تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 25 اولاول ... 1319202122232425 آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 248

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی ایتالیا | لاجوردی ها

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آفرین ایتالیا . هیچ گله ای ندارم !
    برای اولین بار تو عمرم دلم میخواست بارسایی ها از جمله اینیستا و فابرگاس رو خفه کنم ! تازه میفهمم که رئالي ها چي ميکشيدن !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

2. 6 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

گلايي كه ايتاليا خورد هر دروازباني بود مي خورد!منظور دوتا گل اول بود پس از موتا ديگه بازي تموم شد!باقي رو بي خيال چون با اون وضعيت هيچ اميدي نبود هيچ كسي هم مقصر نبود!

4. 4 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

منم به عنوان یه طرفدار اسپانیا به همه ایتالیایی های عزیز تبریک میگم این تیم خوبشون رو .

شایسته فینالیست شدن رو داشتید . مخصوصا با اون بازی زیبا مقابل آلمان .

6. 5 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایتالیا امشب بدترین وپراشتباه ترین بازی نه تنها این جام بلکه کل تاریخی که من به یاد دارمو به نمایش گذاشت در عوض اسپانیا مثل همیشه ظاهر شد و مزد تلاشو سختکوشیشو هم گرفت
    دیگه دوره فروغ بوفون به پایان رسیده و دیدیم چجوری به راحتی دروازشو باز میکردن ودرست مثل ادبیاتش رفتار بعد از بازیشم مثل درجه دو ها بود انگار نه انگار که دروازه بان تیم بزرگی مثل ایتالیاس و بازی به این مهمیو باخته همه داشتن گریه میکردن و اون اون شکلی شده بود ...! این دروازه بان چه با اون حرفای مبتدیانه و چه با اون نمایش بد مقصر اصلی باخت تیمش بود و متأسفم که هیچ غمو غصه ای هم از خودش بروز نداد و احساس گناه نکرد مظلوم ترین بازیکن شاید پیرلو بود که اصلاً موفق نبودو تنهایی نتونست برای تیمش کاری کنه بالوتلی افتضاح بود البته اونم زیاد مقصر نبودمقصر اصلی مربی بی دانشیه که سه تعویض اشتباه و زودهنگام میکنه و دفاعای ضعیف ودروسی و این دروازه بان ...
    ولش کن واقعاً این تیم نبایدم قهرمان میشد و عیناً تکرار میکنم پست چند ساعت پیشمواسپانیا واقعاً تیم برتره ایتالیا اصلاً روحیه و میل قهرمان شدنم نداشت!! اکثرصحنه ها میایستادن پاسکاری حریفو مثل تماشاچی میدیدن بارها با دیدن سوتی های بازیکنا از جمله همین بوفون و پیرلو یاد فیلمای بود اسپنسر افتادم(پاگنده خودمون!)خیلی خفت داره دیدن این همه تحقیر تیمی که یه زمانی اسمش رعشه بر اندام اسپانیا وصدتا گنده تر از اون مینداخت خیلی خفت داره
    فوتبال ایتالیا رو باید خراب کرد و از نو ساخت
    ولی این باخت چهار صفر و این نمایش ضعیف که حتی بدتر از اینم اگر میشد حقشون بودنه تنها نقطه ننگی بر تاریخ فوتبال ایتالیا بلکه فوتبال دنیاس چون به هر حال فینالیست جام اومده و همچین بازی مسخره ای ارائه داده
    چی میشه گفت آقایون؟! ولی یادتون باشه از اولشم گفته بودم زیاد به این بازی خوشبین نیستم ...
    آقایون !
    حالا دیدید بیخودی از حرفای بوفون دفاع میکردید و اونو تاکتیک و حربه و ...! معرفی میکردید ؟
    اینم بگم بازیای قبلی ایتالیا فوق العاده بود ولی این بازی اصل کاری بود که فراتراز لالیگا و کهکشان راه شیری خراب کردن !!
    باشد که در آینده فوتبال ایتالیا و همینطور هواداراش بیشتر باحساب کتاب تر کار کننو دل به اینجور فوتبالای علی اصغری نبندن که جز آبروریزی نداره
    Last edited by dashmojtaba; 02-07-2012 at 01:25.

8. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

باخت تیم ایتالیا رو تسلیت میگم ولی برد اسپانیا رو تبریک چون خودم طرف اسپانیام!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ایتالیا امشب بدترین وپراشتباه ترین بازی نه تنها این جام بلکه کل تاریخی که من به یاد دارمو به نمایش گذاشت در عوض اسپانیا مثل همیشه ظاهر شد و مزد تلاشو سختکوشیشو هم گرفت
    دیگه دوره فروغ بوفون به پایان رسیده و دیدیم چجوری به راحتی دروازشو باز میکردن
    ودرست مثل ادبیاتش رفتار بعد از بازیشم مثل درجه دو ها بود انگار نه انگار که دروازه بان تیم بزرگی مثل ایتالیاس و بازی به این مهمیو باخته همه داشتن گریه میکردن و اون اون شکلی شده بود ...! این دروازه بان چه با اون حرفای مبتدیانه و چه با اون نمایش بد مقصر اصلی باخت تیمش بود و متأسفم که هیچ غمو غصه ای هم از خودش بروز نداد و احساس گناه نکرد مظلوم ترین بازیکن شاید پیرلو بود که اصلاً موفق نبودو تنهایی نتونست برای تیمش کاری کنه بالوتلی افتضاح بود البته اونم زیاد مقصر نبودمقصر اصلی مربی بی دانشیه که سه تعویض اشتباه و زودهنگام میکنه و دفاعای ضعیف ودروسی و این دروازه بان ...
    ولش کن واقعاً این تیم نبایدم قهرمان میشد و عیناً تکرار میکنم پست چند ساعت پیشمواسپانیا واقعاً تیم برتره ایتالیا اصلاً روحیه و میل قهرمان شدنم نداشت!! اکثرصحنه ها میایستادن پاسکاری حریفو مثل تماشاچی میدیدن بارها با دیدن سوتی های بازیکنا از جمله همین بوفون و پیرلو یاد فیلمای بود اسپنسر افتادم(پاگنده خودمون!)خیلی خفت داره دیدن این همه تحقیر تیمی که یه زمانی اسمش رعشه بر اندام اسپانیا وصدتا گنده تر از اون مینداخت خیلی خفت داره
    فوتبال ایتالیا رو باید خراب کرد و از نو ساخت
    ولی این باخت چهار صفر و این نمایش ضعیف که حتی بدتر از اینم اگر میشد حقشون بودنه تنها نقطه ننگی بر تاریخ فوتبال ایتالیا بلکه فوتبال دنیاس چون به هر حال فینالیست جام اومده و همچین بازی مسخره ای ارائه داده
    چی میشه گفت آقایون؟! ولی یادتون باشه از اولشم گفته بودم زیاد به این بازی خوشبین نیستم ...
    آقایون !
    حالا دیدید بیخودی از حرفای بوفون دفاع میکردید و اونو تاکتیک و حربه و ...! معرفی میکردید ؟
    اینم بگم بازیای قبلی ایتالیا فوق العاده بود ولی این بازی اصل کاری بود که فراتراز لالیگا و کهکشان راه شیری خراب کردن !!
    باشد که در آینده فوتبال ایتالیا و همینطور هواداراش بیشتر باحساب کتاب تر کار کننو دل به اینجور فوتبالای علی اصغری نبندن که جز آبروریزی نداره
    دوست من خیلی داری تند می ری. مطمئنی بازی رو دیدی؟

هیچ کدوم از چهار گل روی اشتباه بوفون به ثمر نرسید، درسته بوفون عالی نبود ولی کی عالی بود در ایتالیا؟ اتفاقا بوفون و پیرلو کمترین تقصیر رو در این باخت داشتن. بوفون یکی از بهترین کاپتان های دنیاست (اگه نگیم بهترین) و حرف های بعد از بازی و رفتارش هم دقیقا عالی بود، کاپتان تیم که بعد از باخت در فینال شروع به گریه کردن نمی کنه، اون هم تیمی که همه می گفتن از گروهش بالا بیاد شاهکار کرده. بوفون الان باید مثالی باشه برای بازیکن های جوون تر تیم که هرچقدر تا الان پیشرفت کردن رو ادامه بدن و آماده بشن برای دو سال بعد، مسلمه که باید سرش رو بالا بگیره و به تیمش غرور از دست رفته رو برگردونه. شما ناراحتی چرا مثل "بازنده ها" رفتار نمی کنه؟ چون ایتالیا در این جام تیم بازنده ای نبود.

شما می گی سه تعویض اشتباه، یکیش که اجباری بود، اون دو تا هم کاملا درست بودن وقتی تیم 0-2 عقبه باید ریسک کنه، دیگه اینکه بازیکنش مصدوم شد بدشانسی بود، برای همین بهش می گن ریسک. از دفاع و دروازبان شاکی هستی، خب به نظرت کیا باید بازی می کردن؟ همین دفاع و دروازبان امسال بهترین خط دفاع اروپا رو داشتن.

این باخت به خاطر این بود که فوتبالشون ضعیف تر از اسپانیا بود، وقتی عقب افتادن ریسک کردن و نتیجه نداد، امشب شبشون نبود و با بدشانسی 10 نفره هم شدن، همین.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

و اسپانیا قهرمان شد...
    از دقیقه 60 که تیم با اون بد شانسی مصدوم شد تلوزیون رو خاموش کردم چون فهمیدم دیگه کار ایتالیا تمومه-شاید بهتر بود پراندلی از 3-5-2 استفاده کنه ولی نه.این سیستم احتیاج به وینگر داره که اونم ایتالیا نداره-تنها وینگر تقریبا تخصصیش جاکرینی بود که اونم نیمکت نشین یووه بوده-به هر حال اسپانیا خیلی خیلی بهتر از ایتالیا بود هیچ شکی نیست-شرافتمندانه قهرمان شد میتونست سربازی با کرواسی ایتالیا رو حذف کنه که نکرد
    این ایتالیا -معمولی ترین تیم تاریخ ایتالیا بود در برابر ابرستاره های اسپانیا که به جز آربلوا بقیه همه قیمتشون از 40 میلیون به بالا بود
    مضاف بر اینکه این تیم بیش از حد دویده بود و یه جورایی خیلی خسته شده بود
    امیدوارم پراندلی بمونه-این تیم با اضافه کردن چندتا مهره خوب و تجربه ای که کسب کرده میتونه توی 2014 حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشه

12. 8 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باخت بدی بود و هضم همچین باختی خیلی سخته . اگه میشد با نتیجه بهتر و سبک تری شکست میخوردیم اینقدر ناراحت نمیشدیم .
    اسپانیا کاملا برتر از ایتالیا بود و از دقایق ابتدایی بازی این برتری رو به ایتالیا دیکته کرده بود . ولی از اون طرف ایتالیا به اون صورت هماهنگ کار نمیکرد.
    البته تفاوت فاحش بین این دو تیم به تجربه دو مربی برمیگرده . جایی که دل بوسکه از نظر دانش فنی و تجربه خیلی سطح بالاتری نسبت به پراندلی داره.
    البته کار پراندلی هم خوب بوده ولی نمیشه از ضعف و اشتباهات اون چشم پوشی کرد.

به هر حال این پیروزی و قهرمانی رو به هواداران اسپانیا تبریک میگم . واقعا لایق قهرمانی بودن.
    از اون طرف امیدوارم این شکست پلی بشه برای ایتالیا تا در رقابت های بعدی سربلند بشه . به هر حال همین که این تیم با این وضعیت روحی تونسته بود تا فینال بیاد خیلی ارزش داره.
    قبل از این رقابت ها هیچ کسی روی ایتالیا حساب باز نمیکرد ولی نشون دادیم که اشتباه میکردن و خیلی تیم های پرمدعا رو پشت سر گذاشتیم و فینالیست شدیم.

صحبت آخر

FORZA ITALY

14. 10 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به عنوان یه طرفدار قدیمی ایتالیا شاید تو این 15 ، 20 سالی که جدی فوتبال میبینم هیچ وقت یه همچین فوتبال بی خود و بی جهتی از ایتالیا ندیده بودم .
    همش از دیشب تا حالا دارم فکر میکنم که اون تیمی که اونجوری جلوی آلمان و انگلیس بازی کرد دیشب کجا بود ؟
    به نظر من ایتالیا دیشب هیچ برنامه ایی برای بردن نداشت ، یعنی اگه بازی دو ساعته دیگه هم طول میکشید بازم ایتالیا گل زن نیود ، پراندلی برنامش این بود که بازی مساوی تموم شه و به پنالتی کشیده بشه که متاسفانه مساوی که نشد هیچی به بدترین نحو ممکن هم تموم شد .
    تنها حسن بازی این بود که ایتالیا بد بازی کرد و باخت که حداقل آدم دلش نمیسوزه .

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ازوقتی یادم میاد و فوتبال نیگاه میکنم عاشق ایتالیام ، با این تیم زندگی کردم با افتخار افرینی هاش شاد شدم با شکستاش اشک ریختم حتی همین دیشب
    شاید کسی اینجا اندازه من اینجور روی ایتالیا احساساتی نشده باشه ، بازی المان روی گل هایی که زدیم چنان جیغ زدم و به هوا پریدم که بابام نگرانم شده بود
    نمیدونم چی بگم نمیدونم
    بد ترین بازی این جاممون همراه بود با بهترین بازی جام اسپانیایی ها
    اون ایتالیایی من که المان و اینگلیسو اونجوری شکست داد با اون بازی های قشنگ و فوق العاده کو ؟
    الانم بغض گلومو گرفت ...

17. 8 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •