این اپیزود 3 لامصب نمیخواد بیاد؟ اینا هم مسخره کردن با این همه وقتی که گذشت میتونستن یه crysis درست کنن ولی تازه میخوان یه قسمت دیگه از یه کمیک بیرون بدن
این اپیزود 3 لامصب نمیخواد بیاد؟ اینا هم مسخره کردن با این همه وقتی که گذشت میتونستن یه crysis درست کنن ولی تازه میخوان یه قسمت دیگه از یه کمیک بیرون بدن
تو جديدترين مصاحبهاي كه IGN با سازندهها كرده گفتن كه تاريخ انتشار به زودي اعلام ميشه و احتمالا چند روز بعد از اون هم منتشر ميشه. همچنين اعلام كردن كه دو شخصيت جديد هم وجود خواهند داشت كه اسم يكيشون اميد (احتمالا ايراني باشه) و اون يكي هم كريستا هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
دوستان اينقدر از دير اومدن بازي عصباني نباشين. هرچقدر ديرتر بياد يعني بيشتر روي بازي كار ميشه و اين به نفعمونه.
منم دو اپیزود اولو تموم کردم. و منتظر قسمت سوم هستم. در ضمن از ماشینه غذا ندزدیدم!!!![]()
اخه دقیقا بازی مثل این همه سریالیه که نمیشه منتظرش موند . میگم اگه این بازی هم مثل سریالش فصل فصل باشه بعد فاصله هر قسمتش که میشه یکی دو ماه اونوقت فاصله بین دو فصلش چقدر میشه![]()
دوستان من فصل یک بازی رو دانلود کردم . بعد تو سایتش رجیستر شدم و یوزر پسوردمو تو بازی هم زدم. حالا بعد پیغام click to continue دیگه صفحه ثابت میمونه. کسی میدونه باید چکار کنم؟ یا چه دکمه ای رو بزنم؟
بازیش خیلی عالیه
فکر نمی کردم انقدر قشنگ باشه
داستانش حرف نداره و خیلی قشنگه
امیدوارم اپیزود سومش هم سریع منتشر بشه و طولانی تر از اپیزود های قبلیش باشه
محتوای مخفی: .
Last edited by anti-military; 25-08-2012 at 12:42.
منم امیدوارم طولانی تر باشه. واقعا بازیش مثل یه سریال آدمو میگریه و نمیتونی بی خیالش بشی.
در مورد غذا من برنداشتم. چون کلمنتاین همش چشمش به لی هست و نخواستم بدآموزی داشته باشه!!! در ضمن بقیه غذا برمیدارن (کاری به لی ندارن). در مورد لی و کلمنتاین مطمئنا غذا گیر میاد حالا یکم دیرتر! شاید صاحبای ماشین زنده بودن و بعدا بدرد خوردن!
یعنی چی من که نمیفهمم . همه دنیا رو زامبی گرفته . دیگه غذا به زور بدست میاد . هدف انسان ها دیگه توی این دنیا شده زنده مانی به جای زندگانی . تربیت بچه رو به کنار . توی دنیایی که دیگه کسی جز اندکی ادم گرگ پیدا نمیشه چجوری دزدی یا بدون اجازه برداشتن از توی ماشینی که احتمالا صاحبش مرده دزدی حساب میشه .
من که واسه زنده موندن کلمنتاین همه کار میکنم . حتی دزدی . کلمنتاین هم اونقدر چیزای غیر عادی دیده که به نظرم کاملا درک میکنه که این دیگه دزدی حساب نمیشه . من که غذا و لباس رو برداشتم و به کلمنتاین دادم و گفت اینا رو نمیپوشم . منم گفتم اینا رو بپوش و واسه صاحبش نگه داری کن تا بهش برگردونی . خوشحال هم شد . واقعا انتخابهای خفنی داره توی این بازی .
وای چقدر جو بازیش منو گرفته .
خلاصه من مطمئنم غذا گیر میارم. لباسم که داره. شاید صاحبای ماشین زنده بودن و به غذاها نیاز داشتن.( وقتی ما به ماشین رسیدیم هنوز مدت زیادی نبود که صاحباش رفته بودن.) من فک میکنم باید تو بازی به فکر بقیم باشیم. به هر حال قشنگی بازی همینه که هر کسی هر طور دوست داره بازی میکنه و انتخاب میکنه. شاید شما کار درستی کرده باشی... شایدم من!
من بالاخره تصمیم گرفتم چیکار کنم
اول اون دوتا برادر هارو خودم میکشم. البته میدونم اگه هم من نکشمشون زامبی ها می کشنشون ولی چون خیلی عوضی هستن و کارهاشون قابل بخشش نیست خودم می کشمشون گرچه
کلمنتاین می بینه و از لی می ترسه اما به هرحال به خاطر یه بچه که نمی شه از مجازات این دوتا گذشت. چه بسا که اگه 1 درصد هم زنده بمونن کارشون دامه بدن و ...
از طرفی انتقام خون مارک باید گرفته بشه
اما آخر بازی غذاهای اون ماشین رو نمی دزدم و طرف کلمنتاین رو می گیرم ...
این فکر کنم بهتر انتخاب باشه
بازیش واقعا قشنگه و دوست داشتم 100 تا اپیزود بود و منم وقت داشتم می شستم صبح تا شب بازی میکردم. اما بدبختی غروب که میام خونه تا میام بازی کنم شب میشه و باید بخوابم که
خیلی حال گیریه. قسمت قشنگ و هیجانی بازی که میرسه مجبورم برم بخوابم که صبح بتونم زود بیدار شم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)