تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 602 اولاول ... 131920212223242526273373123523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

THD+N<0.005% @ 47mW x2/32ohms
    THD+N<0.006% @ 88mW x2/16ohms
    (می شود لطف کنید در مورد دو خط بالا توضیح بدهید)
    خیلی خلاصه و البته ترجمه شده این دو خط از مشخصات:

خط اول:
    اگر یک هدفون 32 اهم استریو به خروجی وصل بشه و توان اعمال شده به هدفون مورد نظر 47 میلی وات باشه THD به اضافه نویز خروجی کمتر از 0.005 درصد از سیگنال اصلی خواهد بود

خط دوم:
    اگر یک هدفون استریو با امپدانس 16 اهم به خورجی متصل بشه و توان آمپ خروجی 88 میلی وات باشه THD (اعوجاج هارمونیک) به اضافه نویز اضافه شده به سیگنال صدای اصلی کمتر از 0.006 درصد خواهد بود

یک کم ساده تر:
    می خاد بگه که خروجی این دستگاه می تونه با کمترین اعوجاج و نویز ممکن امپدانس 16 الی 32 اهم رو در توان متوسط تا توان بالا به خوبی درایو کنه

سعی کردم دو خط رو به دو صورت توضیح بدم که بهتر متوجه بشید ولی اینا همه رقم های آزمایش شده در آزمایشگاه هستند و ممکنه با واقعیت خیلی متفاوت باشه هر چند که من هم این اشتباه عمدی رو کردم البته اشتباه عمدی برای توضیح ساده بود یعنی اونجا اشاره ای به نوع بار مصرفی نشده بود یعنی برای کسی که حرفه ای هست این خیلی متفاوته مثلآ منه آماتور برام فرقی نمیکنه نوع بار متصل شده به خروجی این دستگاه چی هست چون توضیحی در این مورد نداده و من هم فکر میکنم مهم نبوده دیگه، ولی اونی که حرفه ای هست به خوبی کشف میکنه که وقتی بار مصرفی عنوان نشده یعنی هر نوع بار کاذبی می تونسته باشه و شاید هدفون نباشه و یک مقاوت ساده باشه که آمپ رو درگیر و به چالش نکشه که نتیجه این تفاوت ممکن بود در عمل اینطور باشه:
    برای خط اول THD+N می شده مثلآ 0.01 و برای خط دوم می شده 0.1 که این رقم خیلی متفاوتیه ولی برای منه آماتور حتی توی عمل تفاوتی نمیکرده

چند نکته مهم:
    اینکه مشخص کرده x2 خیلی خوبه چون مشخص میکنه که در این تست هر دو بار به آمپ متصل شده
    و اون @ هم یعنی این پارامتر 100% اعمال شده (منظور با توان اعمال شده بود)

THD به خودی خود نشون دهنده تغییرات به وجود اومده توسط دستگاه برروی سیگنال خارج شده از اون هست ولی THD+N منظورش همون تغییرات هست به اضافه درصد نویزی که توسط دستگاه اضافه می شه که این هم سنجش رو کلی تر میکنه ولی از دقتش کم میکنه
    چون هر دو پارمتر در سطوح توانی مختلف درصد تغییرات متفاوتی دارند مثلآ جالبه بدونید که هر دو در سیگنالهای ضعیف تاثیر بیشتری دارند اما این تست متاسفانه به عمد در توان بالا مورد انجام قرار گرفته پس ببینید چقدر راحت برندها از بی اطلاعی ما سوء استفاده میکنند و در حالیکه ما خوشحال از این همه نتیجه بودیم

و اینکه اونجا که گفته ohm نشون نداده منظورشون با امپدانس بار بود یا مقاوت DC که این برای یک حرفه ای فرقش از زمین تا آسمون پر ستاره شبهاتونه که قراره با همین دستگاه به رویاهاتون برسید

شما هم موفق باشید.

2. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

یک سوال دارم :
    از کجا دوستانی که m50 پیشنهاد میدن مطمئن هستن اونی که اینجا میفروشن اصل هست ؟ ( چون تقلبیش در دنیا بسیار بسیار زیاده )
    فقط از روی کیفیت صداش ؟ یا کسی تا حالا با m50 از اونور اومده اونسته مقایسه کنه؟

4. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام. ببخشید که این طور شد.
    طبق آن چه در خود سایت ASUS ذکر شده این هدفون توانایی راه اندازی هدفون هایی با امپدانس 8-150 اهم و توان ورودی بالای 20 میلی وات را دارد.
    THD+N<0.005% @ 47mW x2/32ohms
    THD+N<0.006% @ 88mW x2/16ohms
    (می شود لطف کنید در مورد دو خط بالا توضیح بدهید)
    اگر منظورت اینه که چطور دو تا عدد مختلف داده
    پس اینجا ها رو هر وقت تونستی بخون:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جواب مستقیم سوالت، به طور ساده توی P=V^2/R هست
    ولتاژ رو ثابت فرض کن
    میبینی توان به صورت عکس تغییر میکنه
    یعنی هرچی امپدانس بیشتر، توان خروجی کمتر

شرمنده فردا امتحان دارم، خیلی خلاصه گفتم

حالا ایشالله آقا رضا یکسری در این موارد هم توی تاپیک خودشون توضیح بدن تا شاید اینطوری دوستان خوندن

دو تا لینک دیگه هم هست که چون توی دوران امتحانات پیداشون کردم، هنوز نخوندمشون ولی توی پروفایلم سیو کرده بودم:

Headphone/Amp impedance matching: Basics you need to Know

head-fi.org/t/607282/headphone-amp-impedance-matching-basics-you-need-to-know

head-fi.org/t/613488/how-do-you-know-an-amplifier-is-strong-enough-to-drive-a-headphone-iem

در مورد thd و thd+n هم آقا رضا توضیح دادن؛ قدیم ها برادر پیسفول هم یدونه لینک از سایتی داده بودن که من پرینت گرفته بودم ازش

که احتمالاً این بود:

6. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

با سلام به همه
    اگه میشه لطفا منم راهنمایی کنید
    من یه هندزفری یا هدست واسه موبایلم میخوام ((Galaxy s2 )) تقریبا تا قیمت 200 میتونم بدم.
    من خودم نظرم روی iBeats و Mw600 sony و مدل Jabra Headset Sport-Corded یا بدون سیم جبرا هستش.
    برای من کیفیت صدا و استحکام خیلی مهمه و همچنین بیس اهنگ . چون خودم الان یه هندزفری ماله HTC دارم کیفیت صداش متوسطه ولی اصلا بیس نداره و من یه هندزفری با بیس بالا میخوام
    *من شنیدم که مدل Mw600 بیس خیلی کمی داره و روی گوشی های اندروید مثل گلکسی خوب جواب نمیده درسته؟؟*
    اگه بتونید بم کمک کنید کدوم یکی ارزش پول دادن رو داره ممنون میشم
    باتشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیلی خلاصه و البته ترجمه شده این دو خط از مشخصات:

خط اول:
    اگر یک هدفون 32 اهم استریو به خروجی وصل بشه و توان اعمال شده به هدفون مورد نظر 47 میلی وات باشه THD به اضافه نویز خروجی کمتر از 0.005 درصد از سیگنال اصلی خواهد بود

خط دوم:
    اگر یک هدفون استریو با امپدانس 16 اهم به خورجی متصل بشه و توان آمپ خروجی 88 میلی وات باشه THD (اعوجاج هارمونیک) به اضافه نویز اضافه شده به سیگنال صدای اصلی کمتر از 0.006 درصد خواهد بود

یک کم ساده تر:
    می خاد بگه که خروجی این دستگاه می تونه با کمترین اعوجاج و نویز ممکن امپدانس 16 الی 32 اهم رو در توان متوسط تا توان بالا به خوبی درایو کنه

سعی کردم دو خط رو به دو صورت توضیح بدم که بهتر متوجه بشید ولی اینا همه رقم های آزمایش شده در آزمایشگاه هستند و ممکنه با واقعیت خیلی متفاوت باشه هر چند که من هم این اشتباه عمدی رو کردم البته اشتباه عمدی برای توضیح ساده بود یعنی اونجا اشاره ای به نوع بار مصرفی نشده بود یعنی برای کسی که حرفه ای هست این خیلی متفاوته مثلآ منه آماتور برام فرقی نمیکنه نوع بار متصل شده به خروجی این دستگاه چی هست چون توضیحی در این مورد نداده و من هم فکر میکنم مهم نبوده دیگه، ولی اونی که حرفه ای هست به خوبی کشف میکنه که وقتی بار مصرفی عنوان نشده یعنی هر نوع بار کاذبی می تونسته باشه و شاید هدفون نباشه و یک مقاوت ساده باشه که آمپ رو درگیر و به چالش نکشه که نتیجه این تفاوت ممکن بود در عمل اینطور باشه:
    برای خط اول THD+N می شده مثلآ 0.01 و برای خط دوم می شده 0.1 که این رقم خیلی متفاوتیه ولی برای منه آماتور حتی توی عمل تفاوتی نمیکرده

چند نکته مهم:
    اینکه مشخص کرده x2 خیلی خوبه چون مشخص میکنه که در این تست هر دو بار به آمپ متصل شده
    و اون @ هم یعنی این پارامتر 100% اعمال شده (منظور با توان اعمال شده بود)

THD به خودی خود نشون دهنده تغییرات به وجود اومده توسط دستگاه برروی سیگنال خارج شده از اون هست ولی THD+N منظورش همون تغییرات هست به اضافه درصد نویزی که توسط دستگاه اضافه می شه که این هم سنجش رو کلی تر میکنه ولی از دقتش کم میکنه
    چون هر دو پارمتر در سطوح توانی مختلف درصد تغییرات متفاوتی دارند مثلآ جالبه بدونید که هر دو در سیگنالهای ضعیف تاثیر بیشتری دارند اما این تست متاسفانه به عمد در توان بالا مورد انجام قرار گرفته پس ببینید چقدر راحت برندها از بی اطلاعی ما سوء استفاده میکنند و در حالیکه ما خوشحال از این همه نتیجه بودیم

و اینکه اونجا که گفته ohm نشون نداده منظورشون با امپدانس بار بود یا مقاوت DC که این برای یک حرفه ای فرقش از زمین تا آسمون پر ستاره شبهاتونه که قراره با همین دستگاه به رویاهاتون برسید

شما هم موفق باشید.
    پس اینجا ها رو هر وقت تونستی بخون:

جواب مستقیم سوالت، به طور ساده توی P=V^2/R هست
    ولتاژ رو ثابت فرض کن
    میبینی توان به صورت عکس تغییر میکنه
    یعنی هرچی امپدانس بیشتر، توان خروجی کمتر

شرمنده فردا امتحان دارم، خیلی خلاصه گفتم

حالا ایشالله آقا رضا یکسری در این موارد هم توی تاپیک خودشون توضیح بدن تا شاید اینطوری دوستان خوندن

دو تا لینک دیگه هم هست که چون توی دوران امتحانات پیداشون کردم، هنوز نخوندمشون ولی توی پروفایلم سیو کرده بودم:

Headphone/Amp impedance matching: Basics you need to Know

head-fi.org/t/607282/headphone-amp-impedance-matching-basics-you-need-to-know

head-fi.org/t/613488/how-do-you-know-an-amplifier-is-strong-enough-to-drive-a-headphone-iem

در مورد thd و thd+n هم آقا رضا توضیح دادن؛ قدیم ها برادر پیسفول هم یدونه لینک از سایتی داده بودن که من پرینت گرفته بودم ازش

که احتمالاً این بود:
    خیلی ممنون چیز های زیادی یاد گرفتم.
    یک سوال دارم :
    از کجا دوستانی که m50 پیشنهاد میدن مطمئن هستن اونی که اینجا میفروشن اصل هست ؟ ( چون تقلبیش در دنیا بسیار بسیار زیاده )
    نمی دانم این برند نمایندگی رسمی دارد یا نه ولی فروشگاه پیشگامان کیش بیشتر محصولات آن را عرضه می کند. در پست زیر از peaceful1 عزیز تفاوت های مدل اصلی و تقلبی مورد بررسی قرار گرفته است.
    موفق باشید.
    فرق اصل و تقلبی Audio-Technica+ATH-M50
    M50 تقلبی:

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    یک مقاله درباره این هدفون و فرق ویرایش جدید و قدیم این هدفون:
    کد:
    کد:
    به نظر خیلی ها میاد(ثابت نشده) که مدل 2010 کمی صدای زیرش کمی نسبت به مدل 2009 تیز تر شده که خیلی خوب نیست.
    منبع:
    کد:

کد:
    یکی از راه های تشخیص اصل از تقلبی:

خط داخل مثلث هم جهت هست که درسته:

خط داخل مثلث قرینه هست که تقلبی هست:

و اگه دقت کنید چرمش مچاله شده که این غیر طبیعی هست.
    عکسی نزدیک از اصلی:
    کد:
    کد:
    اصلی به برچسب 125db توش داره با اون فوم کنارش:
    کد:
    کد:
    حالا عکس همین تقلبی با کیفیت:
    کد:
    کد:
    مشکوک:
    کد:
    کد:
    در مورد بسته بندی فکر کنم این طوری سال 2009 بوده دیگه نباید باشه مطمئن نیستم شدم پست رو ویرایش میکنم:
    کد:
    کد:
    Last edited by kavehj4488; 24-06-2012 at 20:30.

9. 7 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یک سوال دارم :
    شاید یک دلیل مهم اون این باشه که خاطرم هست همون موقع که برای اولین بار این برند اینجا معرفی شد تازه نمایندگی از شرکت اصلی گرفته بود و اینکه توی سایت هم ثبت شده بود و اون موقع 4 یا 5 مدل هدفون بیشتر نداشت و بسیار خوش قیمت بودن اطلاعی از موجودی جدیدشون ندارم
    اما اونها با قیمت پایین قصدشون جا انداختن این برند به عنوان یک گزینه خرید بود که انصافآ موفق هم بودن و تا جایی که یادمه اولین کاربری که از این برند هدفون خرید کمتر از چند روز بعد برای اینکه شکی از اصل و تقلبی بودن اون برای همه نباشه تمام هدفون رو شکافت و مشخص شد که همه چیز اصلی هست.
    متاسفانه تا به حال کیفیت صدای این موجودی رو تجربه نکردم که مطمئن بگم ولی از روی ظاهر کاملآ اصلی بودن هر چند که Audio Technica برند خیلی خوش ساختی به خصوص برای همون چند مدلی که موجودی این نمایندگی بود نیست و نمیشه زیاد خرده گرفت به هر حال M50 بی شک بزرگترین غول ارزان قیمت Soundstage هست

شما هم موفق باشید.

11. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

معمولآ مشخصاتی که ذکر می شه پارامتر اصلی یا مرجع سمت چپ هست و بقیه پارامترهای سمت راست اون شرایط تست رو عنوان میکنه مثلآ در این مثال پارامتر اصلی THD+N هست و بقیه پارامترها بیان کننده این هستن که این رقم بدست اومده با این توان و با این مقاومت و . . . بوده که اون کسی که قرار تحلیل و مقایسه کنه بدونه که این نتایج بر اساس چه شرایطی بدست اومده

و اینکه این ارقام بسیاریشون به تنهایی قابل استناد نیستند یعنی یک رقم نمی تونه همه چیز اون مشخصه یا پارامتر رو برای ما مشخص کنه مثلآ در این مثال فقط منه آماتور متوجه میشم که طبق گفته برند اگر توان بین 47 الی 88 میلی وات باشه و اگه فرض کنیم توان ماکزیمم (ولوم روی نهایت) 100 میلی وات باشه میشه گفت که از درجه ولوم نصف الی تقریبآ 90% به حدی THD+N افزایش پیدا میکنه که قابل چشم پوشی هست یعنی چیزی کمتر از 0.001 درصد که این مقدار رو حتی حرفه ای ترین گوشها هم به سختی می تونن متوجه بشن به همین خاطر شاید این تصور پیش بیاد خوب چه فایده داره این رقم به حدی باشه که قابل شنیدن نیست ، درک کردن جای خودش؟
    جوابش اینه که متاسفانه این رقم کم توی شرایط اونطرف تر یعنی ولوم کم الی 50% کمی متفاوت تره یعنی به راحتی و با شیب بسیار تندی ما شاهد افزایش THD+N هستیم که اونجا دیگه صحبت بر سر یک هزارم نیست بلکه حدود چند دهم درصد هست یعنی اختلافی معادل صد برابر

و باز هم اینکه درسته که رقم عنوان شده در فرکانس 1KHz بوده ولی THD وابسته به فرکانس هست اما نویز چندان وابستگی به فرکانس نداره به همین خاطر ممکنه همون سنجش انجام شده شرکت به جای فرکانس 1KHz اگر در فرکانس دیگه ای صورت می گرفت باز هم نتیجه متفاوت بود

حالا این همه ایرادی که گرفته شد برای چی؟ یعنی خوب چطور متوجه بشم که این رقم خوبه یا نه و اصلآ این THD چه تاثیری داره؟
    THD مساوی با شفافیت صدا و هر چه کمتر بهتر و این شفافیت چون تعریف نسبی هست به درصد اندازه گیری می شه اما با چی مقایسه می شه؟
    خوب مشخصه دیگه با سیگنال ورودی یعنی نسبت تغییرات سیگنال خروجی به ورودی مساوی با THD پس هر چه هر دو با هم برابر باشند در نتیجه صدا بدون تغییر از نظر فورم دقت کنید که نه فقط فرکانس و نه فقط توان بلکه از نظر فورم مساوی هستند که چنین اتفاقی محاله ولی ایده ال چیزی کمتر از 0.1 درصد خوبه و عالی ترین 0.005 درصد یا کمتر خواهد ولی جهت اطلاع آمپ های حرفه ای لامپی در بهترین شرایط 0.1 درصد و در بدترین شرایط حتی 10 درصد THD دارند و گوشهای یک آماتور به خوبی 1 درصد رو تشخیص میده و یک کاربر حرفه ای 0.1 درصد رو به خوبی تشخیص میده

و برای اینکه بن نشم:
    هدفون ها معمولآ THD شون چیزی حدود 0.5 و هدفون های حرفه ای تر حدود 0.1 هست البته این هم بسیار به توان و فرکانس بستگی داره و مشکل اینه که توی تست از یک فرکانس خالص استفاده میشه ولی ما در عمل همزمان بیش از دهها فرکانس مختلف با توانهای بسیار متغییر در لحظه که اسمش موسیقی هست سروکار داریم و این باعث میشه هدفونی که THD حدود 0.1 بود به 1 هم برسه

خیلی اوضاع داغون شد نه؟

اونطرف پلیرها افتزاح از این طرف هدفون از اونطرف تر سورس ها داستانی داره از این طرف خودمون هم چیز زیادی بلد نیستم از این طرف تر درک کردن خیلی جزییاتی که تا به حال بهشون بی تفاوت بودیم همه و همه فرق منه آماتور با اونی هست که بهش میگن حرفه ای پس الکی نیست که با داشتن بهترین ها رتبه هم بهترین بشه باید تلاش کرد و یادگرفت و تجربه و تمرین پشت سر هم، چرا؟
    چون می خام که یاد بگیرم چون می خام که به خوبی درک کنم چون برام لذت بخشه

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 24-06-2012 at 22:25.

13. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان اساتید نظرتون در مورد هدفون سنهایزر مدل mm550 travel چیه؟ریموت این هدفون فقط با بلوتوس کار میکنه یا با کابل هم میشه مثلا موزیک رو عقب و جلو برد؟برای استفاده پرتابل می خوام.(موبایل).در ضمن برای من هم شفافیت صدا مهمه هم بیس.همه جور سبکم گوش می کنم.اما بیشتر پاپ و راک.ممنون می شم راهنمایی بفرمایید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان اساتید نظرتون در مورد هدفون سنهایزر مدل mm550 travel چیه؟ریموت این هدفون فقط با بلوتوس کار میکنه یا با کابل هم میشه مثلا موزیک رو عقب و جلو برد؟برای استفاده پرتابل می خوام.(موبایل).در ضمن برای من هم شفافیت صدا مهمه هم بیس.همه جور سبکم گوش می کنم.اما بیشتر پاپ و راک.ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
    سلام.
    این مدل از مدلهای معدود بی سیم همراه با Active Noise Cancelling است. در مورد معایب Active Noise Cancelling که گاهی باعث ایجاد صدای اضافه می شود اینجا را بخوانید:
    بیس این مدل نسبتا" خوب است.
    اما معایب (همان قسمتی که خیلی دوستش دارم):
    1. وقتی Active Noise Cancelling فعال است(در حالت بلوتوث)، عمر باتری حداکثر 8 ساعت می شود که برای خیلی از افراد کافی نیست.
    2. در حالت بلوتوث، حداکثر صدای خروجی از آن کم تر از وضعیت وصل شده به کابل می باشد.
    3. صدای صحبت کننده در مکالمه با کیفیت خوبی به طرف مقابل نمی رسد که برای تماس های عادی مشکلی ایجاد نمی کند ولی برای تماس های مهم و رسمی خیلی خوشایند نیست.
    4. پد های هدفون پس از مدت زیادی استفاده باعث گرم شدن گوش می شوند که در فصل زمستان بسیار مناسب است ولی در مواقع دیگر اصلا" جالب نیست.
    5. یکی از کاربران اشاره کرده است در حالت بلوتوث در محیط کاملا" ساکت نویز آشکار در هدفون شنیده می شده است ولی اشاره ای به فعال بودن Noise Cancelling نکرده است.
    منبع:
    من اطلاعات زیادی از این مدل ندارم و فقط در همین حد می گویم که اگر حاضرید وجود میکروفون را فراموش کنید و از بی سیم بودن بگذرید و مدل داخل گوشی استفاده کنید Sennheiser IE 8 انتخاب بهتری است.
    موفق باشید.

16. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

معمولآ مشخصاتی که ذکر می شه پارامتر اصلی یا مرجع سمت چپ هست و بقیه پارامترهای سمت راست اون شرایط تست رو عنوان میکنه مثلآ در این مثال پارامتر اصلی THD+N هست و بقیه پارامترها بیان کننده این هستن که این رقم بدست اومده با این توان و با این مقاومت و . . . بوده که اون کسی که قرار تحلیل و مقایسه کنه بدونه که این نتایج بر اساس چه شرایطی بدست اومده

شما هم موفق باشید.
    نمیدونم چرا حواسم نبود
    یعنی میدونم حواسم به جای دیگه بود
    همین که دوتا امپدانس و دو تا mw دیدم ...
    سلام.
    این مدل از مدلهای معدود بی سیم همراه با Active Noise Cancelling است. در مورد معایب Active Noise Cancelling که گاهی باعث ایجاد صدای اضافه می شود اینجا را بخوانید:
    بیس این مدل نسبتا" خوب است.
    اما معایب (همان قسمتی که خیلی دوستش دارم):
    1. وقتی Active Noise Cancelling فعال است(در حالت بلوتوث)، عمر باتری حداکثر 8 ساعت می شود که برای خیلی از افراد کافی نیست.
    .
    شاید اطلاعاتی هم اینجا پیدا کردی:

18. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •