patec.ir بنظرم قیمتش عاقلانست
3300000 اونایی میخوان ی تماس بگیرن
فول اچ دی با گرافیک 650
patec.ir بنظرم قیمتش عاقلانست
3300000 اونایی میخوان ی تماس بگیرن
فول اچ دی با گرافیک 650
من میخوام اما نوشته موجود نیست تو سایت!!!!
دادا ی تماس بگیر تلفناشم گذاشته... این شرکتا هر روز سایتشونو ک اپدیت نمیکنن!
اگه داشت اینجا ی پست بزار
اشتباه نکنید 3300 برای کانفیگ vm هست hd با گرافیک 630
vz خیلی گرون تر از این حرفهاست
سلام به همه دوستان
کسی میتونه آدرس یا شماره جایی رو تو اصفهان یا تهران که این مدل لپ تاپ رو داشته باشه به من بده
ASUS N56VZ
ممنون
وسطای مهر میخواستم n55sl بگیرم قیمت نجومی میدادن منم منصرف شدم تا vz رو هم دیدم تو بازار اومده رفتم اونو بگیرم هیچ کس موجودی نداشت هنوزم ندارن
حالا ماشالله vm ریخته و بازار بد تر از اون n55sl ولی vz نیست اگرم هست هیچ کس نمیفروشه
هر کی ادرس مغازه ای جایی گیر اورد ه این مدل رو داره اینجا خبر بده![]()
نه دوست عزیز اینها همش افسانه هست ! شما تا حالا دیدی که LCD هم گرم کنه ؟! دیگه واقعا آدم خندش میاد !
اینکه می گن این لپ تاپ کمی گرمه ... کسایی که تا حالا تو این فروم بودن حرفی در این باره نزدن و اینکه تمام این حرف ها از سایت های مقایسه کننده ی خارجی اومده ! من خودم هم به شخصه چون زیاد گیم بازی نمی کنم تا حالا متوجه ی این گرما نشدم ولی در کارهای عادی که گرماش مثله همه ی لپ تاپ های دیگه هست ! دوم اینکه بالاخره هر لپ تاپی یه معایبی داره ... ! اون آمار هایی هم که دادن تو سایت های خارجی ( در مورده دما ) اون قدر ها هم زیاد نیست ....
سلام.
دوستان، تیشتر رایانه یه دو روزی هست توی دیجی آنلاین اعلام قیمت می کنه، ظاهرا n56VZ موجود داره. اینم سایتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو سایتش نزده، ولی تماس بگیرین، حتما داره. قیمتش هم 3440 هست.
من که فعلا وضع مالی خوبی ندارم، گفتم خبر بدم اونایی که دنبالش میگردن بخرن. ولی خدائیش اگه از این طریق تونستین بخرین دعا کنین منم بتونم بخرم...
نه اقا اونی که تو سایت گذاشتن n56 vj هستش جالبه خودشون هم فکر میکنند که vz هست ولی کانفیگی که دارن گرافیکش 635 هست
آره، بعد از اینکه تو سایتش اضافه شد منم متوجه شدم که گرافیکش 635 ه. البته فراز رایان هم دو روزی هست که قیمت میده تو دیجی آنلاین، اون دیگه فک کنم واقعا VZ باشه!
اما اگه من الان قصد خرید داشتم همین کانفیگ تیشتر رایانه رو میگرفتم، چون به نظرم صفحه نمایش Full HD در درجه اول اهمیته. گرافیک هر چقدر هم شاخ باشه بالاخره یه روزی کهنه میشه، حالا دو ماه زودتر یا دیرتر، کما اینکه 635 هم کم گرافیکی نیست، اما به هر حال هر کسی نظری داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)