تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 37 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 363

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام این عکس جالب رو امروز تو کانون هواداران آرسنال دیدم!

این عکس مال دیدار آرسنال و تیم منچستر هست که مربوط میشه به سال 1926

من نمیدونم اون موقع قانونی نبوده که تو یه همچین آب و هوایی بازی رو تعطیل کنن آدم دلش به حال بازیکن های اون زمان میسوزه

Last edited by Pessimist; 31-12-2012 at 17:55. دليل: تصحیح نام تیم منچستر یونایتد :دی

2. 13 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Arsenal 1-0 Wigan

دیروز انقدر عصبی بودم که گفتم بهتره پست ندم چون قطعا منشوری میشدم
    خب بازی رو بردیم در شرایطی که اصلا حقمون برد نبود.
    دیروز یک بازی مزخرف رو دیدم. پر از اشتباه چه از طرف دو تیم چه از طرف تیم داوری!
    پنالتی که واسه آرسنال گرفته شد عمرا پنالتی نبود.

این والکات هم اصلا بدرد نوک خط حمله نمی خوره
    ولی چی میشه کرد، تو این وضعیت نا بسامان تیم و فرار ستاره ها این آقا با توجه به تمدید نکردنش داره سو استفاده می کنه.
    واقعا حقشه همین الان بندازیمش بیرون ولی ونگر هم بعد از رفتن این همه ستاره دیگه مجبور شده انقدر نرم بشه.

آرسنال واقعا از لحاظ بازی دفاعی ضعف بزرگی داره.
    دیروز آخرای بازی وقتی ویگان حسابی جلو کشیده بود واقعا می تونم بگم با شانس گل نخوردیم.
    تیم اصلا نمی دونه پرس یعنی چی راحت همشون رفته بودن تو 1/3 دفاعی جمع شده بودن
    و بازیکن های ویگان هم راحت تا محوطه جریمه پیش میومدن.
    باز هم مثل همه بازیهای فصل خلا هافبک دفاعی تو تیم موج میزد
    و باز هم میگم که خرید یک هافبک دفاعی از نون شب واجب تره.

این پیروزی که بدست آوردین نتیجه خوبی بود و در راستای همون پیروزی های متوالی بود که قبلا گفتم
    به طور کلی از این پیروزی ها خفیف هم استقبال می کنم چون همیشه تیمی که روح پیروزی داره از این برد ها هم میاره.
    همین منچستر یونایتد و سیتی کم از این برد ها ندارن درسته ممکنه زورشون به حریف نرسه ولی راه برد رو بلدند.
    اما بنظر برد دیروز اصلا اون روح پیروزی رو نشون نداد و طی اتفاقات بود که پیروز شدیم.

4. 3 کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من بازی رو ندیدم و اصلاً نمیدونم که پنالتی چطوری گرفته شده و آیا خطا بود یا نبود ولی فکر کنم همه دوست داشته باشیم تیم اونقدر قوی بشه که حتی روزی که خوب بازی نمیکنن هم نتیجه بگیره (حالا روی کار فردی بازیکن ها یا به خاطر فشاری که به حریف میارن و احتمالاً اشتباه حریف) ولی به هیچ وجه راضی به بردن روی اشتباه داور نیستم. البته باز اشتباه یه چیزه و ناداوری یه چیز دیگه.
    میخواستم بگم که ایکاش به بازیکن ها اسطوره های تیم (هانری، برگکمپ، ویرا و .........) رو یادآوری کنن دیدم بابا خیلیهاشون پارسال هانری رو از نزدیک دیدن و باهاش بازی کردن. من نمیدونم که دیگه چطور میشه بهشون انگیزه داد. مدیرها هم سر کیسه رو یکم شل کنن بد نیست. این ونگر همونیه که با زحمت زیاد ستاره هایی رو درست کرد و فروخت تا با پولش بشه یه استادیوم مدرن تولید کرد که شاید 50 سال باقی بمونه. حالا وقت جبران مدیراست که بعداً ملت از ونگر بد یاد نکنن. چون همه میدونیم که 20 سال دیگه کسی یادش نمیاد که ونگر با یه مشت بچه بارسلون رو برد یا 5 تا به چلسی و منچستر سیتی و غیره زد. چیزی که تو یاد میمونه جام هست.

6. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان امروز با نیوکاسل بحران زده بازی داریم. تا 35 دقیقه دیگه که بشه ساعت 9 بازی شروع میشه ! متاسفانه شبکه سه قرار بود بازی رو مستقیم پخش کنه اما همین چند دقیقه پیش دیدم که نوشت با تاخیر نصف شب پخش میشه ما هم که فعلا به گیرنده امواج شیطانی دسترسی نداریم وگرنه هیچ نیازی به پخش کردن اینا نداشتیم!

باید ببینیم چی میشه فقط خدا کنه بازی رو ببریم که البته احتمال برد ما زیاده چون نیوکاسل هفته قبل با منچستر تو اولدترافورد بازی کرد و ما بازی مون به تاخیر افتاد و بیشتر استراحت کردیم!

8. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب یه برد پرگل دیگه برای تیم دوست داشتنی مون به دست اومد. 7-3 نیوکاسل رو برد. من از 2-2 تا 4-3 دیدم و بعدش کانال پریمیر لیگ قطع شد
    خیلی حالم گرفته شد. هر کاری هم که کردم دیگه نتونستم بقیشو ببینم. فکر کنم تا دقیقۀ 78 دیدم. بعد یهو دیدم شده 7-3. هم خوشحال شدم و هم تعجب کردم. تو اون مدتی که دیدم جک ویلشر خیلی خوب بود. ژیرو هم اومده بود داخل حالا دیگه نمیدونم گل زد یا نه.

10. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

تبریک میگم به هوادارای آرسنال این برد پرگل و دلچسبو .

اونایی که بازی رو ندیدن و دوست دارن ببین شبکه 3 قرار با تاخیر پخش کنه .

شنبه 09/10/1391 ساعت : 23:00
    ساعت 23 گذشته اما هنوز نداده . شاید دیرتر بده

هفته 20 ليگ برتر انگليس : آرسنال - نيوکاسل
    با تاخير از شبکه سه

منبع : ورزش 3

+ در حال پخش ...
    Last edited by Eblis 2011; 29-12-2012 at 23:26.

12. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

و چه بازی تماشایی بود دیشب ...

من بازی رو از پرمیر لیگ تی وی دیدم و اعتراف می کنم اولین مسابقه ای بود که بعد از دیدن بازی از تماشای بازی تکراری با گزارش سرهنگ علی فر لذت بردم

بازی نکات مثبت زیادی داشت . یک مسابقه پر گل برای اخرین روزهای نیم فصل فوتبال اروپا .

و چقدر عالی بود این تئو ...
    یادمه اون زمانی که از ساوتهمتون خریداری شده بود خیلی ها صحبت از جانشینی برای آنری می کردند و حتی یادمه خود تی تی هم گفته بود که من جوانی خودم رو در او می بینم ولی چندین سال طول کشید تا به والکات جایی که باید بازی کنه بازی برسه . به نظرم او برای این پست ساخته شده بود . چند موقعیتی هم که از دست داد در واقع حاصل کار خودش و سرعت بالای خودش بود . تمدید قرار داد او واجب هست الان .

سایت گل به تئو 4.5 از 5 داده و به قول یکی از کاربرا او برای 5 و نمره کامل گرفتن فقط نیاز به واژه های کلمه "مسی" داشت ! هر کاری که باید کرد . 2 پاس گل و یک هتریک تماشایی و یک شادی بعد از گل به سبک تی تی آنری ! اخر بازی هم رفت توپ رو از داور گرفت و رهاش هم نمی کرد . توی مصاحبه هم همراهش بود

البته نقاط ضعف هم داشتیم . گیبز هر چقدر در کارهای هجومی خوبه در کارهای دفاعی واقعا ضعیف ظاهر می شه گاهی . روی دو گل دوم و سوم مقصر بود به نظرم . جای گیری های بدی داره . کوشینلی هم خوب نبود و جای خالی مرته احساس می شد . میانه زمین معمولی بودیم . جک هم روی گلی که خوردیم منو شگفت زده کرد ! بدترین نقطه ممکن جای گیری کرده بود و بدتر هم اینکه سرشو بد موقع از جلوی توپ دزدید .

فقط حیف ژیرو هتریک نکرد و به دو گل بسنده کرد !

خلاصه نیوکاسلی که یونایتد 4-3 برده بود رو 7-3 بردیم و قطعا یکی از بازیهای به یاد ماندنی ارسنال خواهد شد . حداقل یکی از بیاد ماندنی ترین نیمه های دوم ...

14. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام تبریک میگم این برد با ارزش رو....

اصلا باورم نمیشه که تونستیم نیوکاسل رو 7 بر 3 شکست بدیم متاسفانه من اصلا نتونستم بازی رو ببینم و یه همچین بازی زیبایی رو از دست دادم اما خب وقتی شنیدم بردیم خیلی خوشحال شدم!

ظاهرا باز هم مدافعان کناری پر اشتباه ظاهر شدن و روی گل ها مقصر بودن اما خب تا هایلایت بازی رو نبینم نمیتونم نظر بدم.

حریفان ما هم خوب دارن بازی هاشون رو میبرن امیدوارم این بردهای ما ادامه داشته باشه و از طرف دیگه منتظر لغزش تیم هایی مثل تاتنهام و اورتون باشیم!

16. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سه تا خبر در مورد اخبار نقل و انتقالات

- آرسن ونگر شایعه پیوستن نانی بازیکن تیم منچستر رو رد کرده و گفته نمیخواد این بازیکن رو به خدمت بگیره! نانی بازیکن خوبیه و من ازش خیلی خوشم میاد اما یه مسئله ای هست اونم اینکه ما هافبک کناری خیلی زیاد داریم بازیکن هایی مثل ولکات،چمبرلین،آرشاوین،پود ولسکی و حتی روسیچکی و جروینیو هم میتونن تو کناره ها بازی کنن! با این وضعیت حق دارن که این بازیکن رو نگیرن اما اگه ولکات قرارداد خودش رو تمدید نکنه و بخواد بره نانی بهترین گزینه جانشینی میتونه باشه و اونوقت مسئولان اگه یه نیم نگاه هم به این بازیکن داشته باشن بد نیست!

- تیم نیوکاسل اعلام کرده که دمبا با بازیکن خودش رو میخواد بفروشه و به جاش رمی از مارسی رو به خدمت میگیره پس جدا شدن این بازیکن از تیم نیوکاسل کاملا قطعی به نظر میرسه الان تیم هایی مثل آرسنال و چلسی و تاتنهام بدجوری به دنبال این بازیکن هستن که گفته میشه شانس چلسی برای به خدمت گرفتن این بازیکن از تاتنهام و آرسنال خیلی بیشتره که اینم از بدبختی ماست که توان رقابت با این تیم ها رو نداریم ای کاش حداقل برای یکبار هم که شده میتونستیم تو نقل و انتقالات یه خودی نشون بدیم!

- شماک مهاجم آرسنال برای جام ملت های آفریقا دعوت نشده و این بهترین فرصت برای ماست که بتونیم خودمونو از شر این بازیکن خلاص کنیم واقعا خریدن این بازیکن یکی از بدترین خریدهای یک دهه اخیر باشگاه آرسنال بود و چقدر حالم بد میشه وقتی میبینم این بازیکن رو نمیفروشن سال قبل هم کلی حاشیه ساز شد و ثابت کرد که اصلا و ابدا در حد و اندازه های باشگاه آرسنال نبوده و ونگر تو این خرید کاملا اشتباه کرده! به امید جدایی این بازیکن آمـــــیــــــــن

باید دید تو فصل نقل و انتقالات چیکار میتونیم بکنیم!

18. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با تاخیر دو روزه پیروزی 7-3 جلو نیوکاسل رو تبریک میگم.
    این چند روزه حسابی مریض بودم و اصلا حال و حوصله حرف زدن نداشتم چه برسه به اینکه بنویسم.

قبل از هر چیز از اینکه بردی در روند اون چهار بازی پشت سر هم که قبلا گفته بودم بدست اوردیم که خیلی خوبه.
    هر چند بازی با وستهام لغو شد ولی بنظرم بخاطر استراحتی که بازیکن ها داشتن به نفع آرسنال تموم شد.

درسته برد خیلی خوبی رو بدست آوردیم ولی بنظرم نمره آنچنان خوبی رو نگرفتیم.
    خط دفاعی آرسنال شدیدا آسیب پذیر بود و هر موقع نیوکاسل اقدام به حمله می کرد آرسنال نه نمی گفت و تو زمین خودش 3 تا گل دریافت کرد.
    هر چند مهاجم ها نیوکاسل فوق العاده خطرناک هستند بخصوص دمبا با که دو گل هم خودش زد.

اما از خط دفاعی که بگذریم میرسیم به خط حمله که با وجود زدن 7 گل ولی اشتباهات زیادی رو داشت.
    بخصوص چندین حرکت اشتباه از والکات که راحت تو نیمه اول آرسنال میتونست 3-1 جلو بیوفته.

چیزی که تو این بازی خیلی خیلی بهم چسبید بازی بی نقص پودولسکی بود.
    بنظرم این بهترین نمایش پودولسکی در آرسنال بود.
    پاس های بی نقص، حرکات انفجاری، حضور در درگیری ها و کمک به خط دفاعی واقعا بازیش حرف نداشت.

از سرعت والکات خیلی خوب تونستیم استفاده کنیم و تو فضاهای خالی خیلی خوب توسط هافبک ها تغذیه میشد.
    خوشبختانه بنظر میرسه با حضور والکات در نوک خط حمله (البته همچنان مخالف حضورش در این پستم) سبک بازی آرسنال دوباره به همون حالت قدیمش برگشته. دیگه خبری از بازی تو هوا نیست و با پاس های توی عمق سعی می کنن والکات رو تغذیه کنن چیزی که همیشه فوتبال آرسنال به اون پایبند بوده. بازی زمینی با پاس های تک ضرب و بازی در عمق.

نیوکاسل در 30 دقیقه پایانی بازی کاملا خسته بود و یکی از دلایلی که آرسنال تونست جشنواره گل راه بندازه همین خستگی بازیکنای نیوکاسل بود که واقعا دیگه کم اورده بودند. البته اونا قبل از این بازی با منچستر یک بازی سنگین داشتن ولی آرسنال استراحت کرده بود و این باعث شد در دقایق پایانی آرسنال از لحاظ بدنی کاملا سر تر باشه.

در کل از نتیجه کاملا راضیم ولی گل های آماتورانه کم نخوردیم، مدافعان کناری باید به خودشون بیان!!!

در آخر یک خبر بسیار مهم

*** تیری هانری برای دو ماه به آرسنال اومده****
    Last edited by cescjoon; 31-12-2012 at 19:20.

20. 5 کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •