تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 26 اولاول ... 131920212223242526 آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 256

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | بروسیایی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

آقا من یه سوالی چند وقته ذهنم رو گرفته : دی
    این Hummles اسمش به فارسی چی میشه ؟! ایـن گزارشگر ها هرکی یه چیزی میگه ! دیشب خیابانی میگفت هیوملِس که من احساس میکردم داره جِر میده اسم طرف رو ! [ از دست و غلطیش هم مطمئن نیستم ] فقط میدونم یکی میگه هومِلس یکی میگه هوملس [ بدونِ کسره ] یکی میگه هیوملِس [ ] جداً ذهنـم درگیر بوده .
    Last edited by Dark Shine; 01-05-2013 at 13:30.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه سوالی چند وقته ذهنم رو گرفته : دی
    این Hummles اسمش به فارسی چی میشه ؟! ایـن گزارشگر ها هرکی یه چیزی میگه ! دیشب خیابانی میگفت هیوملِس که من احساس میکردم داره جِر میده اسم طرف رو ! [ از دست و غلطیش هم مطمئن نیستم ] فقط میدونم یکی میگه هومِلس یکی میگه هوملس [ بدونِ کسره ] یکی میگه هیوملِس [ ] جداً ذهنـم درگیر بوده .
    Mats Hummels

درستش متس هوملز هستش
    میتونید تو اینجا تلفظ آلمانیشو گوش بدید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

توی چند تا فروم هواداری بچه ها به یورگن کلوپ میگن گلدون گلوب واقعا هم گلدن هست

5. 6 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

منم تبریک میگم صعود به فینال رو ...
    بازیکن شماره 15 تیم ( ) خیلی خوب بازی کرد .. درسته بازی قبل یه اشتباه فاحش داشت ولی این بازی واقعا نشون داد یک رهبر واقعی برای خط دفاع ...
    پشرفت گوندوگان هم خیلی چشمگیر بوده نسبت به فصل قبل ..
    همچنین از بازی عالی رویس و لوا نباید گذشت !
    +
    گفته میشه گوتزه مصدومیتش خیلی حاده و میخواد فوتبال رو بزاره کنار ! ( )

پیش به سوی فتح ومبلی!

7. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آقا نایب قهرمانی مبارکتون باشه
    وقتی کریم بنزما گل زد من دیگه نتونستم بشینم و باقی بازی رو همراه با یوگی کلوپ و دوستان ایستاده تماشا میکردیم
    دیشب هم اومدم تو سایت کری بخونم ولی دیدم بحث و اندکی دعوا هستش گفتم خودمو دور نگهدارم چون صرف نظر ازینکه کدوم طرف حرفشو به کرسی میشونه این منم که اخطار میگیرم
    منظورت تکرار قهرمانیه دیگه؟مرسی
    گل کریم بنزما باعث شد خانومم و داداش کوچیکم یکی 2متر ازم فاصله بگیرن.هرچند بعداز بازی جبران کردن.ولی خدایی آخرت استرس بود.
    دیشب هم خبر خاصی نبود فقط دوستان مدعی شدن ما(دورتموند)وقت کشی میکنیم.هرچند باختن با اون وضعیت به آدم فشار میاره و باعث میشه از منطق دورش کنه.
    در مورد اخطار هم وقتی با افتخار و دبدبه وکبکبه مقام اول بی ادب ترین کاربر رو کسب میکنی باید منتظر همچین عواقبی هم باشی

9. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

منظورت تکرار قهرمانیه دیگه؟مرسی
    گل کریم بنزما باعث شد خانومم و داداش کوچیکم یکی 2متر ازم فاصله بگیرن.هرچند بعداز بازی جبران کردن.ولی خدایی آخرت استرس بود.
    دیشب هم خبر خاصی نبود فقط دوستان مدعی شدن ما(دورتموند)وقت کشی میکنیم.هرچند باختن با اون وضعیت به آدم فشار میاره و باعث میشه از منطق دورش کنه.
    در مورد اخطار هم وقتی با افتخار و دبدبه وکبکبه مقام اول بی ادب ترین کاربر رو کسب میکنی باید منتظر همچین عواقبی هم باشی
    یوسف جان بیا منطقی باشیم : دی
    شما این فصل قهرمان شین دیگه تیمتون ارضا میشه و حس و حالش میپره
    ولی اگه مثه ما که فصل قبل نایب قهرمان شدیم شما هم بشین .. اون وقت فصل بعد با قدرتی خیلی بیشتر بر می گردین
    من خوبیه خودتون رو می خوام : دی
    +
    شما چرا خام میشی برادر؟ از شما بعیده؟
    بردیا یه عنصر ارزشی که پایبند به همه چیزه
    همین رفتارا هست که باعث میشه دلسوزا از میادین دوری کنن : دی
    +
    جالبه مورینیو گفته باید هوملز اخراج می شد!

11. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم از همین تریبون تبریک ویجه! میگم به دورتموندی های عزیز .
    تو فینال میبینیمتون .

13. 5 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یورگن کلوپ سرمربی طلایی پوشان و برخی بازیکنان دورتموند پس از دیدار برابر رئال مادرید و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا احساس خود را بیان کردند.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ پس از پایان این جدال سخت، دورتموندی ها در خصوص راهیابی به فینال لندن واکنش نشان دادند که برخی از این صحبتها را به شکل خلاصه در زیر باهم مرور خواهیم کرد.
    یورگن کلوپ: من فکر می کنم که خواست خدا بود که ما به فینال رسیدیم و اگر او نمیخواست موفق به انجام این مهم نمیشدیم. دوست ندارم در خصوص داوری صحبت کنم ولی خشونت حریف غیر طبیعی بود! به طور مثال راموس باید 7 کارت زرد میگرفت! حقمان حضور در فینال بود.
    متس هوملس: رویای دوران کودکی مان به حقیقت تبدیل شد، توصیف چنین لحظه ای واقعا سخت است.
    سوبوتیچ: انتظار چنین فشاری را نداشتیم، ولی این پیروزی بزرگ را به هواداران تقدیم میکنیم.
    گروسکویتز: حالا زمان جشن گرفتن است.
    مارکو رویس: پس از سوت پایان بازی دلم میخواست گریه کنم، خوشحالم که با پیراهن دورتموند به بزرگترین رویایم دست یافتم.
    گوندوگان: به راحتی میتوانستیم از حریف پیش بیافتیم که دقایق پر استرسی را نداشته باشیم، ولی گمان میکنم داور کمی با خشونت بازیکنان رئال مدارا کرد، با این حال خوشحالی من توصیف ناپذیر است.
    رومن وایدنفلر: فشار سنگینی بر رویمان بود ولی سزاوار صعود بودیم.
    سباستین کئل: دوست دارم اشک بریزم، این فینال حق تمامی هواداران ما بود.
    یوسف: بچه ها ممنون.

15. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ساده و صمیمی !

حجت : نزدیک بود سکته مون بدید ولی عیب نداره مرسی که ندادید : دی

گوندوگان: به راحتی میتوانستیم از حریف پیش بیافتیم که دقایق پر استرسی را نداشته باشیم
    اون وقت کی موقعیت 110 درصد گل رو خراب کرد !؟ ... چه خوشگل اصلا به روی خودش هم نمی اره : دی

17. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در چند روز اخیر شایعات زیادی در مورد جدایی چند ستاره دورتموند از جمله لواندوفسکی منتشر شد و هوملس آخرین بازیکنی است که گفته میشود ممکن است در تابستان وست فالن را ترک کند.
    سایت گل- متس هوملس، مدافع ملی پوش بوروسیا دورتموند، احتمال جدایی اش از این باشگاه در تابستان را رد نکرد و اعلام کرد که هیچ وقت قول نداده بود که تا پایان قراردادش در وست فالن بماند.
    در چند روز اخیر شایعات زیادی در مورد جدایی چند ستاره دورتموند از جمله لواندوفسکی منتشر شد و هوملس آخرین بازیکنی است که گفته میشود ممکن است در تابستان وست فالن را ترک کند.
    او تایید کرد که هنوز در مورد آینده اش تصمیم گیری نکرده اما اظهار امیدواری کرد که لواندوفسکی در این باشگاه بماند.
    هوملس در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" من هیچ وقت قول ندادم که تا پایان قراردادم اینجا بمانم. می دانیم که روبرت برای این تیم زحمت زیادی کشیده و همیشه گلزنی کرده است. من واقعا امیدوارم که او بماند. به نظر من، او بهترین گلزن امسال اروپاست. پیشرفت او واقعا خیره کننده بوده است."
    دورتموند این هفته با پیروزی 4-3 در مجموع دو دیدار مقابل رئال، توانست به فینال چمپیونزلیگ راه پیدا کند و علی رغم فاصله 20 امتیازی این تیم با بایرن در بوندس لیگا، هوملس معتقد است که می توانند در فینال ومبلی باواریایی ها را شکست بدهند.
    " ما کیفیت مان را نشان دادیم. بایرن با پیروزی 7-0 مقابل بارسا نشان داد که چقدر قدرتمند است. ما دستاورد بایرن را درک می کنیم اما این به معنای آن نیست که آنها شکست نمی خورند.
    نمی دانم چرا فشار باید روی ما باشد. هواداران دورتموند متعجب نخواهند شد اگر ما نایب قهرمان چمپیونزلیگ شویم. ما به شدت منتظر دیدار فینل هستیم و آرامش مان را حفظ می کنیم. برای دورتموند، بازی کردن در دیدار نهایی مقابل بایرن، بسیار جالب است، یک اتفاق خوب برای فوتبال آلمان."

19. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •