دوستان کسی برنامه ای چیزی که کاربردی و خوب باشه سراغ نداره که شکل اینو دوباره مثل قبلش کنه؟
بیشتر تم هایی که هستند فقط جای ایکان ها رو عوض می کنند و کاری به کلید ها و نوتیفیکیشن ندارند
همین یک چیزش خاص و خوب بود که اون رو هم ازش گرفتن
دوستان کسی برنامه ای چیزی که کاربردی و خوب باشه سراغ نداره که شکل اینو دوباره مثل قبلش کنه؟
بیشتر تم هایی که هستند فقط جای ایکان ها رو عوض می کنند و کاری به کلید ها و نوتیفیکیشن ندارند
همین یک چیزش خاص و خوب بود که اون رو هم ازش گرفتن
شارژر قویتر باید استفاده کنید
من از ابتدای خرید تبلت، از آل دیجیتالشارژر باکیفیتی از برند ihave گرفتم که توان (آمپراژ) حدودا دو برابر بیشتری نسبت به شارژر 2 آمپری استانداردش داشت و همیشه از اون استفاده می کنم
شما هم توی فروشگاههای معتبر اینترنتی داخلی/خارجی در بخش شارژرهای USB بگرد شارژرهایی با آمپراژ بالاتر گیر میاری
توی آمازون شارژرهای 7 آمپری هم وجود داره که طبعا هر چه توان و آمپراژ شارژر بالاتر، قیمت هم بالاتر.
شارژر با آمپراژ بالاتر ضرری برای دستگاه که نداره بلکه مفیدترم هست. مهم ولتاژه که نباید از 5 ولت بیشتر و یا کمتر باشه ولو بمقدار جزئی
ولتاژ این ها که ثابته بخاطر رگیولیتور نوسان نداره
ممنون البته می ترسم اینکه شارژر اصل خودش نباشه بی کیفیت باشه و اسیب برسونه
شما الان چه قدر وقته دارید و باتری تون در چه حاله
عکسی از شارژرتون می ذارید که با همون کیفیت بگیرم؟
زمان شارژش چقدر شده از خالی تا فول شارژ؟
من هم تبلتم حدود 10 ساعت طول میکشه تا شارژ بشه.
رام رو هم عوض کردم, ریست فاکتوری کردم و... فایده نداشت.
10 ساعت دیگه خیلی زیاده من 4 ساعتم و ناراضیم
ممکنه کابلتون یا سوکتش کثیفه
سلام دوستان
من قصد دارم این تلبتو فقط به هدف یادداشت برداری بخرم. تعداد یادداشت برداری ها هم در روز زیاده
1- اول می خوام بدونم به خوبی خودکار روی کاغذ و به همون روونی میشه از تبلت استفاده کرد؟
2- سوال دومم اینه که برای یه همچین هدفی تبلت 12.2 pro بهترو خوش دست تر هست یا همین نسخه 10.1 ؟
3- بعد از اینکه تعدادی یادداشت تهیه کردم می خوام حین خوندن اونهارو در صورت لزوم حذف یا کپی یا جابجا کنم ...این مسئله امکان پذیر هست ؟
سلام دوستان.من در نظر دارم نوت10 2014 یگیرم...یه سوالی داشتم از اساتید شاید جاش اینجا نباشه...قلم اس پن چقدر و چند سال دوام میاره...یه وقت اگه خراب بشه تکلیف چیه...توی بازار ازش هست...ممنون میشم جوابمو بدین ....بنظرتون میشه برای کلاس زبان برای کلاسای درس ازش استفاده کرد.قلمش راحته؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین...
نوت پرو 12.2 خریدم موقع تست همین مشکلات پرش صفحه و روشن خاموش شدن ممتد صفحه داشت مخصوصا موقع کار باقلم و کاهش باطری. پسش دادم.
من الان بیش از 10 ماه هست نوت پرو 12.2 رو دارم (همون ابتدای ورود به ایران بدون گارانتی) خوشبختانه هیچکدوم از مشکلاتی که پرسیده شده و یا اشاره شده رو ندیدم
در هر صورت گارانتی دار رو تهیه کنید تا بمشکل برنخورید
دیشب تبلتم آپدیتش اومد ، شد 4.4.2 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)