تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 137 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوست عزیز وققتو برای لپ تاپت صرف نکن چون اصلا این بازی با این کارت گرافیکی که داری اجرا نمیشه !!
    درسته 1 گیگه ، ولی برای کارهای نه چندان سنگین این کارت طراحی شده و یه سری بازی های خاص با گرافیک پایین .
    چجوری این گرافیک ضعیفه وقتی اسسین رولیشن و مادرن وارفیر3 و شوگان رو اجرا کرده اونم با کانفیگ گرافیک بالا؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز منم سیستمم این کارتو به عنوان گرافیک دیفالتش داره و به هیچ عنوان این بازی هایی که میگیدو نمیتونه اجرا کنه و باید با کارت دومم بازی رو ران کنم و اینتل اچ دی کارتی نیست که بتونه یکی از این بازیهارو اجرا کنه چه برسه با کانفیگ بالا

این که شما این قدر از گفتتون مطمئنید باید بگم من فکر میکنم سیستم شما لپ تاپ هست و سیستم شما دارای nvidia optimus هست که وقتی بازی رو ران میکنید اتومات سوئیچ میکنه رو کارت دومتون که قوی تری و شما فکر میکنید که بازی رو با اینتل اچ دی ران کردید !!
    Last edited by bedad.k; 13-06-2012 at 17:03.

داره خودمونی میشه B3(-)n4M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    تو تنظیمات گرافیک بازی قسمت پایین عدد 512 نشون میده با یک عدد متغیر دیگه کنارش که وقتی تنظیمات بازی رو بالا میبرم اون عدد متغیر بالاتر میره تا وقتی که از 512 میزنه بالا و تنظیمات رو قبول نمیکنه
    میگه باید تنظیمات زیر 512 باشه وقتی حدودا میانگین تنظیمات از مدیوم بالاتر میبرم عدد هم از 512 بالاتر میزنه
    مشکلش از کجاست؟
    لپتاپ asus n55sf
    nvidia gt 555m 2g
    نسخه مکس پینم یا skirdrow هست یا black box هستش میشه بگین فرقش با نسخه فول فقط تو کیفیت دموست یا تو بازی هم تاثیر داره؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    تو تنظیمات گرافیک بازی قسمت پایین عدد 512 نشون میده با یک عدد متغیر دیگه کنارش که وقتی تنظیمات بازی رو بالا میبرم اون عدد متغیر بالاتر میره تا وقتی که از 512 میزنه بالا و تنظیمات رو قبول نمیکنه
    میگه باید تنظیمات زیر 512 باشه وقتی حدودا میانگین تنظیمات از مدیوم بالاتر میبرم عدد هم از 512 بالاتر میزنه
    مشکلش از کجاست؟
    لپتاپ asus n55sf
    nvidia gt 555m 2g
    نسخه مکس پینم یا skirdrow هست یا black box هستش میشه بگین فرقش با نسخه فول فقط تو کیفیت دموست یا تو بازی هم تاثیر داره؟
    مرسی
    کارت گرافیکتون چیه ؟ اگه 512 باشه که طبیعیه ولی اگه بیشتره با آپدیت بازی به ورژن 22 مشکل شما حل میشه .

داره خودمونی میشه MAX PAYNE 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.من بازی رو خریدم.اول که وارد می شدم ازم ایمیل و کد می خواست اما وقتی پوشه راک استار رو در جایی که گفته شد کپی کردم مشکل ایمیل و کد حل شد اما بعد از اون که بازی رو اجرا می کنم وارد لودینگ میشه و همون جا گیر میکنه که یک پنجره هم میاد که هرچی کلوز می کنم نمیره.لطفا کمک کنید.من همه ی پچ ها و آپدیت ها رو نصب کردم.

داره خودمونی میشه M,ANGEL,N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    kooche poshti samte chap

پيش فرض

سلاممن بازیو نصب کردموقتی new game میزنم صفحه مانیتور سیاه میشه ولی صدای بازیو دارمباید چیکار کنم؟help meeeeeeeeeeeeeeeeeee

داره خودمونی میشه B3(-)n4M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تو پست قبلیم هم نوشتم که گرافیکم nvidia 555m هست که 2gig هم است قبلن به ورژن 22 اپدیت کردم و گرافیکم هم به بالاترین ورژن اپدیت شده ولی باز هم همین مشکل دارم
    اگه بازم راهنماییم کنی عالی میشه
    مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه ویدئو ظبط کردم ازسوتی بازی که باگ داشت اون لحظه...ببینید شما هم..رفتم از نزدیک بزنم یارو رو با چک و لغت بعد یهویی گیر کرد تو هم بدنامون جفتمون بی حرکت شدیم ولی بقیه دشمنا حرکت می کردن ...فکر کردم سوتیه جالبیه ظبط کردم براتون

حجم 350 کیلوبایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام دوستان.من بازی رو خریدم.اول که وارد می شدم ازم ایمیل و کد می خواست اما وقتی پوشه راک استار رو در جایی که گفته شد کپی کردم مشکل ایمیل و کد حل شد اما بعد از اون که بازی رو اجرا می کنم وارد لودینگ میشه و همون جا گیر میکنه که یک پنجره هم میاد که هرچی کلوز می کنم نمیره.لطفا کمک کنید.من همه ی پچ ها و آپدیت ها رو نصب کردم.
    شما پچ theta ورژن V1.0.0.22 رو نصب کن ببین مشکلت رفع میشه...
    سلاممن بازیو نصب کردموقتی new game میزنم صفحه مانیتور سیاه میشه ولی صدای بازیو دارمباید چیکار کنم؟help meeeeeeeeeeeeeeeeeee
    اول از همه شما هم پچ tetha ورژن v1.0.0.22 رو دانلود و نصب کن بعد فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو هم بنداز توی پوشه 'گفته ببین بازی روی safe mode بالا میاد...یکی از دوستان مشکل شما رو داشت با این کار مشکلش حل شد...
    تو پست قبلیم هم نوشتم که گرافیکم nvidia 555m هست که 2gig هم است قبلن به ورژن 22 اپدیت کردم و گرافیکم هم به بالاترین ورژن اپدیت شده ولی باز هم همین مشکل دارم
    اگه بازم راهنماییم کنی عالی میشه
    مرسی
    خوی ممکنه گرافیک شما در اصل 512MB رم deticate داشته باشه وتا 2GB رو فقط share میکنه به خاطر همین روی 512 قفل میکنه...

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

پست اول به روز شد

بالاخره بازی به دستم رسید و بی خیال اوریجینالش شدم.

مراحل نصب بازی رو که خودم امتحان کردم و بدون مشکل بازی رو اجرا کردم، در پست اول گذاشتم.

12. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •