تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 29 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 282

نام تاپيک: E3 2012

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ولی چه فایده ، فقط شوتر ساختن که هنر نیست . الآن مثلا من از سبک شوتر خوشم نمیاد ولی طرفدار دو تا سبک H&S و RPG هستم . حالا آقای مایکروسافت بیا یه انحصاری بده باب میل من ... بقیه که گناه نکردن که از شوتر خوششون نمیاد ، مایکروسافت باید بیاد همه سلیقه ها رو پوشش بده ، کاری که سونی می کنه .
    بله این رو کاملا موافقم و اصلا کسی منکرش نیست که دایره تنوع انحصاریهای سونی بسیار بیشتر هست و هر کسی هم این رو انکار کنه مطمینا متعصب هست ولی من به پست شما که گفتی مایکروسافت فقط رو شوتر کار می کنه جواب دادم :
    مایکروسافت میاد یه GEOW رو می کنه که شوتره ، یه هیلو 4 رو می کنه که اونم یه شوتره ، گل سر سبد کنفرانسش COD هست که وقت زیادی بهش اختصاص داده و اونم از قضا یه شوتره
    خواستم بگم مایکرو حداقل امسال در زمینه ریسینگ و دنس و بازیهای ارکید بازی داره و اونم از این جهت فعال و فقط تک قطبی و برای شوتر نیست.... .

fez و minecraft رو بازی کردم ، جالبن ، ولی اصلا بحث ما در این مورد نیست .
    مساله همینجاس که به بحث ما مربوط....ببینید مایکروسافت به خاطر xlive و فروش بالاش در live حتی میشه گفت بعضی اوقات عرضه بازیهای ارکیدی رو به بازی پرخرج انحصاری ترجیح میده و تا حدی در استراتژی خودش اونو جایگزین بازیهای AAA کرده
    حالا اینکه این استراتژی خوب یا بد به من مربوط نمیشه

+

در کل نگرش ها متفاوته و مهم راضی بودن مشتری از محصول ....هر کسی از هر نرم افزار یا سخت افزاری راضی باشه بالطبع به طرف اون جذب خواهد شد و امیدوارم همه عزیزان لذت کافی رو از وسیله یا وسایل مورد علاقشون ببرن......

.

2. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

دوستان ببخشید اگه سوالاتم تکراریه، تو مسیر هات.برد کانالی هست که این نمایشگاه E3 رو نشون بده؟

4. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

آرمین من بحثم از اول اصلا این بود که این مایکروسافت از نظر تعدا انحصاری اونم از نظر کیفیت خیلی گنده کردشون 3 تا انحصاری... من از این جهت منظورم رو میگم که الان انحصاری های سونی همه وقتی منتشر میشن دارن جایزه میگیرن و بهترین میشن فعلا چند سال هست که بهترین گرافیک رو سونی داره میگیره همینطور ایکس باکس کاملا از نظر سخت افزار دربرابر ps3 ضعف داره با این حال عنوان هاش رو میخواد بزرگ جلوه بده منظورم این بود همینطور یک سری میان تو تاپیک هاش همین geow 3 میگن سونی با کدوم عنوانش میخواد با این رقابت کنه جالب اینجاست که همون موقع آنچارتد میاد و گیرز محو میشه چون بیشتر جوایز رو آنچارتد گرفت و اینطوری که میگم خیلی گنده کردن یه بازی جالب نیست...
    سهیل از نظر تعداد که من هیچ حرفی ندارم ، قطعا سونی خیلی جلوتره و کاملا حرفتو قبول دارم .
    در زمینه سخت افزار اصلا اطلاعات ندارم ولی خدایی بازی های مولتی پلتفرم معمولا رو XBOX 360 بیشتر جواب میده .
    ببین سهیلی من دارم منطقی بجث میکنم ، کسی اگه بگه گیرز 3 از انچارتد 3 بهتره دو حالت داره ! یا خیلی خیلی خیلی گیرز رو دوست داره ( از اون فنای تپل !) یا داره تعصبی بحث میکنه ( البته من فقط راجع به نسخه سوم صحبت میکنم ، دو نسخه قبلی بنظر من بسیار بهتر بودن )

انچارتد 3 که خودت میدونی من بیشترین بازی که پارسال دوستش داشتم بود و کاملا در مقابل این بازی تسلیمم.

خب از نظر تحسین که اره هر عنوانی بزرگه من هم نگفتم هیلو یا فرزا بد هستن بازی های بزرگی هست و نمراتش هم اینو میگه ولی اون بالا هم اشاره کردم این بازی ها هر چقدر هم باشن در مقابل اون همه بازی های ps3 که همیشه جز برترین ها هم هست باز میخوان یک سری اینا رو بهتر از بقیه نشون بدن... نمیدونم متوجه حرفم شدی یا نه در کل هر دو کنسول بازی های بزرگی داره در این حرفی نداریم من خودم از بحث فن خوشم نمیاد که بگم فقط دارم درباره ps3 میگم حرفم رو دارم بنا بر چیزی که هست میگم.
    اره گرفتم ، سهیلی بنظر من هم کلا فی حیث المجموع انحصاری های سونی مجموعا میتونن تو این نسل انحصاری های مایکرو رو کنار بزنن .
    البته سونی به غیر اونا تحول هم داشته زیاد مثل کیلزون وقتی اومد یا مثلا همین آنچارتد و رسیستنس 2 و خیلی از انحصاری های بزرگ دیگه!
    راستش اینجا منظورت از تحولو نفهمیدم . منظور نو اوری اگه هست قبول ندارم حرفتو . ببین نمونش انچارتد یه بازی بی نظیره که تقریبا خالی از نواوریه . یعنی یه کالکشن از بهترین گیم پلی ها رو جمع کردن به عنوان یه بازی میدن بیرون ( که بنظر من تقلید اصلا هم کار بدی نیست اگه اصولی باشه .) یا کیلزون که تقریبا چیزی- هست بین هیلو و سری COD . رسیستنس رو قبول دارم کلا یه تجربه جداییه از بقیه بازی های این سبک .
    Last edited by amin 2010; 06-06-2012 at 21:05.

6. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

در زمینه سخت افزار اصلا اطلاعات ندارم ولی خدایی بازی های مولتی پلتفرم معمولا رو XBOX 360 بیشتر جواب میده .
    اره ارمین اتفاقا میخواستم به همین مورد هم اشاره کنم نمونه هم red dead رو ps3 به صورت 720 اجرا میشد کیفیتش پایین تر بود! و یا بازی های دیگه یه مقداری رو ایکس باکس بهتر بود اونم دلیلش برنامه نویسی راحت تر بر مبنای دایرکت هست چون ps3 از open gl استفاده میکنه یه خبر جالب هم بگم شایعه شده تو ps جدید میخوان مبنا رو روی دایرکت بزارن تا سازنده ها راحت تر کار کنن باهاش!
    انچارتد 3 که خودت میدونی من بیشترین بازی که پارسال دوستش داشتم بود و کاملا در مقابل این بازی تسلیمم.
    آنچارتد واقعا بهترین بود تو این نسل خیلی بازی زیبایی هست...
    اره گرفتم ، سهیلی بنظر من هم کلا فی حیث المجموع انحصاری های سونی مجموعا میتونن تو این نسل انحصاری های مایکرو رو کنار بزنن .
    خب همین رو خیلی ها میگن نه! در حالی که چیزی هست نیاز به هیچ منبعی هم نداره و از روی فن هم نیست...
    البته این حرفم برا این بود که میخواستم اشاره کنم به حرفی که یکی از کاربر ها تو تاپیک گیرز درباره بازی های سونی زده بود و البته یحثی هم پیش اومده بود برا همین این مورد رو گفتم
    راستش اینجا منظورت از تحولو نفهمیدم . منظور نو اوری اگه هست قبول ندارم حرفتو . ببین نمونش انچارتد یه بازی بی نظیره که تقریبا خالی از نواوریه . یعنی یه کالکشن از بهترین گیم پلی ها رو جمع کردن به عنوان یه بازی میدن بیرون ( که بنظر من تقلید اصلا هم کار بدی نیست اگه اصولی باشه .) یا کیلزون که تقریبا چیزی- هست بین هیلو و سری COD . رسیستنس رو قبول دارم کلا یه تجربه جداییه از بقیه بازی های این سبک .
    تحول از کیلزون میگم که اومد بهترین تکنولوژی رو تو 2009 اورد رو کنسول جزئیات واقعا بالا اسلحه بازی جزئیات داشت واقعا دیدنی و همینطور در بقیه موارد حتی مولتی پلیرش که واقعا زیبا ترین مولتیه این خودش میشه تحول چون خیلی از موارد رو تازه وارد کرد همینطور کاور گرفتن اول شخص که تو کرایسیس و یه سری بازی دیگه کپی شد! این کیلزون از نظر خودم تو شماره دوم به بعد ثابت کرد که کاملا قدرتش رو داره تا بهترین باشه و همینطور هم شد شماره اولش هم خیلی زیبا بود کلا نظر من درباره کیلزون خیلی چیز هست یعنی هر چی بیشتر این بازی رو منفجر میکنم بیشتر میخوام بازی کنم! : دی

قبول دارم حرفت رو درباره ایده گرفتن و باید گفت کاملا درسته! البته آنچارتد فقط ایده نگرفته به نظر من همه چیز رو ناتی داگ اومده پردازش کرده بعد یه کار کاملا اوریج داده بیرون چیزی که الان داریم میبینم بعد از اینکه کریستال دموی لارا رو نشون داد همه حس آنچارتد رو در اون دیدن نه حس خود لارا رو عجیب هم بود! بازیی که پایه این سبک باشه ولی تو دمو اینطوری به نظر میرسید بیشتر رفته سمت آنچارتد و اینکه نظر من اینه البته نظر تو هم درسته ولی همین اورجینال بودن میتونه یه تحول باشه

رسیستنس هم که واقعا زیبا بود شماره اخری فقط یه خورده جالب نبود شاید بیشتر روش کار میشد یه سه گانه واقعا خوب برای طرفدار ها میتونست باشه طوری شد که سازندش گفت ما دیگه رسیستنس نمیسازیم البته خوب کاری کرد بره سمت ایده های جدید حتما جالب تر میشه...

چند صفحه قبل یه عکسی گذاشته بودم که خانوم لارا با آقای ناتان در نمایشگاه حضور داشتن و نشون میده لارا میخواد بره سمت آنچارتد ! : دی این عکس رو حامد گرفته خیلی جالبه!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Killzone2; 06-06-2012 at 21:49.

8. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

10. 7 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

در کل نگرش ها متفاوته و مهم راضی بودن مشتری از محصول ....هر کسی از هر نرم افزار یا سخت افزاری راضی باشه بالطبع به طرف اون جذب خواهد شد و امیدوارم همه عزیزان لذت کافی رو از وسیله یا وسایل مورد علاقشون ببرن......
    بله دقیقا همینطوره . شاید برای خیلیای دیگه این بازی های انحصاری جذاب تر باشه .
    ولی دیگه برام تجربه شد ، فکر نکنم دیگه نسل بعدی ایکس باکس بخرم .

12. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اتفاقا خیلی وقت بود فرصت نشده بود با سهیل و حامد صحبت کنم، دلم براشون تنگ شده بود که الان فرصتش مهیاست .
    قربونت برم عزیز دل ...ولی موضوع اینه که الان من اصلا دیگه رسما از مباحث کناره گیری کردم و تا مدتها هم قصد ندارم عضویت تیمی رو قبول کنم : دی

من از تو که یک ادم منطقی هستی ازت میپرسم فرض کنیم یک گیمر تازه وارد اومده و از تو می پرسه Halo بازی کنم یا COD:MW ...؟ (فروش رو فاکتور بگیریم)

چجور می خوای یارو رو قانع کنی که مثلا Halo برتره یا MW ..میدونی اصل حرفم چیه چون هر دو نمراتشون کم و کثری نداره ، هر دو از عناصر داخل بازی (مولتی پلیر، گیم پلی داستان و...) از همدیگه کم نمیارن و کل کل میکنن
    جایزاه هاشون هم که شوتر سال خودت میدونی کدومه....الان قانعش کن دیگه....می خوام اینو برسونم که الان برتر بودن Halo دیگه مشخصه نیازی نیست که سند بیاری چون تو برای جواب دادن به سهیل از مدرک استفاده کردی چند تا سایت و یوروگیمر و فلان در حالی که این جواب منطقی برای سهیل نبود ....

ارمین این حرفت خیلی شک برانگیزه از کسی که بازی هاشو اوریج تهیه میکنه (از انچارتد حمایت نمی کنم ولی) تو عنوانی رو که کمی بازی خوبی هستش رو در یک جمله دو سه کلمه ای سادش کردی این واقعا در سطح گیمری مثل تو نیست خب من واقعا نمی دونم چی بگم برا این حرف (چند وقت پیش با یک عزیزی حرف میزدیم گفت..: مگه هر بازی که اون المان هارو داشته باشه میشه تقلید ) خب من الان موندم که چجوری انچارتد در یکی دو کلمه ساده خلاصه شد رفت پی کارش و این حرفت واقعا رد هستش و بسیار نسنجیده میبینمش...

سهیل از نظر تعداد که من هیچ حرفی ندارم ، قطعا سونی خیلی جلوتره و کاملا حرفتو قبول دارم .
    ببین سهیلی من دارم منطقی بجث میکنم ، کسی اگه بگه گیرز 3 از انچارتد 3 بهتره دو حالت داره ! یا خیلی خیلی خیلی گیرز رو دوست داره ( از اون فنای تپل !) یا داره تعصبی بحث میکنه ( البته من فقط راجع به نسخه سوم صحبت میکنم ، دو نسخه قبلی بنظر من بسیار بهتر بودن )
    ارمین یک موضوعی رو میگم ناراحت نشی به دل نگیر باشه..؟ چون صفحه قبل گفتم فک کنم نگرفتی این که تو منطقی حرف میزنی یعنی چی..؟ یعنی اگر من یا سهیل یا ما بی منطقیم پس این خوشحالیت بابت این که مدتیه با ما بحث نکردی باید بی دلیل باشه....چون که حرف های خودت هم توشون بی منطقی هست پس این صحیح نیست که من بیام و به تو بگم من دارم منطقی حرف میزنم. و تو بی منطقی.

راستش اینجا منظورت از تحولو نفهمیدم
    چقدر تیکه تیکه شد نقل قول ها..

ارمین منظور سهیل از نواوری یعنی این که ریسک کنی جرات اینو داشته باشی تا عناوین مختلف رو ارائه بدی و این که تجربه شکست خوردن یا پیروز شدن اون رو بچشی...این حرکت این حرف خیلی معنی داره که یکیش یعنی احترام به اون شخصی که چند صد دلار داده بابت وسیله ای که می خواد توش بازی کنه و اتفاقا می خواد خیلی رنگارنگ باشه این تنوع که تو ضمینه صنعت گیم میشه این تنوع رو در مجموعه ای از اولویتی به نام ژانر یا سبک قرارش داد که من در این نسل و نسل های قبلی کمپانی Sony رو خیلی سرتر میبینم چون ژانری نیست که تو عناوینش نباشه ، سبکی نیست که برای گیمری که کنسولشو خریده نبوده باشه چرا که سونی میتونست با ارائه چند قسمت از مجموعه GOW به راحتی هم پول به جیب بزنه هم فکر و دغدغه ای از بابت کیفیت بازی هاش فروشش و ریسکهاش نداشته باشه...
    چیزی که الان شدیدا داره روی Beyond می چرخه و ممکنه اون بازیی نباشه که صنعت و گیمرها در انتظارش هستند ولی حرکت اون فکر اون ایده تحسین برانگیزه و حتی در موقع شکست میتونه راهنمایی باشه برای سازنده های دیگر و افرادی دیگر...

فدات..
    Last edited by Layken; 06-06-2012 at 21:45.

14. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بچه ها خبری از MGS5 و Last Guardian نشد؟
    حالا MGS ازش خبری نبود ولی Last Guardian چند ساله که معرفی شده و هیچ خبری نیست

16. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دایی E3 نسبت به سالهای پیش ضعیف تر بود ولی نمایش HALO - GEOW :J - TR عالی بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

جدیدترین تریلر ها منتشر شده:

Bellator: MMA Onslaught
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Sonic & All-Stars Racing Transformed
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Rayman Legends
    Call of Duty: Black Ops II
    Rayman Legends
    Splinter Cell: Blacklist
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PAPO & YO
    E3 2012:TRAILER
    DEADLIGHT
    E3 2012:STORY MODE GAMEPLAY-
    GEARS OF WAR :JUDGMENT
    E3 2012:OVERRUN CHALLENGE

NEED FOR SPEED:MOST WANTED
    TEKKEN TAQ TOURNAMENT 2
    QUANTUM CONUNDRUM
    LORD OF THE RINGS ONLINE:RIDERS OF ROHAN
    STAR TREK
    FLYFF:FLY FOR FUN

......
    GEARS OF WAR :JUDGMENT
    JUST DANCE 4
    OVERGROWTH
    OVERGROWTH
    DUNGEONS & DRAGONS ONLINE:MENACE OF UNDERDARK
    LUCIUS

خبرنگار اختصاصی P30WORLD
    لس آنجلس

19. 16 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •