واقعا چه کیفیتی. قبول دارین زندگی یعنی سامسونگ؟علکی تاپیک سنسیشن رو شلوغ کردن
![]()
واقعا چه کیفیتی. قبول دارین زندگی یعنی سامسونگ؟علکی تاپیک سنسیشن رو شلوغ کردن
![]()
[داییش نمیتونم اونایی که با طراحی پایین این گوشی مشکل دارن رو درک کنم
به نظر من که خیلی خوشگله
دیگه چکار باید میکرد مثلا؟
اینجوری هم راحتتر تو یه دست جا میگیره، هم دکمه Home قشنگتر شده
همه چیز در بهترین حالته
هاها هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که گفتم ، انحصار نرم افزاری در اندروید بی معنیه
دوستان
حدودا کی وارد ایران میشه؟ و قیمتش حدودا چند میتونه باشه در ابتدای ورود ؟!!
نگران نباشید سال بعد این موقع این گوشی هم توسط ایرانی ها خز خواهد شد
من نمیدونم چرا گوشیا تو همه کشورا فروش میرن ولی فقط تو ایران خز میشن؟![]()
سرانجام انتظارها به سر آمد و ۳ روز پیش سامسونگ، گلکسی اس III را معرفی کرد. تا حالا حتما در سایتهای متعددی در مورد این گوشی و ویژگیهای ظاهری و سختافزاری آن خواندهاید، اما در این پست قصد دارم، گوشی گلکسی اس III را از زاویه دیگری مورد بررسی قرار دهم:
قطعا مرور امکانات سختافزاری این گوشی هیجانانگیز است، چه کسی است که از تصور توانمندیهای بالقوه یک گوشی با پردازنده ۴ هستهای با یک گیگابایت رَم یا صفحه نمایش Super AMOLED با وضوح ۱۲۸۰ در ۷۲۰ هیجانزده نشود.
اما باید اعتراف کنم که دیدن عکسهای گوشی در سایتهای مختلف، باعث شده در مورد این گوشی تردید کنم، نمیخواهم وارد این بحث قدیمی شوم که اصولا گوشیها با صفحه نمایش بالای ۴ اینچ آنچنان که باید و شاید خوشدست نیستند و کار کردن یکدستی با آنها دشوار است، به علاوه من تعصب خاصی روی یک شرکت ندارم و در حال حاضر با اینکه به خاطر اپلیکیشنهای با کیفیت بهتر iOS و پارهای از ویژگیهای دیگر، آیفون گوشی انتخابیام است، اما از کار با گلکسی اس II لذت میبرم.
در این مورد نظرها و سلایق متفاوتاند و دستهای از کاربران که به ویژگیهای چندرسانهای گوشی اهمیت میدهند، شاید مشتاق باشند که گوشی با صفحه نمایش نزدیک به پنج اینچ داشته باشند.
چیزی که میخواهم در مورد این گوشی بگویم این است که طراحی این گوشی راضیام نمیکند، چون نوآورانه به نظر نمیرسد و تصور میکنم پوسته این گوشی در خور باطن عالیاش نیست. میخواهم به خودم جرأت بدهم و بگویم که در مقایسه با گلکسی اس II، طراحی گلکسی اس III گامی به عقب است.
تائید میشه. متاسفانه!![]()
یارو دستش نگرفته که
وایسید بیاد اینقدر نق بزنید : ))
سلام
توی چند صفحه قبل خوندم در اندروید انحصاری نمیمونه ویژگی هاش برای یک گوشی خاص . گفتن بچه ها مثلا bravia engine sony برای sony s میشه برای gs 1 استفاده کرد میشه یکی به من بگه مگه براویا انجین سونی مگه سخت افزاری نیست ای سی یا چیب چیزی نیست که تو وسایلش استفاده میکنه؟
یک سوال دیگه این سایت mobile-bazar .i r
گفته چندتا بیش خرید کردت براشون از لندن بعد چند روز گذاشتن تو سایتشون موجود الان نوشتن موجود نیست
خالی نبستند ؟ مگه میشه ریلیز رسمی نشده یک گوشی تو خارج بزارن برای بیش خرید بعد یک روز بعد معرفی اینا گذاشتند تو سایتشون باحالیش اینه نظر دادن مردم باور کردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)