شما که رتبت خوبه بیکاری پشت کنکور بمونی اگه روزانهقبول بشی حق ثبت نام و شرکت در آزمون 92 رو نداری . نرم افزار یا سختافزار تفاوت چندانی با هم ندارن .چرا دانشگاههای دیگه تهران رو انتخاب نمی کنی
شما که رتبت خوبه بیکاری پشت کنکور بمونی اگه روزانهقبول بشی حق ثبت نام و شرکت در آزمون 92 رو نداری . نرم افزار یا سختافزار تفاوت چندانی با هم ندارن .چرا دانشگاههای دیگه تهران رو انتخاب نمی کنی
تا اونجایی که من اطلاع دارم میشه ولی به نظرم همون اصفهان رو پاک کن.
بچه ها دانشگاه های رجایی و مالک اشتر و شاهد و شهید عباسپور تهران چطورن؟ کدومشون اصلاً بهترن؟
اینا بهترن یا صنعتی بابل؟
لطفاً جواب بدین
ممنون
همه اینایی که گفتی دانشگاههای خوبین به شرایط خودت بستگی داره اگه تهرانی هستی دانشگاههای تهران رو قبولی بهتره همونا رو انتخاب کنی
کدوم دانشگاه ها ؟ من امام صادق که نمیخوام برم ... فقط تنها دانشگاهی که نزدم رجایی بود اونم چون نمیدونم قضیش چیه ؟ مثل بقیه دانشگاه هاست ؟ یجوری نوشته رشته ها رو !شما که رتبت خوبه بیکاری پشت کنکور بمونی اگه روزانهقبول بشی حق ثبت نام و شرکت در آزمون 92 رو نداری . نرم افزار یا سختافزار تفاوت چندانی با هم ندارن .چرا دانشگاههای دیگه تهران رو انتخاب نمی کنی
ممنون میشم قسمت اول سوال رو جواب بدید . من شبانه - پیام نور - غیر انتفاعی قبول شم میتونم سال دیگه کنکور بدم ؟ ( شما فقط روزانه رو گفتید که میدونستم )
ویرایش : الان فهمیدم که میتونم ! فقط روزانه مشکل سازه
خیلی خیلی ممنون
با برادرم صحبت کردم گفتش این و بزنی تهش بد نیست . گفت تو که 100 درصد پیام نور و غیر انتفاعی قبولی برای چی میترسی که اصفهان قبول بشی و سال بعد کنکور ندی . گفت این رو بزن که اگر در آینده پشیمون شدی و خواستی تغییر رشته بدی این تو انتخابات باشه و راحت تر کارت رو انجام بدی . نظرتون چیه ؟تا اونجایی که من اطلاع دارم میشه ولی به نظرم همون اصفهان رو پاک کن.
Last edited by morix_001; 02-08-2012 at 23:31.
کسی نیست جواب بده؟
همون موقع دانشگاه شد یعنی از اولشم دانشگاه بود فقط نمی تونستند اسم دانشگاه رو تو دفترچه انتخاب رشته بنویسند نتیجه قبولی برای ما نوشته بود دانشگاه
ا
۱۵۰۳ منطقه یک عمران علم و صنعت قبوله یا نه؟
سلام با رتبه 1848 (منطقه 1)مهندسی عمران کدوما رو قبول میشم؟
مشهد (فک کنم 99% قبولم)
اصفهان
شیراز
تهران( هیراد در خواب بیند .....)
یه نگاهی به این پستم بندازید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
پسرداييم انساني رتبش 25000 شده شبانه هم مجاز نشده
به نظرتون امكانش هست ؟؟آخه پارسال دوستاي خودم مجاز شده بودن حتي( رشته هاي داغون) قبولم شدن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)