تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 281 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای انتخاب رشته چند تا سوال داشتم :
    1 - اگر شبانه یا غیر انتقاعی یا پیام نور قبول بشم ، میتونم سال دیگه کنکور بدم ؟ فقط اگر روزانه قبول شم نمیتونم سال دیگه کنکور بدم ؟
    2 - اگر انتخاب رشتم به ترتیب زیر باشه ( همشون مهندسی نرم افزار ( راستی همونطور که گفتم رتبم 1890 منطقه 1 هست ) ) :

میدونم احتمالا تو 7 تای اول قبولم . ولی من دارم فرض میکنم تو اون ها قبول نشم . اگر اینطور بشه من میخوام سال بعد کنکور بدم ولی میخوام یه دانشگاهی هم همینجوری برم و درسای سبک بردارم که یه ذره سال بعد کارم راحت تر بشه .
    100 درصد تو انتخاب های هشتم به بعد قبولم . سوالم اینه انتخاب آخرم که دانشگاه روزانه اصفهان هست مشکلی برای سال بعدم به وجود نمیاره ؟ ( آخه من شنیدم مثلا به جز روزانه اگر انتخابی کرده باشی کامپیوتر بعدی ها رو هم چک میکنه . )
    کلا چه اتفاقی میفته و برای کنکور سال بعدم چی ؟

ممنون میشم توضیح بدید . خیلی خیلی ممنون

راستی در مورد دوستانی که میگن برو سخت افزار تغییر رشته بده . من میرم دانشگاه علم و صنعت تحقیق میکنم اگر 100 درصد شدنی بود سخت افزار رو انتخاب هشتم به بعد میزارم . فعلا چون مطمئن نیستم نذاشتم .
    شما که رتبت خوبه بیکاری پشت کنکور بمونی اگه روزانهقبول بشی حق ثبت نام و شرکت در آزمون 92 رو نداری . نرم افزار یا سختافزار تفاوت چندانی با هم ندارن .چرا دانشگاههای دیگه تهران رو انتخاب نمی کنی

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای انتخاب رشته چند تا سوال داشتم :
    1 - اگر شبانه یا غیر انتقاعی یا پیام نور قبول بشم ، میتونم سال دیگه کنکور بدم ؟ فقط اگر روزانه قبول شم نمیتونم سال دیگه کنکور بدم ؟
    تا اونجایی که من اطلاع دارم میشه ولی به نظرم همون اصفهان رو پاک کن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بچه ها دانشگاه های رجایی و مالک اشتر و شاهد و شهید عباسپور تهران چطورن؟ کدومشون اصلاً بهترن؟
    اینا بهترن یا صنعتی بابل؟
    لطفاً جواب بدین
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها دانشگاه های رجایی و مالک اشتر و شاهد و شهید عباسپور تهران چطورن؟ کدومشون اصلاً بهترن؟
    اینا بهترن یا صنعتی بابل؟
    لطفاً جواب بدین
    ممنون
    همه اینایی که گفتی دانشگاههای خوبین به شرایط خودت بستگی داره اگه تهرانی هستی دانشگاههای تهران رو قبولی بهتره همونا رو انتخاب کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما که رتبت خوبه بیکاری پشت کنکور بمونی اگه روزانهقبول بشی حق ثبت نام و شرکت در آزمون 92 رو نداری . نرم افزار یا سختافزار تفاوت چندانی با هم ندارن .چرا دانشگاههای دیگه تهران رو انتخاب نمی کنی
    کدوم دانشگاه ها ؟ من امام صادق که نمیخوام برم ... فقط تنها دانشگاهی که نزدم رجایی بود اونم چون نمیدونم قضیش چیه ؟ مثل بقیه دانشگاه هاست ؟ یجوری نوشته رشته ها رو !

ممنون میشم قسمت اول سوال رو جواب بدید . من شبانه - پیام نور - غیر انتفاعی قبول شم میتونم سال دیگه کنکور بدم ؟ ( شما فقط روزانه رو گفتید که میدونستم )
    ویرایش : الان فهمیدم که میتونم ! فقط روزانه مشکل سازه
    خیلی خیلی ممنون
    تا اونجایی که من اطلاع دارم میشه ولی به نظرم همون اصفهان رو پاک کن.
    با برادرم صحبت کردم گفتش این و بزنی تهش بد نیست . گفت تو که 100 درصد پیام نور و غیر انتفاعی قبولی برای چی میترسی که اصفهان قبول بشی و سال بعد کنکور ندی . گفت این رو بزن که اگر در آینده پشیمون شدی و خواستی تغییر رشته بدی این تو انتخابات باشه و راحت تر کارت رو انجام بدی . نظرتون چیه ؟
    Last edited by morix_001; 02-08-2012 at 23:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    با رتبه در سهمیه 16000 منطقه 1 رشته ریاضی میشه ریاضیات و کاربرد های تبریز(روزانه) قبول شد؟ شبانه چی؟
    چه رشته های دیگه ای میشه تو تبریز قبول شد؟
    کسی نیست جواب بده؟

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این دانشگاه که پارسال به اسم دانشکده فنی دانشجو می گرفت و در بهمن افتتاح شد امسال شده دانشگاه و هنوز از نظر امکانات کامل نیست کلا دانشگاهها و مراکزی که سال اولیه که دانشجو می گیرن با مشکلات زیادی رو برو هستند مثل دانشگاه گرمسار که هنوز یه ساختمان آماده هم نداره و حتی یه وبسایت هم نداره به این چیزا توجه کنید که گول اسم دانشگاههات رو نخورید
    همون موقع دانشگاه شد یعنی از اولشم دانشگاه بود فقط نمی تونستند اسم دانشگاه رو تو دفترچه انتخاب رشته بنویسند نتیجه قبولی برای ما نوشته بود دانشگاه
    ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

۱۵۰۳ منطقه یک عمران علم و صنعت قبوله یا نه؟

داره خودمونی میشه hirad_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

پيش فرض

سلام با رتبه 1848 (منطقه 1)مهندسی عمران کدوما رو قبول میشم؟

مشهد (فک کنم 99% قبولم)

اصفهان

شیراز

تهران( هیراد در خواب بیند .....)

یه نگاهی به این پستم بندازید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه hesedahomm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    پسرداييم انساني رتبش 25000 شده شبانه هم مجاز نشده
    به نظرتون امكانش هست ؟؟آخه پارسال دوستاي خودم مجاز شده بودن حتي( رشته هاي داغون) قبولم شدن!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •