تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 23 از 402 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه msm43njn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من خیلی وقته که دارم از avast home edition استفاده می‌کنم. فکر کنم 5 سالی بشه.
    به نظر من Avast آنتی ویروسی هست که بیشترین حفاظت رو از سیستم به عمل میاره.
    از کاربر نمی‌پرسه که برای فلان فایل ویروسی چکار کنم. (بسیار مفید برای آماتورها و آدمهای بی‌حوصله).
    رایگان بودن. (خیلی از کرکها ریسک داره).
    به روز شدن رایگان و سریع.
    قابلیت اسکن در زمان boot که از همون نسخه 4 داشت. الان تو نسخه 5.1 برای سیستمهای 64 بیتی هم فعال شده.
    با سیستم‌هایی که امکانات سخت‌افزاری پایین دارند سازگار هست. (حتی Pentium 2 تست شده توسط برادرم).

یکی از دوستانم که خدمات کامپیوتری داره و تعصب خاصی روی nod32 داره. من Avast رو بهش معرفی کردم اوایل قبول نمی‌کرد ولی این اواخر می‌دیدم کامپیوترهایی که مردم براش میارن و پر ویروس هست رو میاد avast روش نصب می‌کنه و boot time scan میزنه. میگه تو این حالت ویروسها پودر میشن (به طور کامل پاک میشن) و nod32 برای سیستمی که ویروسی شده و تازه می‌خوایم آنتی ویروس روش نصب کنیم جواب نمیده. یا ویروس اجازه نصب nod نمیده یا اگر نصب هم شد و در ظاهر بعد از اسکن کامل تمام ویروسها هم پاک بشه بازم چند روز بعد می‌بینی که نود میگه فلان ویروس رو پیدا کردم.
    ولی جالبه که بدونین که همین دوستم بعد از اسکن کامل با avast دوباره میاد nod32 نصب میکنه چون میگه نود هوش مصنوعی بالاتری داره.
    --------------------
    من دو هفته قبل avast رو از رو سیستمم پاک کردم و comodo internet security رو نصب کردم. با یک فایل آرشیو پر ویروس تستش کردم دیدم بیشتر از avast ویروس پیدا کرد. نود برای همین فایل از avast و comodo عقب موند. ولی چند روزی که comodo روی سیستم ما نصب بود داداشم خیلی اعتراض می‌کرد که این چه آنتی ویروسیه که اینقدر دست و پا گیره؟ خب می‌بینید که CIS برای کاربران کم حوصله جالب نیست. هر دم باید به فایروالش بگی که برای فلان پروسه چکاری باید انجام بده.
    من به شخصه می‌گم CIS قویتر از Avast هست ولی نصب اون برای کاربران خاصی مشکل ایجاد می‌کنه. البته مشکل از برنامه نیست مشکل از کاربر هست.
    ----------------------------
    در تمام مدتی که با Avast کار می‌کردم البته تو نسخه 4 متوجه شدم که ویروس کزم غیظ + یه ویروس دیگه که ویژال بیسیک نویسی بود رو نمیشناخت که هر دو راحت بصورت دستی هم پاک میشدن. با گزارش اون فایلها تو آپدیتهای بعدی Avast اونها رو شناخت. قبلن تو نسخه 4 گزارش فایل مشکوک به avast دستی بود. یعنی شما باید از محیط قرنطینه فایل مشکوک رو ایمیل می‌کردی به آزمایشگاه Avast ولی جدیدا در نسخه 5 فایلهای که مشکوک به رفتار بوده و قرنطینه شدن رو حین آپدیت به آزمایشگاه می‌فرسته. قابلیت ایمیل هر فایلی برای آنالیز هنوز هم باقی است. از نسخه 5 من هرگز ویروسی نشدم. قابل توجه شما که من و خواهرم هر روز فلش دیسکهامون می‌زدیم به کامپیوتر‌های دانشگاه هرمزگان که منبعی سرشار از بدافزار بود و بعد می‌اومدیم خونه و می‌زدیم یه سیستم که avast روش بود. که خوشبختانه همه ویروسها رو می‌شناخت.
    در نهایت من به Avast رای میدم چون تجربه استفاده از اون رو دارم. کومودو رو فقط 3 روز نصب داشتم.

2. 8 کاربر از msm43njn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

بالاخره کدوم avast یا کومودو
    یک سوال خیلی مهم خواهش میکنم جواب بدید کومودو سنگینه یا نه مثل بیت دیفندر که نیست

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

بالاخره کدوم avast یا کومودو
    یک سوال خیلی مهم خواهش میکنم جواب بدید کومودو سنگینه یا نه مثل بیت دیفندر که نیست
    کمودو سبکه.

همه چیز توضیح داده شده. انتخاب دیگه با شماست

5. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Kaspersky ماهه

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

پست اول ویرایش شد.

مهم: کاربرانی که نظر شخصی رو ارسال میکنند حتما دلیل اون نظر رو اعلام کنند غیر این صورت پست حذف خواهد شد.

8. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

یعنی یک نرم افزار 35 مگابایتی انقدر میتونه قوی باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام دوستان به نظر شما کدوم آنتی ویروس قوی ترین دیتابیس رو داره؟(کاری به hips و اینا ندارم)
    با تشکر از همه.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

با سلام دوستان به نظر شما کدوم آنتی ویروس قوی ترین دیتابیس رو داره؟(کاری به hips و اینا ندارم)
    با تشکر از همه.
    GDATA
    دلیل هم استفاده از دو انجین بیت دیفیندر و آواست و همچنین تست های av-comparatives

12. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

احتمالا شما نسخه های جدید شرکت سیمانتیک را استفاده نکرده اید،بله نورتون ورژن های قدیمی بسیار سنگین بودند ولی در نسخه های جدید بسیار بهینه تر شده است و در حد آویرا سبک شده است،تجربه شخصی من بود
    به شما پیشنهاد میکنم یک بار نورتون اینترنت سکوریتی 2011 را امتحان کنید
    منavg دارم خیلی راضیم سبک وبا سرعته اصلا نمیذاره ویروس روی سیستم بشینه تا مجبور شم اسکن کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید عزیز
    من 2 روزه که لپ تاپ DELL L501 رو گرفتم با توجه به اینکه ویندوزشم7 ارجینال هست میخوام یه آنتی ویروس و فایروال قدرتمند نصب کنم و خیالم از هر چی ویروسو و تروجان و .... هست راحت بشه و مشکل خرابی ویندوز و ... رو نداشته باشم ولی موندم چی نصب کنم؟
    شما بهم چی پیش نهاد میدین؟
    من باavg سالی یک بار وین عوض میکنم ولی قبلا با بقیه انتی ویروسها دو سه ماهی یک بار!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •