روی فول اچ دی با تمام جزییات نمیشه روان بازی کرد و شاید محبور بشید جزییات رو پایین تر بیارید
سافایر و ایسوس و .... برند های تایید شده ای هستن و زیاد فرقی نمیکنه![]()
روی فول اچ دی با تمام جزییات نمیشه روان بازی کرد و شاید محبور بشید جزییات رو پایین تر بیارید
سافایر و ایسوس و .... برند های تایید شده ای هستن و زیاد فرقی نمیکنه![]()
6670 اصلا برای Fullhd مناسب نیست، برای اون res بهتره حداقل یه HD5770 تهیه بشه...
پیروز باشید.
ممنون از توجهت
به جه دلیلی 6670 مناسب نیست برا فول اچ دی 5570 که ضعیفتره..
مییخوام تا 170 هزینه کنم به نظرت بهترین انتخاب با توجه به سیستمم چیه؟
5770، نه 5570... 5770 از 6670 قوی تره در این نمودار واضحه: (میانگین فریم بازی های تست شده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در رزولیشن 1920X1200)
تا 170 هم اگه GTX 460 768MB پیدا بشه عالی هست... اگه پیدا نکردید، HD6790 هم گزینه مناسبی هست.
پیروز باشید.
سلام به همگی
یه سوال: گرافیک 6950 msi خوبه ؟؟قیمتش399 هست{البته نمیدونم کدوم مدله اخه وقتی پرسیدم گفتن نمیدونیم!!!}یا سافایر 6950 ؟؟قیمت سافایر هم 360 تومنه!! اگه تا این قیمتا هر کدوم مدلش چی باشه خوبه؟؟؟
بعد یه سوال دیگه GTX560TI PHANTOM 2GB مارک GAINWARD {قیمتش 360تومنه}قوی تره و تو بازی ها بهتر فریم میده یا 6950 2گیگ؟؟؟
خیلی گیج شدم راهنمایی کنید ممنون میشم![]()
Last edited by amin n & i series; 21-11-2011 at 23:36.
سلام.
مk هیچکدوم از اینها رو توصیه نمیکنم.
به جاش N560GTX-Ti Hawk رو توصیه میکنم که نسبت به بقیه هم کیفیت بالاتری داره و هم عملکرد بهتری:
N560GTX-Ti Hawk...380.000کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها این کارت گرافیک بازی های روز رو میتونه در حد عالی جواب بده؟
AMD Radeon HD 6770M 2 GB GDDR5 dedicated
با کیفت خوب بله.
البته با کمی آور میتونید با کیفیت عالی هم بازی کنید.
اما شاید در بعضی مواقع دچار افت فرم شدید بشین.
ممنون حامد جان
ولی مساله اینه که تو شیراز {البته جاهایی که خوش قیمت میدن} فقط اون 2 مدل رو موجود دارن و این مدل N560GTX-Ti Hawk نداشتن
حالا به نظرتون از بین اون 2 مدل کدوم بهتره؟؟و بهتره فریم میده؟؟
6950 2gb msi یا GTX560TI PHANTOM 2GB؟؟؟
خیلی بنچمارک دیدم ولی باز نفهمیدم 560ti 2gb قوی تره یا 6950 2گیگ!!!!!!!!
و سوال اخر هم اینکه چطور میشه کارت nvidia رو برای فیزیکس کنار amd گذاشت{gt220 یا gt210 هم بذاری جواب میده}؟؟؟هر چی گشتم تاپیکش رو ندیدم
ممنون
من در این مورد خیلی تحقیق و سرچ کردم
به نتیجه هم رسیدم
اما باید برای این کار به یه نکته توجه داشته باشی
اونم اینه که برای این کار تنها باید از کارتهایی که در حالت عادی قابلیت فعال کردن فیزیکس رو دارن استفاده بشه وگرنه نه میتونی فیزیکس فعال کنی و نه تغییر محسوسی احساس نمیکنی
این کارتهایی که شما گفتی هیچکدوم در حالت عادی (وقتی به صورت تکی استفاده میشن) امکان فعال کردن فیزیکس رو ندارن پس نمیشه رو اینا حساب کرد
یه 260 مدل مناسبی برای این کار هست
از 9500 یا 9600 هم برای این کار میشه استفاده کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)