تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 82 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 819

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Emsisoft ( راهنمای تاپیک در پست اول و دوم )

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

رفتار emsisoft anti malware برای بیلوکس مسنجر این الرت رو داده میخواستم بدونم یعنی چی؟ آیا باید مسدود شه و خطرناکه؟

"در حال اجرای برنامه، ضد مخرب یک رفتار احتمالا مخرب را شناسایی کرده است این برنامه در حال تلاش برای دسترسی مستقیم به بخش های مختلف هارددیسک می باشد مخرب با استفاده از این تکنیک برای دستکاری یا حذف فایل های ذخیره شده با دور زدن واسط دسترسی فایل منظم که توسط سیستم عامل فراهم شده است استفاده می کند اگر شما خودتان برنامه نمایش داده شده در بالا را اجرا نکرده اید ایده خوبی است که برنامه را مسدود کنید و آن را در قرنطینه قرار دهید اگر شما می دانید که برنامه مخرب نیست روی [رفتار مجاز است] یا [محروم از محافظت] کلیک کنید"

2. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

رفتار emsisoft anti malware برای بیلوکس مسنجر این الرت رو داده میخواستم بدونم یعنی چی؟ آیا باید مسدود شه و خطرناکه؟

"در حال اجرای برنامه، ضد مخرب یک رفتار احتمالا مخرب را شناسایی کرده است این برنامه در حال تلاش برای دسترسی مستقیم به بخش های مختلف هارددیسک می باشد مخرب با استفاده از این تکنیک برای دستکاری یا حذف فایل های ذخیره شده با دور زدن واسط دسترسی فایل منظم که توسط سیستم عامل فراهم شده است استفاده می کند اگر شما خودتان برنامه نمایش داده شده در بالا را اجرا نکرده اید ایده خوبی است که برنامه را مسدود کنید و آن را در قرنطینه قرار دهید اگر شما می دانید که برنامه مخرب نیست روی [رفتار مجاز است] یا [محروم از محافظت] کلیک کنید"
    سلام

خودش که راهنماییتون کرده دوست عزیز

پیشنهاد اینه برای این موراد همیشه گزینه مجاز اما مراقب رفتار را انتخاب کنید تا در مواقع خاص نتونه کاری بدون اجازه شما انجام بده

4. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقای بتمن من نمیدونم این مسنجر مشکوک چه ماهیتی داره شایعات مثبت و منفی زیادی در موردش هست بخوام تایپیکی براش ایجاد کنم کجا بزنم؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

آقای بتمن من نمیدونم این مسنجر مشکوک چه ماهیتی داره شایعات مثبت و منفی زیادی در موردش هست بخوام تایپیکی براش ایجاد کنم کجا بزنم؟
    سلام
    این سوال شما Off Topic محسوب میشه.
    میتونید در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در موردش تاپیک بزنید.
    فکر نمیکنم این مسنجر کاربران زیادی حداقل تو ایران داشته باشه.
    بنابراین بهتره اطلاعات بیشتر رو از گوگل بدست بیارید.
    لطفا در مورد این برنامه تو این تاپیک سوال نکنید.تا اونجایی که مربوط به امسیسافت میشد دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ دادن.
    از توجهتون متشکرم

7. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.من امروز امسی رو آپدیت دستی کردم ولی همچنان زده آخرین آپدیت 4 روز قبل!!!!!دلیلش چیه؟

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.من امروز امسی رو آپدیت دستی کردم ولی همچنان زده آخرین آپدیت 4 روز قبل!!!!!دلیلش چیه؟
    سلام :
    موقع آپدیت یا الان تاریخ سیستمتو عوض نکردی؟الان درسته تاریخش؟مال من که اینطوری نیست....

10. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

سلام :
    موقع آپدیت یا الان تاریخ سیستمتو عوض نکردی؟الان درسته تاریخش؟مال من که اینطوری نیست....
    ساعت و تاریخ درسته.کلا رو این دوتا حساسم.سیستمو ریستارتم کردم.دوباره خواستم آپدیت کنم خودش گفت آخرین بروزرسانی انجام شده.نمیدونم مشکل از چیه؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام

خسته نباشید

یه باگی توی نسخه 7.0.0.12 وجود داره که آخرین آپدیت ؛ بروز رسانی نمیشه , این مشکل برطرف شده در اولین نسخه 2013 پایدار میشه

البته شما ببینید نسخه داده هاتون بروز شده است یا نه ؟؟؟

اگر شده دیگه مشکلی نیست

البته شما بگذارید روی آپدیت اتوماتیک خودش آخرین آپدیت را بروز میکنه این مشکل مربوط به بروز رسانی دستی هست که برطرف شده است

13. 3 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

سلام

خسته نباشید

یه باگی توی نسخه 7.0.0.12 وجود داره که آخرین آپدیت ؛ بروز رسانی نمیشه , این مشکل برطرف شده در اولین نسخه 2013 پایدار میشه

البته شما ببینید نسخه داده هاتون بروز شده است یا نه ؟؟؟

اگر شده دیگه مشکلی نیست

البته شما بگذارید روی آپدیت اتوماتیک خودش آخرین آپدیت را بروز میکنه این مشکل مربوط به بروز رسانی دستی هست که برطرف شده است
    سلام.پس مشکل این بوده.نسخه داده ها بروز شده.دیشب نمیشد دوباره آپدیت کنم چون همه بسته های آپدیتارو دریافت کرده بود ولی رو چهار روز مونده بود.
    چند دقیقه پیش آپدیتارو دریافت کردم و درست شد.
    فایروال فارسی بهش اضافه نشده هنوز؟
    ما اینو گرفتیم گفتیم یه تستی بزنیم باهاش ولی از شانس ما تاپیک تست ویروس سوت و کور شده.

15. این کاربر از GhesseyeAmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان بین این محصول و malware byte anti malware کودوم به نظر بهتره ؟!...من میخوام انتی مالویر در کنار COMODO INTERNET SECURITY داشته باشم..سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •