تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 68 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 673

نام تاپيک: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشین ببخشین اینجا پیام میدم من تو فروم خوندم ولی چون اینقدر پراکنده هست که گیچ شدم.راستیتش من تلویزیون ue40EH5000W دارم منوش فارسی نیست .میخوام فارسیش کنم.منوی مخفی میرم لوکال ست غیر فعاله چیکار باید کنم فعال بشه؟یه نفری اوردم که مثلا تعمیر کاره تا به غیر فعال بودن لوکال ست رسید گفت من دیگه نمیتونم کاری بکنم گفت بگرد آپگریت یا آپدیتش رو پیدا کن و با فلش بریز توش.میشه راهنمایی دقیق بکنین یا از دوستان بخواین راهنمایی دقیقی بکنن؟و اینکه آیا لازمه آپدیت یا آپگریت پیدا کنم یا بریزم.در ضمن این دل تلویزیون توی سامسونگ قسمت ایران نیست ولی فکر کنم اوکراین هستش که واقعیتش من چیزی ازش سر در نیاوردم. حتی یه فایل آپگرید گذاشته بود ولی نفهمیدم مال چیه دانلود نکردم اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا اگه امکانش هست زودتر بهم کمک کنید
    من اومدم مثلا این کنترل رو ساختم ولی کار نکرد اصلا نمی دونم مشکل از کجاست.ممنونمیشم اگه کنترل ساخته شده و تست شده رو برام پست کنین هزینش رو می پردازم و فایل صوتی میکس شده رو هم برام ایمیل کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

راستی گوشیم هم ان هشت هشتش صداشو مثلا تا آخر کردم نمیدونم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام خسته نباشین ببخشین اینجا پیام میدم من تو فروم خوندم ولی چون اینقدر پراکنده هست که گیچ شدم.راستیتش من تلویزیون ue40EH5000W دارم منوش فارسی نیست .میخوام فارسیش کنم.منوی مخفی میرم لوکال ست غیر فعاله چیکار باید کنم فعال بشه؟یه نفری اوردم که مثلا تعمیر کاره تا به غیر فعال بودن لوکال ست رسید گفت من دیگه نمیتونم کاری بکنم گفت بگرد آپگریت یا آپدیتش رو پیدا کن و با فلش بریز توش.میشه راهنمایی دقیق بکنین یا از دوستان بخواین راهنمایی دقیقی بکنن؟و اینکه آیا لازمه آپدیت یا آپگریت پیدا کنم یا بریزم.در ضمن این دل تلویزیون توی سامسونگ قسمت ایران نیست ولی فکر کنم اوکراین هستش که واقعیتش من چیزی ازش سر در نیاوردم. حتی یه فایل آپگرید گذاشته بود ولی نفهمیدم مال چیه دانلود نکردم اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا اگه امکانش هست زودتر بهم کمک کنید
    من اومدم مثلا این کنترل رو ساختم ولی کار نکرد اصلا نمی دونم مشکل از کجاست.ممنونمیشم اگه کنترل ساخته شده و تست شده رو برام پست کنین هزینش رو می پردازم و فایل صوتی میکس شده رو هم برام ایمیل کنید.
    دوست عزیز
    شما باید از روش فعال سازی استفاده کنید که لازم آن داشتن کنترول دست ساز است به این مطلب توجه کنید اگر دیجیتال آن فعال نشد فارسی ساز آن فعال می شود و اگر آیتمی را نداشت آیتمهای دیگر را اعمال کنید

ر ضمن این سایت انگلیس است و فریمور تان را می توانید از این سایت دانلود کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام وارد منو مخفی شدم.ولی لوکال ست غیر فعاله.برای فعال کردنش هم شما گفتین باید کنترل بسازید که ساختم ج نداد با انهشت هم فایل صوت رو زدم.بعدش یه سوال آپدیت کردن مشکلی پیش نمیاد که از کار بندازه؟یعنی ریسکی نداره؟بعدش امکانش وجود نداره یه کنترل دست ساز برام بفرستین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

نکته من مشکل دیجیتال ندارم چون دیچتال میگیره ولی منو فارسی ندارم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نکته من مشکل دیجیتال ندارم چون دیچتال میگیره ولی منو فارسی ندارم
    دوست عزیز
    فقط این قسمتها را پیدا و فعال کنید البته با کنترول دست ساز
    ch table را iran و sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه و PnP language را Per انتخاب کنید

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    فقط این قسمتها را پیدا و فعال کنید البته با کنترول دست ساز
    ch table را iran و sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه و PnP language را Per انتخاب کنید
    سلام ببخشید ولی من اولش هم خدمتون گفتم تو ساخت این کنترل دست ساز ناموفق بودم دلیلش رو هم نمیدونم.

دوتا مطلب:

1 - در مورد فریمور : آیا آپدیت کردن تلویزیون ریسکی داره؟چون یکی از این تعمیرکارای تلویزیون گفت ممکنه از کار بندازه تلویزیون رو.بعدش هم من الان فایلو با فلش به تلویزیون نزدم.ولی وقتی رفتم منو بعد ساپورت گزینه آپگرید هم غیر فعال بود.

2 - اینکه احتمالش هست با آپدیت کردن گزینه ی لوکال ست فعال بشه یا نه؟

3 - من که ناموفق بودم تو ساخت کنترل آیا امکانش هست که برایم من کنترل دست ساخت رو پست کنین و من هزینه ی اون رو پرداخت کنم؟

4 - اینکه آیا امکانش هست لوکال ست رو هم فعال کنی ولی باز نشه فارسی کرد یعنی اصلا نداشته باشه؟

ممنون میشم جواب تک تکشون رو بدین. من تقریبا تمام صفحه ها رو خوندم.کنترل رو هم ساختم که نشد.تا جایی که من متوجه شدم باید بری منوی مخفی تو اون حالت با کنترل دست سازی که داری و پخش فایل صوتی که به چشمی گیرنده تلویزیون نزدیک باشه .همین کار باعث باز شدن گزینه های غیر فعال میشه بقیشو هم بعد با تاغیر لوکال ست هست.
    که من توی همون کنترل دستی و فایل سوتی یا بهتر بگم فعال کردن گزینه لوکال ست موندم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ببخشید ولی من اولش هم خدمتون گفتم تو ساخت این کنترل دست ساز ناموفق بودم دلیلش رو هم نمیدونم.

دوتا مطلب:

1 - در مورد فریمور : آیا آپدیت کردن تلویزیون ریسکی داره؟چون یکی از این تعمیرکارای تلویزیون گفت ممکنه از کار بندازه تلویزیون رو.بعدش هم من الان فایلو با فلش به تلویزیون نزدم.ولی وقتی رفتم منو بعد ساپورت گزینه آپگرید هم غیر فعال بود.

2 - اینکه احتمالش هست با آپدیت کردن گزینه ی لوکال ست فعال بشه یا نه؟

3 - من که ناموفق بودم تو ساخت کنترل آیا امکانش هست که برایم من کنترل دست ساخت رو پست کنین و من هزینه ی اون رو پرداخت کنم؟

4 - اینکه آیا امکانش هست لوکال ست رو هم فعال کنی ولی باز نشه فارسی کرد یعنی اصلا نداشته باشه؟

ممنون میشم جواب تک تکشون رو بدین. من تقریبا تمام صفحه ها رو خوندم.کنترل رو هم ساختم که نشد.تا جایی که من متوجه شدم باید بری منوی مخفی تو اون حالت با کنترل دست سازی که داری و پخش فایل صوتی که به چشمی گیرنده تلویزیون نزدیک باشه .همین کار باعث باز شدن گزینه های غیر فعال میشه بقیشو هم بعد با تاغیر لوکال ست هست.
    که من توی همون کنترل دستی و فایل سوتی یا بهتر بگم فعال کردن گزینه لوکال ست موندم
    دوست عزیز
    ایمیلتان را چک کنید

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام تلویزیون من سامسونگ مدل la40c695l1r می باشد نرم افزار آپدیت ان را نمی توانم پیدا کنم آن را ریت فاکتوری نموده فقط 10 کانال دیجیتال ودو کانال آنالوگ می گیرد چگونه می توانم مشکل را حل کنم باتشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام تلویزیون من سامسونگ مدل la40c695l1r می باشد نرم افزار آپدیت ان را نمی توانم پیدا کنم آن را ریت فاکتوری نموده فقط 10 کانال دیجیتال ودو کانال آنالوگ می گیرد چگونه می توانم مشکل را حل کنم باتشکر
    دوست عزیز
    مدل اصلی تلویزیون شما LA40C650L1R است و برای دانلود به اینجا بروید
    و اینکه در کجا زندگی می کنید
    و ممکن است شماره کانالهای شما با شماره های مثلا 802 به بالا باشد از لیست کانال آنها را بررسی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •