سلام خسته نباشین ببخشین اینجا پیام میدم من تو فروم خوندم ولی چون اینقدر پراکنده هست که گیچ شدم.راستیتش من تلویزیون ue40EH5000W دارم منوش فارسی نیست .میخوام فارسیش کنم.منوی مخفی میرم لوکال ست غیر فعاله چیکار باید کنم فعال بشه؟یه نفری اوردم که مثلا تعمیر کاره تا به غیر فعال بودن لوکال ست رسید گفت من دیگه نمیتونم کاری بکنم گفت بگرد آپگریت یا آپدیتش رو پیدا کن و با فلش بریز توش.میشه راهنمایی دقیق بکنین یا از دوستان بخواین راهنمایی دقیقی بکنن؟و اینکه آیا لازمه آپدیت یا آپگریت پیدا کنم یا بریزم.در ضمن این دل تلویزیون توی سامسونگ قسمت ایران نیست ولی فکر کنم اوکراین هستش که واقعیتش من چیزی ازش سر در نیاوردم. حتی یه فایل آپگرید گذاشته بود ولی نفهمیدم مال چیه دانلود نکردم اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا اگه امکانش هست زودتر بهم کمک کنید
من اومدم مثلا این کنترل رو ساختم ولی کار نکرد اصلا نمی دونم مشکل از کجاست.ممنونمیشم اگه کنترل ساخته شده و تست شده رو برام پست کنین هزینش رو می پردازم و فایل صوتی میکس شده رو هم برام ایمیل کنید.