقعا قصد تحول اساسی دارند و به چه شکلی این سیاست را اجرا می کنند. چیزی که آشکار است اینست که مسئولان به هیچ عنوان ریسک تابستان فصل قبل را انجام نمیدهند و خواه ناخواه باید در این تیم تغییر اساسی ایجاد کنند.

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل جنوا

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : آچربی - آنتونینی - آباته - بونرا - یپس - مکسس - زاپاتا

هافبک : بواتنگ - دی یانگ - آمبروزینی - امانوئلسون - فلامینی - مونتولیوو - کونستانت - نوچرینو

مهاجم : پاتو - پاتزینی - الشاراوی - بویان

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان جنوا را باید ببرد

آلگری از سیستم ۳-۴-۳ در آخرین بازی خود استفاده کرده است که به نظر از همین سیستم در مقابل جنوا نیز بهره خواهد برد

ما باید در بازی فردا صبور باشیم و با عجله کردن خیانت نکنیم. ما فردا باید در زمین طوری ظاهر شویم که ۹۰ دقیقه زمان در اختیار ماست که به پیروزی برسیم. ما یک بازی ساده داریم ولی‌ باید آن را نیز ببریم. این یک باید اجباری می‌‌باشد و بازیکنان نیز باید با تمام توان بازی کنند.

این یک بازی مهم برای ما خواهد بود و از آن باید پیروز خارج شویم تا طرفداران ما به آنچه استحقاق دارند برسند. بازیکنان من تلاش خود را در زمین می‌‌کنند تا به این مهم دست پیدا کنند.

جنوا؟ آنها تیم خوبی در اختیار دارند و بازیکنان تکنیکی‌ در ترکیب خود می‌‌بینند، مربی‌ آنها نیز در کارهای دفاعی خوب عمل می‌‌کند.

میلان در مقابل مالاگا ۱-۰ شکست خورد که از سیستم ۳-۴-۳ استفاده کرده بود.

ما بازی خوبی انجام دادیم، ما از سیستم ۳-۴-۳ استفاده کردیم و با آن جلو خواهیم رفت. ما ۳۶ دقیقه از حمله مالاگا جلوگیری کردیم و در این مدت ۴،۵ موقعیت مناسب ایجاد کردیم که در ضربات نهایی دقیق عمل نکردیم. گل مالاگا در تنها اشتباه ما در خط دفاعی رقم خورد.

من از بازیکنانم انتقاد نمی‌‌کنم زیرا با کمی‌ جدیت می‌‌توانیم در ۳ تیم اول جدول قرار بگیریم.

آلگری در مورد آینده کاری خود نیز به خبرنگاران گفت:

من هیچ وقت از اخراج نترسیدم زیرا می‌‌دانم که در چه موقعیتی قرار دارم. ما در بازی‌های آینده تلاش خواهیم کرد تا نتیجه خوب را نیز به بازی خوبمان اضافه کنیم. همچنین امیدوار به حضور در مرحله بعدی لیگ قهرمانان هستیم.

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان 1-0 جنوا

بعد مدت ها یک بازی زیبا و هماهنگ و روان از میلان دیدم . میلان با فورمیشن 3-4-3 وارد زمین شد . یعنی همون روشی که در مقابل مالاگا به کار گرفته بود.

آملیا

یپس - بونرا - زاپاتا

آنتونینی - دی یانگ - مونتولیوو - آباته

الشاراوی - پاتو - امانوئلسون

چیزی که به چشم میومد توی این بازی هماهنگی بیشتر بازیکنان میلان بر خلاف بازی مقابل مالاگا بود . حرکات از کناره ی آباته و آنتونینی خیلی خوب صورت میگرفت و این دو بخوبی در هنگام حمله به بقیه ملحق میشدن.
    مخصوصا آباته که با مونتولیوو هماهنگی خوبی داشت .
    با وجود امانوئلسون - پاتو و الشاراوی حملات میلان سرعت زیادی گرفته بود و وجود سه مهاجم اجازه نمیداد که جنوا به اون صورت جلو بکشه و در اصل جنوا 90% بازی در زمین خودش حبس شده بوده.

سه مدافع میانی میلان هم به خوبی ایفای نقش کردن . مخصوصا زاپاتا که معمولا تا نیمه زمین حریف جلو میومد و اقدام به ارسال پاس های مختلف میکرد...البته یک اشتباه در خط دفاع داشت که آملیا عکس العمل خوبی نشون داد ولی در کل خوب کار کرد.
    بونرا و یپس هم خوب بودن ...یپس پر انرژی نشون داد و اون هم مثل زاپاتا جلو میکشید .

خط هافبک هم با حضور مونتولیوو و دی یانگ زوج مناسبی بود . مونتولیوو خلاق و دی یانگ جنگنده . پاس های خوبی رو هم از طرف مونتولیوو ارسال میشد.
    دی یانگ هم دو بار میتونست گل بزنه که دفعه اول دقیقا با خطا در محوطه جریمه سرنگون شد ولی داور اعتنایی نکرد و دفعه دوم هم میتونست ضربه سر بزنه که با خودخواهی پاتو از دست رفت.

سه بازیکن میلان در خط حمله به نظرم الشاراوی واقعا خوب بود و از جان مایه میذاره و توی حمله و دفاع همیشه به تیم کمک میکنه و فوق العاده دونده است . تک گل میلان رو هم همین الشاراوی روی کار ترکیبی امانوئلسون و پاس خوب آباته به ثمر رسوند.
    امانوئلسون هم همانند الشاراوی خیلی دونده بود و پاس های خوبی هم داد . ولی بعضی موقعیت ها رو راحت از دست داد و باید دقتش بیشتر بشه.
    پاتو هم بد بود و چیز خاصی نشون نداد و خیلی هم تکروی کرد که در آخر با پاتزینی تعویض شد . آنتونینی هم که به دلیلی مصدومیت جای خودش رو به کونستانت داد.

در کل میلان خیلی خوب بود و به جرات میشه گفت کل بازی دست میلان بود ولی موقعیت ها رو راحت از دست داد . به هر حال بعد از این همه شکست به شدت به این پیروزی نیاز داشتیم که خوشحالم بهش دست پیدا کردیم.
    به امید موفقیت در آینده.

چیدمان 3-4-3 هم جالب بود و نشون داد خیلی به درد میلان فعلی میخوره .

20. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •