وارد اون اتاق که شدی اول در رو پشت سرت ببند بعد بمب که منفجر شد بلافاصله بدو و بپر تو آب و فرار کن
وارد اون اتاق که شدی اول در رو پشت سرت ببند بعد بمب که منفجر شد بلافاصله بدو و بپر تو آب و فرار کن
اقا ما تا الان که داریم میریم و دوباره خودمو به مرحله ای که بودم رسوندم هیچ مشکلی سر کشتن ندارم
فقط میکشم و همون موقع خاکستر میشه![]()
اره . اونطوری میشه . منتهی من میخواستم کلا از اول بازی رو جوری برم که حتی یک نفر رو هم خفه نکنم . یعنی کاملا مخفیانه و مثل روح دیدم نمیشه اونجا رو بدون دیده شدن بری . مجبور شدم خفه شون کنم .
ذاستی کامیار جان تو با دسته بازی میکنی یا نه ؟ چون با دسته خیلی حالش بیشتره .
خوبه . منم میخواستم همینو بدونم . ایا وقتی میکشیم و خاکستر میشن ، باز هم موش ها و ویپرها زیاد میشن یا نه .
من غیر از فیفا و ویرچوا تنیس بقیه بازیارو با کیبورد و موس بازی میکنم
هرچند خیلی اهل بازی نیستم و این دیشونورد هم بعد از مدتها دارم بازی میکنم
سلام.
داداش تلفظش میشه "دیس هانرد"هرچند خیلی اهل بازی نیستم و این دیشونورد هم بعد از مدتها دارم بازی میکنم
خیلی بازی جالبیه من تازه خریدمش و روزی بیشتر از 1 ساعت دلم نمیاد بازی کنم چون نمیخوام به این زودیها تموم بشه.
عجب !
پس در اصل ""دیس آنرد"" هست ! سرهم نوشتن آدم دیشونورد میخونه
وای چقدر این قلبه باحاله . هویت واقعی همه رو رو میکنه .
یک مرده توی همون مقرتون هست طبقه دومه . روش قلبو بزنین ببنین چی میگه .
اون که اره .
ولی میگم این بازی رو هم با دسته برو خیلی میچسبه .
اقا مطمئنید باید با نارنجک اون رباتارو کشت؟
من با اون جادوی باده - گرد باده حالا هرچی هست
با اون میکشم
بازی خیلی قشنگه همین که میشه چند جور رفت بازی رو خیلی حال میده
فقط اتو سیو بازی خیلی مزخرف بود من برا اولین بار اون اخر مرحله دو به وسیله چند تا سگ کشته شدم اومد از اول مرحله نمیدونستم باید خودت سیو کنی الان دیگه کلا حالش رو ندارم تمام اون چیزا که جمع کردم رو دوباره جمع کنم![]()
من که تو تریلر بازی هم دیدم طرف با باد میکشت اونا رو . حتی فکر کنم با تیر کمون هم میزد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)