خیلی خلاصه و البته ترجمه شده این دو خط از مشخصات:
خط اول:
اگر یک هدفون 32 اهم استریو به خروجی وصل بشه و توان اعمال شده به هدفون مورد نظر 47 میلی وات باشه THD به اضافه نویز خروجی کمتر از 0.005 درصد از سیگنال اصلی خواهد بود
خط دوم:
اگر یک هدفون استریو با امپدانس 16 اهم به خورجی متصل بشه و توان آمپ خروجی 88 میلی وات باشه THD (اعوجاج هارمونیک) به اضافه نویز اضافه شده به سیگنال صدای اصلی کمتر از 0.006 درصد خواهد بود
یک کم ساده تر:
می خاد بگه که خروجی این دستگاه می تونه با کمترین اعوجاج و نویز ممکن امپدانس 16 الی 32 اهم رو در توان متوسط تا توان بالا به خوبی درایو کنه
سعی کردم دو خط رو به دو صورت توضیح بدم که بهتر متوجه بشید ولی اینا همه رقم های آزمایش شده در آزمایشگاه هستند و ممکنه با واقعیت خیلی متفاوت باشه هر چند که من هم این اشتباه عمدی رو کردم البته اشتباه عمدی برای توضیح ساده بود یعنی اونجا اشاره ای به نوع بار مصرفی نشده بود یعنی برای کسی که حرفه ای هست این خیلی متفاوته مثلآ منه آماتور برام فرقی نمیکنه نوع بار متصل شده به خروجی این دستگاه چی هست چون توضیحی در این مورد نداده و من هم فکر میکنم مهم نبوده دیگه، ولی اونی که حرفه ای هست به خوبی کشف میکنه که وقتی بار مصرفی عنوان نشده یعنی هر نوع بار کاذبی می تونسته باشه و شاید هدفون نباشه و یک مقاوت ساده باشه که آمپ رو درگیر و به چالش نکشه که نتیجه این تفاوت ممکن بود در عمل اینطور باشه:
برای خط اول THD+N می شده مثلآ 0.01 و برای خط دوم می شده 0.1 که این رقم خیلی متفاوتیه ولی برای منه آماتور حتی توی عمل تفاوتی نمیکرده
چند نکته مهم:
اینکه مشخص کرده x2 خیلی خوبه چون مشخص میکنه که در این تست هر دو بار به آمپ متصل شده
و اون @ هم یعنی این پارامتر 100% اعمال شده (منظور با توان اعمال شده بود)
THD به خودی خود نشون دهنده تغییرات به وجود اومده توسط دستگاه برروی سیگنال خارج شده از اون هست ولی THD+N منظورش همون تغییرات هست به اضافه درصد نویزی که توسط دستگاه اضافه می شه که این هم سنجش رو کلی تر میکنه ولی از دقتش کم میکنه
چون هر دو پارمتر در سطوح توانی مختلف درصد تغییرات متفاوتی دارند مثلآ جالبه بدونید که هر دو در سیگنالهای ضعیف تاثیر بیشتری دارند اما این تست متاسفانه به عمد در توان بالا مورد انجام قرار گرفته پس ببینید چقدر راحت برندها از بی اطلاعی ما سوء استفاده میکنند و در حالیکه ما خوشحال از این همه نتیجه بودیم
و اینکه اونجا که گفته ohm نشون نداده منظورشون با امپدانس بار بود یا مقاوت DC که این برای یک حرفه ای فرقش از زمین تا آسمون پر ستاره شبهاتونه که قراره با همین دستگاه به رویاهاتون برسید
شما هم موفق باشید.