تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 251 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

واقعا گیم پلی بازی بسیار پیشرفت داشته و طبیعی شده.
    میشه بگی دقیقا کدوم بخش گیم پلی بسیار پیشرفت داشته و باعث شده شما فکر کنین بازی طبیعی شده !!!؟؟؟

دروازبان ها واقعا عالی عکس العمل نشون میدن و خیلی خیلی عالی شدن
    دوست عزیز نسخه دموی بازیه PES 2013 رو بازی کردی دیگه ؟ دروازه بانا عالی عکس العمل نشون میدن ؟ هنوز بیش از 50 درصد انیمیشن های دروازه بانا متعلق به نسخه قبلیه ، بعدا چطور شده الان دارن طبیعی واکنش نشون میدن !!! این که یه بار یه شوتی بزنی دروازه بان بتونه توپ رو بگیره و مثله نسخه قلی لایی نخوره باعث نمیشه به دروازه بانای این نسخه بگیم خیلی خیلی عالی !!!

حرکات فوق العاده نرم و طبیعی کار شده و مخلوطی از بازی فیفا و سبک پی اس هست
    نزن این حرفو عزیز برادر ! انیمیشن های سری بازی های ورزشی EA حالا چه فیفا چه بازی هایه دیگه ای مثله هاکی و ... جزئ بهترین انیمیشن های این نسل هستن . این بازی جز ئ ضعیف ترین بازی های این نسل در زمینه انیمیشن هستش ! شما چی دیدین که دارین این دو بازی رو از نظر انیمیشن با هم مقایسه میکنید نمیدونم ! ( هر چی بیشتر پستتونو میخونم بیشتر شک میکنم همین بازی PES 2013 رو انجام دادین یا نه !)

چهره بازیکنان بهتر شده یعنی حرکات چهره مثه ابروها و چشمها و تکان خوردن پوست صورت در زمان حرف زدن بازیکن و چین و چروک های روی صورت عالی کار شده
    این بخش رو کامل بحث کردیم یه بار ! فقط همینو بگم تا وقتی تکنولوژی یه نسل عقب مونده گرافیکی این بازی عوض نشه و کلا تکسچر پوست عوض نشه کلا گرافیک چهره ها در این بازی غیر ممکنه خوب بشه .(این بخش پستم نقل قول نشه چون همین یه هفته پیش کامل بحث کردیم )

برخوردها و فیزیک بازیکنان خیلی بهتر شده
    با این بخش پستتون موافقم اگه قیدتون رو عوض کنید و به جای خیلی بزارید بسیار بسیار کم !!!
    داوری هم احساس می کنم کمتر شده اون حساسیتهای بیجاش
    اشتباه احساس میکنید ! حساسیت احمقانه داور بسیار بسیار بیشتر شده !
    حرکات تماشاچیان نرم تر و بهتر شده
    هر چی فکر میکنم حتی یادم نمیاد خوده سازنده ها از بهبود در این بخش حرف زده باشن ! حالا شما چجور پیشرفت دیدی !!!!
    +
    تا وقتی عینک تعصب رو برندارید نمیتونید ( یا بهتر بگم نمی خواهید !!!) عیب های بسیار و عقب موندگی واضحه بازی رو تشخیص بدین !

با سلام
    دوستان من مشکلی داشتم
    الان وارد انجمن شدم وای چه خبره یکی می تونه لینک دانلود دمو بدون مشکل و با لینک مستقیم بزاره
    ممنون میشم
    دوستان تو رو به خدا اینقدر پست الکی ندین !!! دوست عزیز 100 صفحه تاپیک که نیست ! همین 4 یا 5 صفحه اخر پره لینکه خودت بگرد پیدا میکنی !!!!

2. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عکس هایی از دمو رو دیدم تمام امیدواریم این بود که بلور لعنتی رو بیخیال بشن توی این نسخه ! کسانی که روی اکس باکس بازی می کنن چه گناهی کردن وقتی پچ هست واسه از بین بردن بلور یعنی اینکه آهای چشم بادومی بی عقل ملت حال نمی کنن با این بلور مثل حالت 2011 بکن تصویر رو! متاسفانه هر سال که می گذره نا امیدی ها برای بهبود بازی بیشتر میشه! تمام ذوق و شوقم واسه گرفتن دمو فروکش کرد...

4. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان تو رو به خدا اینقدر پست الکی ندین !!! دوست عزیز 100 صفحه تاپیک که نیست ! همین 4 یا 5 صفحه اخر پره لینکه خودت بگرد پیدا میکنی !!!!
    سلام
    عزیز شما دلت از یه جا پره سر ما خالی می کنی ؟
    اولا دقت کن گفتم من نبودم الان که اومدم تو انجمن 7 صفحه پیشرفت رو دیدم
    تمامی صفحات رو نگاه کردم دقیقا یکی یه لینک که گذاشت بعدی اومد گفت مشکل داره و فلان و فلان
    منم اومدم گفتم یه مرد که که با لینک سالم و بدون مشکل دانلود کرده به ما لینک بده مام دعاش کنیم و همین

6. این کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سلام
    عزیز شما دلت از یه جا پره سر ما خالی می کنی ؟
    اولا دقت کن گفتم من نبودم الان که اومدم تو انجمن 7 صفحه پیشرفت رو دیدم
    تمامی صفحات رو نگاه کردم دقیقا یکی یه لینک که گذاشت بعدی اومد گفت مشکل داره و فلان و فلان
    منم اومدم گفتم یه مرد که که با لینک سالم و بدون مشکل دانلود کرده به ما لینک بده مام دعاش کنیم و همین
    خودشون اسپم میدن موردی نداره بقیه بدن مشکل داره به اینطور اسپم ها توجه نکن دوست عزیز
    +
    یه سری کاربر اماتور تو انجمن زیاد شده وقتی تاپیک جدا در نظر گرفته نشده باید همینجا گفت...مدیریت اگر دید اسپم هست حذف میکنه!

8. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بازی دقیقا خب همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گفتن ، هسش....

ازاولشم مطمئن بودم همینطوره ...، این کونامی داره گند میزنه به همه ی فرنچایزاش ...اینو ک خیلی وقت گند زده ..بعید میدونم حالا حالا تغیراتی توش ببینیم !

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان لطفا مسیر قرار گرفتن فایل دمو برا ایکس باکس رو ممنون میشم لطف کنید !

میخوام بریزم رو فلش ! قبلا ریخته بودم برا فیفا الان یادم رفته

11. این کاربر از sadeghbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

به نظرم دوستان یه مقدار توی نقد بازی تندروی کردن...!!
    درسته من الان بازی رو نگرفتم ولی فکر نمیکنم اینقدرام بازی بد باشه و دارن میکوبنش...

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

طبق اخبار منتشره از کونامی
    دموی PlayStation 3
    31 جولای برابر با
    سه شنبه، 1391/05/10
    منتشر میشه...

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من دمو رو بازی کردم
    متاسفانه هیچ فرقی با 2012 نداره...

15. 4 کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

خب من هم دمو رو بازی کردم

به نظرم پیشرفت آنچنانی هم نداشته!.سرعت بازی همچنان بالاست و اصلا به سمت طبیعی تر کردن سرعت و جریان بازی نرفتن.یک ثانیه هم نمیتونی آروم بازی کنی و مدام توپ به محوطه میرسه و خطر ایجاد میشه(برعکس فیفا).گرافیک هم زیاد پیشرفت نداشته و هنوزم بعضی بازیکنا مثل زامبی هستن ولی بعضیا هم مثل رائول میرلس واقعا خوب طراحی شدن.صداگذاری هم خوبه.این که دوربین و عوامل ورزشگاه حرکت میکنن(که توی نسخه قبلی هم بود) و مربی هم کنار زمین هست خیلی خوبه به نظر من.نکته دیگه ای هم که دوست داشتم این بود که درگیری و خطاها به واقعیت نزدیکه(بازم برعکس فیفا).توی فیفا بازیکنای حریف نهایتش توی بازی 2 بار خطا میکردن ولی توی این نسخه تعداد خطاها به سمت واقعی تر شدن رفته و اینو دوست داشتم.دوربین خیلی رو اعصابه و تا یادم نرفته بگم که این قدرت اسلایدر ها هم اصلا تاثیری نداره.مثلا میخوای به بازیکن نزدیکت پاس بدی و اسلایدر رو کمی پر میکنی ولی توپ تند میره و به بازیکن دورتر میرسه.کنترل توپ هم یکنواخته و نهایتشوقتی بازیکن توپو کنترل میکنه یکی دو تا حرکت تکراری هستن

17. 5 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •