ميشه بيشتر توضيح بدي؟فلفل رو هر روز بخورم؟ معدم درد نمي كنه؟![]()
ميشه بيشتر توضيح بدي؟فلفل رو هر روز بخورم؟ معدم درد نمي كنه؟![]()
دوستان كمكم كنين از اين بو راحت شم همسرم زياد طرفم نمياد خيلي عذاب مي كشم زياد به روش نمياره ولي ميترسم در دراز مدت اثرات بدي بذاره![]()
فلفل میکروب کش طبیعی هست هیچ عارضه ای هم ایجاد نمیکنه حتی برای ارتباط جنسی هم مفید هست
نیازی نیست هر روز بخوری هفته ای 2 یا 3 بار کافیه
من دهنم بو میداد منتها مشکل اینه که دندون عقلم تو لثه هست و غذا گیر میکنه و بو میگیره با مسواک هم در نمیاد فقط با خلال دندون در میاد استفاده از نخ و خلال هم برای رفع بوی دهان کمک کنندست یه تیکه کوچیک اگر روزها بمونه بوی بدی میگیره اگر از معده باشه که فلفل رفعش میکنه که من این مشکل رو هم داشتم الان رفع شده به اندازه فلفل مصرف کن نه اونقدر که معده ناراحت شه نه کم دیگه این دست خودته چه قدر میتونی بخوری
Last edited by AliROCK; 18-12-2012 at 15:57.
فلفل باعث عرق کردن زیادی میشه!
دوستان يه خوشبو كننده هايي هست كه مثل يه تيكه كاغذه ميذاري رو سقف دهن آب ميشه و دهن بوي اونو ميگيره.اسمشون چيه و از كجا ميشه تهيه كرد؟براي بوي بد دهن اول صبح بعد از مسواك خوبه به نظرتون؟چون الان آدامس مصرف ميكنم اگه اينا باشه بهتره چون ديگه دهن آدمم نميجنبه همش!
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
آقا این روکشایی که واسه پر کردن دندون استفاده میننو میشه بعدا سفید کرد؟
واسه من یکیشو طوسی گذاشته ضایس!
اون طوسی اثر پر شدگیه و بله میتونی روکشش کنی. خود روکش هم بعداز مدتی کیفیتش رو از دست میده و دوباره نیاز به روکش داره و نگران نباش آقای خوش تیپ.
یه سری جرمهای سفت و زبر در طوق دندونم شکل گرفته دندونی که عصب کشی شده
دو سه ماهی میشه بطور مرتب مسواک میزنم اما چندین سالی بود که نمیزدم!
جدیدا متوجه شدم که در اون ناحیه اگر مسواک رو محکم بکشم خون میاد، هرازگاهی باخوردن چیزهای سفت هم لثه هام درد خفیفی میگیرند
میخواستم بدونم بدون مراجعه به پزشک وتمیز نگه داشتن دهان امکان رفع این مشکل هست یا خیر
داداش برو هرچن وقت یه بار یه سری به دکتر بزن،مثلا من واسه جرمگیری رفته بودم اما دکتر گفت یکی از دندونات پوسیدگی سطحی داره و واسه پیشگیری واسم پر کرد،شمام برو احتمالا نیاز به جرم گیری داری
ببخشید بین اساتید نظرمو گفتم،چون تجربه شخصی داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)