چجوری این گرافیک ضعیفه وقتی اسسین رولیشن و مادرن وارفیر3 و شوگان رو اجرا کرده اونم با کانفیگ گرافیک بالا؟؟
چجوری این گرافیک ضعیفه وقتی اسسین رولیشن و مادرن وارفیر3 و شوگان رو اجرا کرده اونم با کانفیگ گرافیک بالا؟؟
دوست عزیز منم سیستمم این کارتو به عنوان گرافیک دیفالتش داره و به هیچ عنوان این بازی هایی که میگیدو نمیتونه اجرا کنه و باید با کارت دومم بازی رو ران کنم و اینتل اچ دی کارتی نیست که بتونه یکی از این بازیهارو اجرا کنه چه برسه با کانفیگ بالا
این که شما این قدر از گفتتون مطمئنید باید بگم من فکر میکنم سیستم شما لپ تاپ هست و سیستم شما دارای nvidia optimus هست که وقتی بازی رو ران میکنید اتومات سوئیچ میکنه رو کارت دومتون که قوی تری و شما فکر میکنید که بازی رو با اینتل اچ دی ران کردید !!
Last edited by bedad.k; 13-06-2012 at 17:03.
سلام
تو تنظیمات گرافیک بازی قسمت پایین عدد 512 نشون میده با یک عدد متغیر دیگه کنارش که وقتی تنظیمات بازی رو بالا میبرم اون عدد متغیر بالاتر میره تا وقتی که از 512 میزنه بالا و تنظیمات رو قبول نمیکنه
میگه باید تنظیمات زیر 512 باشه وقتی حدودا میانگین تنظیمات از مدیوم بالاتر میبرم عدد هم از 512 بالاتر میزنه
مشکلش از کجاست؟
لپتاپ asus n55sf
nvidia gt 555m 2g
نسخه مکس پینم یا skirdrow هست یا black box هستش میشه بگین فرقش با نسخه فول فقط تو کیفیت دموست یا تو بازی هم تاثیر داره؟
مرسی
کارت گرافیکتون چیه ؟ اگه 512 باشه که طبیعیه ولی اگه بیشتره با آپدیت بازی به ورژن 22 مشکل شما حل میشه .
سلام دوستان.من بازی رو خریدم.اول که وارد می شدم ازم ایمیل و کد می خواست اما وقتی پوشه راک استار رو در جایی که گفته شد کپی کردم مشکل ایمیل و کد حل شد اما بعد از اون که بازی رو اجرا می کنم وارد لودینگ میشه و همون جا گیر میکنه که یک پنجره هم میاد که هرچی کلوز می کنم نمیره.لطفا کمک کنید.من همه ی پچ ها و آپدیت ها رو نصب کردم.
سلاممن بازیو نصب کردموقتی new game میزنم صفحه مانیتور سیاه میشه ولی صدای بازیو دارمباید چیکار کنم؟help meeeeeeeeeeeeeeeeeee
تو پست قبلیم هم نوشتم که گرافیکم nvidia 555m هست که 2gig هم است قبلن به ورژن 22 اپدیت کردم و گرافیکم هم به بالاترین ورژن اپدیت شده ولی باز هم همین مشکل دارم
اگه بازم راهنماییم کنی عالی میشه
مرسی
دوستان یه ویدئو ظبط کردم ازسوتی بازی که باگ داشت اون لحظه...ببینید شما هم..رفتم از نزدیک بزنم یارو رو با چک و لغت بعد یهویی گیر کرد تو هم بدنامون جفتمون بی حرکت شدیم ولی بقیه دشمنا حرکت می کردن ...فکر کردم سوتیه جالبیه ظبط کردم براتون
حجم 350 کیلوبایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما پچ theta ورژن V1.0.0.22 رو نصب کن ببین مشکلت رفع میشه...
اول از همه شما هم پچ tetha ورژن v1.0.0.22 رو دانلود و نصب کن بعد فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو هم بنداز توی پوشه 'گفته ببین بازی روی safe mode بالا میاد...یکی از دوستان مشکل شما رو داشت با این کار مشکلش حل شد...
خوی ممکنه گرافیک شما در اصل 512MB رم deticate داشته باشه وتا 2GB رو فقط share میکنه به خاطر همین روی 512 قفل میکنه...
پست اول به روز شد
بالاخره بازی به دستم رسید و بی خیال اوریجینالش شدم.
مراحل نصب بازی رو که خودم امتحان کردم و بدون مشکل بازی رو اجرا کردم، در پست اول گذاشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)