تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 468 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این کاسپرسکی از لحاظ قدرت که باید چیز خوبی باشه .
    میخواستم بدونم سیستم رو کند میکنه ؟؟؟؟؟ در مورد فعال کردن برنامه چی ؟؟؟؟ پسورد میخواد ؟؟ یا key داره ؟؟؟ چقدر فعال میمونه ؟؟؟؟ آپدیتهاش مرتب انجام میشه بطور اتوماتیک ؟؟؟؟؟؟
    من اینترنت سکوریتی 2012 رو دارم میخواستم به این پرسشهام پاسخ بدید تا بتونم نصب کنم اگه شد .

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

آقا این کاسپرسکی از لحاظ قدرت که باید چیز خوبی باشه .
    میخواستم بدونم سیستم رو کند میکنه ؟؟؟؟؟ در مورد فعال کردن برنامه چی ؟؟؟؟ پسورد میخواد ؟؟ یا key داره ؟؟؟ چقدر فعال میمونه ؟؟؟؟ آپدیتهاش مرتب انجام میشه بطور اتوماتیک ؟؟؟؟؟؟
    من اینترنت سکوریتی 2012 رو دارم میخواستم به این پرسشهام پاسخ بدید تا بتونم نصب کنم اگه شد .
    سلام
    بله قوی هست
    بله سیستم رو کند میکنه و علّتش هم همون قدرتِ نظارت و کنترلش هست .
    البته هر چی رام کامپیوترتون بیشتر باشه و سرعتِ پروسسور کامپیوترتون بیشتر باشه و اینترنتتون پرسرعت تر باشه , کند شدن سیستم رو کمتر احساس میکنید .

بله , برای فعال کردنش شماره سریال داره که بر روی یک کارت نوشته شده که با برداشتن روکشش شماره رو میخونید و میزنید و از طریق اینترنت ثبتش میکنید .

البته اگر خارج از ایران آشنا داشته باشین میتونه یکی بخره براتون (ارزانتر از ایران) و فقط شماره سریال رو به شما بده.
    شما برنامه رو از سایت کاسپرسکی دانلود میکنید و با اون شماره سریال ثبتش میکنید

تو ایران حدود هفتاد پنج تومنه اما بر فرض مثال اینجا تو کویت 55 تومنه .

مدت اعتبارش یک سال و فقط برای یک کامپیوتر از تاریخ فعال سازی هست .
    اگر چند نفر هستید یا چند کامپیوتر دارید بهتره که پکیج سه کامپیوتری رو بخرید چون ارزونتره .

آپدیتش اتوماتیک یا دستی هست بستگی به انتخاب خودتون تنظیمش میکنید .

بله اینترنت سکیوریتیش از آنتی ویروسش بهتر و البته کمی گرونتره .

شما چند خریدینش ؟
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 06-06-2012 at 16:22. دليل: تصحیح

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنونم چجوری باید فهمید که کلیدها غیر فعال شده کلید های که دانلود کردم حدود 30-40 تا بودن اینها فرقشون با هم چیه ؟
    با یکی از این کلیدها اکتیو کردم همشون تیک خوردن غیر لز اولی که نوشته Thearts malware این یعنی چی و چیکار باید کرد؟
    ممنون از وقتیکه میزارین و جواب میدین

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

ممنونم چجوری باید فهمید که کلیدها غیر فعال شده کلید های که دانلود کردم حدود 30-40 تا بودن اینها فرقشون با هم چیه ؟
    با یکی از این کلیدها اکتیو کردم همشون تیک خوردن غیر لز اولی که نوشته Thearts malware این یعنی چی و چیکار باید کرد؟
    ممنون از وقتیکه میزارین و جواب میدین
    وقتی غیرفعال بشه سرویس های کسپر غیرفعال میشه و میگه که کلید ها اکسپایر شده و شما باید یک کلید جدید بهش بدین
    شما سیستمت چون آلوده است یک فول اسکن انجام بدین Thearts malware هم به خاطر این قرمزه که سیستم شما آلوده ست

5. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Cna_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوست من شما طبق اموزشی که گذاشتم باید مسیری که خودتون تعیین کردید به کسپر بدید ممکنه مسیر شما متفاوت باشه و با اون چیزی که در تصویر گذاشتم فرق کنه در تصویری که گذاشتی فکر کنم پوشه ای که به اسم اپدیت هست اپدیت ها در اون ذخیره شده؟ اگه اینجوریه شما باید پوشه اپدیت به کسپر بدید و دیگه لازم نیست زیر مجموعه های اون باز کنید با فلش مشخص کردم مثلا ممکنه شما مسیر اپدیت در درایو D تعیین کرده باشید و شما باید طبق اموزش به مسیر درایو D یرید و پوشه رو به کسپر بدید

فكر كنم بد توضيح دادم... ببينيد من دقيقا از روي همين راهي كه گفتين پيش رفتم :

----------------------------
    فقط کافیه وارد تنظیمات کسپر بشید و در سربرگ اپدیت تیک گزینه copy update to folder بزارید و یک مسیر به دلخواه بهش بدید و یک بار کسپر اپدیت کنید تا اپدیت ها رو در پوشه ای که بعش معرفی کردی ذخیره بشه و این پوشه میتونید به سیستمهای مختلف انتقال بدید خوب حالا نحوه اپدیت افلاین کسپراین روش برای زمانیه که شما ویندوز جدید ریختین و می خوای کسپر نصب کنید و یا زمانی که می خواهید اپدیت به سیستم دیگر منتقل کنید طبق تصویر پایین پوشه ای که اپدیتها رو در اون ذخیره کردید به کسپر بدید و در اخر بر روی گزینه اپدیت کلیک کنید
    ---------------------------

تو تنظيمات اون تيك رو زدم مسير گذاشتم براي ذخيره آپديت وبعد براي آپديت آفلاين طبق تصوير آموزشي داشتم پيش مي رفتم كه ديدم اون شاخه و پوشه اي كه توي تصوير انتخاب ميشه توي فايل هاي ذخيره شده آپديت آنتي ويروس "نيست"
    تو تصوير نشون داده ميشه بايد ابتدا پوشه ي "avp12 " باز بشه و از پوشه هاي داخلش " update distribution" انتخاب بشه اما تو فايل هاي ذخيره شده ي من همچين پوشهايي با اين اسمها وجود نداره ! نه avp12 و نه // ......فقط همون 3 تا پوشه كه عكس ازشون گذاشتم هستش
    حالا من نمي دونم با اين وجود براي آپديت آفلاين بايد پوشه اي كه به عنوان مسير دادم براي آپديت به اسم "آپديت " انتخاب بشه يا گزينه اي يك كدوم از اين پوشه ها ؟!
    Last edited by Cna_1; 06-06-2012 at 18:16.

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فكر كنم بد توضيح دادم... ببينيد من دقيقا از روي همين راهي كه گفتين پيش رفتم :

----------------------------
    فقط کافیه وارد تنظیمات کسپر بشید و در سربرگ اپدیت تیک گزینه copy update to folder بزارید و یک مسیر به دلخواه بهش بدید و یک بار کسپر اپدیت کنید تا اپدیت ها رو در پوشه ای که بعش معرفی کردی ذخیره بشه و این پوشه میتونید به سیستمهای مختلف انتقال بدید خوب حالا نحوه اپدیت افلاین کسپراین روش برای زمانیه که شما ویندوز جدید ریختین و می خوای کسپر نصب کنید و یا زمانی که می خواهید اپدیت به سیستم دیگر منتقل کنید طبق تصویر پایین پوشه ای که اپدیتها رو در اون ذخیره کردید به کسپر بدید و در اخر بر روی گزینه اپدیت کلیک کنید
    ---------------------------

تو تنظيمات اون تيك رو زدم مسير گذاشتم براي ذخيره آپديت وبعد براي آپديت آفلاين طبق تصوير آموزشي داشتم پيش مي رفتم كه ديدم اون شاخه و پوشه اي كه توي تصوير انتخاب ميشه توي فايل هاي ذخيره شده آپديت آنتي ويروس "نيست"
    تو تصوير نشون داده ميشه بايد ابتدا پوشه ي "avp12 " باز بشه و از پوشه هاي داخلش " update distribution" انتخاب بشه اما تو فايل هاي ذخيره شده ي من همچين پوشهايي با اين اسمها وجود نداره ! نه avp12 و نه // ......فقط همون 3 تا پوشه كه عكس ازشون گذاشتم هستش
    حالا من نمي دونم با اين وجود براي آپديت آفلاين بايد پوشه اي كه به عنوان مسير دادم براي آپديت به اسم "آپديت " انتخاب بشه يا گزينه اي يك كدوم از اين پوشه ها ؟!
    سلام دوست عزیز

خدمت شما عرض کردم که باید پوشه (اپدیت) بهش بدید

اون مسیری که شما در تصویر مشاهده کردید مسیر پیشفرض اموزش هست و ممکنه با مسیری که شما اپدیت ذخیره کردید متفاوت باشه و شما باید مسیر خودتون که پوشه (اپدیت) هست بهش بدید

به این تصاویر دقت کنیدمسیر اپدیت دنبال کنید و پوشه (اپدیت )بهش بدید

موفق باشید
    Last edited by kases; 06-06-2012 at 19:15.

8. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Cna_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز

خدمت شما عرض کردم که باید پوشه (اپدیت) بهش بدید

اون مسیری که شما در تصویر مشاهده کردید مسیر پیشفرض اموزش هست و ممکنه با مسیری که شما اپدیت ذخیره کردید متفاوت باشه و شما باید مسیر خودتون که پوشه (اپدیت) هست بهش بدید

به این تصاویر دقت کنیدمسیر اپدیت دنبال کنید و پوشه (اپدیت )بهش بدید

موفق باشید
    پس همون پوشه به اسم آپديت رو بريزم رو سيستم و بعد براي آپديت انتخاب كنم تموم (؟)
    Last edited by Cna_1; 06-06-2012 at 19:54.

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پس همون پوشه به اسم آپديت رو بريزم رو سيستم و بعد براي آپديت انتخاب كنم تموم (؟)
    دوست عزیز ببخشید من اشتباه کردم از بس سرم شلوغ بود گیج شدم شما اموزشهای بالا رو فراموش کنید این اموزشی که میدم توجه کنید

طبق عکس به این مسیر برید

خوب در این مرحله شما پوشه (اپدیت ) مسیرش به کسپر بدید در تصویر دارید میبینید که به صورت پیشفرض داره به مسیر اپدیت میره اما شما مسیر خودتون که پوشه (اپدیت) در اونجا قرار داره بهش بدید و در اخر بر روی گزینه اپدیت کلیک کنید

بازم ببخشید من غاطی کردم

11. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان چطور میشه یه سایت رو که توسط [arental در kasper غیر فعال یا block شده دوباره برگردوند به حالت قبل و ازش دیدن کرد ؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام دوستان چطور میشه یه سایت رو که توسط [arental در kasper غیر فعال یا block شده دوباره برگردوند به حالت قبل و ازش دیدن کرد ؟
    setting - web anti-virus -safe surf- exclusions -add

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •