کاپیتان آمبرو: سخت ترین لحظات حضور در میلان را سپری می کنم
ماسیمو آمبروزینی تایید کرد که:" در این دوره سخت ترین لحظات خود در میلان را تجربه می کنم" میلان امسال بدترین نتیجه خود از دهه 1940 تا کنون را درسریآ کسب کرده است و امشب هم در لیگ قهرمانان اروپا به مصاف تیم صدر نشین گروه یعنی مالاگا خواهد رفت.
کاپیتان در کنفرانس خبری قبل از بازی گفت: در این دوره سخت ترین لحظات خود را در میلان تجربه می کنم، اما نباید از این لحظات زیاد بترسیم.
ما باید نگران باشیم و از خود انتقاد کنیم اما باید به توانایی های خود ایمان داشته باشیم و کار خود را دوباره از اول شروع کنیم. این طبیعی خواهد بود که در شرایطی مثل این، احساس نگرانی وجود دارد و اینکه احساس کنید تمام درها به روی شما بسته شده است، اما احتیاج داریم که با قدرت به آنالیز اینکه چه اتفاقی افتاده و کجا اشتباه کردیم بپردازیم.
باید به هم تیمی ها و مربی خود اعتماد داشته باشیم، پیروزی به ما کمک می کند که اعتماد به نفس خود را بازیابیم و تیم به شدت به این احتیاج دارد. در این لحظات هرکدام از ما باید به درون خود نگاه کنیم و ذره ای اعتماد به نفس پیذا کنیم. ما می توانیم در کنار هم از این وضعیت خارج شویم.
هواداران ما فوق العاده اند. آن ها همیشه نشان داده اند که چقدر به پیراهن تیم اهمیت می دهند و این را اثبات کردهاند، حتی وقتی تیم نتیجه نمی گیرد. آن ها دیروز این را ثابت کردند و ما از آن ها متشکریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلگری : دیگران به یک باره من را بدترین مربی میدانند!
ماکس آلگری,سرمربی سابق کالیاری بر این باور است که او پس از عملکرد خوبی که طی دو فصل گذشته در میلان داشته شایسته رفتار بهتری است و امیدوارست که شاگردان اش بتوانند مالاگا را در بازی امشب شکست دهند.
ماسیمیلینو آلگری,سرمربی حال حاضر روسونری احساس میکند که او به دنبال نتایج ضعیف میلان در سری آ,انتقاد های غیر منصفانه ای از او میشود.
این مربی 45 ساله ایتالیایی با اشاره به ا ین موضوع که تیم او نسبت به فصل پیش به دنبال خروج بازیکنان کلیدی تغییر کرده است ,تاکیید کرد که در این فصل رقابت های سری آ شانس نیز با آنها یار نبوده است.
آلگری در بخشی از کنفرانس مطبوعاتی خود گفت "هیچ معنی ندارد که ما بیش از این در مورد میلان گذشته صحبت کنیم.14 بازیکن در مجموع میلان را ترک کرده ,بنابراین این یک تیم متفاوت است"
"موفقیت در فوتبال به شانس هم نیاز دارد.در حال حاضر مهمترین موضوع نگاه رو به جلو است بجای آنکه به گذشته فکر کنیم.دیگران پیش از این میگفتند که من بهترین مربی جهان ام و حال می گویند که من بدترین مربی هستم"
" من آرامش خود را حفظ کرده ام و حال ما باید در ادامه تلاش خود ,شرایط فعلی میلان را حل و فصل کنیم|
میلان خود را برای بازی امشب در مالاگای اسپانیا از گروه سی رقابت ها آماده میکند و آلگری ایمان دارد که می توانند یک نتیجه خوب کسب کنند.
"فکر میکنم که ما میتوانیم در بازی امشب برابر مالاگا به پیروزی دست یابیم اما ما باید یک بازی فوتبال خوب را به نمایش بگذاریم"
این بازی در ورزشگاه خانگی مالاگا راس ساعت 20:45 به وقت اروپا برگزار خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]