[[/
[
بیشتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[[/
[
بیشتر
Last edited by javadshahvand; 15-09-2007 at 20:22.
بعدشم مادربردهاش خازنهاشو ژاپن مي زنه
قبلا اشاره كرديم كه Asus دو مدل مادربورد جديد خودش از خانواده R.O.G را با نام Maximus معرفي كرده است..
اين هم تصاويري از مادربورد Asus Maximus Formula
در سايت زير مي توانيد تصاوير جالبتري را ببينيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم تصويري از Asus Maximus Extreme
در سايت زير تصاوير بيشتري ببينيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام. منو راهنمایی کنید لطفا .یه مین ایسوس با این مشخصات می خوام بخرم :asus p5B-PLUS vista edition. البته از اون ور آب. این مادربورد تو سایت رسمی خودش یعنیبا این مشخصاته که fsb:1066_800 حالا من یه دونه سی پی یو core2duo 6550 با fsb 1333 میخوام بخرم . دوستان میگن که این سی پی یو توسط مادربوردم ساپورت نمیشه . رفتم قسمت دانلود جدید ترین بایوس این مادربورد که با ورزن 0804 این fsb (1333) به مادر بورد معرفی شده . آیا اگه این ورژن رو به مادربورد بدیم ساپورت کامل میکنه این fsb1333 رو یا یه چیز تقلبیه . و آیا این fsb در واقع میتونه بطور کامل 1333 رو ساپورت کنه یا نه ؟ ممنون میشم زود جوابمو بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپيك مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد در بخش اطلاع رساني .
اينجا جاي مناسب نيست.
سلام منم از این به بعد سعی می کنم مادربوردهایی را که اطلاعاتی در موردشون دارم ذکر کنم. ببخشید اگه یه وقت اشکلاتی وجود داره و از کسانی که این مطالب را می خوانن تمنا دارم اگه اشکالی وجود داره لطفاً ذکر کنند.
با سپاس فراوان
مادربورد GA-M61SME-S2 (rev. 2.0
این مادربورد AMD ساپورت می باشد.
بقیه اطلاعات را در فایل PDF زیر می آورم.
بیشتر
Last edited by javadshahvand; 19-09-2007 at 22:12.
- Support for LGA775 Intel Core 2 Quad and Core 2 Duo, including 1333/1066/800FSB and 45nm processors
- Intel P35 Northbridge
- Intel ICH9R Southbridge
- Supports up to 8GB of dual channel DDR3 1,066/1,333MHz FSB, using four 240-pin, 1.5V DIMMs
- Two PCI Express x16 slots (White = x16, Yellow = x4)
- Two PCI Express x1 slots
- Two 32-bit v2.3 Master PCI bus slots (support 3.3v/5v PCI bus interface)
- One IDE port
- Four SATA 3Gbps ports supporting RAID 0, 1, 0+1, 5 or JBOD
- Realtek ALC888 High-Definition audio codec supporting 7.1 channel surround sound up to 32-bit/192KHz
- One Gigabit Ethernet, one PCI-Express provided by the Realtek RTL8111B controller
- VIA VT6308P IEEE1394a Firewire controller providing two ports, one of the rear I/O and one via pin-out
- Marvell 88SE6111-NAA1 controller providing one PATA port and one 3Gbps SATA port
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)