پیش فروش اعتباری
پیش فروش نقدی
![]()
پیش فروش اعتباری
پیش فروش نقدی
![]()
در پیش فروش ها رنگ های قابل انتخاب در هنگام صدور دعوتنامه که معمولا یک ماه قبل از تاریخ تحویل خودرو هست اعلام می شود و می توانید انتخاب کنید ولی در فروش فوری رنگ هایی که انتخاب می کنید همان رنگی هست که تحویل خواهید گرفت.
بله باید مبلع پیش فروش را واریز کنید و یک روز پس از ثبت نام تشریف ببرید نمایندگی و برگه ثبت نام را بگیرید (ضمن بردن شناسنامه و کارت ملی) تا ثبت نام شما تایید شود و در سیستم فروش فعال شود.
در مورد حساب کتاب هم به نظر من سایپا از ایران خودرو دقیق تر حساب و کتاب می کنه و کاملا حق مشتری را در مورد دیرکرد و جریمه و ... پرداخت می کنه.(در صورتیکه دیر تحویل بدهند جریمه می دهند)
به عنوان پیشنهاد اگر می توانید فروش فوری بنویسید که احتمالا گرانی احتمالی برای شما مشکل ایجاد نکند.
دو عامل گرانی ، دو ایربگ شدن و uero 4 هست.
تیبا دو ایربگه هست و uero 3 به نظر نمیرسه گرون بشه
دوستان تا دیشب تو سایت فروش اینترنتی محصولات سایپا امکان ثبت نام ماشین های مختلف مثل پراید وجود داشت اما امشب که من می خواستم ثبت نام کنم دیدم که فقط وانت موجوده.
کسی دلیلش رو می دونه؟
دلیل خاصی نداره ، سایت فروش سایپا همینطوری هست. تا شنبه صبر کنید و اگر خودرو های دیگه اضافه نشد ، تشریف ببرید حضوری ثبت نام کنید. (الان در نمایندگی ها ثبت نام انجام می شود و حتی مشهد 131 که تحویل امانی هم دارند)
من ثبت نام کرده بودم برای تیبا که تحویل رو نوشته بودن از اول تیر تا آخر تیر.چون یه پراید دستمه و دارم می فروشمش و چون بچه کوچک دارم و بدون ماشین برام کمی سخته می خوام بدونم آیا راهی هست که از سایپا درخواست کنم ماشین را در زمان زودتر(همون اوایل تیر)تحویل بگیرم؟
میشه تحویل امانی رو توضیح بدید
یه سری ماشین، خود خودرو ساز به نمایندگی هاش می دهد و خودرو به محل نمایندگی حمل می شود ، حالا شما به نمایندگی مراجعه می کنید و ماشین که داخل نمایندگی هست رو می بینید و خوب بررسی می کنید و اگر از خودرو خوشتون اومد پولش رو پرداخت می کنید و ماشین رو تحویل می گیرید همون لحظه و نمایندگی هم مدارک شما را برای پلاک و بیمه و ... ارسال می کند و چند روز بعد هم پلاک خودرو و مدارک دیگرش براتون میاد.(تا یکی دو هفته پیش نمایندگی توتونچیان مشهد پر از 131EX به صورت امانی و تحویل همون لحظه بود)
در حال حاضر تاخیر آچنانی نداره در تحویل محصولات سایپا ولی در این مورد خیر مگر اینکه در مدیریت فروش سایپا پارتی داشته باشید(متاسفانه پارسی همه جا هر کاری می کنه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)