میشه بگی دقیقا کدوم بخش گیم پلی بسیار پیشرفت داشته و باعث شده شما فکر کنین بازی طبیعی شده !!!؟؟؟واقعا گیم پلی بازی بسیار پیشرفت داشته و طبیعی شده.
دوست عزیز نسخه دموی بازیه PES 2013 رو بازی کردی دیگه ؟ دروازه بانا عالی عکس العمل نشون میدن ؟ هنوز بیش از 50 درصد انیمیشن های دروازه بانا متعلق به نسخه قبلیه ، بعدا چطور شده الان دارن طبیعی واکنش نشون میدن !!! این که یه بار یه شوتی بزنی دروازه بان بتونه توپ رو بگیره و مثله نسخه قلی لایی نخوره باعث نمیشه به دروازه بانای این نسخه بگیم خیلی خیلی عالی !!!دروازبان ها واقعا عالی عکس العمل نشون میدن و خیلی خیلی عالی شدن
نزن این حرفو عزیز برادر ! انیمیشن های سری بازی های ورزشی EA حالا چه فیفا چه بازی هایه دیگه ای مثله هاکی و ... جزئ بهترین انیمیشن های این نسل هستن . این بازی جز ئ ضعیف ترین بازی های این نسل در زمینه انیمیشن هستش ! شما چی دیدین که دارین این دو بازی رو از نظر انیمیشن با هم مقایسه میکنید نمیدونم ! ( هر چی بیشتر پستتونو میخونم بیشتر شک میکنم همین بازی PES 2013 رو انجام دادین یا نه !)حرکات فوق العاده نرم و طبیعی کار شده و مخلوطی از بازی فیفا و سبک پی اس هست
این بخش رو کامل بحث کردیم یه بار ! فقط همینو بگم تا وقتی تکنولوژی یه نسل عقب مونده گرافیکی این بازی عوض نشه و کلا تکسچر پوست عوض نشه کلا گرافیک چهره ها در این بازی غیر ممکنه خوب بشه .(این بخش پستم نقل قول نشه چون همین یه هفته پیش کامل بحث کردیم )چهره بازیکنان بهتر شده یعنی حرکات چهره مثه ابروها و چشمها و تکان خوردن پوست صورت در زمان حرف زدن بازیکن و چین و چروک های روی صورت عالی کار شده
با این بخش پستتون موافقم اگه قیدتون رو عوض کنید و به جای خیلی بزارید بسیار بسیار کم !!!برخوردها و فیزیک بازیکنان خیلی بهتر شده
اشتباه احساس میکنید ! حساسیت احمقانه داور بسیار بسیار بیشتر شده !داوری هم احساس می کنم کمتر شده اون حساسیتهای بیجاش
هر چی فکر میکنم حتی یادم نمیاد خوده سازنده ها از بهبود در این بخش حرف زده باشن ! حالا شما چجور پیشرفت دیدی !!!!حرکات تماشاچیان نرم تر و بهتر شده
+
تا وقتی عینک تعصب رو برندارید نمیتونید ( یا بهتر بگم نمی خواهید !!!) عیب های بسیار و عقب موندگی واضحه بازی رو تشخیص بدین !
دوستان تو رو به خدا اینقدر پست الکی ندین !!! دوست عزیز 100 صفحه تاپیک که نیست ! همین 4 یا 5 صفحه اخر پره لینکه خودت بگرد پیدا میکنی !!!!با سلام
دوستان من مشکلی داشتم
الان وارد انجمن شدم وای چه خبره یکی می تونه لینک دانلود دمو بدون مشکل و با لینک مستقیم بزاره
ممنون میشم